HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k VI. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#871 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 15. 10:26

Idézet: Cancer - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 0:56

Nem tudja valaki véletlenül, hogy két VGA a gépben, ha nincsenek SLI-be kötve, meghajtanak-e kettő-kettő 20" vs akár két -két 24"-os monitort? Illetve mostanában fellelhetők 4 VGA foglalatos alaplapok... ne adj Isten 4 kártyával up to 8 monitor? :eek:  ~7680x2400  :( megalománia  :bolond:

<8 Monitor Microsoft Flight Simulator> - Youtube

Sőt, ha már a megalománia a kitűzött cél, meg se állj 8 monitornál. Végy <ebből> 4 db-ot, s köss rá 16 monitort. :lollypop:

Szerkesztette: HookR 2007. 12. 15. 10:38 -kor

A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#872 Felhasználó inaktív   Cancer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 16:10

Idézet: HookR - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 11:26

<8 Monitor Microsoft Flight Simulator> - Youtube

Sőt, ha már a megalománia a kitűzött cél, meg se állj 8 monitornál. Végy <ebből> 4 db-ot, s köss rá 16 monitort. :lollypop:

Nem nekem lenne, azért :respect:
Mondjuk, el tudnék képzelni egy 8 monitoros rendszert, igaz nem játékra! ;)
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit....

#873 Felhasználó inaktív   Lancelot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 17:47

Idézet: Cancer - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 0:56

Hali!

Nem tudom, épp a legjobb helyen kérdezem-e? Tőlem is érdeklődtek.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy két VGA a gépben, ha nincsenek SLI-be kötve, meghajtanak-e kettő-kettő 20" vs akár két -két 24"-os monitort? Illetve mostanában fellelhetők 4 VGA foglalatos alaplapok... ne adj Isten 4 kártyával up to 8 monitor? :eek:  ~7680x2400  :( megalománia  :bolond:

THX! :respect:

Lehet és a Win Xp is simán kezeli a helyzetet.

Állítgathatod bene a monitorok helyzetét   stb.

Lehet kapni olyan állványt is, amelyik 4 monitort tart (2 x 2)   - 60 k    kb ( Extreme Digital)
(Volt PH teszt is róla)

2 ilyennel kellemes 4 x 2 es falat tudsz kialakítani.
2 sornál nem érdemes többbet rakni egymás fölé, mert marha kényelmetlen felfelé nézni tartósan.
Már két sor is elég magas. Vannak akik szerint inkább négyet érdemes csak egymás mellé tenni de,  mindet pivot módban.

Szvsz , ha valamire érdemes költeni, az a plusz monitor.
Különösen most, hogy így lementek az árak.

Szerkesztette: Lancelot 2007. 12. 15. 18:10 -kor

#874 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 12:27

No akkor feltenném itt a kérdésem, mivel a fórum "biztos nem visel el még egy topicot"-elv miatt ki lett törölve a sajátom.
Nagyon örülök.
>>>>>> Van két TFT monitor, nem tudok dönteni közöttük, de még van rá pár napom >>>
Samsung 940BF, Samsung 931BF.
940BF drágább, nem tudja a dinamikus kontrasztot ami állatság sztem is.
De nekem most 740BF-em van és nagyon szeretem.
Amúgy mindkettő (940BF,931BF) ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkezik.
Azért samsung mert a 0dead pixel gari fontos nekem mivel a 740bf-em is pixelhibás volt anno :)
Segítsetek már plz hogy mi lehet a különbség közöttük, mert azért cirka 10 rongy a különbség közöttük:D
LG-kről mi a vélemény amúgy?
Láttam 2 nanósat ami elég olcsó és jónak tűnik
wave*
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#875 Felhasználó inaktív   nagymedve 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 15:38

Hali!
A minap beruháztam egy samu 223bw-re. Az egyetlen problémám vele, hogy én őt a falra akartam(om) felszerelni, csakhogy ehhez tartozó adaptert nem találtam a dobozban. Hátulján van is 4 lyuk, tehát megoldható elviekben. Kérdés, hogy hogyan? Nem rossz persze így talpon állva sem, de még jobb lenne a falon. Első nekifutásra találtam is egy konzolt, ami 22'ig jó is (gondolom erre is), de az 11E jó magyar forint. Háát az sok. :omg:  Van valakinek valami konstruktív javaslata (a 4 szögen kívül), hogy miként tudnám ezt megoldani?

#876 Felhasználó inaktív   Lamellus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 16. 16:48

Sziasztok,

valaki megkért, hogy próbáljak utánanézni, milyen TFT-t érdemes venni mostanában. A következőket szeretné:

21"-24"
1600x1200 felbontás vagy nagyobb
max. 150 000 Ft

Szeretné ha jó lenne a képminőség, de mivel nem grafikára, tervezésre fogja használni, hanem programozásra és esetleg néha-néha játékra, TV nézésre, ezért ezen a téren lehet kompromisszum.

Előre is köszönöm, ha ilyen paraméterekkel tudnátok ajanláni valamit!
in meus humilis sententia

#877 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 20:08

Idézet: nagymedve - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 15:38

Hali!
A minap beruháztam egy samu 223bw-re. Az egyetlen problémám vele, hogy én őt a falra akartam(om) felszerelni, csakhogy ehhez tartozó adaptert nem találtam a dobozban. Hátulján van is 4 lyuk, tehát megoldható elviekben. Kérdés, hogy hogyan? Nem rossz persze így talpon állva sem, de még jobb lenne a falon. Első nekifutásra találtam is egy konzolt, ami 22'ig jó is (gondolom erre is), de az 11E jó magyar forint. Háát az sok. :omg:  Van valakinek valami konstruktív javaslata (a 4 szögen kívül), hogy miként tudnám ezt megoldani?

Szabványos rögzítési pontok vannak a monitor hátulján (<FDMI>), amin keresztül az általad is említett fali karokkal tudod rögzíteni. Elnézve a <Google keresési eredményeit>, a 11e HUF az teljesen átlagos árnak számít. Egyszerűbb kivitel akad ugyan 4-5e HUF körül is, de az nem derül ki, hogy jó-e a tiedhez is.

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#878 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 20:22

Idézet: Lamellus - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 16:48

Sziasztok,

valaki megkért, hogy próbáljak utánanézni, milyen TFT-t érdemes venni mostanában. A következőket szeretné:

21"-24"
max. 150 000 Ft

Szeretné ha jó lenne a képminőség, de mivel nem grafikára, tervezésre fogja használni, hanem programozásra és esetleg néha-néha játékra, TV nézésre, ezért ezen a téren lehet kompromisszum.

LG L245WP.
Árak.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#879 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 12:36

Idézet: gemini - Dátum: 2007. dec. 14., péntek - 20:26

én még 49-ért láttam :) de akkor csak nem vagyok hülye.
kár, hogy nincs több, mert a tapasztalataid alapján akkor vettem volna egyet én is.
mindegy mondjuk 60-ért még mindig van a westendes nemvagyokhülye áruházban, annyit is megér.

Első benyomások a Sungooval kapcsolatban.

Gondolkodtam, hogy milyen szempontból írjam a tapasztalatokat, úgy, hogy most váltottam CRT-ről, és összehasonlítom, vagy úgy, hogy örülök az új szerzeménynek. Azt hiszem, jobb lesz, ha az utóbbinál maradok. :)

+ pixelhiba nincs
+ banding nincs, úgy néz ki, 8 bites panel
+ ditherre utaló jelekkel nem találkoztam
+ gradáció meglepően jó, Everestben a Brightness and Contrast tesztben a 99%-os és az 1.6%-os kocka is egyértelműen elkülönül a szomszédjaitól
+ betekintési szög meglehetősen jó, hordó effektus egyáltalán nincs, szemből nézve jobb és bal oldalon enyhén eltér a szín, de minimálisan, és közelről nézett wide monitornál szerintem ez elfogadható
+ fekete meglehetősen jó, TN-el ilyet nem lehet produkálni az átszűrődő fény viszonylag egyenletes, a sarkokban azért láthatóan erősebb
+ színek szépek.* Mondták, hogy fakó a képe, szerintem meg arról van szó, hogy az LCD-kre jellemző harsány és túltelített színek ennél hiányoznak, nekem ez határozott előny
+ bár engem nem érint de próbálgattam kicsit, hogy milyen a panel sebessége (szöveg scrollozás, kis video) és nulla, semmi utánhúzást nem láttam, a leggyorsabb TN panelek sem jobbak

- a menü végtelenül egyszerű, minimális beállítási lehetőségek vannak, ami a képre vonatkozik, az Brightness, Contrast, RGB, és ennyi. Egy gamma állítási lehetőség azért jól jött volna.
- *a gyári színhőmérséklet beállítások szerintem el vannak szúrva, 9300K nagyon hideg és enyhén lilás, 6500K sárgászöld és más (sRGB pl.) nincs is. Ezt majd manuálisan kell belőnöm, de már az első, pár perces próbálkozás után is jónak tűnik az eremény
- szintén nem lehet állítani, hogy 4:3 felbontásokat hogyan kezelje, mindent kihúz teljes képernyőre, játékosoknak ez fontos lehet
- beépített scaler szar. Ez a szint 2-3 éve volt divat, ma már az entry level 17"-osokba is jobbat tesznek. Ezt a monitort natívban kell használni

Összességében kb. erre volt szükségem, elégedett vagyok vele. 48k-ért ajándék, de én 60k-ért sem tudok jobbat, meg még ilyet sem, szóval  :up:

Szerkesztette: EV6 2007. 12. 17. 12:37 -kor

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#880 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 17. 13:05

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 12:36

- szintén nem lehet állítani, hogy 4:3 felbontásokat hogyan kezelje, mindent kihúz teljes képernyőre, játékosoknak ez fontos lehet
- beépített scaler szar. Ez a szint 2-3 éve volt divat, ma már az entry level 17"-osokba is jobbat tesznek. Ezt a monitort natívban kell használni

Mint írtam korábban, ezek nem feltétlenül jelentenek hátrányt, lévén az Nvidia Control Panel-en lehet állítani, hogy a driver végezze az átméretezést (A:) teljes képernyős vagy (B:) aránytartó módon, illetve (C:) ne méretezzen, azaz a kép 1:1-ben jelenjen meg natív felbontáson, a széleken fekete keretet hagyva.

(Végülis az összes általad említett negatívum orvosolható - NVidia - driver segítségével. ATI-nál nem tudom mi a helyzet méretezés téren.)

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#881 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 13:19

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 12:36

Van rendes 24 bites TN, ami nem használ dithert és FRC-t?

Szerkesztette: Lipton 2007. 12. 17. 13:27 -kor

#882 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 13:49

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 14:19

Van rendes 24 bites TN, ami nem használ dithert és FRC-t?

Szerintem nincs, mindegyik 18 bites.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#883 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 13:54

Idézet: HookR - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 14:05

Mint írtam korábban, ezek nem feltétlenül jelentenek hátrányt, lévén az Nvidia Control Panel-en lehet állítani, hogy a driver végezze az átméretezést (A:) teljes képernyős vagy (B:) aránytartó módon, illetve (C:) ne méretezzen, azaz a kép 1:1-ben jelenjen meg natív felbontáson, a széleken fekete keretet hagyva.

(Végülis az összes általad említett negatívum orvosolható - NVidia - driver segítségével. ATI-nál nem tudom mi a helyzet méretezés téren.)

Ezt nem ismertem, meg nem is láttam ilyet a driverben, de érdekes lehet, mert a projektorom, amin játszani szoktam, az is széthúz mindent, ami 4:3-ban fut csak. Mondjuk ennek egyre kisebb a jelentősége, mert ma már minden valamire való engine támogatja a széles képernyőket.

#884 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 14:03

fujitsu-siemens p19-2 ellenvélemény?
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#885 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 14:12

Idézet: gemini - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 15:03

Én nem vennék Fusit, nálunk sorban hasalnak el 2-3 évesen. Meg nemrég vettem muszályból egy 17"-est (nem volt más budget cucc a na'kkerben), hihetetlenül kínaigagyi kidolgozása van, pl. a káva alsó része, ahol a panellel találkozik, kissé sorjás és felpúposodik, úgy néz ki, mintha geometriahibás lenne az LCD, de itt nem a kép görbül, hanem a műanyag keret... :)

#886 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 15:59

Idézet: Lamellus - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 15:48

Sziasztok,

21"-24"
max. 150 000 Ft

148e Ft és nem kell kompromisszum sem: LG L245WP-BN

szerk: ja látom, már írták  :cool:

Szerkesztette: Yany 2007. 12. 17. 16:01 -kor

Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#887 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 16:05

Idézet: gemini - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 13:03

Semmi. Mindent tud és mindent tökéletesen. Most adom el a sajátom. Van skálázási beállítás, black-level (egyfajta gamma-szerűség), nagyon világos, ha kell, épp csak észlelhető overshoot, nagyon gyors válaszidő (cs:source-t nyomtam rajta nagyon sokat).

Egyszóval tekéletes és egy korábbi prohardver tesztben is igen kellemesen szóltak róla. Ha van rá léd, akkor a legjobb választás. Egyetlen okot tudok csak, amit el lehet fogani, ha valaki nem ilyet vesz: nincs rá elég zsetonja.

Remélem segítettem, j
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#888 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 16:10

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 13:12

Én nem vennék Fusit, nálunk sorban hasalnak el 2-3 évesen. Meg nemrég vettem muszályból egy 17"-est (nem volt más budget cucc a na'kkerben), hihetetlenül kínaigagyi kidolgozása van, pl. a káva alsó része, ahol a panellel találkozik, kissé sorjás és felpúposodik, úgy néz ki, mintha geometriahibás lenne az LCD, de itt nem a kép görbül, hanem a műanyag keret... :)

EV6, ez enyhén szólva is félrevezető vélemény. Milyen fusik halnak meg? Mi a sorjás? A FuSi épp úgy rendelkezik alső, közép és felsőkategóriával, mint egy Samsung, Viewsonic, vagy bármi más: ScaleoView az alsó/közép, ScenicView a felső (Premium, Business, Valu line).

Nézz meg pl. egy technikai dokumentációt a P19-2-es monitoráról, s ha van valami, amit a pdf-ben nem érthetően és pontosan írtak meg, sőt, ha hiányzik, akkor jelezz. Minden más cég tanulhatna tőle. Most hogy eladom, félek is attól, hogy hiába lesz mondjuk ugyanígy s-pva-s a 24"-os cucc, minőségben szerintem meg sem fogja közelíteni az új darab, legyen az bármilyen márkájú is, s hiányozni fog ez az érzet. Ne legyen igazam...

szerk.: itt nézz körbe, hogy ne a "budget line" alapján ítéld meg egy cég teljes termékvonalának minőségét: Premium Line

Szerkesztette: Yany 2007. 12. 17. 16:25 -kor

Logout.hu blog

#889 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 16:15

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 13:49

Szerintem nincs, mindegyik 18 bites.

Pedig pont te írtad, hogy a monitord valószínűleg 8 bites, pedig TN panel van benne.

Idézet

Vagy 49K-ért xVA panel van benne?

Szerkesztette: Lipton 2007. 12. 17. 16:16 -kor

#890 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 17:01

Idézet: Yany - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 17:10

EV6, ez enyhén szólva is félrevezető vélemény. Milyen fusik halnak meg? Mi a sorjás? A FuSi épp úgy rendelkezik alső, közép és felsőkategóriával, mint egy Samsung, Viewsonic, vagy bármi más: ScaleoView az alsó/közép, ScenicView a felső (Premium, Business, Valu line).

Nézz meg pl. egy technikai dokumentációt a P19-2-es monitoráról, s ha van valami, amit a pdf-ben nem érthetően és pontosan írtak meg, sőt, ha hiányzik, akkor jelezz. Minden más cég tanulhatna tőle. Most hogy eladom, félek is attól, hogy hiába lesz mondjuk ugyanígy s-pva-s a 24"-os cucc, minőségben szerintem meg sem fogja közelíteni az új darab, legyen az bármilyen márkájú is, s hiányozni fog ez az érzet. Ne legyen igazam...

szerk.: itt nézz körbe, hogy ne a "budget line" alapján ítéld meg egy cég teljes termékvonalának minőségét: Premium Line

Nézd, ez az én véleményem, így persze szubjektív, de tapasztalaton alapul. De nem tudom miért lenne félrevezető? Nem kötelező egyetérteni vele, nem kell szentírásnak venni.

Egyébként pont ilyen premium line cuccból van néhány darabunk, amiket már a pincében a fal felé fordítva, és sorba állítva "használunk", ezért merészeltem leírni, hogy sorban hasalnak el. És ezen az igényes dokumentáció sem segít sokat. Arról nem beszélve, hogy előfordult, hogy két tökéletesen azonos típusszámú monitor közül az egyik xVA paneles volt a másik meg TN, abból is a leggagyibb fajta, szóval itt is megy a panel-lottery szépen.

A sorjás káváról pedig: ez egy low-end cucc ~30k nettóért, mondhatnánk, hogy ennyiért ez van. Csakhogy van ugyanennyiért Philips budget monitor is, ami kidolgozási- és képminőségben is köröket ver a Fusira. Ezért merészeltem azt mondani, hogy nem vennék Fusit.

Téma megosztása:

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.