Idézet: BoGab - Dátum: 2010. 08. 28. 14:39
Ez is megvolt. (shift+del)?

Sejtésem szerint a roncstelepes figurával kapcsolatban lesznek majd DLC missziók, egyébként rövid is volt a játék, gyakran unalmas is, viszont azért az tény, hogy a hangulat ettől függetlenül számomra rendben volt. Azt kifejezetten nagy disznóságnak érzem, hogy a vége után nincs Free Ride (vagy majd biztos lesz Free Ride DLC tíz ajoróért), nem értem, hogy mire gondolnak, hogy aki még játszani akar vele egy kicsit, az majd elkezdi előről? (jó, a missziók kiválaszthatóak)
"Elhamarkodott" és kicsit összecsapott munkának érzem ezt az egészet, pedig az azért látszik rajta, hogy nagyon sokat dolgoztak vele. Azt sem rejtik nagyon véka alá, hogy a DLC-kből akarnak még egy vagon plusz pénzt beszedni, egyáltalán nem lepődnék meg, ha a roncstelepes figura azért nem adott soha egy rohadt missziót se, mert utólag kiszedték a játékból, hogy majd azokat is eladhassák külön. Személy szerint azt érezném igazságosnak, ha 5 ezer forintért árulnák a játékot, majd utána újabb 5 ezerért egy komplett kiegészítő misszió csomagot, (pl. Gay Tony) de olyan érzésem van, hogy itt még jó 15 ezret be akarnak majd szedni külön mindenféle szar 5 missziós DLC-kkel majd, meg 3 új autóval...
Tudom én, hogy pénz beszél, szeretem én is

, csak ennek így semmi, de semmi köze nincs az eredeti Mafiahoz, sokkal inkább hasonlít egy elkeseredett próbálkozásra pénzszerzés céllal, majd talán úgy 1-1.5 év múlva, a 10-ik DLC után már elmondhatjuk, hogy egy komplett játékot kaptunk, ami egyébként már eleve is nagyon jó lehetett volna...