Na miután sikerült újra letöltenem elindult végre. Kormányt nem lehet beállítani fel se ismeri,
NAGYON ajánlom, hogy ez csak a demo bénasága legyen, mert ha nem, az nagyon gáz. Az autón még duda sincs, még az se használható, bezzeg a forgalomban résztvevők bőszen dudálnak meg villognak, de neked még ez se adatik meg. Normal-on nem próbáltam az irányítást, simulationra állítva elég fura, lagol a kormányzás igen erősen, és minden autóval rohadt könnyű megcsúszni, mintha 200le lenne legalább az utolsó csotrogány is, úgy powerslideol. Teljesen valószerűtlen, ebben az időben vasteknők voltak amik kb akkor tudták erőből elforgatni a kerkük ha jégen álltak ebben meg minden indulásból elpörgeti az aszfalton. Már csak ezért is kéne kormány, mert billentyűzetről játszva nem lehet úgy elindulni, hogy ne burnoutolj.
Az akció része könnyű a játéknak eléggé, a fedezék rendszer fura, de szokható. A kamerakezelés is elég béna, nem tudom mitől függ, hogy közelről vagy távolról mutat, ha sétálva mész ki a házból akkor közel van a kamera, de ha elkezdesz futni eltávolodik, viszont ha újar lelassítasz is távol marad nem közelít. Vicces volt még, hogy ráléptem egy égő fadarabra és azonnal szörnyet haltam 1ms alatt. Semmi olyan, hogy elkezd lemenni a hp, vagy meggyullad a lába, nem, azonnali halál.
Ami még nem tetszett az a renderőök viselkedése, teljesen irreális és agresszív, mintha droidok lennének. Véletlenül nekimentem valakinek, erre elkezd ordítani, hogy hit and run driver holott el se mozdultam az ütközés után, ami egyébként 20-al volt kb. Amikor meg komolyan üldöznek teljesen terminátoroknak képzelik magukat, mész 80-al az meg jön szembe 100-al és rádhúzza a kormányt frontális ütközésre, nagyon reális mondhatom. Egyszer nekiütköztem valaminek és megálltam ő meg pedlógázzal nekimegy még hátulról az álló autómnak meg se próbál megállni vagy kikerülni. A gyalogosok is bután viselkednek, látják, hogy ellopok egy autót, akkor lecövekelnek és mindenki stíről akár az út közepéről is, és nem mozdulnak, ha megyek felé akkor se áll félre csak bambán néznek.
Meg sétálok nyugodtan az utcán, elmegyek valaki mellett, és beszól, hogy kopjak le, még csak közel se mentem, legalább 2m távolságra haladtam el.
Az a baj, hogy valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ez mind a demo hiányossága és a véglegesben jobb lesz. Márpedig ez így ebben a formában egy vicc.
A grafikán kívül minden hagy kívánnivalót bőven. Ja egyébként nekem 1920x1080-ban minden maxon AA-val, 47fps. Ha bekapcsolom az apexet high-ra akkor meg 12. De szerintem kamu a dolog, mert akkor is negyede az fps ha még nincs a képen egyetlen törmelék sem. Nem lennék meglepve, ha csak annyiról lenne szó, hogy a játék nézi, hogy van e 3 GTX480-ad és ha nincs akkor fps/4. Mert láthatólag a cpu nem is nagyon számít hiszen ugyanannyi fps-em van mint bárki másnak core2-vel. Még1 hack-re szükség van: VALAKI KAPCSOLJA KI A MOTIUN BLUR-T mert megőrjít.
Szerkesztette: Mumia 2010. 08. 10. 18:39 -kor