zoli62 Hozzászólás 2007. márc. 20., kedd - 4:45
Idézet (Algoris @ 2007. márc. 19., hétfő - 21:50)
Elöször is üdv Mindenkinek!
Előre is elnézést kérek, ha a kérdés valamilyen formában már megfogalmazódott és a válasz is, de én keresővel átfésültem a fórumokat ez ügyben és nem találtam rá. Lehet én kerestem rosszul. Szóval felteszem a kérdést és bízok abban, hogy valaki tud majd segíteni, tanáccsal ellátni.
Na szóval, a téma a következő. MS párti vagyok akármennyire nagy örültség is ez valamennyi ember számára, és az IE-t is nagyon szeretem, mint böngészőt. Eddig mindenféle megfordult már a kezemben (opera, netscape, firefox, stb.), de az IE jött be eddig a leginkább. A mostani 7-es verzióban az a nagy problémám, ami végül is nem halálos, csak nagyon idegesítő, hogy az a szerencsétlen információs sáv (information tab), állandóan mindenre beugrik. Meg ha nyitok egy új ablakot, nem vált azonnal a Home oldalra, ami be van állítva, hanem kijön az a szöveg, hogy gyenge a védelem stb. és mindig kattingatnom kell a home-ra. Na szóval, próbáltam mind az információs sávot, mind pedig azt a bejövő biztonsági figyelmeztetést kiiktatni, de eddig sikertelenül. Pedig a help-ben leírják, hogyan kellene ezt kiiktatni, hogy a biztonsági beállításoknál a promtokat automatára kéne rakni stb., de ez semmit nem ér. Ezt mind elvégeztem, de mind a sáv, mind pedig az elején beugró biztonsági figyelmeztető ablak bejönnek.
A kérdésem az volna, hogyan lehetne ezeket a roppant idegesítő dolgokat kiiktatni, hogy ne tépjem többet emiatt a hajam? Minden választ és segítséget előre is köszönöm.
Idézet
Yes, you can, but we don't recommend it. If you do want to turn it off, you have to turn it off for each type of message.
To stop the information bar from blocking file and software downloads
1. Open Internet Explorer by clicking the Start button , and then clicking Internet Explorer.
2. Click the Tools button, and then click Internet Options.
3. Click the Security tab, and then click Custom level.
4. Do one or both of the following:
• To turn off the Information bar for ActiveX controls, scroll to the ActiveX controls and plug-ins section of the list, and then, under Automatic prompting for ActiveX controls, click Enable.
• To turn off the Information bar for file downloads, scroll to the Downloads section of the list, and then, under Automatic prompting for file downloads, click Enable.
5. Click OK, click Yes to confirm that you want to make the change, and then click OK again.
http://windowshelp.m...7c61033.mspx#EW