Ennek ellenére kíváncsi vagyok, hogy most hogy bírnám.Undorító játék.Szeretem a parát, de a gusztustalanságot kevésbé.Anno nagyon utáltam a húsmasszás részeket és a pókokat.
Saját készítésű screenshotok III. Nagy képek, modemmel vigyázni!
Elküldve: 2008. 07. 13. 14:48
Én a hetekben gondoltam, hogy a kieget elkezdem, mert kimaradt, de végülis inkább hagyom későbbre.
Ennek ellenére kíváncsi vagyok, hogy most hogy bírnám.Undorító játék.Szeretem a parát, de a gusztustalanságot kevésbé.Anno nagyon utáltam a húsmasszás részeket és a pókokat.
Qwerty4
Elküldve: 2008. 07. 13. 14:56
na bezze pont ilyenkor nincs felesleges DVD-m ithon, és így nem tok Vista 64-et telepíteni ergo ezt a fakfaktoryt sem kipróbálni
AZért is megnézem 32 es Xp alatt :Đ
AZért is megnézem 32 es Xp alatt :Đ
Elküldve: 2008. 07. 13. 14:58
Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 15:48
Én a hetekben gondoltam, hogy a kieget elkezdem, mert kimaradt, de végülis inkább hagyom későbbre.
a doom 3 nem gusztustalan játék, az inkább a prey vagy esetleg a quake 4.
Phenom II X3 720@X4 3200MHz 4GB RAM@1333MHz HD5770
Steam Community profil - Raven (friends only)
Games for Windows Live profil - BlackRaven HU
Elküldve: 2008. 07. 13. 15:03
Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 16:58
a doom 3 nem gusztustalan játék, az inkább a prey vagy esetleg a quake 4.
Szerintem a 3 közül a D3 ami gusztustalanabb.A Quake 4 az kevésbé.
Bár lehet a Preynél már csak jobban bírtam az ilyen dolgokat.
Qwerty4
Elküldve: 2008. 07. 13. 16:32
Na a 32 bit-ért nem vísított a telepítő, de azért már igen hogy csak 2Gb van a gépben (maradék 1Gb gépen kívül hever mivel nem megy úgy a tuning rendesen, majd belerakom ha keves lessz).
20Gb ot telepít (textúrák,hangok). a Telepítő szövege is kicsit vicces:
.
Nekem kb 7-8 percbe tellett csak.
20Gb ot telepít (textúrák,hangok). a Telepítő szövege is kicsit vicces:
Idézet
This can take up to 1 hour, depending on your I/O subsystem. Use the time and do something usefull
Nekem kb 7-8 percbe tellett csak.
Elküldve: 2008. 07. 13. 17:52
Na ennek a modnak a szeméylében akár a tökéletes craket is köszönthejünk. Mivel elegendő csak a gfc fájlokkal rendelkezni amit bárhonnan be lehet szerezni.
32 biten is fut de elég instabil habár lehet nem ez az oka a kilépkedésének.
Itt egy kép:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
32 biten is fut de elég instabil habár lehet nem ez az oka a kilépkedésének.
Itt egy kép:

Elküldve: 2008. 07. 13. 18:08
találtam egy bloom mod-ot is a doom3-ra
már csak nagyfelbontású textúrák kellenének, de sajnos nincs választék, az az 1 pack ami létezik, nálam nem működik.

Elküldve: 2008. 07. 13. 18:15
Ez a bloom mod elvileg sok ogl-es gamenél müxik. Én pl a duke nukem 3D-re tettem rá :Đ
Elküldve: 2008. 07. 13. 18:27
az nem rossz
nincs fent doom3 -ad? kiváncsi lennék te mire jutsz a nagyfelbontású textúra témával... 1.3.1-es d3-at használok. azért kérdezem mert te ilyen nagy játék bütykölő vagy
Szerkesztette: -=IcEmAn=- 2008. 07. 13. 18:27 -kor
Elküldve: 2008. 07. 13. 20:20
Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 19:27
az nem rossz
nincs fent doom3 -ad? kiváncsi lennék te mire jutsz a nagyfelbontású textúra témával... 1.3.1-es d3-at használok. azért kérdezem mert te ilyen nagy játék bütykölő vagy 
fps-ből sokat eszik ez a bloom mod?
<b><span style='color:blue'>Andersen meghalt...Mese nincs...</span></b>
Elküldve: 2008. 07. 13. 20:40
Idézet: Lendova - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 21:20
fps-ből sokat eszik ez a bloom mod?
úgy vettem észre h nem, bár 60-as fps limitnél elég nehéz megmondani.
szerk: kár h open coop mod-dal nem működik
Szerkesztette: -=IcEmAn=- 2008. 07. 13. 20:58 -kor
Elküldve: 2008. 07. 13. 22:06
Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 21:40
úgy vettem észre h nem, bár 60-as fps limitnél elég nehéz megmondani.
uuupsz, leginkább abba szeretném pedig tolni :Đ
ti hamachi-val toljátok? meg egy bloom mod nevet adj légyszives
Elküldve: 2008. 07. 13. 22:19
Ugy tűnik hogy ez a HL2 mod eléggé labilis 32 biten vagy tényleg le szeretné foglalni magának a 2Gb-i memóiát (csak ugye most ez az összes és nem tudja), mert amikor kilép valami olyasmit ir hogy "cannot load xy lumps, failed to allocate xy bytes" vagy legalábbis valami hasonlót.
De a lépnyhal meg utlojára.
Viszont ebbe még nicns benne az az alyx amit a képen mutogatnak.
Holnap beszalaod tecsóba venni dévédét azt végre telepíthetek 64 biten is, és majd meglátom hogy bírja a kicsike.
Mellesleg az FPS-el ne mvotl gondom minden maxon HDR+16XAF, 0XAA. 100 alá csak nagyon zsúfolt helyen esik csak vagy hasonló környezetben felkapcsolt zseblámpával.(mondjuk a lámpázás mindig levesz vagy 15-20 FPS-t)
Holnap beszalaod tecsóba venni dévédét azt végre telepíthetek 64 biten is, és majd meglátom hogy bírja a kicsike.
Mellesleg az FPS-el ne mvotl gondom minden maxon HDR+16XAF, 0XAA. 100 alá csak nagyon zsúfolt helyen esik csak vagy hasonló környezetben felkapcsolt zseblámpával.(mondjuk a lámpázás mindig levesz vagy 15-20 FPS-t)
Szerkesztette: Virus9AX 2008. 07. 13. 22:21 -kor
Elküldve: 2008. 07. 14. 01:42
Idézet: Lendova - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 23:06
uuupsz, leginkább abba szeretném pedig tolni :Đ
igen, hamachival. most vagyunk a delta lab 3 elején. delta lab 1-et skip-pelnünk keleltt mert folyton ledobott a szerverről vmi hibaüzenettel, foglalmam sincs miért, single-ben jó.
a képeken ez a bloom mod van, viszont találtam 1et ami működik open coop-pal, de nekem eléggé zabálta az fps-t, katt.
Elküldve: 2008. 07. 14. 06:50
Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 19:27
az nem rossz
Ő most nincs fent, de majd rálesek
Anno a q4-el voltam 1ébként így. Rátettem valami packot (akkor még 2900GT-m volt) és a karakterek fehérek, a környezet pedig úgy nézett ki mint a tvben a hangyaháború
Elküldve: 2008. 07. 14. 06:52
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 23:19
Ugy tűnik hogy ez a HL2 mod eléggé labilis 32 biten vagy tényleg le szeretné foglalni magának a 2Gb-i memóiát (csak ugye most ez az összes és nem tudja), mert amikor kilép valami olyasmit ir hogy "cannot load xy lumps, failed to allocate xy bytes" vagy legalábbis valami hasonlót.
Akkor még az én össze vissza kutyult verzióm a legműködőképesebb
Egyébként Alyx kinézetét elvileg lehet váltogatni a mellékelt character (vagy alyx.. nem tudom, minden csomagba más volt a neve) pimper nevű progival.
Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 07. 14. 06:56 -kor
Elküldve: 2008. 07. 14. 07:24
Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 2:42
és a coop-hoz kell az 1.3as pöts? anno a last man standig coop-ot az istenért se tudtuk működésre bírni
a bloom meg müxik, thx! viszont nem tudom mennyit lassít, most a fraps nem megy a gémben :Đ
Elküldve: 2008. 07. 14. 09:16
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 7:52
Akkor még az én össze vissza kutyult verzióm a legműködőképesebb
:Đ
Egyébként Alyx kinézetét elvileg lehet váltogatni a mellékelt character (vagy alyx.. nem tudom, minden csomagba más volt a neve) pimper nevű progival.
Ja benne van csak nem tom hogy kell használni, de mondjuk nem nagy veszteség mert valahol olvastam is hogy még nem rakták bele mert nincs kész az a modell.
De ahogy mondtam, ma dobok egy Vista 64-et meg +1Gb ot teszt kedvéért és usgyi.
A hangok viszont teccenek, meg a többi játékos új skinkje. a Zöld villámló barátaink sem ugy néznek ki végre mintha leöntötték volna őket 1 liter vazelinnel.
Szerkesztette: Virus9AX 2008. 07. 14. 09:17 -kor
Elküldve: 2008. 07. 14. 13:04
Idézet: Lendova - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 8:24
és a coop-hoz kell az 1.3as pöts? anno a last man standig coop-ot az istenért se tudtuk működésre bírni
a bloom meg müxik, thx! viszont nem tudom mennyit lassít, most a fraps nem megy a gémben :Đ
az open coop-hoz 1.3.1-es patch kell, anélkül meg se moccan! a bloom mod valamiért kinyírja a fraps-ot, használd a belső mérőt. ctrl + alt + 0 (konzol) és írd be com_showfps 1. esetleg a base és/vagy az opencoop mappán belül csinálhatsz eyg autoexec.cfg-t és beírhatod abba is opencoop-ból a nagy csomagot szedd majd le szerintem, amiben + map pack van, mert benne van pl. a classic doom (alap doom).
Szerkesztette: -=IcEmAn=- 2008. 07. 14. 13:05 -kor

Súgó
A téma zárva.