Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 23:23
Írj a fejlesztőknek 1 levelet azzal kapcs. hogy így is alig 10 évnyi késés után, miért nem álltak át D3 motorról source engine-ra..

1ébként szvsz a source engine fejlettségét tekintv emég ott sem volt sehol a prey feltúrbózott D3 motorjához képest.
Mellesleg megjegyezném h ahhoz baromira nem is illene a source motor.
A másik meg hogy a DM vasigénye sokkal magasabb a Preynél.. Szal nem tudom mit kell itt isteníteni a szósz enginet.
Egyáltalán nem 1 nagy só. Külső terek kezelésébne jobb mint Karmak bácsi munkája, de egyébként 1 kalap kaki.
Már megint gépigényről beszélsz és a grafok közti különbégekről.Hogy mit tud az egyik, mit nem a másik.Belátom, hogy a sourcenak is vannak lemaradásai a Doom3 motorhoz képest.De ez engem egyáltalán nem érdekel.Kár is bizonygatni.Nem vagyok grafb*zi, hogy ezzel nagyon is törődjek, persze ha lehetőség adódik én is szeretem a szép látványt nyújtó játékokat.
De ez a feeling ami sugárzik a D3-ból és utódaiból az sztem fos.Még akkor is ha fejlettségileg fogjuk rá közel a magas szinten áll és szép is.A Call of Cthulhu extragagyinak mondható látványa is sokkal jobban bejön nekem mint a Preyé.
Mondtam korábban ez a személyes véleményem, ettől nem kell a játéknak másnak lennie, ez van és elfogadom, max. kevésbé tetszik a cucc, ez meg sok mindenkit nem érdekel és nem is változtat a dolgokon, de nem is kell változniuk, így döntöttek a fejlesztők, kiadó hogy a D3 motorra készítik játékukat, ez van...