Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?
Elküldve: 2011. 08. 04. 21:38
Dragon Age:Origins,ma szinte csak azt toltam. Nemsokára,sikerül partiba vágnom,Morrigant
xD
Az ember nem akkor hal meg, amikor örökre lecsukja a szemét,hanem akkor, amikor elveszíti élete értelmét.
Elküldve: 2011. 08. 05. 07:43
kicsit pihentettem a KOTOR-t, hogy folytassam a Mass Effect 2-t, kell az az INSANITY trófea
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2011. 08. 05. 12:14
Én most Gta 4-ez ni fogok Ps3-mon .
http://www.ps3trophi...0/Gerii_hun.png I am the Grand Theft Auto King!
Elküldve: 2011. 08. 05. 14:54
Black Ops Multi (ps3) , nfs shift (ps3), Quake 3 Multi (PC)
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 08. 05. 17:19
Folytattam a The Witcher 2-t.Így teljes képernyőn sokkal élvezetesebb
. De hiába minden patch képet lőni sehogy sem tudok még mindig :/. Viszont szerintem még játszok ma egy kis The Dark Mod-ot.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft
"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"
"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."
Elküldve: 2011. 08. 05. 17:23
Idézet: The Lone Drow - Dátum: 2011. 08. 05. 17:19
. De hiába minden patch képet lőni sehogy sem tudok még mindig :/. Viszont szerintem még játszok ma egy kis The Dark Mod-ot.
Neked is,ilyen szélesvásznú volt a kép? Mert nekem az volt a probléma a patch előtt,képet nekem se enged,pedig közepes-magas beállítások között nagyon szép a játék. Csak,engem néha, a fények irritálnak,hol túl sötét,hol nagyon világos,nem találtam megfelelő beállítást,ha reggel van le kell venni,ha este pedig állandóan fel,nem mintha hatalmas probléma lenne,csak kissé bosszantó.ettől eltekintve,egy remek játék,bár nekem hiányzik az 1 harcrendszere.
Szerkesztette: BlackMetal 2011. 08. 05. 17:25 -kor
Az ember nem akkor hal meg, amikor örökre lecsukja a szemét,hanem akkor, amikor elveszíti élete értelmét.
Elküldve: 2011. 08. 05. 17:29
Idézet: BlackMetal - Dátum: 2011. 08. 05. 17:23
Neked is,ilyen szélesvásznú volt a kép? Mert nekem az volt a probléma a patch előtt,képet nekem se enged,pedig közepes-magas beállítások között nagyon szép a játék. Csak,engem néha, a fények irritálnak,hol túl sötét,hol nagyon világos,nem találtam megfelelő beállítást,ha reggel van le kell venni,ha este pedig állandóan fel,nem mintha hatalmas probléma lenne,csak kissé bosszantó.ettől eltekintve,egy remek játék,bár nekem hiányzik az 1 harcrendszere.
Az volt, mert a javítás előtt az engine nem támogatta a 4:3-as képarányt. Én szerettem az első harcrendszerét, de ez jobban tükrözi Geralt harcstílusát. Hasonló képpen történnek a harcok a novellákban is
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft
Elküldve: 2011. 08. 05. 17:38
Idézet: The Lone Drow - Dátum: 2011. 08. 05. 17:29
Az volt, mert a javítás előtt az engine nem támogatta a 4:3-as képarányt. Én szerettem az első harcrendszerét, de ez jobban tükrözi Geralt harcstílusát. Hasonló képpen történnek a harcok a novellákban is 
Az,mind rendben van,csak itt néha amikor 10-20-an is támadnak nem lehet mindig védekezni,és így sok ütést be lehet kapni könnyen,így nem olyan folyamatos a harc,itt annyit tudok csinálni hogy gurulok,ütök 2-t,megint gurulok,különben hátulról 3-4 rám is ugrik azonnal.hiába varázsolok én,1-2-t elkap de a többi jön rám,főleg azok a kis ugráló dögök a nehezek mert rohadt gyorsan gurulnak,meg ugranak el.
Elküldve: 2011. 08. 05. 17:48
Idézet: BlackMetal - Dátum: 2011. 08. 05. 17:38
Az,mind rendben van,csak itt néha amikor 10-20-an is támadnak nem lehet mindig védekezni,és így sok ütést be lehet kapni könnyen,így nem olyan folyamatos a harc,itt annyit tudok csinálni hogy gurulok,ütök 2-t,megint gurulok,különben hátulról 3-4 rám is ugrik azonnal.hiába varázsolok én,1-2-t elkap de a többi jön rám,főleg azok a kis ugráló dögök a nehezek mert rohadt gyorsan gurulnak,meg ugranak el.
Azok engem is kegyetlenül megszopattak az elején, de utána meg én daráltam őket. Van egy rész a második fejezetben, már bőven 20. szint fölött vagy ott, egy helyen vagy 20 darab ilyen előbújik a földből. Olyan élvezetes őket ledarálni
Elküldve: 2011. 08. 05. 17:53
Idézet: The Lone Drow - Dátum: 2011. 08. 05. 17:48
Azok engem is kegyetlenül megszopattak az elején, de utána meg én daráltam őket. Van egy rész a második fejezetben, már bőven 20. szint fölött vagy ott, egy helyen vagy 20 darab ilyen előbújik a földből. Olyan élvezetes őket ledarálni
. mellesleg ilyen helyzetekben legjobb társ a Quen jel. Illetve a méhkas bomba is remek szolgálatot tud tenni 
most vagyok, a törpöknél, szerezni kell a halott szellemek cuccait, meg ilyenek.
Elküldve: 2011. 08. 05. 18:58
Idézet: The Lone Drow - Dátum: 2011. 08. 05. 17:19
screenshot-hoz használj Fraps-ot
ON: ME2
Elküldve: 2011. 08. 05. 19:03
Idézet: Drat - Dátum: 2011. 08. 05. 18:58
screenshot-hoz használj Fraps-ot
De az,az fps-t is csökkenti, nem?
Elküldve: 2011. 08. 05. 19:13
Idézet: BlackMetal - Dátum: 2011. 08. 05. 19:03
De az,az fps-t is csökkenti, nem?
nem, max ha videót veszel fel vele, de ha csak simán be van kapcsolva és csak shotokat csinálsz akkor egyáltalán nem lassít
Elküldve: 2011. 08. 05. 19:16
Idézet: Drat - Dátum: 2011. 08. 05. 19:13
nem, max ha videót veszel fel vele, de ha csak simán be van kapcsolva és csak shotokat csinálsz akkor egyáltalán nem lassít
köszi, majd leszedem,és rakok fel pár képet.
Elküldve: 2011. 08. 10. 07:44
VTM Bloodlines, TES IV

Súgó
A téma zárva.