Idézet: Etele - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 14:15
Engem meg több mint két év MMORPG-zés után nem tud lekötni szinte egyetlen single player cucc sem.
:
Ennek talán az is lehet az oka, hogy igazán jó single player játék nem jelenik meg mostanában.
Én így látom, hozzátéve, hogy messze nem ismerem első kézből a teljes palettát, mert az SWG óta én sem nagyon játszottam mással. (Max. egy kis online MOHAA, vagy Heroes of Might & Magic, Diablo II, régi FIFA részek a haverokkal interneten.)
Nem warezolok így nem próbálom ki rögtön az új játékokat. (Lám, a COD 2 is most jutott el hozzám, mert unokatestvérem kölcsönadta.)
S mióta nem a sofrwarebusiness-ben dolgozom, már valahogy nem mászom bele a számítógépes játékok világába olyan elánnal, mint régebben.
Persze itt és a Hardwired-en azért nyomon követem a megjelenéseket, s az ígéretesebbnek bereklámozott játékok kapcsán született véleményeket.
Ráadásul azóta nem is nagyon vásároltam játékszoftvert (főleg anyagi okokból) sem.
De az is tény, hogy engem a szimulátorok, a kalandjátékok, és a Metal Gear Solid, vagy NOLF színvonát megütő akciójátékok érdekelnek elsősorban.
Az új szimulátorokhoz nincsen elég jó gépem már évek óta, így ez kiesik.
Igényes kalandjátékok nem jelennek meg mostanában, így ez is kiesik.
A Metal Gear Solid sorozat PC-n sajnos "elakadt" a második résznél, a NOLF-hoz mérhető FPS-t pedig a mai napig nem tudtak készíteni.
A Pirates! remake PC verziója állítólag szégyenletesen gyenge "másolat" lett. (Majdnem sikerült szereznem egy Sid Meier által dedikált Collector's Edition példányt, de aztán nem lett a dologból semmi.) Ezt nem tudom... még nem próbáltam, de eleve bukta nálam, hogy a tengeri ütközetben nem egy hajóval kell részt venni.
Szóval ugyan milyen single player játékkal is lehetne tölteni az időt?
Mondjuk, ha a Diablo III megjelenik, akkor egy Collector's Edition változatra egészen biztosan benevezek.

(Hacsak nem a híd alatt fogom tengetni napjaimat már akkorra.)
Idézet
Hmmm... mondjuk úgy, hogy még mindig a legjobb MMO a piacon. Ami egyben erős kritika a stílus képviselőivel szemben (kivéve talán az EVE Online-t) , mert bizony manapság meg sem közelíti régi önmagát a játék.
Tulajdonképpen utoljára a CU eljövetelének második hónapjában fizettem be havidíjat. Az pedig 2005. júniusa volt. Aztán az NGE alatt 2006. november-decemberében voltam csak bent, mert ingyen 3 hét játékot biztosítottak minden régi játékosnak.
Aztán 8 hónap szünet következett, s most a születésnapomra leptem meg csak magamat egy befizetéssel, augusztus 9-én. De csak egy hónapra.
Amúgy az űrhajóim és a pilóta szakma fejlesztgetésével, repkedéssel nagyon jól elvagyok. Cimborámmal együtt a második karakterünket fejlesztgetjük a Legacy quest küldetéssorozatban, s mint mindig... a házam (immár kettő) berendezésével is el tudok pepecselni órákon át.
De bizony a játék minden szempontból a töredékét nyújta, mint CU előtt. Sajnálhatod Etele, hogy anno, amikor erről beszéltünk, nem vágtál bele. Minden bizonnyal életed egyik legjobb számítógépes élményéről maradtál le.
(Amit mi, Pre-CU rajongók azóta is visszasírunk; s reménykedve, vagy sokan - köztük én is - szkeptikusan várjuk a Pre-CU Emulátor elkészültét, s az első szerverek beindulását. 2007 év végére igérik. Meglátjuk!)
Ettől függetlenül haverokkal, ismerősökkel (egyre több régi in game haver tér vissza) játszva még mindig sok lehetőséget tartogat. Te is kipróbálhatod, mert gyakorlatilag tavaly ősz óta folyamatosan nyitva áll a 2 hét trial lehetőség mindenki számára folyamatosan.
(Letöltés itt:
http://starwarsgalax...ation.sony.com/
Ha bármi kérdés van:
http://swgalaxies.da...rt.hu/index.php érdelődjetek a fórumon nyugodtan!)
Most ugyan szeptember 9-én lejár az 1 hónap befizetésem, de 1-2 hónapon belül tervezek visszatérni a játékba.
Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 14:20
Engem meg 20 év sp-zés után még mindig nem tud lekötni egyetlen online mp cucc sem

Szerintem azért mondod ezt, mert nem volt szerencséd ilyesmivel (megint reklámozom a Pre-CU SWG-t) játszani.
Én is így álltam hozzá régen.
Anno ennek a játéknak minden hírét faltam. S amikor megjelent, alig vártam, hogy legyen trial, mert megrögzött havidíj ellenes voltam. Állítottam, hogy egy játék sem ér meg annyit, hogy havonta fizess érte, s hogy én soha az életben nem fogok ilyet tenni.
Aztán 2 hét trial (2004 júliusában) elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, mekkorát tévedtem, s meg kellett vennem a játékot. S fizettem a havidíjat (igaz, nem minden hónapban volt rá "keret"), mert megérte.
Tényleg olyan intenzív számítógépes élményt adott, amit utoljára talán csak az örök kedvencem, a PIRATES! C64-es verziója kapcsán éreztem.
Szóval szerintem az MMO játékok esetében nagyon igaz, hogy a "puding próbája az evés".
Remélem, neked, mint topicindítónak nem baj, hogy ilyen hosszú hozzászólást írtam, de Etele és a te hozzászólásod "magas labdát adott", amire feltétlenül reagálnom kellett!
(S ismertek már... nem az én stílusom keveset beszélni/írni.

)
(Amennyiben igen, úgy megkérek majd egy moderátort, hogy törölje a hozzászólásomat.)
/
Szerkesztette: Piftuka 2007. 09. 01. 14:06 -kor