Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?
Elküldve: 2008. 03. 10. 23:45
Én még megjelenésekor végignyomtam egy fél éjszaka alatt és épp szilveszterkor.A gépágyús pálya az mekkora királyság volt hihetetlen,mint valami játéktermi játék lőni ezerrel csak a halottak el ne tudjanak osonni melletted.Utána elkezdtem multizni csomó magyar ember volt fenn a szervereken.Volt ugye az invázió meg az a pálya ahol egy arénába voltál és hol itt hol ott jöttek befele a halottak.Ütni verni kellett őket a csapatagoknak.Na meg a temetős az se volt rossz ott már molotovkoktél meg a remington volt a nagy királyság.Aztán egyre csak jöttek uj pályák a gémhez.Van egy olyan is ahol a holtak hajnala zenéje szól aztán kapsz segítő botokat is akik a zene ritmusára verik az ellent.Nagy királyság az egész gém,gépigénye sincs pedig,de hangulat 1000 el...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 03. 11. 11:31
Hát rágugliztam, kidobta gamespot-ot, 2.1 pont. :Đ Asszem inkább nem kérdezek semmit. 
Én most Painkiller-t toltam végig újra, immár a legnehezebb fokozaton, Traumán. Nem volt túl nehéz, nem is értem mit szenvedtem én néhány pályán annyira Nightmare fokozaton anno.
Ja meg múlt héten szerdán csináltam 10 napos ingyen WoW trial acc-ot, hát akkor játszottam kb 2 órát vele, aztán azóta se. :Đ
Én most Painkiller-t toltam végig újra, immár a legnehezebb fokozaton, Traumán. Nem volt túl nehéz, nem is értem mit szenvedtem én néhány pályán annyira Nightmare fokozaton anno.
Ja meg múlt héten szerdán csináltam 10 napos ingyen WoW trial acc-ot, hát akkor játszottam kb 2 órát vele, aztán azóta se. :Đ
Elküldve: 2008. 03. 11. 12:03
Alien versus predator 2... azert nem az 1, mert annak a tempoja neha leesik 1-2 fpsre es ugy jatszhatatlan.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2008. 03. 11. 12:04
Sosem értettem miért kell gamespotos pontok alapján játékot választani magunknak
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2008. 03. 11. 12:13
Idézet: BoGab - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 12:04
Sosem értettem miért kell gamespotos pontok alapján játékot választani magunknak

Tényleg nem az alapján szoktam, viszont mindig megnézem, ez egy hülye szokásom. Igazából csak screenshotot akartam látni, csak aztán megakadt a szemem ezen, azért valljuk be, ez a 2.1 pont tényleg nagyon durva.
Elküldve: 2008. 03. 12. 19:06
Idézet: [Iron] - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 12:13
Tényleg nem az alapján szoktam, viszont mindig megnézem, ez egy hülye szokásom. Igazából csak screenshotot akartam látni, csak aztán megakadt a szemem ezen, azért valljuk be, ez a 2.1 pont tényleg nagyon durva.
De én elhiszem nektek, ha azt mondjátok, hogy ennek ellenére játszható, mert felcsillant a szemem, mikor azt olvastam, hogy multiban lehet hentelni benne a zombikat.
Az a 2.1 pont szerintem a grafja miatt van.Egy kicsit megszépitett ut 1 graf motor van alatta.De a hangulata messze ver sok szép játékotj.
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 03. 13. 00:10
Idézet: djculture - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 19:06
De a hangulata messze ver sok szép játékotj.
már az első pálya od@basz , ha ott aztmondod szar inkább már ott hagyd abba
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2008. 03. 13. 00:12
feltettem a max payne 2-t kis nosztalgia
:Đ
mai napig egy kibaszott jó TPS, sok-sok jó moddal és plusz pályákkal ha akarod
mai napig egy kibaszott jó TPS, sok-sok jó moddal és plusz pályákkal ha akarod
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2008. 03. 13. 11:55
Idézet: dani83 - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 0:10
már az első pálya od@basz , ha ott aztmondod szar inkább már ott hagyd abba
Ja mikor a puskáért kell a padlásra rohangálni.
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 03. 13. 12:09
Idézet: BoGab - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 12:04

nem mindenki warezol.
amúgy elég elolvasni az user revieweket, eléggé gyenge úgy is, szerintem meg a 2.1 pont is sok szóval
JóSebesség
Elküldve: 2008. 03. 13. 12:21
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 12:09
nem mindenki warezol.
amúgy elég elolvasni az user revieweket, eléggé gyenge úgy is, szerintem meg a 2.1 pont is sok szóval
Nézd...
Az egyik az, hogy ez egy nagyon erősen budget játék, már amikor kijött 20 dollár volt, igazából az azonos című filmet akarta reklámozni. Csendben megjegyzem a játék szerintem jobb, mint a film :Đ
Nekem bejöttek a 70-80-as évek horror klasszikusai, mai napig szivesen elnézegetem őket. Sok dolog, amit ott negatívumnak hoztak fel, pl zene, Romero filmjeire jellemző hangulatot teremt, mert pont olyan
Igazából ez is egy rétegjáték, akinek bejön annál 10es lesz, mindenki másnál 0
Nem kell warezolni, van neki demója, a színházas pálya
Elküldve: 2008. 03. 14. 18:41
bioshock
bejövös eléggé, egészen egyedi ötlet ez az 50-es évekbeli víz alatti város
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 03. 14. 18:51
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 18:43
Jó is az

ja, mondjuk sok helyen ki lehet nézni az ablakon, egy csomó épület van még a városban, elég minimális a terület amit be lehet járni
Szerkesztette: Valdy 2008. 03. 14. 18:52 -kor
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 03. 14. 20:15
Készül a második rész
Elküldve: 2008. 03. 14. 20:23
King-Kong :o
Hangulatbomba
Elküldve: 2008. 03. 14. 20:52
A feltuningolt graffal rendelkezőt kéne beszerezni
Állítólag PC-re is kijött
Elküldve: 2008. 03. 14. 21:37
mit tudsz amit én nem?

Súgó
A téma zárva.