Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?
Elküldve: 2009. 08. 06. 20:06
Sendrov:
Tudsz linket adni ehhez a modhoz?
Szerkesztette: Pietrosz 2009. 08. 06. 20:06 -kor
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2009. 08. 06. 20:29
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 21:06
KATT!
Szerkesztette: Csokis 2009. 08. 06. 20:31 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2009. 08. 07. 06:10
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 21:06
Sendrov:
Csokis megelőzött
Annyit fűznék még hozzá, hogy az F1 2009 mod telepítése után belső nézetben nem fogod látni a kerekeket.
Ezt a következő file-ban tudod javítani:
GTR2/UserData/neved/neved.PLR
nyisd +jegyzettömbel, és a Wheels Visible In Cockpit="0" ,írd át a 0-át 1-esre
(utánna mentsd el, és lesz kereked a Forma 1-es autóban belsőnézetben )
Jó játékot hozzá!
Ui: a legtöbb finomságot innen tudod letölteni a GTR2-höz (pályák, autók, skinek, bajnokságok, modok stb.): SimWorldGT
Szerkesztette: Sendrov 2009. 08. 07. 06:32 -kor

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2009. 08. 07. 09:11
Haverokkal COOP-ban Hamachi-n (virtual LAN-on): Left 4 Dead
Multi COOP hébe-hóba, amikor van valaki a szerveren: SWAT4:TSS
Single-ben mostanában: Hunting Unlimited 2010, Call of Juarez: Bound in Blood
És amivel fogok hamarosan valszeg': Sacred 2: Ice and Blood, amint megjelenik ez a kieg, Need for Speed: Shift
Multi COOP hébe-hóba, amikor van valaki a szerveren: SWAT4:TSS
Single-ben mostanában: Hunting Unlimited 2010, Call of Juarez: Bound in Blood
És amivel fogok hamarosan valszeg': Sacred 2: Ice and Blood, amint megjelenik ez a kieg, Need for Speed: Shift
Szerkesztette: bepe_79 2009. 08. 07. 09:12 -kor
Elküldve: 2009. 08. 07. 10:16
doom3, és doom3@resurrection of evil, sokadszorra.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."
Elküldve: 2009. 08. 08. 19:56
Medal of Honor - Allied Assault
:'D Még ennyi év után is élvezetes. Omaha beachen már túl vagyok. ^^,
A két kiegészítőjével sosem játszottam, mivel anno ezzel volt nagyobb multis múltam, nem volt rá idő. :']
Így ha ezzel végeztem, az a kettő jön. Feltéve ha nem unom meg, aminek azért nagy a valószínűsége, mert ma már semmit nem játszom szinte. :'] De azért ebben még mindig van valami, ha a grafika ellenére most nyomtam laza 2-3 órát.
:'D Még ennyi év után is élvezetes. Omaha beachen már túl vagyok. ^^,
A két kiegészítőjével sosem játszottam, mivel anno ezzel volt nagyobb multis múltam, nem volt rá idő. :']
Így ha ezzel végeztem, az a kettő jön. Feltéve ha nem unom meg, aminek azért nagy a valószínűsége, mert ma már semmit nem játszom szinte. :'] De azért ebben még mindig van valami, ha a grafika ellenére most nyomtam laza 2-3 órát.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 08. 08. 20:21
Lényegében semmivel
Ghostbusters 5-6 óra alatt végigzúztam múlt hétvégén másodszorra (zsír volt), most meg elkezdtem az Army of Two-t újra (ezt is Xboxon). Riddicken gondolkodom hogy annak kellene megint nekiállni. Vagy a Dead Space-nek. Ezekkel élmény lenne újra játszani. Condemned 2 meg a Red Faction Guerrilla van még kilátásban de elso túl friss élmény (pedig megéri nekiesni mégegyszer Xboxon), az utóbbinál meg a PC-s verzióra várok, kíváncsiságból. Ha csalódás lesz akkor ezt is konzolon viszem végig újra. Jó lenne most már PC-re is valami jó cucc.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 08. 08. 21:05
Trine
Euro Truck Simulator
:Đ
Euro Truck Simulator
:Đ
Bodony :) a majdnem otthonom...
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2009. 08. 09. 18:57
doom3 - resurrection of evil.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."
Elküldve: 2009. 08. 17. 07:22
Tegnap este pakolásztam és a fiók legmélyebb bugyrából előkerült egy régi lemez. A borítón egy ALIEN és egy PREDATOR néz farkasszemet. Felirat: ALIEN VS. PREDATOR GOLD EDITION.
Úgy rémlett ezzel a játékkal anno sokat játszottam...gondoltam felteszem és jót nevetek a béna grafikán, hangokon stb.
A grafika tényleg nagyon elaggott már, de a játék hangulata még mindig nagyon ütős.
Majd besz..tam amikor marine-ként a sötét, villódzó fényű folyosón a mozgásérzékelő idegtépő pittyegésének kíséretében hirtelen a plafonról elém ugrott egy alien....
Úgy rémlett ezzel a játékkal anno sokat játszottam...gondoltam felteszem és jót nevetek a béna grafikán, hangokon stb.
A grafika tényleg nagyon elaggott már, de a játék hangulata még mindig nagyon ütős.
Majd besz..tam amikor marine-ként a sötét, villódzó fényű folyosón a mozgásérzékelő idegtépő pittyegésének kíséretében hirtelen a plafonról elém ugrott egy alien....

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2009. 10. 04. 16:19
PC
Resident Evil 5 (még van 3 chapter azt hiszem...)
NFS - Shift (World Tour megnyitva, tovább nem volt kedvem)
Free Running (utolsó 3 pálya nincs megnyitva, többin majdnem minden feladat arany)
Laptop
GTA - Vice City (újrakezdtem laposon, így pár év elteltével is üt)
Flatout (magyarázni sem kell...még most is szép és élvezetes)
Bully - Scholarship Edition (nem is rossz ez...még az elején vagyok...)
Mindkettőn
Runes of Magic (a legjobb WoW klón engem is berántott újra az MMORPGk világába...)
Resident Evil 5 (még van 3 chapter azt hiszem...)
NFS - Shift (World Tour megnyitva, tovább nem volt kedvem)
Free Running (utolsó 3 pálya nincs megnyitva, többin majdnem minden feladat arany)
Laptop
GTA - Vice City (újrakezdtem laposon, így pár év elteltével is üt)
Flatout (magyarázni sem kell...még most is szép és élvezetes)
Bully - Scholarship Edition (nem is rossz ez...még az elején vagyok...)
Mindkettőn
Runes of Magic (a legjobb WoW klón engem is berántott újra az MMORPGk világába...)
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 10. 04. 17:11
Need for Speed: Most Wanted + Car addons
Left 4 Dead (ritkásan, hamachi coop-ban haverokkal)
és várom: Sacred 2: Ice and Blood
Left 4 Dead (ritkásan, hamachi coop-ban haverokkal)
és várom: Sacred 2: Ice and Blood
Elküldve: 2009. 10. 04. 21:17
Semmivel már egy ideje, pedig terveim azok vannak, de sose jutok oda, lehet kinőttem a játékokból?
Elküldve: 2009. 10. 04. 21:26
Idézet: Mumia - Dátum: 2009. okt. 4., vasárnap - 23:17
Semmivel már egy ideje, pedig terveim azok vannak, de sose jutok oda, lehet kinőttem a játékokból?
Lehet.
Nálam sokszor volt úgy, hogy így éreztem, hogy befejezem, de mindig vágytam egy bizonyos hangulatra és csak nem tettem le a játékokról.
A filmek sajnos számomra már nem adnak nagy élményt (kivéve valami különleges vagy doku), így marad a játék kikapcsolódásra.
Most a S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky-t tolom, a végefelé járok.Idegtépő.
Qwerty4
Elküldve: 2009. 10. 04. 22:34
Érdemes régebbi cuccokat eloszedni. Némelyik sokkal tobbet ér mint egy film. Sot, vannak olyanok is amikre életem végéig emlékezni fogok. Szerencsére
Azért ez utóbbi nem semmi.
Témához ragaszkodva: The Whispered World-el játszom. Ha egy játék nem kulonleges akkor nem tartom érdemesnek idot pazarolni rá szóval ez azt jelenti hogy erre viszont megéri. Sajnos még csak németul elérheto. Amúgy a Corsairs-t szedem elo mellette. Tobb, mint 10 év után végre sikerult beszerezni angolul és mukodésre bírni. Rajtam kívul gondolom senki nem ismeri. Anno én is csak a demoval játszottam. 1999-es.
Témához ragaszkodva: The Whispered World-el játszom. Ha egy játék nem kulonleges akkor nem tartom érdemesnek idot pazarolni rá szóval ez azt jelenti hogy erre viszont megéri. Sajnos még csak németul elérheto. Amúgy a Corsairs-t szedem elo mellette. Tobb, mint 10 év után végre sikerult beszerezni angolul és mukodésre bírni. Rajtam kívul gondolom senki nem ismeri. Anno én is csak a demoval játszottam. 1999-es.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 10. 04. 23:40
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. okt. 4., vasárnap - 23:34
Érdemes régebbi cuccokat eloszedni. Némelyik sokkal tobbet ér mint egy film. Sot, vannak olyanok is amikre életem végéig emlékezni fogok.
Azért én nem tennék elhamarkodott kijelentéseket :Đ Nehogy Alczi bácsi beköszönjön :Đ

Súgó
A téma zárva.