Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?
Elküldve: 2011. 11. 13. 14:55
Call of Duty - Modern Warfare 3
Nem rossz. Nekem nagyon tetszett az MW2 is, ugyhogy orulok, hogy szinten minden maradt a regi es egy folytatast kaptunk.
Nem rossz. Nekem nagyon tetszett az MW2 is, ugyhogy orulok, hogy szinten minden maradt a regi es egy folytatast kaptunk.
Elküldve: 2011. 11. 13. 21:44
nemtudom, nekem ez az mw3 az első olyan cod, amit már annyira nem élveztem mint az eddigieket
olyan üres az egész szerintem
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2011. 11. 13. 22:04
Halo: Combat Evolved Anniversary
A grafikát a kornak megfelelően felturbózták, de a játékmenetet hál istennek érintetlenül hagyták. Végigviszem tehát 21-szer is
Jah és tök poén a Legacy mód. Egy gombnyomással lehet váltani a régi ás az új grafika között!
A grafikát a kornak megfelelően felturbózták, de a játékmenetet hál istennek érintetlenül hagyták. Végigviszem tehát 21-szer is
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!
Elküldve: 2011. 11. 17. 19:55
Modern Warfare3 Multi (PS3), sokan szídják, de szerintem nagyon jó a Multija, a Single részével nem játszottam, de a tesóm végig vitte és azt mondta hogy szerinte elég jóra sikeredett(látványos + pörgős jelenetek vannak benne)., én meg imádom a CoD-ot úgyhogy szerintem ezzel is lesz köbö 10envalahánynapos játékidőm
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:14
Multija ugyan olyan mint az MW2-e. ami nem rossz hir mert az szerintem jobb volt mint a Black Ops-e.
Elküldve: 2011. 11. 18. 00:15
Need For Speed The Run
nem is olyan rossz, attól eltekintve, hogy valamit nagyon elrontottak, mert az ellenfelek sokszor legyőzhetetlenek, csak marha nagy mákkal lehet megcsinálni benne versenyeket: értsd ha az ellenfelek beakadnak valahol és nem tudnak tovább menni. Van olyan challenge ahol hiába megyek gold szintnél 5mp-el jobb időt, az ellenfeleket akkor se tudom lenyomni, és így nem is fogadja el a versenyt a játék. Tipikus billentyűzet/controller törős játék.
nem is olyan rossz, attól eltekintve, hogy valamit nagyon elrontottak, mert az ellenfelek sokszor legyőzhetetlenek, csak marha nagy mákkal lehet megcsinálni benne versenyeket: értsd ha az ellenfelek beakadnak valahol és nem tudnak tovább menni. Van olyan challenge ahol hiába megyek gold szintnél 5mp-el jobb időt, az ellenfeleket akkor se tudom lenyomni, és így nem is fogadja el a versenyt a játék. Tipikus billentyűzet/controller törős játék.
Elküldve: 2011. 11. 18. 18:10
Batman: Arkham City - Xboxon, 3D-ben
Call of Duty: MW 3 - ezt notebookon
Need for Speed: The RUN - ezt is notebookon
Skyrim - szintén noteszgépen.
Call of Duty: MW 3 - ezt notebookon
Need for Speed: The RUN - ezt is notebookon
Skyrim - szintén noteszgépen.
Szerkesztette: X360_FaNbOy 2011. 11. 18. 18:11 -kor
Elküldve: 2011. 11. 21. 21:35
LittleBigPlanet [PS3]
[ Most értem a végére az Uncharted trilógiának.
Kiváló levezetés lesz egy kis ügyességi/logikai
játék. ^^, ]
[ Most értem a végére az Uncharted trilógiának.
Kiváló levezetés lesz egy kis ügyességi/logikai
játék. ^^, ]
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2011. 11. 22. 12:59
dx:hr
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2011. 11. 22. 13:10
Idézet: Valdy - Dátum: 2011. 11. 22. 12:59
dx:hr
Dettó! Mivel a nagy elődjével nem játszottan soha, sem a 2. résszel, ezért hál istennek nincs mihez hasonlítanom. Pont ezért nagyon tetszik
Jah és játszogattam a BF3 single kampánnyal, de 1,5-2 óra alatt beleuntam, pont ezért a MW3 kampányába bele sem kezdtem...
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Elküldve: 2011. 11. 23. 14:07
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2011. 11. 23. 23:53
Skyrim
Asszem ez eddig a legjbb TES játék. Amik morrowind előtt voltak azokat nem ismerem, amikor morrowind kijött, még eltökélt rpg hater voltam, így azzal se játszottam 5 percnél többet, nem tudtam felfogni mi a szórakozás abban, hogy skill pontokat kell képességek között elosztogatni.
Aztán az oblivion-al már többet játszottam, de valahogy mindvégig dögunalmas volt, a side quest-ek abszolut nem bírtak benne lekötni, és minden ruin szinte tökegyforma volt. Nem volt rossz játék, de unalmas volt nagyon a rengeteg repetitív feladat miatt. PL az arénában 625-x fel-le rohanni, vagy az 500 tökegyforma ayleid ruin miatt. De a fő történetszálban is halálosan untam már az oblivion realm részeket is.
Asszem ez eddig a legjbb TES játék. Amik morrowind előtt voltak azokat nem ismerem, amikor morrowind kijött, még eltökélt rpg hater voltam, így azzal se játszottam 5 percnél többet, nem tudtam felfogni mi a szórakozás abban, hogy skill pontokat kell képességek között elosztogatni.
Aztán az oblivion-al már többet játszottam, de valahogy mindvégig dögunalmas volt, a side quest-ek abszolut nem bírtak benne lekötni, és minden ruin szinte tökegyforma volt. Nem volt rossz játék, de unalmas volt nagyon a rengeteg repetitív feladat miatt. PL az arénában 625-x fel-le rohanni, vagy az 500 tökegyforma ayleid ruin miatt. De a fő történetszálban is halálosan untam már az oblivion realm részeket is.
Elküldve: 2011. 11. 24. 11:24
Az Obliviont én a lila föld miatt nem tudtam játszani. Sajnos nem is sikerült megoldani ezt a bugot.
A Morrowind nekem is bejött.
Tegnap kipróbáltam a Cities XL 2012 nevű városépítőjátékot. Hát sajna a gépem már túl kevés hozzá és lassan minden új játékhoz.
A Morrowind nekem is bejött.
Tegnap kipróbáltam a Cities XL 2012 nevű városépítőjátékot. Hát sajna a gépem már túl kevés hozzá és lassan minden új játékhoz.
Qwerty4

Súgó
A téma zárva.