Idézet: bianca - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 13:04
Szia!

Kicsit jobban vagy?

Nem voltam rosszul, csak marha ideges voltam. Már egy kicsit nyugodtabb vagyok. Az egyik beszállítóm, aki ott volt (vagyi 3 ember, 3 cég) egyöntetűen kitalálta, hogy szcientológiáról volt szó, el is zárkóztak az egésztől, adataikat nem adták ki, nem írtak alá semmit és nem folytatják a tréninget. Egyelőre 27:4-re sajnos így is a szci vezet, de már van kivel kooperálni és együttesen fellépni. Nem jobb ez sem, vitákat válthat ki a szövetkezeten belül, ami széthúzáshoz vezet, de már ez is valamivel jobb helyzet, mint a 30:1. Én úgy gondolom, hogy sajnos tényleg a szövetkezet megbomlásához vezethet a dolog, sőt úgy gondolom, hogy el is vezet sajnos hozzá.
Nyugodtabb vagyok, sokat dolgozom a srácaimmal, még feladatom, hogy azért jobban összerakjam a bandát, csapat legyen és én is csapattag legyek. Jól megy, holnap sörözős meeting lesz, mégiscsak más, mint itt bent és kíváncsi vagyok, hogy mennyire képesek feloldódni, mennyire képesek kritikát, ötletet feldobni. Azért is kell a meeting, mert nov. 1-ig nem lesz időnk szórakozni, jövő héttől durvul a helyzet, nagy lesz a nyomás.
Ez van.