HWSW Informatikai Kerekasztal: ***Dumaparty LXXXV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

***Dumaparty LXXXV. Ennek a nyárnak is vége ... Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 05. 10:40

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 11:28

Ezek után azt hiszem nem merlek meghívni magamhoz. :)
Képzeld el mi van nálam amikor este hétig dolgozom.  :Đ  Szalad az egész lakás meg hegyekben áll a mosogatni való, szerintem elájulnál. :lol:

;) Ne félj, addig mig estig dolgoztam, én sem csináltam semmit. Nem is bírtam. Nem lett volna Sanyi éhen haltam volna, kinek van este kilenckór még kedve föszni, külömben mikor lenne ez kész? :think: Ez más mintha mindennap ötkor otthon vagy, akkor van még böven idö.
Na, nekem ez most a munkám és komolyan veszem, de vigyaszok, nehogy mosogatórongyjal mindenki után nyagalászok. :Đ

#2422 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 10:40

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 11:37

Az egészet nincs :Đ

Hat ez az :D

Az volna az erdekes, hogy elrontott-e valamit benne a srac, meg mit tett bele pluszba :) (lattam vsftpd-t emlegetni :)), es hogy legalabb a firmware beszel-e angolul :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2423 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 05. 10:46

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 11:34

Nincs kedve valakinek forditani? http://open-netcenter.de/ :D :D :D

:think: Beteg vagy?

Amit olvastam belöle, ez nem neked való. Alig lehet valamit saját készzel javítani. A garancia rövid és a software sem müködik minden kivánt Anwendungennál.  :Đ

#2424 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 10:49

Idézet: bianca - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 11:46

:think: Beteg vagy?

Amit olvastam belöle, ez nem neked való. Alig lehet valamit saját készzel javítani. A garancia rövid és a software sem müködik minden kivánt Anwendungennál.  :Đ

Miert lennek beteg? :think:

Ez itt arrol szol, hogy van ez a kutyu, aminek a vezerleset egy a gyarto nyilt forrasu szoftverek segitsegevel oldotta meg, es ezen programok licenszeinek megfelelve kiadta azt is, amit o irt hozza. Valaki pedig fogta, es kicsit atalakitotta, beletett ezt azt. Arra lennek kivancsi, hogy mit csinalt :)

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2425 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 10:52

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 11:29

De eszmélés után rendet vágna  :Đ

Igazad van! Mikor jössz Bia?  :Đ
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#2426 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 11:00

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 11:40

Hat ez az :D

Az volna az erdekes, hogy elrontott-e valamit benne a srac, meg mit tett bele pluszba :) (lattam vsftpd-t emlegetni :)), es hogy legalabb a firmware beszel-e angolul :)

Angol és német van benne. Hogy ne Berlinben legyél: http://www.brennwertheizung24.de/wdncforum...b931f103639ea3f
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#2427 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 05. 11:03

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 11:49

Miert lennek beteg? :think:

Ez itt arrol szol, hogy van ez a kutyu, aminek a vezerleset egy a gyarto nyilt forrasu szoftverek segitsegevel oldotta meg, es ezen programok licenszeinek megfelelve kiadta azt is, amit o irt hozza. Valaki pedig fogta, es kicsit atalakitotta, beletett ezt azt. Arra lennek kivancsi, hogy mit csinalt :)

:Đ  ;) Bocs, olyan mondás, mert szeretnéd, hogy valaki leforditja.
Hm, nem ezt úgy értettem, igaz, mélyebb nem olvastam be. Az elsö oldalon nem ez jön ki. ;)

#2428 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 05. 11:04

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 11:52

Igazad van! Mikor jössz Bia?  :Đ

Estig nem fogom tudni és holnap Sanyi jön. :(  :Đ

#2429 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 11:08

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 12:00

Angol és német van benne. Hogy ne Berlinben legyél: http://www.brennwertheizung24.de/wdncforum...b931f103639ea3f

:respect:

(Bar kozben osszehackoltam nfssel :D, de a gyari problemam meg mindig adott, mert a printer sharinget is szeretnem hasznalni :) )

Viszont ahogy olvasgatok, ezt a kutyut en szeretni fogom, mert lehet ra hackolni mindenfelet, es az jo :D

#2430 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 11:10

Idézet: bianca - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 12:03

:Đ  ;) Bocs, olyan mondás, mert szeretnéd, hogy valaki leforditja.
Hm, nem ezt úgy értettem, igaz, mélyebb nem olvastam be. Az elsö oldalon nem ez jön ki. ;)

Az a baj, hogy a nemetem nagyon nagyon gyenge :(

Persze, mert minden ilyen projektre rairjak, hogy garivesztes, meg blabla, es vigyazz... Az csak a pofazas resze :)

#2431 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 11:21

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 12:10

Az a baj, hogy a nemetem nagyon nagyon gyenge :(

Persze, mert minden ilyen projektre rairjak, hogy garivesztes, meg blabla, es vigyazz... Az csak a pofazas resze :)

Szerintem a baj az, hogy nincs rendes technikai szótár.  :(  Szakkiféjeszéseket nem lehet forditani sehól. Valamikor probáltunk Babel-lal, ami akkor kijött inkább vicces volt mint érthetö. :Đ

#2432 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 11:24

Idézet: bianca - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 12:21

Szerintem a baj az, hogy nincs rendes technikai szótár.  :(  Szakkiféjeszéseket nem lehet forditani sehól. Valamikor probáltunk Babel-lal, ami akkor kijött inkább vicces volt mint érthetö. :Đ

Az talan a kisebbik baj, ha ertenem a szovegkornyezetet, akkor tobbnyire be tudnam azonositani, hogy mi a szakkifejezes :)

Csak nem megy a szovegkornyezet :D

#2433 Felhasználó inaktív   Csabiapu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 11:51

Jóreggelt, sik boldogságot Jim :up:

#2434 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 05. 12:04

Idézet: Csabiapu - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 12:51

Jóreggelt, sik boldogságot Jim :up:

Szia! ;)  :) Kicsit jobban vagy? :think:

#2435 Felhasználó inaktív   Csabiapu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 12:39

Dupla, forum mindent kétszermond.... Letöltötte az index.php-t is :think:

Szerkesztette: Csabiapu 2007. 10. 05. 12:55 -kor

#2436 Felhasználó inaktív   Csabiapu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 12:54

Idézet: bianca - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 13:04

Szia! ;)  :) Kicsit jobban vagy? :think:

Nem voltam rosszul, csak marha ideges voltam. Már egy kicsit nyugodtabb vagyok. Az egyik beszállítóm, aki ott volt (vagyi 3 ember, 3 cég) egyöntetűen kitalálta, hogy szcientológiáról volt szó, el is zárkóztak az egésztől, adataikat nem adták ki, nem írtak alá semmit és nem folytatják a tréninget. Egyelőre 27:4-re sajnos így is a szci vezet, de már van kivel kooperálni és együttesen fellépni. Nem jobb ez sem, vitákat válthat ki a szövetkezeten belül, ami széthúzáshoz vezet, de már ez is valamivel jobb helyzet, mint a 30:1. Én úgy gondolom, hogy sajnos tényleg a szövetkezet megbomlásához vezethet a dolog, sőt úgy gondolom, hogy el is vezet sajnos hozzá.
Nyugodtabb vagyok, sokat dolgozom a srácaimmal, még feladatom, hogy azért jobban összerakjam a bandát, csapat legyen és én is csapattag legyek. Jól megy, holnap sörözős meeting lesz, mégiscsak más, mint itt bent és kíváncsi vagyok, hogy mennyire képesek feloldódni, mennyire képesek kritikát, ötletet feldobni. Azért is kell a meeting, mert nov. 1-ig nem lesz időnk szórakozni, jövő héttől durvul a helyzet, nagy lesz a nyomás.

Ez van.

#2437 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 05. 13:07

Idézet: Csabiapu - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 13:54

Nem voltam rosszul, csak marha ideges voltam. Már egy kicsit nyugodtabb vagyok. Az egyik beszállítóm, aki ott volt (vagyi 3 ember, 3 cég) egyöntetűen kitalálta, hogy szcientológiáról volt szó, el is zárkóztak az egésztől, adataikat nem adták ki, nem írtak alá semmit és nem folytatják a tréninget. Egyelőre 27:4-re sajnos így is a szci vezet, de már van kivel kooperálni és együttesen fellépni. Nem jobb ez sem, vitákat válthat ki a szövetkezeten belül, ami széthúzáshoz vezet, de már ez is valamivel jobb helyzet, mint a 30:1. Én úgy gondolom, hogy sajnos tényleg a szövetkezet megbomlásához vezethet a dolog, sőt úgy gondolom, hogy el is vezet sajnos hozzá.
Nyugodtabb vagyok, sokat dolgozom a srácaimmal, még feladatom, hogy azért jobban összerakjam a bandát, csapat legyen és én is csapattag legyek. Jól megy, holnap sörözős meeting lesz, mégiscsak más, mint itt bent és kíváncsi vagyok, hogy mennyire képesek feloldódni, mennyire képesek kritikát, ötletet feldobni. Azért is kell a meeting, mert nov. 1-ig nem lesz időnk szórakozni, jövő héttől durvul a helyzet, nagy lesz a nyomás.

Ez van.

:up:  :respect: Jobban vagy, lehet látni. :) Örülök, hogy mások is észhez tértek. Nem értem, hogy valaki nem látna, ezzek csak kizsákmanjolnak, ebböl élnek és a végen rosszabb megy nekik mint elötte. Annyi erövel adhatnám bankszámlamat, físzesetjenek arra, az eredmény ugyan az lenne. Nem lennének okosabb és pénzük is lenne óda.
:Đ Bevált módszer ezzek az összejövetelek. Figyeltem, sosem szoktam ilyenkór inni.

#2438 Felhasználó inaktív   Csabiapu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 13:59

Idézet: bianca - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 14:07

:up:  :respect: Jobban vagy, lehet látni. :) Örülök, hogy mások is észhez tértek. Nem értem, hogy valaki nem látna, ezzek csak kizsákmanjolnak, ebböl élnek és a végen rosszabb megy nekik mint elötte. Annyi erövel adhatnám bankszámlamat, físzesetjenek arra, az eredmény ugyan az lenne. Nem lennének okosabb és pénzük is lenne óda.
:Đ Bevált módszer ezzek az összejövetelek. Figyeltem, sosem szoktam ilyenkór inni.

Van egy kis dumálás idebent, utána viszont partyzás van késődélutántól.

#2439 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 05. 15:11

Idézet: Csabiapu - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 14:59

Van egy kis dumálás idebent, utána viszont partyzás van késődélutántól.

Akkor bisztos valami jót lehet enni. :irigy: :Đ  ;)

#2440 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 16:22

Végre előkerült  :banana:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120