HWSW Informatikai Kerekasztal: Acer Notebook-ok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Acer Notebook-ok Ati mobility, és Wlan problémák Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 08. 17. 13:58

jaja, de ezt úgy is elérheted, h start menüből alvó/hibernálás/ leállítás. mind3-at kipróbálod, aztán lesed mire mit reagál.
alvó állapotnál hamar elcsendesül. bármelyik billentyűt lenyomva gyorsan visszajön. a power gom fehér fénye villog.
hibernálás lassabb, de a képernyő azonnal elsötétül. a power gomb megnyomásával jön csak vissza, ami nem világít, nem villog. a windows folytatás felirattal jön vissza.
leállításnál meg elköszön, leáll. power gomb szintén kihuny.
ha továbbra is gond van vele, vedd ki az akkut és játszd el újra.
és próbáld végig akkus üzemben is, lehúzva a tápról.
a biosban esetleg csinálhatsz egy olyat, h gyári beállítások visszaállítása, hátha.
de ez utóbbiak max csak arra jók, amikor jelented a hibát az acernek, legyen a szerviznek támpontja. mikor működik jól, rosszul, sehogy.
esetleg, ha van külső usb-s dvd olvasó, akkor linuxos live dvd. ehhez a biosban kell turkálni a boot sorrenden.
abból amit írtál arra tippelek, gond van vele, lesz egy útja a szervizbe.
de ne így legyen.

Szerkesztette: avman 2009. 08. 17. 14:05 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#102 Felhasználó inaktív   Mr_Paris 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 03. 07:27

Üdv mindenkinek!

Én már lassan 1,5 napja küzdök egy acer emachines e525-el (már megfogadtam, hogy nem vállaok soha telepítést, de mindig olyan szépen kérnek a haverok)

tettem fel rá egy xp home-ot minden windows frissítés rajta.
Próbáltam atheros, meg broadcom driverekkel is végül az intel wifi drivere ismerte fel az eszközt.(mert persze a hozzá adot gyári cd-n a fele xp driver hiányzik, csak akkor minek adják)
Na de az a jelenség, hogy látja a hálózatot a wifi be is kéri a jelszót, de azt irja, hogy nem sikerült csatlakozni a hálózathoz.
USB-s wifi adapterrel és másik laptoppal amibe van beépített wifi simán működik.
Már próbáltam másik intel drivert is de azzal sem megy.
Nem értem, hogy ha látja a hálózatot akkor miért nem kapcsolódik.
Esetleg van valakinek még valami ötlete? Vagy tegyek rá xp profot, bár kétlem, hogy attól menne

Vagy megmondom a havernak, hogy nem akarjon wifin netezni vele...

előre is köszi

Szerkesztette: Mr_Paris 2009. 09. 03. 07:28 -kor

#103 Felhasználó inaktív   joci77 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 18:09

SZIASZTOK!NEKEM VAN 1 PROBLÉMÁM! CSINÁLTAM 1 MAPPÁT ÉS VALAMILYEN ÚTON ÍRÁSVÉDETT LETT ÉS SAJNOS NEM ENGEDI KITÖRÖLNI! MI A TEENDŐ ILYEN ESETBEN! RÉSZLETES LEÍRÁST KÉREK VÁLASZKÉNT ILLETVE SEGÍTSÉGKÉNT! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

#104 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 05. 14:55

Idézet: joci77 - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 19:09

SZIASZTOK!NEKEM VAN 1 PROBLÉMÁM! CSINÁLTAM 1 MAPPÁT ÉS VALAMILYEN ÚTON ÍRÁSVÉDETT LETT ÉS SAJNOS NEM ENGEDI KITÖRÖLNI! MI A TEENDŐ ILYEN ESETBEN! RÉSZLETES LEÍRÁST KÉREK VÁLASZKÉNT ILLETVE SEGÍTSÉGKÉNT! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

Ez vicces... :D  :D
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#105 Felhasználó inaktív   jane 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 18:16

Sziasztok!
Acer Aspire 3055-öm van, már nem mai, de eddig nem kellett, most viszont szükségem lenne vmire ami vezeték nélkülire, mint a Bluetooth, de az ugye nincs benne. Szeretném megkérdezni, hogy van-e benne infra vagy vmi hasonló és ha igen, milyen driver kell hozzá, hogyan tudom beüzemelni:)?!
Valószínűleg már  a kérdésfeltevésből is kiderült;), de ha lehet, olyan szájbarágósan, ahpgyan csak a türelmetek engedi.
Előre is köszi a választ!

üdv

#106 Felhasználó inaktív   NTonee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 16:09

Idézet: jane - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 18:16

Sziasztok!
Acer Aspire 3055-öm van, már nem mai, de eddig nem kellett, most viszont szükségem lenne vmire ami vezeték nélkülire, mint a Bluetooth, de az ugye nincs benne. Szeretném megkérdezni, hogy van-e benne infra vagy vmi hasonló és ha igen, milyen driver kell hozzá, hogyan tudom beüzemelni:)?!
Valószínűleg már  a kérdésfeltevésből is kiderült;), de ha lehet, olyan szájbarágósan, ahpgyan csak a türelmetek engedi.
Előre is köszi a választ!

üdv

Szia!

Nincs benne se infra, se Bluetooth.
Bluetooth adaptert lehet venni 2000Ft-ért. Telepítő mellékelve lesz hozzá.

#107 Felhasználó inaktív   NTonee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 16:17

XP proftól nem fog begyógyulni.
Nekem is volt ezzel problémám, amikor ismerősöm acert vett.
Itt néztél már drivert? http://www.atheros.cz/

(Mr_Paris @ 2009. szept. 3., csütörtök - 7:27)
jahh... gondolom már nem aktuális.  :D

Szerkesztette: NTonee 2009. 11. 08. 16:21 -kor

#108 Felhasználó inaktív   Guruj 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 19:06

Halihó,

Vettem a Acer 5536g laptopot és a wifi-t szeretném rajta használni, a gond az hogy nagyon gyenge a jelerősség (~ -80dbm). a pda-m ugyan onnan kapja a jelet azon -30dbm a jelerősség. Probálgattam a beállításokat a routeren és a laptopon is átállítani de az eredmény ugyan ez. Amit észrevettem hogy ha nem csatlakozok a hálózathoz akkor az jelerősség jó,viszont csatlakozás után pár perccel egyszerűen elveszik szinte teljesen. Driverek a legfrissebbek, oprendszer windows 7 ultimate. Vmi ötlet?

#109 Felhasználó inaktív   Guruj 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 04. 14:55

Idézet: Guruj - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 20:06

Halihó,

Vettem egy Acer 5536g laptopot és a wifi-t szeretném rajta használni, a gond az hogy nagyon gyenge a jelerősség (~ -80dbm). a pda-m ugyan onnan kapja a jelet azon -30dbm a jelerősség. Probálgattam a beállításokat a routeren és a laptopon is átállítani de az eredmény ugyan ez. Amit észrevettem hogy ha nem csatlakozok a hálózathoz akkor az jelerősség jó,viszont csatlakozás után pár perccel egyszerűen elveszik szinte teljesen. Driverek a legfrissebbek, oprendszer windows 7 ultimate. Vmi ötlet?

szemléltetésképp tettem fel 2 képet:

Kép

Kép

Szerkesztette: Guruj 2010. 01. 04. 14:56 -kor

#110 Felhasználó inaktív   dezsol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 02:12

8942G van valakinek?

#111 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 01. 18. 07:44

Idézet: dezsol - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 2:12

8942G van valakinek?

Az ilyen "van valakinek" kérdésnek vajmi kevés értelme van, felesleges kör. Azt is borítékolom, hogy nem nagyon lesz ilyenje még embernek, vadiúj modell. Következésképpen tapasztalat sem lesz róla sok, hiszen legfeljebb rövidtávú véleményezés lesz, ami ritkán rossz.
Tehát, mi a kérdés?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#112 Felhasználó inaktív   dezsol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 14:10

Idézet: didyman - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 8:44

Az ilyen "van valakinek" kérdésnek vajmi kevés értelme van, felesleges kör. Azt is borítékolom, hogy nem nagyon lesz ilyenje még embernek, vadiúj modell. Következésképpen tapasztalat sem lesz róla sok, hiszen legfeljebb rövidtávú véleményezés lesz, ami ritkán rossz.
Tehát, mi a kérdés?

Mennyire melegszik és mennyire zajos egy ilyen noti, meg hogy ez az 5850-es radeon elég gyors a játékokhoz, ez lett volna a kérdés?

#113 Felhasználó inaktív   dezsol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 19:49

Megrendeltem, 2 nap mulva kapom meg.
i7 720qm 5850vga  8gb ram 1Tb hdd 18,4Lcd BR olvasó remélem azért használható lesz, és nem túl hangos.

#114 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 01. 18. 22:33

Idézet: dezsol - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 19:49

Megrendeltem, 2 nap mulva kapom meg.
i7 720qm   5850vga  8gb ram 1Tb hdd 18,4Lcd BR olvasó remélem azért használható lesz, és nem túl hangos.

Akkor már hiába is válaszolunk, hamarosan majd meglátod :-) .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#115 Felhasználó inaktív   dezsol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 15:37

Idézet: didyman - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 23:33

Akkor már hiába is válaszolunk, hamarosan majd meglátod :-) .

Holnap hozza a futár, majd beszámolok róla hogy milyen.
Már nagyon kellett egy másik gép mert amim van FuSi amilo Pa 2510 ez egy rakás sz.r, hangos, melegszik és nagyon lassú is.
Az asztali gépem tönkrement már több mint 1 éve, talán alaplap vagy cpu gond majd kinyomozom, abból is kéne egy új, mert azért az az igazi.
Van még egy msi 12"-os core duo 1,6ghz-s ez jó pedig már vagy 4 éves de nincs baja, de nem egy erőgép, de ez a fusi egy szrencsétlenség többet neveszek semmit amin fujitsu siemens felirat van.

#116 Felhasználó inaktív   dezsol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 23:37

Megvan a gép, kellemesen gyors csak elég hangos ami nem tetszik, de hát ez van.
A másik gondom vele hogy bizonyos ablakokban a betűk nem túl élesek, ez nem tudom mitől van, IE-ben meg az aztalon tűéles minden, de operában már homályos egy kicsit meg pl ha installálok vmit annak az ablakában is homályosak a betük. Win7 majd próbálok álltani valamin hátha megjavul, a felbontás natívban van 1920x1080 betűméret 150%-on van.

#117 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 00:28

Idézet: Tiga - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 18:22

Van egy Acer noti előtelepített Vistával, recovery partícióval. A Vista megfeküdt, nem bootol semmi. Hogy lehet visszatelepíteni a recoveryből?

Előre is köszi!

Egy partíciómenedzserrel - pl EASEUS - a recovery partíciót aktívvá teszed és butulsz...

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#118 Felhasználó inaktív   orsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 13:16

Sziasztok!

Szükségem lenne segítségre!2009.december 14.-én vásároltam egy Acer Aspire 5538G Notebook-ot.Kb.a 10. napon mikor bekapcsoltam,nem jelent meg semmi a képernyőn,vártam kb.5 percet hogy valami történjen de nem történt semmi...ki akartam kapcsolni,de csak úgy tudtam hogy a bekapcsoló gombot hosszan nyomtam,és így sikerült kikapcsolnom.majd kis idő elteltével újra bekapcsoltam,és elindult normálisan.Rá három napra ugyanez történt.Utána nem sokkal megint..szóval némely bekapcsolásnál minden normális minden úgy működik ahogy kell,némelynél meg ugyanaz a gond hogy bekapcsolom és sehol semmi,se kép se hang.Felhívtam a szervízt,és utána láttam hogy Csehországba viszik el amit futár vitt.2 hét múlva meg is kaptam a gépet,bekapcsoltam és nagyon örültem hogy minden ok...DE sajna másnap mikor bekapcsoltam,ugyanazt a hibát észleltem mint a javítás előtt...amúgy biosfrissítést csináltak rajta.Kérem ha valaki olvassa soraimat segítsen,mert nem tudom mit tegyek.A gépem nem lehet minden hónapban 2 hetet a szervízben,mert ez nem normális dolog szerintem!A válaszokat előre is köszönöm!!!

#119 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 16:08

Szia!

Szerintem közöld a szervízzel, hogy a probléma továbbra is fennáll.

Egyébként nekem is ilyen gépem van, csak egy hónappal idősebb, de szerencsére nincs vele ilyen probléma.
WoT nick: Atti77

#120 Felhasználó inaktív   orsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 21:23

Idézet: Atti - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 16:08

Szia!

Szerintem közöld a szervízzel, hogy a probléma továbbra is fennáll.

Egyébként nekem is ilyen gépem van, csak egy hónappal idősebb, de szerencsére nincs vele ilyen probléma.

Szia!

Köszönöm a hozzászólást!

Örülök a hozzászólásnak,legalább Neked jó a géped,és ne is legyen vele semmi gond!Beszéltem a service szolgálattal,elmondtam megint hogy mi a probléma,a hölgy azt ajánlotta hogy küldjük vissza a gépet...szóval megint ez a futáros dolog lesz...Ha esetleg megint úgy kapnánk vissza a gépet hogy ugyanaz a probléma állna fent,háromszor kellene hogy ugyanezzel a problémával bekerüljön a gépem Csehországba,és mind a háromszor ha így kapom vissza,szóval hibásan,csak akkor hajlandóak a gépem egy újra kicserélni,és ha esetleg nem ugyanaz lenne a probléma hanem valami más akkor az már persze egy más problémának minősülne,és akkor nincs csere,és én meg küldözgessem havonta 2 hetekre Csehországba a gépem!?az a problémám hogy vesz az ember egy vadonat új gépet és nem tudja használni mert állandóan szervízben kell legyen,és ez az állandó hercehurca amivel jár,csomagoljam ki-be,valaki mindig tartózkodjon itthon ,vegyen ki egy szabad napot a munkahelyről,mert jön a futár akinek oda kell adni a gépet.Nem értem hogy miért nincs az Acer-nek legalább 4-5 service központja,de még a fővárosban sincs igazán mert még ott se javítják.Felháborító ez az egész,ahogy a vevőkkel bánnak,mert sajnos rajtam kívül már sokan jártak így és hasonlóan!Ha valakinek ilyen vagy hasonló problémái voltak vagy vannak,kérem jelezze,amit megint ugyancsak köszönök!!

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.