HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 IV.

#181 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 09. 06:03

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 0:03

Üdv a klubban!  :D

amiket én is megvettem játékok is ajánlani is tudom:
Resistance Fall of Man: FPS, szerintem nagyon jó hangulata van és multiban is élvezhető
Colin Mcrae Dirt: lehet, hogy ez másoknak nem tetszik, de jelenleg a legjobb rally PS3-ra. A grafikája nagyon fasza és a pályák is fansztasztikusak
The Elder Scrolls IV Oblivion: na ezzel nem gondoltam volna soha, hogy játszani fogok mert előtte sosem tetszettek az rpg-k, de ez nagyon megfogott
Virtua Figther 5: kellett valami a Mortal Kombat helyett és ezt vettem meg. a grafikája nagyon fasza és nekem a játék is bejön. lehet online is küzdeni
Virtua Tennis 3: egyrészt nagyon olcsó és jó többen játszani. single player módban még nem próbáltam
Ultimate Alliance: szintén csak akkor ha haverokkal játszod. nagyon buta a játék, de akár négyen is lehet egyszerre nyomni, úgy elég szórakoztató  :Đ

amik nem jöttek be, de sajna pénzt adtam ki értük: Motorstorm, NFS Carbon, Call of Duty 3

ja, és ha akarst Blu-ray lemezt venni, akkor legelsőnek a Planet Earth-t ajánlom. :respect:

Köszi, bár elsősorban az autós játékok érdekelnek, másra ott a PC :) A DiRT-et már végigtoltam PC-n.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#182 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 06:04

Idézet: GAI - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 21:30

Az a baj hogy beállítottam, hogy automatikusan belépjen, és így most nem kéri be az adatokat és új usert csinálni se lehet  :omg: Nem tudod hogy lehet ezt kiiktatni?

Erre valaki valamit?

#183 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 09. 08:15

Idézet: GAI - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 6:04

Erre valaki valamit?

Az automata belépést ki tudod kapcsolni, és beállíthatod, hogy más accounttal lépjen be az XMB utolsó pontjában a saját neveden a háromszöget megnyomod, és az opciók közül választhatsz. Új PSN accountot csak új felhasználóval tudsz csinálni (XMB első pontja). Javaslom, hogy csinálj egy új felhasználót, annak egy USA accountot, és ezt a felhasználót csak letöltésre használd, a másikat meg minden másra.
Az USA account előnye: minden hetekkel hamarabb van, mint a UK storeban, és tudsz a bankkártyáddal is vásárolni. Nekem eddig ez bevált, annyi megkötés van, hogy az USA-s felhasználót nem szabad törölni, mert akkor az általa vásárolt játékok is eltűnnek (állítólag).

Tg

UI: én is a GT4-et nyomom mostanában, szerintem már olyan 100 óra játékidő körül tartok, és szerintem nagyon király játék. Egyébként két hibát találtam az emulációban, néha a bal felső sarokban villan valami, és néha rezeg a kép (fel-le ugrál pár sort). Ez utóbbit egy újraindítás megoldja.

#184 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 09. 08:37

Idézet: GAI - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 7:03

Köszi, bár elsősorban az autós játékok érdekelnek, másra ott a PC :) A DiRT-et már végigtoltam PC-n.

Csak én érzek ebben a mondatban ellentmondást? :think: :D

Az idei racing termés meglehetősen gyér, vagyis a két legnagyobb nevet gyakorlatilag már kilőttük (F1 Championship Edition, DiRT). Jön majd az új NFS, a Stuntman: Ingnition (végülis az is autós program), de más most hirtelen nem rémlik. Ott vannak még az erősen arcade beütésű autósok (Sega Rally, Ridge Racer), akinek fekszik ez a stílus, örömét lelheti bennük, mert végülis szépek és nem kell ötpercenként megetetni a gépet egy háromszáz forintos zsetonnal. :)

Egyébként újfent védelmembe venném az F1 Championship Editiont, amelyhez fogható F1-es játékkal még nem volt szerencsém találkozni. Nagyon komoly sebességélmény, szép gfx (biztos lehetne még részletesebb, de nyitócímhez képest mindenképpen becsületes munka), megfelelő nehézségi beállítások, így mindenkinek nagy kihívást jelenthet. Én hetek (lassan hónapok) óta játszom vele, gyakorlatilag megunhatatlan számomra...

üdv

R.

Szerkesztette: Renwick 2007. 10. 09. 08:39 -kor

Can you hear me, major Tom?

#185 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 08:50

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 9:37

Egyébként újfent védelmembe venném az F1 Championship Editiont, amelyhez fogható F1-es játékkal még nem volt szerencsém találkozni. Nagyon komoly sebességélmény, szép gfx (biztos lehetne még részletesebb, de nyitócímhez képest mindenképpen becsületes munka), megfelelő nehézségi beállítások, így mindenkinek nagy kihívást jelenthet. Én hetek (lassan hónapok) óta játszom vele, gyakorlatilag megunhatatlan számomra...

Ja, nem rossz, el lehet vele lenni. A törést hol lehet bekapcsolni benne? Mert az intro alapján törnek az autók, a játékban viszont nem, és nem találtam ilyen beállítást (bár elég felületesen néztem csak végig tegnap este)

#186 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 08:51

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 9:37

Egyébként újfent védelmembe venném az F1 Championship Editiont, amelyhez fogható F1-es játékkal még nem volt szerencsém találkozni.

Naja, ki tudja miota csak a sony csinalhat F1-es jatekot... talan majd ha mas is megprobalkozhat vele. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#187 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 08:52

Idézet: Tg_ - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 9:15

Az automata belépést ki tudod kapcsolni, és beállíthatod, hogy más accounttal lépjen be az XMB utolsó pontjában a saját neveden a háromszöget megnyomod, és az opciók közül választhatsz. Új PSN accountot csak új felhasználóval tudsz csinálni (XMB első pontja). Javaslom, hogy csinálj egy új felhasználót, annak egy USA accountot, és ezt a felhasználót csak letöltésre használd, a másikat meg minden másra.
Az USA account előnye: minden hetekkel hamarabb van, mint a UK storeban, és tudsz a bankkártyáddal is vásárolni. Nekem eddig ez bevált, annyi megkötés van, hogy az USA-s felhasználót nem szabad törölni, mert akkor az általa vásárolt játékok is eltűnnek (állítólag).

Tg

UI: én is a GT4-et nyomom mostanában, szerintem már olyan 100 óra játékidő körül tartok, és szerintem nagyon király játék. Egyébként két hibát találtam az emulációban, néha a bal felső sarokban villan valami, és néha rezeg a kép (fel-le ugrál pár sort). Ez utóbbit egy újraindítás megoldja.

Köszi, este kipróbálom, remélem sikerül :)

A GT4-et nem néztem túl sokáig, elvette a kedvem a grafika, másodszori nekifutásra már lehet hogy nem borzaszt el annyira :D

#188 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 08:53

Renwick, remélem nem veszed fikázásnak, mikor azt mondom, hogy bár a DiRT technikailag már a PS2 lehetőségei fölé tornyosul, vezetési szimulációban meg sem közelíti a GT4-et. Szóval GAI, lehet neked a GT4 grafikailag kevés, törésmodell sincs benne, de azért egy izmosabb autóval menj a Nordschleifén vagy a Citta Di Arián, mielőtt végső konklúziót vonsz le. Lehet nálam alacsony az ingerküszöb, de a GT4-ben félelmetesen jó vezetésélményt találok, a kocsiválaszték és a közöttük lévő alapvető vezetésbeli különbségek gyakorlatilag megunhatatlanná teszik.

#189 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 08:58

Idézet: Samott - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 9:51

Naja, ki tudja miota csak a sony csinalhat F1-es jatekot... talan majd ha mas is megprobalkozhat vele. ;)

Samott

Majd megcsinálja az EA jól. Raknak bele disco meg hip-hop zenét, lehet majd pimpelni a kocsikat, és pontokért nőket lehet venni. :)

#190 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 09:03

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 9:58

Majd megcsinálja az EA jól. Raknak bele disco meg hip-hop zenét, lehet majd pimpelni a kocsikat, és pontokért nőket lehet venni. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#191 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 09:06

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 9:53

Renwick, remélem nem veszed fikázásnak, mikor azt mondom, hogy bár a DiRT technikailag már a PS2 lehetőségei fölé tornyosul, vezetési szimulációban meg sem közelíti a GT4-et.

Nem tartom én sem a DiRT-öt szimulátornak. Láthatóan arra törekedtek vele a készítők, hogy egy olyan populáris autós játékot adjanak ki a kezükből, amit el lehet adni az arcade rajongóknak és a kevésbé hardcore szimulátorfanoknak egyaránt. Talán ezért jön be nagyon az F1 Championship Edition mellett; kategóriájában ennek sincs párja.

Samott: Az EA-nak is volt rá lehetősége, hogy az F1-szimekkel bizonyítson. A legutolsó próbálkozásuk már egész emészthető volt PC-n, de azért a színvonalról meg a hozzáállásról elárulhat valamit, hogy a rajongótábor igen jelentős része most esti imáiba foglalja, hogy bárki is csinál F1-es játékokat a jövőben, az ne az EA legyen. :cool:

Apropó, megfeledkeztem egy EA-kiadású autóversenyről, a Nascar '08-ról. Demóval játszottam, sztem kritikán aluli. De aztán lehet, hogy csak én nem éreztem rá a Nascarversenyzés feelingjére.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#192 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 09:07

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 9:53

Renwick, remélem nem veszed fikázásnak, mikor azt mondom, hogy bár a DiRT technikailag már a PS2 lehetőségei fölé tornyosul, vezetési szimulációban meg sem közelíti a GT4-et. Szóval GAI, lehet neked a GT4 grafikailag kevés, törésmodell sincs benne, de azért egy izmosabb autóval menj a Nordschleifén vagy a Citta Di Arián, mielőtt végső konklúziót vonsz le. Lehet nálam alacsony az ingerküszöb, de a GT4-ben félelmetesen jó vezetésélményt találok, a kocsiválaszték és a közöttük lévő alapvető vezetésbeli különbségek gyakorlatilag megunhatatlanná teszik.

Csak arra kell figyelni, hogy verseny előtt minden autónál külön külön kell kikapcsolni a vezetési segítségeket a setupban, hogy ezt hogy qrhatták így el  :omg:

#193 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 09:30

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 10:07

Csak arra kell figyelni, hogy verseny előtt minden autónál külön külön kell kikapcsolni a vezetési segítségeket a setupban, hogy ezt hogy qrhatták így el  :omg:

Úgy érted, minden új autódnál, egyszer, nincs globális beállítás. Ugye? Nem versenyenként kell.

Szerkesztette: special 2007. 10. 09. 09:30 -kor

#194 Felhasználó inaktív   I.T.E.M 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 09:45

Az F1 nekem is tetszik...  ;)
ASUS RT-AC87U Gigabit Wireless AC2400 Router / Gigabit Ethernet - FP500/22 NET
UHD - :)