HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 IV.

#2861 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 27. 15:20

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:41

Mumia szerintem ezekre gondol (fent a tabokkal lehet jatekot valasztani)

http://uk.gamespot.c...191251/p-3.html

Elég unalmas ( bár biztos sokaknak jó szórakozás ) hogy amint megjelenik egy játék a netet ellepik a két konzolt összehasonlítgató elemzések, és ilyenkor a fórumokon a két gép tulajai jól egymásnak eshetnek...

A saját tapsztalatom az, a haver x360-a és az én PS3 -am között szinte semmi különbséget nem láttunk a GTA4-nél. Lehet hogy a PS3 kisebb felbontásban renderel, de nem tűnt fel. ( Lehet én vagyok igénytelen vagy vak)  A linkelt képeket nem tudom hogy csinálták, de az első 3 képen  a PS3 verzión látható zöldes "elszineződést" én sosem láttam, és  a többin látható "túlszinezettséget" sem. Lehet hogy a box komponensen volt a TV-re kötve, a PS3 meg HDMI-n ( vagy fordítva) és a TV-n más beállítások voltak a bemenetekhez rendelve, de én ilyen különbségeket nem tapasztaltam.  De egyébként ha valakit ez boldogít, lehet a x360 verzió szebb. Én jól szórakozom vele PS3-on is.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#2862 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 15:40

Idézet: delphijos - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 16:20

Elég unalmas ( bár biztos sokaknak jó szórakozás )...

tényleg baromira unalmas. Mégis kinek van ideje ilyeneket készíteni? Screenshotokat készíteni, videót csinálni belőle, elemzéseket, blogot, youtube-ra feltölteni, stb, stb.  tuti nincs nője...  :D

#2863 Felhasználó inaktív   I.T.E.M 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 16:46

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 15:40

tényleg baromira unalmas. Mégis kinek van ideje ilyeneket készíteni? Screenshotokat készíteni, videót csinálni belőle, elemzéseket, blogot, youtube-ra feltölteni, stb, stb.  tuti nincs nője...  :D

:D  :D  :lol:
ASUS RT-AC87U Gigabit Wireless AC2400 Router / Gigabit Ethernet - FP500/22 NET
UHD - :)
POWERED BY KINGSTON HyperX Savage SSD

#2864 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 19:43

Vagy fizetést kap érte...
LY

#2865 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 20:23

Idézet: delphijos - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 16:20

Elég unalmas ( bár biztos sokaknak jó szórakozás ) hogy amint megjelenik egy játék a netet ellepik a két konzolt összehasonlítgató elemzések, és ilyenkor a fórumokon a két gép tulajai jól egymásnak eshetnek...

A saját tapsztalatom az, a haver x360-a és az én PS3 -am között szinte semmi különbséget nem láttunk a GTA4-nél. Lehet hogy a PS3 kisebb felbontásban renderel, de nem tűnt fel. ( Lehet én vagyok igénytelen vagy vak)  A linkelt képeket nem tudom hogy csinálták, de az első 3 képen  a PS3 verzión látható zöldes "elszineződést" én sosem láttam, és  a többin látható "túlszinezettséget" sem. Lehet hogy a box komponensen volt a TV-re kötve, a PS3 meg HDMI-n ( vagy fordítva) és a TV-n más beállítások voltak a bemenetekhez rendelve, de én ilyen különbségeket nem tapasztaltam.  De egyébként ha valakit ez boldogít, lehet a x360 verzió szebb.

Ja hát ha nem lenne egymás mellett a két gép tuti nekem sem tűnne fel a különbség, de mivel már láttam a képeket ott lenne végig bennem a tudat, hogy deháta másikon jobb.

Idézet

Én jól szórakozom vele PS3-on is.

Azért csak kibújt a szög a zsákból :D

#2866 Felhasználó inaktív   wordsworth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 27. 22:42

Jóestét mindenkinek, van egy nem kicsi gondunk :/

Havernak van egy Panasonic TX32LE7P/A TVje, ugyan azon a napon vette a TV-t meg a PS3-at is, 2 nap után érdekes hiba lépett fel, alsó kép 1/4ét levágta és feldobta felülre. PS3at elkuldte kivizsgalasra, adtak neki újat és 2 nap utan megint ugyan ez a hiba. Szerintetek?

Képek:

Kép

Kép

Nekem TX-32LE7P TV-m van ezekután félek venni egy ps3-at.. pedig holnap vennék.

#2867 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 22:43

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 20:23

az én koporsómban már van két szög. az ereszd-el-a-hajamat partyban melyik oldalra álljak?  :Đ
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2868 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 22:46

Idézet: wordsworth - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 22:42

Havernak van egy Panasonic TX32LE7P/A TVje, ugyan azon a napon vette a TV-t meg a PS3-at is, 2 nap után érdekes hiba lépett fel, alsó kép 1/4ét levágta és feldobta felülre. PS3at elkuldte kivizsgalasra, adtak neki újat és 2 nap utan megint ugyan ez a hiba. Szerintetek?

Képek:

Kép

Kép

Nekem TX-32LE7P TV-m van ezekután félek venni egy ps3-at.. pedig holnap vennék.

szia. nálam az az ikonsor felül van akár Tvn nézem a képet, akár VGA moncsin. szerintem a settingsben állíts be a displaynek fixre 720p-t.

#2869 Felhasználó inaktív   wordsworth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 27. 22:47

ŐŐ nézd meg kicsit jobban a képet :((( Az a baj, hogy kettévágja a képet

#2870 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 05:32

Idézet: wordsworth - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 22:47

ŐŐ nézd meg kicsit jobban a képet :((( Az a baj, hogy kettévágja a képet

Latom. nekem az a batarnagy vastag vizszintes csik nincs aloul. mondtam mar, probald meg a display settingsben beallitani azt hogy csak 720p-ben menjen. amugy csak egy kerdes. komponensen at hajtod (analog) vagy HDMI?
szerintem hibas a gep -> gari.

Szerkesztette: SFIJ 2008. 05. 28. 05:33 -kor

#2871 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 07:16

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 19:23

???

Nem értem ezzel mire célzol... :think:
Egyszerűen arról van szó hogy nekem PS3 van, és a tesztünk után sem szenvedek attól az érzéstől hogy "bezzeg a haver x360-án mennyivel szebb, azon biztos játszani is jobb lenne vele". Két konzolt nem veszek, annak idején döntöttem az egyik mellett és nem bántam meg. Ha 360-am lenne, akkor meg azon élvezném a játékot.   

#2872 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 07:26

Idézet: delphijos - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 8:16

???

Nem értem ezzel mire célzol... :think:

Pontosan erre célzok:

Idézet

Egyszerűen arról van szó hogy nekem PS3 van,

#2873 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 07:33

Mumia oan vagy. :Đ  te lattal mar embert aki beismerte hogy az a cucc amit vett rendelkezik nemi hianyossaggal? egyszeruen nem fer osze az ilyesmi az emberben a sajat magarol alkotott bolcs, intelligens, okos, stb.. keppel...  :Đ

#2874 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 07:57

Idézet: wordsworth - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 22:42

Ez olyan mint a regi TV-knel, ahol a vertikalis keppoziciot olyan mertekekben lehetett allitani hogy a kep felso resze alul, az also resze meg felul jelenjen meg :)
Nyomj egy resetet a TV beallitasainak.

Vagy vegyel egy Xbox 360-at, az ugyis jobb... elfogultsag nelkul mondom!!! :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2875 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 08:02

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 15:41

lugosi, nezz utana. 360-on a GTA4 nativ 720p-re renderel, PS3-ban egy ennel kisebb bontasra.

Plusz 360-on van még 2x AA is, PS3-on meg nincs, és mérések szerint egy hangyányit jobb a frame rate is.
LY

#2876 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 10:30

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 6:33

Mumia oan vagy. :Đ  te lattal mar embert aki beismerte hogy az a cucc amit vett rendelkezik nemi hianyossaggal? egyszeruen nem fer osze az ilyesmi az emberben a sajat magarol alkotott bolcs, intelligens, okos, stb.. keppel...  :Đ

Lehet, de nálam szó sincs valamiféle PS3 istenítésről. Kifejezetten bosszant pl. a rezgés kihagyása a kontrollerből, és a Sony sok más töketlenkedése is. Egyáltalán nem hiszem hogy a PS3 az űberkirály konzol, kizáróla AAA kategóriás játékokkal. Viszont azt most is vallom hogy legalább "mechanikailag" sokkal korrektebbül megtervezett / gyártott konzol az x360-nál. Konzol programozási tapsztalatom nincs, szóval azt a részt hogy sokkal nehezebb programozni, és hogy az rsx gyengébb vas mint xenos készséggel elhiszem a hozzáértőbbeknek. Ugyanúgy azt is hogy a PS3 "fejlesztő készlete" nehézkesebb / bénább mint a konkurenciáé. Bár a LIVE-ot nem nagyon ismerem, azt is elhiszem hogy biztos jobb mint a PSN, viszont a én a PSN-el is elégedett vagyok.Viszonylag kevés időm van játszani, és meg is válogatom hogy mit veszek meg, de amit megvettem, azokkal élveztem a SZÓRAKOZÁST és egyáltalán nem érdekelt hogy más konzolon esetleg jobban néz ki, és nem dörzsölöm a kezem egy exkuzív címnél hogy "hahaha ti nem játszhattok vele..." Egyáltalán nem hiszem hogy a PS3 azért lenne a legjobb választás mert én mint teremtő géniusz ezt választottam. Mint már talán írtam annak idején az a teljesen egyszerű dolog döntött, hogy a haverom 1. generációs x360-a olyan hangos volt amire azt mondtam hogy ezt nem vagyok hajlandó elviselni. Ennyi.

#2877 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 10:46

Ez az "Xbox 360 grafikaja szebb a PS3-nal" dolog oszinten szolva nekem is uj. Mikor megvettem a boxot ugy tudtam hogy a PS3 elesebb kepet ad mivel ujabb a konzol es ujabb a hardver. Szerintem mindenkit ezzel etetnek be. Talan Sony marketing vagy csak egyszeru logika, hogy az ujabb szebb, jobb es gyorsabb. Sajnos ez csak elmeletben igaz.
Tehat az Xbox 360 mellett dontottem, megpedig az altalad felsorolt dolgok miatt (kontroller kenyelmesebb, van Live es nagyobb online tamogatottsag, tobb es jobb jatek van ra - PS3 exkluzivbol egyedul ket dolog erdekelt, a The Agency ami MMO lesz ezert ugysem lenne ra idom meg a Wipeout HD ami egy szanalmas PSP atirat ami 10 fontot sem er meg, stb. stb.).

Az, hogy hangos meg RROD az persze aggasztott nagyon de az online aruhaz vevoi minden hozzaszolasban azt irtak hogy miutan a sokadik Premium/Arcade szetegett es hangos volt, becsereltek a gepet egy Elitre es az azota is jo - ugyhogy meggyoztek. Eddig igazuk volt :smoker: Ha sz4r lenne ugyis elkezdenem szidni, nem kell aggodnotok :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2878 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 28. 10:59

NMI, már akartam kérdezni, havonta mennyit utal ezért neked a Microsoft? Megéri csinálni? Hol lehet jelentkezni erre a programra?

#2879 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 11:09

Idézet: special - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 10:59

NMI, már akartam kérdezni, havonta mennyit utal ezért neked a Microsoft? Megéri csinálni? Hol lehet jelentkezni erre a programra?

Havi 2100 ingyen Microsoft pontot kapok :Đ

Sonytol meg havi 2 vallveregetest amiert vettem egy PSP-t :D

Sony Ericsson husegemert meg semmit sem :(

Egyebkent ha erdekelne a Blu-Ray filmezgetes akkor PS3-at vettem volna fuggetlenul attol hogy az Xbox 360 jobb jatekra. Tegnap voltam HMV-ben, a normalisabb BR filmek 25-30 fontert vannak pff... DVD film meg 10 font felett mar ritkasagnak szamit. Most kell jol bevasarolni konvencionalis filmekbol :p

Szerkesztette: N.M.I. 2008. 05. 28. 11:10 -kor

#2880 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 28. 11:22

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 12:09

az Xbox 360 jobb jatekra.

Neked. Figy, nem akarok itt flamelni, meg trollkodni, csak sokadszorra jössz azzal, hogy a Box jobb, és egy-két postnál tényleg felötlött bennem, hogy valami közöd van a céghez, akár baráton keresztül. Rendben van, hogy te preferálod a Boxot, csak ezt ne generalizáld. Nekem biztosan nem jobb játékra, nincs rá GT, MGS, Little Big Planet, God of War, megszoktam a DS kontrollert és nem tetszik a Boxé, plusz engem rohadtul zavar a hardver gyenge minősége is.

Ha PSP pedig, akkor Patapon.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.