Most ertem haza a Tokyo Game Show-rol (azert ma, mert holnapra bejott egy melo), eleg vegyesek az erzeseim. De inkabb csak roviden a Sony reszlegerol irnek par sort.
A Sony standjat negy reszre oszthato (szvsz):
Egy kis reszen az uj kontrollert demoztak par jatekkal (igaz barhova mentem, minden TV felso sorakaba ki volt ragaszva, hogy DualShock3 kompatibilis es rezgo kontrollerrel lehetett azokat nyomni).
Egy reszen a GT5 prologue-ot lehetett nyomni vagy hat "vezetoulesbol", ill. egy sima kontrolleres-alldogalos verzioban is kiprobalhato volt. Sajnos tob mint egy orat kellett volna sorban allni egy kis vezetesert, ezert inkabb kihagytam : Viszont a cucc nagyon-nagyon jol nezett ki menet kozben. Az incar view nem volt olyan latvanyos, de a visszajatszasok annal inkabb. Nagyon jol nez ki a jatek, borzaszto termeszetesnek hatott a field-of-depth (vagy melyik effekt) futas kozben.
A harmadik reszen az uj PSP-t nyomattak. Mi a OneSeg kepesseget nyujto eszkoz es az uj PSP parositasat demozo "pulthoz" mentunk. Az uj PSP nagyon konnyu lett meg a OneSeg-es cuccal is, hatalmas jo pont

Viszont a OneSeg ugye eleg vacak minosegu kepet eredmenyez, ami az itteni mobilokon (3") meg elvezheto, de a PSP-n mar latszik milyen ratyi is. Az is igaz, nem volt a legjobb veteli ero (TV terero? :Đ ), de en inakbb a PSP jofajta kijelzojenek tudom be, hogy igy kijon a OneSeg ratyi kepminosege.
Aztan bealltunk a Sony fo "falahoz". Lenyegeben egy hatalmas fal menten volt egy rakat TV es hozza PS3, sorban mindegyiken egy-egy jatek futott. Nem szamoltam meg, de durvan ket tucat gep lehetett -> ket tucat jatek. Ugyanis minden jatek csak egy gepen ment! Voltak is sorok a CODnal, stb. Raadasul sok hely nem is volt sorban allni, szoval eleg vacak volt az egesz. En a legratyibb grafikaju, am annal szorakoztatobbnak tuno jatekhoz alltam be. Sok varakozas utan jatszhattam is. A SCEI jateka, megjelenesi hatarido meg nincs. Lenyegeben a ember figurat (mint amit az IKEAban arulnak) kell iranyitanunk egy puzzle jatekban. Az otlet egyszeru, de annal briliansabb: a Penrose haromszoghoz hasonlo (meg Escher kepeihez) "lehetetlen targy" alkotta palyat kell ugy mozgatni, hogy par egyszeru szabaly segitsegevel a figurank vegig haladjon a palyan. Nagyon tetszett, messze vitte a tobbi jatekot a szememben

Egy veletlen folytan a Gitar Heroes 3-mal is jatszottam egyet, de mivel eletemben eloszor volt, ezert csak szenvedtem :Đ
Mindent osszevetve, nem voltam hasraesve a Sony teljesitmenyetol. Nem mondom hgoy rossz volt, de ennel sokkal nagyob atuto erot vartam, hogy nyomjak a ceguket elore, de sok erofeszitest nem ereztem a meggyozesem iranyaban.
Igaz teruletre nem volt kisebb, mint az XBOX360-e, de ott legalabb a tobb gepen is lehetett nyomni egy-egy jatekot. A Halo3-nal pl. iszonyat mennyisegu kulfoldi nyomorgott

(csinaltam egy videot -amig eszre nem vettek- a Halo3-rol is, nem tudom az erdekel-e valakit? Nem tudom nem sima trailer-e)
Es ami a legjobb volt (a GT5 utan), az a MGS4 stand. A standot egy katonai tabor hangulatara formaztak kivulrol, bent sok-sok gepen lehetett nyomni a jatekot. Sajnos a varakozasi ido 4 ora(!) volt, nem alltam be, csak kivulrol kukkoltam

Jol nez ki a jatek. Nem fog tole padlot az ember, de a jatekhoz szerintem tokeletesen megfelelo
Kerdezzetek, ha valamit nem mondtam de erdekel titeket.
Ha kepet akarok mutatni, akkor imageshack.us vagy mast hasznaljak? (Mov videot?)
szerk. majd elfelejtettem, a hostessek sem itt voltak a legszebbek :Đ
Szerkesztette: Gab3c 2007. 09. 22. 11:33 -kor