HWSW Informatikai Kerekasztal: Anarchy Online IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Anarchy Online IV.

#121 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 29. 13:27

Jareth: olvass vissza az Anarchy Online III.-ba :)
Csipet-csapat alapító tagjai: Nagyfater enfo 154, Kuruzsló doki 153, Golyócska solja 153, Vihardzsoni NT 152. Sokáig Bolan3 egészítette ki a csapatot, majd túlnövés miatt Sonicyouth vette át helyét (meta 156). Lógott még velünk Altató, Titkos, Kapitalista, Isten, Fixike, Souldog-nemtomhogyhívják-tradere stb.

Röviden: majdnem 200-ig fejlődhetsz, beférsz. Futóbolond lvl 100 twink, még félkész, és azért hoztam be mert akkor ő volt range-ben.
Hosszabban: A fent nevezett alapító tagok csak és kizárólag együtt indulnak xp-szerző útra. Browen és Elagy egyéb elfoglaltságai miatt kb. 1 hónapja nem tudtuk normálisan összeszedni magunkat, és a helyzet nem látszik javulni. Ha bent is vagyunk, mindenki az 'egyéb' karaktereit fejlesztgeti, vagy szenvedélyből (Gonzoman) vagy kényszerből (Jonybravoo).
Talán eljött az idő, hogy új csapat alakuljon! Gonzo és Valken amúgy is együtt megy, Istennek tengersok altja van, Jony is orgon belül szeretne csapattagokat...

Megjegyzés: szedd össze az implantokat, gyűjts cuccot, creditet (grind, grind, grind...) stb.

Bl.

#122 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 13:35

Ezt örömmel hallom, hogy a szintezés nem befolyásolja majd a csapatjátékot.

Gonzoval már annyit voltunk PW-ben, hogy szinte csukott szemmel húzzuk a borgokat, amikor van csapatom, akkor hívom és ez fordítva is így van.

Ha hazaérek, megnézema  clicksavert és blitzelek pár tank armort meg ilyen értékesebb cuccokat, valamint az implantokat is kipucoltatom idővel.
Tyraan - Artum Inferniti

#123 Felhasználó inaktív   Acél 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 20:05

cru miss se rossz még mindig,meg a ládanyitogatás bennük. mai napig becsúszik nekem, igaz annyira nem erőltetem mert olcsó a cru.
Viharlovas220/30 adv
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc

#124 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 17:10

Azt a hibát nem akarom elkövetni, mint anno, hogy volt 7-8 altom és egyikre sem volt időm, de ha felnő a fixer, mindenképpen szeretnék egy másik karaktert is indítani.

Sokat gondolkoztam, hogy mi lenne a legmegfelelőbb, gondolkoztam az adventurer és a doktor között és az utóbbi mellett döntöttem.

Én maximálisan csapatjátékos vagyok, bár azelőtt ez nem tűnt ennyire elő, de a WoW-ban töltött időm 99%-ában csapatban játszom és ezt itt is nagyon élvezem.

Persze a doki is froob lesz, állítólag alacsony szinten nem túl erős, de szólózni nem is akarok vele, bízom az LFT panelben. :)
Tyraan - Artum Inferniti

#125 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 17:54

Idézet: Jareth - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 16:10

Persze a doki is froob lesz, állítólag alacsony szinten nem túl erős, de szólózni nem is akarok vele, bízom az LFT panelben. :)

Jareth: doki szép, doki jó, dokit elviszik lft-ről, DE:

1.) Ha gondolkodtál is rajta, a nanomage fajt felejtsd el! A túl kevés HP miatt kb. a második nuke elviszi, ha valami normális eseményben (raid) részt akarsz venni. Kompenzálnád páncél bonusból? Sajna a jó HP-t adó páncélok (pro/reactive, molybdenum, azure) mind staminát kérnek - ami pont a nanomage-nek a legkisebb. Ha meg a doki borul, jó eséllyel a csapat is a reclaim-et bámulja. Solitus ftw!

2.) Nanomage az egyetlen, aki elérheti froobként a 2 másodpercenkénti nanoregenerálódást - de sosem a nano fogyott el: ha nincs a dokin aggro, simán tölthet, ha meg van, a HP hiányába hal bele!

3.) Nem akarok szólózni - szép is, ha a doki nem üt, csak gyógyít, DE: magas szinten a grind rengeteg időt elvisz... gyorsítani úgy lehet, ha van DD. Ha a doki is üt, az is DD! Nem sok, de valami! Froobként a legjobb melee opció az 1HE, rangedben pedig a MAW shotgun, mindkét volnal fegyverei az Inner Sanctumból. 1HE legfőbb előnye, hogy implantozásnál nem ütközik nano regennel/nanoskillekkel.

Bl.

#126 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 18:12

Idézet: Blindant - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 18:54

Jareth: doki szép, doki jó, dokit elviszik lft-ről, DE:

1.) Ha gondolkodtál is rajta, a nanomage fajt felejtsd el! A túl kevés HP miatt kb. a második nuke elviszi, ha valami normális eseményben (raid) részt akarsz venni. Kompenzálnád páncél bonusból? Sajna a jó HP-t adó páncélok (pro/reactive, molybdenum, azure) mind staminát kérnek - ami pont a nanomage-nek a legkisebb. Ha meg a doki borul, jó eséllyel a csapat is a reclaim-et bámulja. Solitus ftw!

2.) Nanomage az egyetlen, aki elérheti froobként a 2 másodpercenkénti nanoregenerálódást - de sosem a nano fogyott el: ha nincs a dokin aggro, simán tölthet, ha meg van, a HP hiányába hal bele!

3.) Nem akarok szólózni - szép is, ha a doki nem üt, csak gyógyít, DE: magas szinten a grind rengeteg időt elvisz... gyorsítani úgy lehet, ha van DD. Ha a doki is üt, az is DD! Nem sok, de valami! Froobként a legjobb melee opció az 1HE, rangedben pedig a MAW shotgun, mindkét volnal fegyverei az Inner Sanctumból. 1HE legfőbb előnye, hogy implantozásnál nem ütközik nano regennel/nanoskillekkel.

Köszi az infókat!

Átolvasgattam egy-két fórumot, ahol a doktorról írnak és mindenhol a solitus-t ajánlották, így én is azt választom.

Fegyvert mindenképpen akarok neki, valószínűleg ranged lesz.

Igazából attól félek, hogy az első 40 szint nagyon nehéz lesz, utána persze TOTW, Foremans és borgozás, de addig el is kell jutni.

Mondjuk 25-ig subway, ott lesz csapat is, de utána nem tudom merre...
Tyraan - Artum Inferniti

#127 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 14:36

Idézet: Acél - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 16:49

szal,vigyázzon magára mindenki, és ellenőrizzétek a roll-t, ha nem cimbikkel teameltek ..  :think:

Ez egy eleg '"+!%/ figura. En ha o hivott mar azonnal cancel, vagy leptem ki a csapatbol. Ez lenyult tolunk egy melee programot is, azt mondta ures, kilepett, es kilootolta. Csak pechere nekem vicinity loot van bekapcsolva, nem team ...

#128 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 14:58

Idézet: Jareth - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 18:10

Tegnap lejart az elofizetesem, de elotte 1 hettel megutaltam - szo szerint - az AO -t. Volt ismerosom, akinel 1 evvel ezelott ugyanez zajlott le, es nem ertettem. Most pihentetem kicsit, de lehetseges, hogy inditanek egy uj embert esetleg, de csak TARSASAGGAL. Gondolok itt: Skype, Teamtalk, ilyesmire. Nem tudom mikor nezek fel az AO -ra legkozelebb, majd meglatom.

Azert erdekesen szamolnak FC -nel. Megneztem Aunon Shadezivost. Level 33 az elso adat augusztus 03 -rol. Ide 2 nap alatt jutottam el, tehat ha valoban volt 3 bonus nap, akkor meg 3 napig jarna az elofizetes. Mivel prepaid kartyarol fizettem be datumot nem jelez a fizetos oldal. Az utolso pillanatban mentettem ki a cuccokat az advrol, es a shaderol. Kileptem advval, vissza mar nem is tudtam: Error not paid. Jo en 6 -a korulre gondoltam, ezert is ellenoriztem most aunon.

#129 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 09. 07:13

Először is egy nagy up  :up:

Foreman szóló nem nagy szám: lvl 96 solitus engi, ql 150-170 implantok, selfbuffból épp fenntartható ql156=lvl 145 Military-Grade Warbot, normál trimmelés és buffolás... Diri és TIM is fejet hajtott. A Halloween special +10 nanoskill szemcsi segített, de Miy nano armorral és soft pepper pistollal ugyanez erőlködés nélkül ugyanúgy mehet. Még warpoltam magamnak egy Reanimator cloakot, oszt jöhet a borgos powerleveling megint!

Btw: Az OT Hurler nevű gránátvető nagyon király animációval bír, emberfejnyi piros gránátot lő és még 3-4 mp-ig méteres láng jön a csőből!!! WTB ql 150 !!! (OT Hurler Factotum)

Bl.

#130 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 09:50

Hi!

No nekem ugyebár van egy 218-as nanomage dokim.
Előnye: Szinte elfogyhatatlan nano, és cast sebesség világrekord.
Hátránya:Tényleg könnyen hal. Ha jól emléxem, így 218-on is csak 10k körüli a HP-je FELBUFFOLVA!

Én 150-es szintig nemigazán vettem fel fegyvert vele. Igazából nem is lett volna értelme, az alacsony sebzés miatt. Meg a doki az csapatkari, nekem meg a lövöldözés nem az erősségem. Úgy vettem észre, hogy a nem SL-es mérgek meg vacakok.

Összefoglalva:Én Froob Karakternek mindenképpen a Solitus-t ajánlom, mert nanomage-el nincs értelme, hacsak nem alacsonyszintű Twink dokit akar az ember magas heal-el. Nanomage-el bár hamar el lehet érni a magas nano használatot, de ezt solitusszal is el lehet ráadásul a solitus jobb egyéb képességekkel rendelkezik, mint a nanomage.

Én nem bántam meg a nanomage-t, mert Froob koromban jó volt alacsony szinten "sokat" gyógyítani, és magas szinten sincs annyi gondom a nanohasználattal (sl-es nanók már komoly nano skilleket követelnek). Ám nem változtat a helyzeten, hogy komolyabb ellenfelek simán megölhetnek egy-két suhintással, pláne 10k-s nuke-al.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA.
Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

#131 Felhasználó inaktív   Acél 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 10. 00:24

dokinak mind a 4 faj nagyon jó.csak némelyik több twinket, agyalást kíván..
Viharlovas220/30 adv

#132 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 08:01

Noob kérdés, mert sose csináltam: a combined armoroknál lehet-e magasabb szintű armor darabot kombinálni az alacsonyabb végső ql-ű darabbal.  Pl: ql 240 strong armor +225 supple armor megy? és 225 cc lesz? vagy megköpködi mert nem alacsonyabb? A kérdés azért vicces mert a 226-280 kész armor olcsóbb mint a 150-200 bot aktuálisan.
Edit: sok typo így KV előtt..

Szerkesztette: macske 2007. 11. 11. 08:03 -kor

If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa

#133 Felhasználó inaktív   Acél 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 11:29

orgtárs most csinált 287 supple+300 obsból magának 287 css-t. úgyhogy szerintem össze megy a nagyobb armor a kisebbel.
Viharlovas220/30 adv

#134 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 22:09

Idézet: macske - Dátum: 2007. nov. 11., vasárnap - 7:01

Noob kérdés, mert sose csináltam: a combined armoroknál lehet-e magasabb szintű armor darabot kombinálni az alacsonyabb végső ql-ű darabbal

Lehet, mindig az elsodleges darab ql-je a meghatarozo, a masodlagosnak meg csak lefele van minimumja, szoval akar ql1+ql300=ql1 is lehetseges.

#135 Felhasználó inaktív   Acél 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 01:36

20.betöltve :Đ heppi

Mai nap legnagyobb termése :Đ

duel
Viharlovas220/30 adv

#136 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 10:44

Idézet: macske - Dátum: 2007. nov. 11., vasárnap - 9:01

Noob kérdés, mert sose csináltam: a combined armoroknál lehet-e magasabb szintű armor darabot kombinálni az alacsonyabb végső ql-ű darabbal.  Pl: ql 240 strong armor +225 supple armor megy? és 225 cc lesz? vagy megköpködi mert nem alacsonyabb? A kérdés azért vicces mert a 226-280 kész armor olcsóbb mint a 150-200 bot aktuálisan.
Edit: sok typo így KV előtt..

Hacsak nem surgos a dolog mindenfelekepp megeri kivarni az olcsobb kesz darabokat. Rendszeresen igy sporoltam 50+M -eket, hogy megvettem a kesz darabokat a botok helyett. Ha nem annyira manias az ember, hogy 225 -os - vagy aktualis max - kell neki, akkor nagyon jo vetelek vannak. 300 -as CM 235M -ert, 200 koruli CSS 200M -ert, stb ... Ennyiert a supple bot nem biztos hogy kijott volna.

Most Lineage 2 megy - termeszetesen tort magyar szerveren -, ezzel elvagyok. Ez is egy regi darab, de ossze sem lehet hasonlitani az AO -val (rosszabb). Viszont egy jo otlet onnan: Ventrillo. Amennyien vagytok(unk) siman megerne. Savhasznalat szinte 0, es megis mas eloszoban dumalni, kerdezni, kerni, beszelgetni. CB szeruen mukodik: nyomod a gombot, bekapcsolod a mikrofont -> foglal savszelesseget. Nem nyomod -> 0 az igenye. Minosege sokkal jobb, mint a Teamspeake. Ott az egesz szerver fent van a Ventrillon, vannak kulon szobak teameknek, stb ...

#137 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 18:21

Idézet: Acél - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 0:36

20.betöltve :Đ heppi

Boldogszulinap!  :birthday2:

:dj:

Aztan holnap nem elfelejteni bejonni hozzam!

:beer:  :reszeg:

#138 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 13:17

WTB: ql 201-204 üres, refined WAIST implant, ql 202-204 üres, refined LEG implant

pst Borostyán vagy Rontombontom - Köszi!

Bl.

#139 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 23. 15:51

Úgy tűnik, csak én irkálok erre a fórumra...

Tegnapi 'The One' kempelés eredménye: kb. 2.5 óra tipródás, mire a placeholder helyett az igazi jött, és csak egy engi sisakot dobott... Tisztelet Macsnak a türelemért, köszönet Elagynak az ad hoc plusz tűzerőért. A folytatásban jobb repopért és jobb droprate-ért imádkozom.

Még mindig engim: 950 B&E kell ql 200 implant kipucolásához, de skillemulátor szerint lvl 200-on külső buff nélkül ezt max. tripla implantozással lehet elérni. Alig van B&E buffoló tárgy (Handy steel-ribbed gloves, pick-a-finger, OT Hurler Factotum). Ha meg tripla implantozom, akkor a shiny Grenade skillel ütközik - lassan elmondhatjuk, hogy froob enginek, ha fegyverrel is akar sebezni, akkor a pisztoly az egyetlen útja.

Bl.

#140 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 23. 21:58

Update: Macsnak hála meglett a Breastplate of Technical Ceremonies. 'The One' felé se nézünk többet. Nyaljon sót, ahogy Elagy mondaná.
Treatmentből is megvan a titlemax, most már implantozni kell! Kicsit emelem az evade-eket, és utána hadd nőjenek azok a tradeskillek!

Szerkesztette: Blindant 2007. 11. 23. 21:59 -kor

Bl.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »