HWSW Informatikai Kerekasztal: Anarchy Online IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Anarchy Online IV.

#281 Felhasználó inaktív   G.I.J. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 28. 21:41

Én személy szerint aquilónia (rp-pvp) szerveren tolom, de most szóljatok, hogy melyik szerverre jöjjek/menjek és már ott is vagyok. :Đ

Nekem tetszik, de én nem vagyok mérvadó, mert gyermekkorom óta imádom Conan világát. :D

Gyertek és játsszunk ismét 1ütt.

Infantilis vagyok?
Nem baj; így érzem magam jól!

#282 Felhasználó inaktív   KennyOMG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 23:06

OFF: Conan mokas es jo (de nem olnek bele eveket, mint AO-ba), de felek ket tuz koze fog szorluni a konzervativabb jatekok es a Darkfall kozott. Hacsak addig ki nem epit maganak egy kellokeppen szilard jatekosbazist, es meg akkor sem biztos. A Darkfall meg egy anti-pvp jatekosnak is vonzo, mint nekem, ami raadasul az EVE-hez hasonloan tapot ad a rendszerbol kifolyolag a koran kezdo jatekosoknak.

ON: Kollegam felvettek az AO csapatba.

#283 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 29. 05:59

Idézet: KennyOMG - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 22:06

ON: Kollegam felvettek az AO csapatba.

Marmint ment dolgozni FC-hez? (milyen szakteruleten?)

#284 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 10:14

Idézet: G.I.J. - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 21:41

Én személy szerint aquilónia (rp-pvp) szerveren tolom, de most szóljatok, hogy melyik szerverre jöjjek/menjek és már ott is vagyok. :Đ

Nekem tetszik, de én nem vagyok mérvadó, mert gyermekkorom óta imádom Conan világát. :D

Gyertek és játsszunk ismét 1ütt.

Infantilis vagyok?
Nem baj; így érzem magam jól!

Próba accod megvan még? Jelentkezz be msn-en vmikor! :p
Konfig: E8200 | P5K | 8800GT | 2GB-DDR2
AO: Winetou, Ryannon [frozen]

#285 Felhasználó inaktív   G.I.J. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 11:06

Jut eszembe.

Bocsi, hogy szét offoltam...  :rolleyes:

#286 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 19:13

Idézet: G.I.J. - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 10:06

Bocsi, hogy szét offoltam...  :rolleyes:

Ilyen avatarral kotelezo is.  :cool:

#287 Felhasználó inaktív   Wicktor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 14:37

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 11:14

Próba accod megvan még? Jelentkezz be msn-en vmikor! :p

:offtopic:
Hamár  idénye van az OFFoknak :)

Próba accok még nem aktívak, akkor indítják őket ha a server kapacitás engedi.

Amúgy a magyarok jó része (aki nem PvP szervert szereti) a Dagon-on leledzik.

Szerkesztette: Wicktor 2008. 05. 30. 14:45 -kor

Üdv, Wicktor
AO: Szelvesz, Hunok-Reborn, RK-1
WoW: Molenrogue, Whatever, EU-Nordrassil
AoC: Boneappart - conqueror, Prophecy, EU-Dagon

#288 Felhasználó inaktív   KennyOMG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 16:50

Idézet: Zoley - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 6:59

Marmint ment dolgozni FC-hez? (milyen szakteruleten?)

Oda, oda, es nemtudom.

#289 Felhasználó inaktív   baratis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 08:09

Idézet: -PTR- - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 10:49

Szerintem várj még vele! Sok a bug, inkább teszt verzió ez még csak... A hangulata majdnem olyan jó, mint az AO-é, de komoly erőgép igényeltetik a DX9-es garfikához. Felépítésében inkább WOW, mint AO... :( A harci stílus viszont nagyon tetszik!

Ne hallgassatok rá. :p
Az, hogy tesztverzió lenne közel sem áll a valósághoz. Valóban sok még a hiba, de egyik sem olyan, amin ne lehetne túllépni, és két naponta jönnek a javítások. A gépigény valóban elég magas, de azért nem kell Paksról gépet kérni. Egy duo2-es proci, egy mai középkategóriás VGA meg 2 giga RAM és menni fog szépen. Nálam E6750 proci, 8800 GT, 4 giga RAM mellett max grafikai beállításokkal 1680x1050-ben fut.
A játék hangulata szenzációs egyébként. Alig haladok a szintezéssel, mert sokszor csak mászkálok és ámulok, bámulok. A harcrendszertől eleinte tartottam, de annyira jól kitalálták, hogy teljesen élvezhető. Sok mindent átvettek AO-ból (chat, guild city) és WoW-ból is (irányítás), de egyikhez sem lehet hasonlítani. Ez egy teljesen más játék.
"In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"

#290 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 09. 10:15

Idézet: baratis - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 7:09

Ne hallgassatok rá. :p
Az, hogy tesztverzió lenne közel sem áll a valósághoz. Valóban sok még a hiba, de egyik sem olyan, amin ne lehetne túllépni, és két naponta jönnek a javítások.

2 ismerős annyit mondott róla hogy eszük ágában nincs meghosszabbítani AoC-t a 30 nap lejárta után.
Az hogy 2 naponta patch van finoman szólva ultragáz. Ez -bármennyire véded is- annyit jelent hogy FC szokásához híven a teszt verziót tette fel livera ... majd egyév múlva játszható is lesz?
Nincs 4G ramom, se 30G szabad HDDm stbstb... úgyhogy részemről 2 hét szünet után ismét AOzok :p
If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa

#291 Felhasználó inaktív   baratis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 09. 14:10

Idézet: macske - Dátum: 2008. jún. 9., hétfő - 11:15

2 ismerős annyit mondott róla hogy eszük ágában nincs meghosszabbítani AoC-t a 30 nap lejárta után.
Az hogy 2 naponta patch van finoman szólva ultragáz. Ez -bármennyire véded is- annyit jelent hogy FC szokásához híven a teszt verziót tette fel livera ... majd egyév múlva játszható is lesz?
Nincs 4G ramom, se 30G szabad HDDm stbstb... úgyhogy részemről 2 hét szünet után ismét AOzok :p

Ha arra hallgatsz amit az ismerősödtől hallottál és te nem próbálod ki a játékot akkor nem is akarod kipróbálni. A játék teljesen játszható egyébként, csak megvannak a gyerekbetegségei, mint minden induló mmo-nak.
Ez naggyából olyan hozzáállás, mint amikor mindenki fennhangon szidja a wowot, pedig még soha ki sem próbálta. Részemről téma lezárva, nem akarok én senkit meggyőzni semmiről. Mindenki azzal játszik amivel szeret.

#292 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 22:22

Idézet: baratis - Dátum: 2008. jún. 9., hétfő - 13:10

Ez naggyából olyan hozzáállás, mint amikor mindenki fennhangon szidja a wowot, pedig még soha ki sem próbálta.

Kiprobaltam. Van jo oldala, de osszessegeben nem tetszik. Technikailag ugyan sokkal jobb es osszeszedettebb, de ugyanugy vannak bugok patchrol patchre (max nem erint) es nekem ultragaz a pvp rendszere a lvl70 vs lvl1, meg a hullacampelos megoldasokkal. Ugyanugy hulladek a kozlekedes, elcseszettul sok ido valahonnan valahova. Meg az sincs, hogy kesobb gyorsabb (aka garden key, yalm, run speed), az a szajbavert griff ugy szar ahogy van. Mondjuk az AH jobb mint a player shop, de csak kicsivel (idolimites, penzbe kerul, az ara nem az org kasszaba megy, hanem elvesz) es csak a kereshetoseg/lapozhatosag miatt foleg, nameg nincs extra maszkalas a keresotol a shopig.

A bank ao-hoz merten (nagyon nagyon nagyon) kicsi, a tradeskill rendszer egy szemetlada megoldas (nincs egy profession, aki lenyegeben mindent meg tud oldani, hanem kulombozo szakmak vannak es mindnek van receptje amihez kell egy masik szakma termeke, sot nagyon is sok es helyenkent marha draga....), a loot ugyanugy hulladek, bar teny, hogy csapattal tobb helyre lehet menni, viszont sokszor sok oras elfoglaltsag egy raid, meg neha hetekben merheto szervezomunka.....

Jo benne viszont, hogy akar egyedul is lehet jatszogatni es haladni is. Ha jol szakmazol, tudsz magadnak rengeteg dolgot csinalni, ha csak keves idod van egyszerre, akkoris lehet es erdemes jatszani, mert haladhatsz. Rengeteg quest van, bar eleg sok egykaptafas (menj ide (qrva messze), old ezt(marhanehez), lootold azt(szinte nem is esik), vidd vissza), szal kb quest terminal, csak nem ugyanoda mesz es valogatsz, hanem 1-1 questek vannak szanaszet, illetve varosonkent 1-1 kupacban vagy 20-40.

Eleg jol meg van irva a halozati kod viszont, hibaturore sikerult, viszont olyan aron, hogy szelessav kell hozza (ellenben ao-nak eleg a modem sebesseg, csak jo legyen a ping). Ja, meg marha sok helyet foglal es gyorsan telehanyja a rendelkezesre allo ramot, viszont cserebe ugyanazon a gepen, nettel es oprendszerrel, ahol az ao allatmod nagy lagokat es akadasokat csinal, nameg nagyon sokat tolt, a wow nem lagol, siman megy (amig tele nem hanyja a ramot, akkor elkezd szaggatni es lehet kilepni meg ujrainditani a klinest (nem a gepet)) es gyorsan, nameg ritkan tolt.

Asszem ennyit akartam OFFolni, bar imo lehet volt ertelme :)

#293 Felhasználó inaktív   baratis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 07:12

Idézet: Zoley - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 23:22

Kiprobaltam. Van jo oldala, de osszessegeben nem tetszik. Technikailag ugyan sokkal jobb es osszeszedettebb, de ugyanugy vannak bugok patchrol patchre (max nem erint) es nekem ultragaz a pvp rendszere a lvl70 vs lvl1, meg a hullacampelos megoldasokkal. Ugyanugy hulladek a kozlekedes, elcseszettul sok ido valahonnan valahova. Meg az sincs, hogy kesobb gyorsabb (aka garden key, yalm, run speed), az a szajbavert griff ugy szar ahogy van. Mondjuk az AH jobb mint a player shop, de csak kicsivel (idolimites, penzbe kerul, az ara nem az org kasszaba megy, hanem elvesz) es csak a kereshetoseg/lapozhatosag miatt foleg, nameg nincs extra maszkalas a keresotol a shopig.

A bank ao-hoz merten (nagyon nagyon nagyon) kicsi, a tradeskill rendszer egy szemetlada megoldas (nincs egy profession, aki lenyegeben mindent meg tud oldani, hanem kulombozo szakmak vannak es mindnek van receptje amihez kell egy masik szakma termeke, sot nagyon is sok es helyenkent marha draga....), a loot ugyanugy hulladek, bar teny, hogy csapattal tobb helyre lehet menni, viszont sokszor sok oras elfoglaltsag egy raid, meg neha hetekben merheto szervezomunka.....

Jo benne viszont, hogy akar egyedul is lehet jatszogatni es haladni is. Ha jol szakmazol, tudsz magadnak rengeteg dolgot csinalni, ha csak keves idod van egyszerre, akkoris lehet es erdemes jatszani, mert haladhatsz. Rengeteg quest van, bar eleg sok egykaptafas (menj ide (qrva messze), old ezt(marhanehez), lootold azt(szinte nem is esik), vidd vissza), szal kb quest terminal, csak nem ugyanoda mesz es valogatsz, hanem 1-1 questek vannak szanaszet, illetve varosonkent 1-1 kupacban vagy 20-40.

Eleg jol meg van irva a halozati kod viszont, hibaturore sikerult, viszont olyan aron, hogy szelessav kell hozza (ellenben ao-nak eleg a modem sebesseg, csak jo legyen a ping). Ja, meg marha sok helyet foglal es gyorsan telehanyja a rendelkezesre allo ramot, viszont cserebe ugyanazon a gepen, nettel es oprendszerrel, ahol az ao allatmod nagy lagokat es akadasokat csinal, nameg nagyon sokat tolt, a wow nem lagol, siman megy (amig tele nem hanyja a ramot, akkor elkezd szaggatni es lehet kilepni meg ujrainditani a klinest (nem a gepet)) es gyorsan, nameg ritkan tolt.

Asszem ennyit akartam OFFolni, bar imo lehet volt ertelme :)

Nos erről beszéltem. Úgy szólsz le egy másik játékot, hogy halvány fogalmad sincs róla, hogyan működik. Amit leírtál annak a jó része egyszerűen nem igaz.
A lvl70 lvl1 pvp-vel maximum pvp szerveren találkozhatsz, ott is csak competitive zónában. PVE szerveren ha nem akarod soha nem fog megtámadni senki. Mellesleg a szervezett pvp mögött az AO messze elbújhat.
Közlekedés: de van később gyorsabb. Nem akarom taglalni, de számtalan módon gyorsul a közlekedés. Arról már nem is beszélve, hogy magas szinten teleport rendszer is működik.
Az AH sokkal jobb, mint AO player shop. Teljesen használható és addon is van amivel a kereskedő szemléletűek nagyon szép profitra tehetnek szert. Mindenre lehet keresni. Kategorizálva vannak a cuccok. Nem tudom mi kellene még egy AH-ba. Mellesleg épp az utazgatással volt bajod, tehát nem értem miért szar az AH. Az meg, hogy elvész a deposit, amit ugye azért fizetsz, hogy elhelyezed a cuccod az AH-ban talán hozzájárul ahhoz, hogy nem kiscsillió aranyért kelnek el a cuccok, mint ao-ban, ahol semmi pénz nincs kivonva a játékból.
A bankra most nem emlékszem pontosan, hogy mennyivel, de naggyából 200 slottal bővíthető, igaz zsákokba pakolni nem lehet, tehát ao inventory tényleg nagyobb. Mellesleg ez is ízlés kérdése, de engem halálra idegesített, hgy ha valamit beraktam egy zsákba és 1 hónap múlva kellett akkor fél óráig kellett túrnom a bankban.

Nem is írom tovább, mert meguntam. :D
Egyszóval peace és ne szóljunk bele olyanba amiről csak halvány sejtéseink vannak, kkthxbye.

#294 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 08:19

Na akkor én jövök!  :D

Előrebocsájtom, hogy nem játszottam ezzel a dupla V-vel kezdődő és dupla V-vel végződő, középen O betűt viselő rövidítésű játékban. ( Na ebből a mondatból sikerült kimászni.  :omg: ) Láttam működés közben, és meséltek róla rengeteget. Amit irigylek tőlük az a rengeteg plugin ( asszem legalábbis azok ), pl a lootosztogatás ( ha jól tudom közös zsákba megy és nincs vita hogy ki lootoljon ), az agrometer meg ilyenek. Örülnék neki, ha az AO-ban is megjelenne ilyesmi.
Hogy melyik jobb számomra az nem kérdés, hiszen ha ez a játék tetszene, akkor ez a poszt, most egy másik topicba menne...  :cool:

Baratis: Részemről annyit szeretnék hozzátenni ehhez a kis szösszenethez, hogy pl ha valaki egy Ferrari topicban beírja, hogy a BMW királyabb, elkezdik majd meggyőzni, hogy nincs igaza.  :D
Szóval ha megengeded: nincs igazad az AO sokkal, de sokkal jobb játék mint a WOW.  :Đ  ( Legalábbis ebben a topicban biztos. )

Ami pedig egy másik tény a WOW elég sok játékost elszipkázott az AO-tól. ( Másohonnan is de szerintem ez benünket kevésbé zavar. ) Nem csoda ha az AO-sok közül nem sok van aki rajong érte.

Egyébiránt pedig mindenki azzal játszik amivel akar, és ami jobban bejön neki. Én a baráti társaságban végig szoktam hallgatni a WOW-os sztorikat, cserébe Borostyánnal mi is elmesélünk dolgokat az AO-ról.  :)

Ami pedig a lényeg: Öltem Generalt!!!!  :banana: Persze nem egyedül, de akkor is jó volt magyar csapatban alkotni. Valószínűleg Gazsi nem túl sokat használt az esetnél, de túlélt a csúf idegen meg nem.  :drocker: Egészen jó kedvem kerekedett ettől úgyhogy gyorsan toltam is egy misit utánna. Sajna szint nem jött össze, de majd legközelebb.

A végén még újra játszani fogok...
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#295 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 08:26

Z kipróbálta, neki az a tapasztalata, neked meg más.
Nem hiszem hogy engem meg tudsz győzni (tudom nem is áll szándékodban ;) ) hogy akár a WoW akár az AoC jobb, mint az AO. A lényege amit mondtam csak annyi hogy én nem akarok pénzt ölni abba hogy kipróbáljam. Ha valaki leteszi elém, ám legyen, de nem fogok új vinyót és procit venni meg még fizetni 12k HUF-ot a játékért azért hogy elmondhassam nem tetszik. Mert nekem a Conan korszak szimplán nem jön be, a grafijákát csodálom de az engem nem köt le hosszútávon akármilyen jó a kontent.  Szóval 40k+ HUF csak azért hogy szórakozzak egy hónapot? vagy WoW esetében 10-20k? Bocs .. ennyire nekem nem megy jól.  A barát véleményére meg adok, mert tudom hogy kb ugyanaz idegesít minket, vagy hasonló dolgok tetszenek. Szal ha ő otthagyja AoC-t kb várható hogy én is ezt tenném de ez megint csak off.
Amúgy is lényegesen kevesebbet játszok mint egy éve. Nem akarom hogy még egy MMO elvegye a maradék időmet is :p
Anno amikor emberek elkezdtek elszivárogni AO-ból, akkor nagyon rosszul érintett, de lassan rájön az ember hogy ez az élet rendje itt is. Ha neked más tetszik/csak arra van időd/csak az a korszak, grafika, harci stílus/vagy csak az a közösség jön be, akkor játszd azt és élvezd ;)

AOban amúgy sok esetben felére zuhantak az árak, sok minden miatt (S10 twinkek .. jajj .. )
Azt hiszem az aktív játékosok száma is lényegesen kevesebb, bát láttam pár visszatérőt is. Mire megengedhetünk magunknak jó kis cuccokat , addigra kihal a világ vagy elfogy a látnivaló mert már kb mindenhol voltam, és majdnem mindenem megvan és 4. 220ast már nem élmény megcsinálni.
If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa

#296 Felhasználó inaktív   baratis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 08:41

Na ez már elég világos beszéd volt. Azt hiszem kezded tisztán látni a helyzetet Macske.  ;)
Eddig sem akartam és ezután sem akarok senkit meggyőzni semmiről, az meg végképp távol áll tőlem, hogy bárkit is eltántorítsak AO-tól. Teljesen értelmetlen dolog a három játékot összehasonlítani.
Browen, nem kell bemutatni AO-t, jól ismerem, 2 évig toltam. Valóban jó játék, de azt a fent leírtak fényében szintén nem jelenteném ki, hogy jobb, mint akármelyik másik mmo. Mellesleg nem értem miért győzködsz te engem arról, hogy az ao jobb, mint a wow, én sem tettem az ellenkezőjét.

#297 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 09:53

Idézet: baratis - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 8:41

Na ez már elég világos beszéd volt. Azt hiszem kezded tisztán látni a helyzetet Macske.  ;)
Eddig sem akartam és ezután sem akarok senkit meggyőzni semmiről, az meg végképp távol áll tőlem, hogy bárkit is eltántorítsak AO-tól. Teljesen értelmetlen dolog a három játékot összehasonlítani.
Browen, nem kell bemutatni AO-t, jól ismerem, 2 évig toltam. Valóban jó játék, de azt a fent leírtak fényében szintén nem jelenteném ki, hogy jobb, mint akármelyik másik mmo. Mellesleg nem értem miért győzködsz te engem arról, hogy az ao jobb, mint a wow, én sem tettem az ellenkezőjét.

Távol álljon tőlem, hogy győzködjelek. Mindössze azt voltam bátor megjegyezni, hogy nekem ez a legjobb MMO jelenleg.  :D
Csak arra próbáltam utalni, hogy ez a topic talán elfogultabb az AO-val szemben, mitn a WOW-al szemben.  :cool:

Nem állt szándékomban belegázolni a játékok iránti rajongásodba, valószínűleg rosszul fejeztem ki magam, elnézést kérek.  :respect:

Szerkesztette: browen 2008. 06. 12. 09:53 -kor

Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#298 Felhasználó inaktív   baratis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 16:22

Nem gázoltál bele semmimbe. :p
A játékokért sem rajongom, csak azzal szoktam eltölteni a szabadidőmet, amit szeretek. Volt idő amikor ez az AO volt, aztán a WoW, most meg AoC. Ennyi.

Egyébként legalább ír valaki hőn szeretett játékotok fórumába, mert enyhén szólva hullaszagú ez a topic.  :o

Szerkesztette: baratis 2008. 06. 12. 16:23 -kor

#299 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 17:13

Hmm... Sniff, sniff...  :wc:

Nem érzem azt a szagot.  :Đ

#300 Felhasználó inaktív   Viktorhun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 18:54

Hali!

Bannoltátok Fixikét?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA.
Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.