HWSW Informatikai Kerekasztal: GRID - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GRID Codemasters/minden platform

#101 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:10

Idézet: dani83 - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 11:09

jó ronda is lett utánna :fear:  :Đ

:up: bizony... :boa:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#102 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:16

Lol, itt éppen te vagy az aki benyalta de tövig a marketinget, beetted, hogy a fa*zt furujázós képi és fizikai világa jó meg a reális. End of story.

#103 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:25

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 13:02

nem kell ez a vau-vau. vedd tudomásul hogy vannak akik szeretik ha ez úgy néz ki mint a filmeken, szeretik ezt a kissé hoolywoodi stílust, szeretik a motion blurt, szeretik a dof-ot szeretik ha valami látványos.

Ja, de mindennek megvan a maga helye és ideje, replayben elviselném, de minden más esetben zavaró és korlátozza a játékélményt.

Idézet

ha neked ez nem tetszik akkor ne nézd, ne játsszál vele és ne vedd meg. egyszerű ez, mint a faék. 

Nem is fogom, ezt elhiheted ha tényleg olyan lesz, sőt nem is fogom lewarezolni :p Ahogy a dirt demo is F8 lett rövidúton, a kimosott grafikát még elviseltem volna, de hogy egy autós játék irányíthatatlan kormánnyal azt már nem.

Idézet

mástne mondjak a GT5P-ben csont nélkül megcsinálod hogy padlógáz és pumpálod a joy karon a kormányzást. zéró tehetetlenség, azonnal reagál, stb.

Hadd ne mondjam, hogy próbáld ki való életben mitörténik, ha elkezded pumpálni a kormányzást :D GYK: a joyon pumpálás annyit tesz mintha te mp-enként eltekernéd a kormányt ütközésig a verdán, hidd el reagálni fog :D Részben ezért is baromság kontrollerrel irányítani autós játékot, mivel lehetetlen megvalósítani dolgokat. A joyt 20ms-alatt kitolod ütközésig, a kormányt viszont másodpercekig tart ütközésig eltekerni. Nem is lesz abból soha reális dolog.

Idézet

na a dirt-ben ezmár nagyon nem ilyen már ott valódi dinamikus viselkedés van...

Annyiban igazat adok, hogy van valami fizikai motívum a dirtben, amit jól megvalósítottak, kb ez volt az oka annak is, hogy nem azonnal töröltem, hanem 2-3 kör próbálkozás után. De az össhatás tekintetében a fizika még mindig olyan messze van a jótól, mint a furujás a valóságtól. A GT a hiányosságai ellenére 100x jobb mint a dirt, vagy mint bármelyik korábbi codemasters játék, leszámítva a CMR1-et, meg a Race Driver beta-t.

#104 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:29

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 12:25

Ja, de mindennek megvan a maga helye és ideje, replayben elviselném, de minden más esetben zavaró és korlátozza a játékélményt.
:lol:

Nem is fogom, ezt elhiheted ha tényleg olyan lesz, sőt nem is fogom lewarezolni :p Ahogy a dirt demo is F8 lett rövidúton, a kimosott grafikát még elviseltem volna, de hogy egy autós játék irányíthatatlan kormánnyal azt már nem.
maradjunk annyiban hogy TE nem tudtad irányítani...

Hadd ne mondjam, hogy próbáld ki való életben mitörténik, ha elkezded pumpálni a kormányzást :DGYK: a joyon pumpálás annyit tesz mintha te mp-enként eltekernéd a kormányt ütközésig a verdán, hidd el reagálni fog :D Részben ezért is baromság kontrollerrel irányítani autós játékot, mivel lehetetlen megvalósítani dolgokat. A joyt 20ms-alatt kitolod ütközésig, a kormányt viszont másodpercekig tart ütközésig eltekerni. Nem is lesz abból soha reális dolog.
ezt ne nekem mondd, hanem a granturismo fejlesztőinek  :Đ

Annyiban igazat adok, hogy van valami fizikai motívum a dirtben, amit jól megvalósítottak, kb ez volt az oka annak is, hogy nem azonnal töröltem, hanem 2-3 kör próbálkozás után. De az össhatás tekintetében a fizika még mindig olyan messze van a jótól, mint a furujás a valóságtól. A GT a hiányosságai ellenére 100x jobb mint a dirt, vagy mint bármelyik korábbi codemasters játék, leszámítva a CMR1-et, meg a Race Driver beta-t.
negyon szép a G5P-ben a fizika amikor visszanézed, de terepen a dirt-ben rázkódik akocsiszekrény, van drift, etc... ilyeneket a GT-ben neis remélj. ésmég sorolhatnám a végtelenségig...

Szerkesztette: SFIJ 2008. 05. 04. 12:36 -kor

#105 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:34

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 12:16

Lol, itt éppen te vagy az aki benyalta de tövig a marketinget, beetted, hogy a fa*zt furujázós képi és fizikai világa jó meg a reális. End of story.

nézd én szeretem az ilyen macsós gámákat. ha neked a buzis GT jön be hát istenem. nem vagyunk egyformák :) nem mondom azt, hogy nem nyomták tele codemastersék klisékkel a dolgot, deha kimész a hongaroringre durvulni - tedd meg 1x, megéri -  vagy menj ki terpre és gyakorold a kézifékes fordulókat ; éd sokkal inkább látod majd hogy az áll közelebb a valósgához amit a codemsters csinál. persze aki nap-nap után 10-zel araszol a belvárosi dugókban az ezt hajlamos nem elhinni :p

Szerkesztette: SFIJ 2008. 05. 04. 12:37 -kor

#106 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:36

Lol, mondom én hogy benyelted a furujást tövig, ha neked a fizika = rázkódik a kocsiszekrény meg a drifit.  :Đ

Idézet

maradjunk annyiban hogy TE nem tudtad irányítani...

Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét, tudtam irányítani, ha a valóságtól teljesen elrugaszkodok és olyan kormánymozdulatokat meg módszereket alkalmazok, ami minden épeszű elképzeléssel ellentétes. Ennek viszont nem láttam értelmét.

#107 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:45

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 12:36

Lol, mondom én hogy benyelted a furujást tövig, ha neked a fizika = rázkódik a kocsiszekrény meg a drifit.  :Đ

Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét, tudtam irányítani, ha a valóságtól teljesen elrugaszkodok és olyan kormánymozdulatokat meg módszereket alkalmazok, ami minden épeszű elképzeléssel ellentétes. Ennek viszont nem láttam értelmét.

persze, akoccanaó szappansodobozok az a fizika, mi ? :)

az hogy egy rallyautó irányításáról nincs épeszű elképzelésed az mért jelentené azt, hogy az adott szimuláció rossz ?  :Đ

tudom ez klisészerű, pont olyan mint a videójátékokban az árnyék. a fonos árnyékokat megcsinálják, amit nem tartanak fontosnak azokat meg leszarják - mert az árnyék kurvasok erőforrást zabál. aki filmez az azonnal kiszúrja persze.

a videojátékok élényt árulnak és persze játszanak sokat a suspension of belief-fel is. a codemasters cuccainak határozottan van hangulata, nagyon összevannak etéren rakva, és persze tudod hogy van bennük jópár cheat de az összkép még ígyis sokkal jobb mint csinálni egy lame ass fizikát amúgymeg kiadni egy teljesen kasztrát, spleen, és valljuk be unalmas játékot ordítóan primkó fizikával, aminek a hatása leginkább csak a replay-ben látható. koccold le 135 mph-val a szalagkorlátot a dirt-ben és tedd meg ugyanezt a GT5-ben. a GT5-ben rugalmasan ütközöl, kicsit lepattansz és mész továb. a dirt-ben az a minimum hogy megpördülsz ilyenkor a tengelyed körül :)

Szerkesztette: SFIJ 2008. 05. 04. 12:49 -kor

#108 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:46

Bocs SFIJ de Mumiaval kell egyetertsek. A dirtben az autok nagyon nem ugy viselkednek mint a valosagban. Amirol te beszelsz azok vizualis trukkok csak.

Nem, sajnos nemtudom, hogy versenykorulmenyek kozott hogy viselkedik egy STI. De azt igen, hogy pl egy 180 lovas 850 kilos Civic, hogy viselkedik. ;)

Sportautoval es terepjaroval is van osszehasonlitasi alapom.

Igen... jateknak tok jo. Csak ne keruljon mar a szimulator meg a DIRT egy mondatba pls. ;)  Ennyi.

Szerkesztette: Boba 2008. 05. 04. 12:48 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#109 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:53

Idézet: Boba - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 12:46

Bocs SFIJ de Mumiaval kell egyetertsek. A dirtben az autok nagyon nem ugy viselkednek mint a valosagban. Amirol te beszelsz azok vizualis trukkok csak.

Nem, sajnos nemtudom, hogy versenykorulmenyek kozott hogy viselkedik egy STI. De azt igen, hogy pl egy 180 lovas 850 kilos Civic, hogy viselkedik. ;)

Sportautoval es terepjaroval is van osszehasonlitasi alapom.

Igen... jateknak tok jo. Csak ne keruljon mar a szimulator meg a DIRT egy mondatba pls. ;)  Ennyi.

De a GT5-se. az egész fizikája pontszerű rugalmas testeket tud. rossz a modellezés. pont. megj. a 180 lova 850 kilós civic-edhaz azért csinál a gyártó törészteszteket mert hiába van a hondának vagy 256 itaniumból álló szimulátora a dimamikus viselkedésre, azsem kielégítő kraft. ezek után szvsz elmondható hogy a VG-ben ezután csak cheat-ről beszélhetünk bármilyen téren.

Szerkesztette: SFIJ 2008. 05. 04. 12:57 -kor

#110 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 12:56

Egy szoval nem mondtam, hogy GT5 jo vagy sem. Dirt-re mondtam, hogy nemjo. GT5-nel a grafikarol beszeltem, hogy azt valosagosabbnak velem.

#111 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 13:00

Idézet: Boba - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 12:56

Egy szoval nem mondtam, hogy GT5 jo vagy sem. Dirt-re mondtam, hogy nemjo. GT5-nel a grafikarol beszeltem, hogy azt valosagosabbnak velem.

jha kérlek... az autógyártók a szponzorációs szerződések keretében komplett kasznimodelleket átadnak a fejlesztőknek úgy könnyű. deha a terepet nézem overall jobb a dirt, szerintem.

#112 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 13:01

Szerintem en meg nemvagyok beton.

Amugyis off.

#113 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 13:18

Idézet: Boba - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 13:01

Szerintem en meg nemvagyok beton.

Amugyis off.

énmeg játszottam mind a kettővel, másztam siratófalat landroverrel meg köröztem a ringen m5-ös bömbivel IRL meg voltam mitfahrer jópár lada rallyn :D

#114 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 14:06

Race Driver: GRID Demo Next Week
04/05/08 00:48 | Category: General | 0 comments

Codemasters has announced that a playable demo of Race Driver: GRID will be released next week, offering 3 events to compete in. The eBay Motors Muscle Cup sees you taking the wheel of a ford Mustang GT-R and the streets of San Francisco, the Advan International Trophy hands you a Nissan S15 Silvia and your playground is Yokohama Docks, and the Euro Touring Car Series provides some old-school tin-top thrills with a BMW 320si touring car and the sweeping curves and hairpins of Jarama. You’ll also have the opportunity to use the console versions of the demo to win an amazing prize. More details when the demo comes out.
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#115 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 14:11

Le vagy maradva 1-2 körrel  :cool:  :D

#116 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 14:19

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 15:11

Le vagy maradva 1-2 körrel  :cool:  :D

Én megint csak azt tudom mondani:Ismétlés a tudás anyja

:D

Amúgy én is beakartam rakni de direkt visszaolvastam hogy berakták-e már

#117 Felhasználó inaktív   Deeptech 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 20:42

jöhetne már, alig várom...! :lollypop:
Egy szobában nagy csámcsogás-mi az??!
A NÉGY FAL!!!
Az egér világnézetét a macskától való távolsága határozza meg.
Lehet, hogy a Föld egy másik világ pokla?
Go Gunners!!

#118 Felhasználó inaktív   Strezi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 11:36

Micsoda hitvita megy itt :D

Volt szerencsém a megboldogult Colin McRae-vel tölteni egy egész délelőttöt annó a DiRT fejlesztése során. Ő meglepően jól elboldogult a DiRT-tel kormánnyal...

Ami fontos viszont, hogy a GRID-be jelentősen átdolgoztuk az egészet, most már sokkal könnyebb elsőre kormánnyal irányítani a játékot. Gyakorlatilag olyan emberek képesek F3000 autóval versenyképesen menni akik sohasem mentek még kormánnyal.
Otthon: Apple iMac 20" C2D, LG50PC1DA plazma, Marantz DV6600 DVD, Technics SADX930, Preludium hangfalak
Munka: Intel Core i7 965 Extreme + Q6600, Intel X25 SSD, Dell 3007FPW

#119 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 11:37

PC demo pontosan mikor jön? :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#120 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 11:47

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 14:18

... IRL meg voltam mitfahrer jópár lada rallyn :D

És külső nézetben remegett a kaszni? :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.