HWSW Informatikai Kerekasztal: GRID - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GRID Codemasters/minden platform

#1681 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 03. 09:23

Jeee, megvan a Teammate-em :D vmi olaszt választottam..... később is lehet majd váltani másodpilótát??

Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#1682 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 03. 09:48

Persze. En asszem 50ezerert (vagy 500ezerert?) vettem uj pilotat, o nagyon asz volt, vegig vele voltam aztan.

#1683 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 03. 15:47

én nem tudom, talán semmi szerződési költség nem volt, és a 40 %-át kéri a teljes bevételnek.....

Közben, mármint a 2 round között a táblázatnál, mikor mentem a 2. roundra, elszállt a program.... Hibajelentés küldése/Mégse gomb-os hibaüzi ablak, még vagy másodjára csinálta csak.... Eddig egyszer volt az, hogy beállt ilyen 2 mp-ekre, és ment tovább, 5 mpént így beállt, az nagyon irritáló volt... átlagosan 30-50 FPS között, minden High-n 4xAA, De ez a kilépés is eléggé zavaró, nem volt időm megnézni, hogy mi maradt meg, és hogy mi szállt el..... Ez mitől lehet, gyenge a gépem??

Még valami. Ha bekapcsolom a gépet, és először a Grid del játszok, akkor elindul, faszán minden.... Ha utána el akarom indítani a CoD 4-et, akkor előjön a kis kép, aztán fekete képernyő 20 mp, és hibaüzivel az asztalon vagyok, a DirectX-el van baja, otthon van a lefényképezett kép, most nem tudom feltölteni. a 9.0c- direktx van fent, de nem értem hogy ezt miért cisnálja,.... Ma reggel szintén próbáltam a Half-Life 2 EP1-et, és a mentés betöltése közben az is hibaüzi, asztalon találom magam, és az is adirektx-re panaszkodik.... Mi lehet aprobléma?? És ha le kell, akkor hogyan lehet leszedni a direktx-et?? Előre is köszönöm

Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#1684 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 08. 23:59

Sziasztok lenne egy kis problémám, mégpedig nem tudok vásárolni Driftautót a rookie japán versenyekhez, a freestyle drifthez, és a Drift GP-hez sem ha jól emléxem ez a neve.... Miért nem lehetséges még megvásárolni ezeket az autókat?? mert ha még mondjuk nincs meg az a szint, akkor haladok tovább az amcsi meg az európai versenyekkel..... már mehetnék a Saleennal is, meg azzal a F3000-es versenyformulával is, csak még nem vásároltam meg, mert vártam aDriftautókra.... Köszi előre is

Free

#1685 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 05:32

Ha nyitva a japan versenyosztaly mar akkor ha a driftpalyat kivalasztod elvileg fel kene kinaljon autokat megvetelre, plane ha nincs drift-kepes autod

#1686 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 10:25

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 5:32

Ha nyitva a japan versenyosztaly mar akkor ha a driftpalyat kivalasztod elvileg fel kene kinaljon autokat megvetelre, plane ha nincs drift-kepes autod

Ezt nem értem én sem, pedig mostmár mind a 3 (európai, Amerikai,Japán) versenyekből megvan a B/Super Two, és a keret is megvan rá, de nem ajánlja fel az autót megvételre, mint ahogyan eddig tette..... Eddig vagy 5 lemansom volt, ebből v 4et csináltam csak meg... meg vmi 2 millió fölött van most a vagyon.....

Free

#1687 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 12:26

Mikor ranyomsz a drift versenyre nem jon fol a szokasos lista az autokkal? Furcsa. Plane, hogy a tobbinel mukodik neked.

#1688 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 22:13

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 12:26

Mikor ranyomsz a drift versenyre nem jon fol a szokasos lista az autokkal? Furcsa. Plane, hogy a tobbinel mukodik neked.

NEm, nem, a lista feljön, faszán, ott vannak a választható autók, csak az nincs, amikor nincs autód a versenyre, és felajánlja, h buy new, v buy on ebay, és ez nincs meg, sem afreestyle driftre, sem a Drift GP-re..... tehát a vásárlói ablak nem jön fel, pedig megvan a 33k , ami szükséges hozzá, v mi..... na mind1, nyomom tovább

Free

#1689 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 12:38

Na , probléma megoldva, nem láttam, hogy van ott enter is, eddig mindíg felajánlotta magától, mos tmeg magamnak kellett választani, de rájöttem erre is :D :)

Free

#1690 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 16:14

Aztabüdös  :eek:

Nem láttam hogy lenne az új Codemasters-es F1 játéknak topikja, ezért ide írom:

Formula 1 - Debütáló videó!

A video maga meglehetősen gyenge, a lényeg nem is az, hanem a szöveg alatta:

Idézet

A nagy hiedelemmel ellentétben ebben az évben nem érkezik meg a játék a két új generációs konzolra és az asztali gépekre, ezzel szemben PlayStation Portable-re és Nintendo Wii-re még idén megjelenik.

:omg:  :banghead:  :mad:

Mégis mi a *******-t lehet ennyi ideig szarakodni ezzel ha ráadásul (ha jól tudom) a GRID motorjára épül? És mi indokolja, hogy éppen a WII-re jön ki leghamarabb, ami egyáltalán nem való autószimulátorokhoz?
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#1691 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 16:30

Olvastam én is tegnap hogy a Codemasters nekikezd az F1-es játékainak. Mindjárt meg is keresem azt a cikket...

(...)

No meg is van.

Két játékot készítenek, nem egyet. Az elso idén jon ki Wii-re meg PSP-re, a második meg jovore az PC/PS3/Xbox 360 hármasra. Ja és ez utóbbi megy majd a Grid motorral.

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 04. 25. 16:31 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1692 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 16:33

érdekes is lett volna ha psp-re (vagy wii-re) ugyanaz a játék jön ki mint pl. pc-re.

#1693 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 17:45

F1? Hm nem tudom, ez engem hidegen hagy. TV-ben nezni szeretem de ennyi. A kocsik tok ugyanolyanok, egyedul a sok kis bizbasz technikai parameterek masok.

#1694 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 00:30

Idézet: GAI - Dátum: 2009. ápr. 25., szombat - 16:14

Aztabüdös  :eek:

Nem láttam hogy lenne az új Codemasters-es F1 játéknak topikja, ezért ide írom:

Formula 1 - Debütáló videó!

A video maga meglehetősen gyenge, a lényeg nem is az, hanem a szöveg alatta:

:omg:  :banghead:  :mad:

Mégis mi a *******-t lehet ennyi ideig szarakodni ezzel ha ráadásul (ha jól tudom) a GRID motorjára épül? És mi indokolja, hogy éppen a WII-re jön ki leghamarabb, ami egyáltalán nem való autószimulátorokhoz?

Ez a vid kb olyan mint a CoD Modern Warfare 2, de azt nem értem, h miért csinálnak F1-es játékot, mikor sztem a Gridben is irracionális a tapadás, nem azt mondom h az arcade könnyebb, na de akk is..... na midn1, majd meglátjuk mi lesz belőle...

Free

#1695 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 11:06

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. ápr. 26., vasárnap - 1:30

Ez a vid kb olyan mint a CoD Modern Warfare 2, de azt nem értem, h miért csinálnak F1-es játékot, mikor sztem a Gridben is irracionális a tapadás, nem azt mondom h az arcade könnyebb, na de akk is..... na midn1, majd meglátjuk mi lesz belőle...

Free

a teaser videók általában ilyenek.

#1696 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 30. 10:44

Hi

Mekkora jelentősége van a csapattársnak?
Számít majd valamit a végén?

Az olasz mókust választottam, de nem muzsikál vmi fényesen.
Pedig korábban itt olvastam, hogy jól nyomja.
Szponzor szerződés szerint legalább 5. helyen kellene zárni, de sose jön össze neki.
Így az a pénz bukta.
Ráadásul így a csapat pontversenyt is bukom miatta.
Az is megesett már, hogy be sem fejezte a versenyt.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1697 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 30. 11:00

Idézet: szabi - Dátum: 2009. ápr. 30., csütörtök - 10:44

Hi

Mekkora jelentősége van a csapattársnak?
Számít majd valamit a végén?

Az olasz mókust választottam, de nem muzsikál vmi fényesen.
Pedig korábban itt olvastam, hogy jól nyomja.
Szponzor szerződés szerint legalább 5. helyen kellene zárni, de sose jön össze neki.
Így az a pénz bukta.
Ráadásul így a csapat pontversenyt is bukom miatta.
Az is megesett már, hogy be sem fejezte a versenyt.

Üdv
szabi

ha van rá pénzed, akk vhol ott megtalálod h teammate, arra rámész, és ott tudsz váltani másik emberre, válassz olyat, aki ár/érték arányban jó, de ha mindenképpen jó sofőrt akarsz, akk a magas skilleseket kell választani, nekem most vmi drágább sofőr van, legkevesebb az agressivityje, de nem baj, általában jön mögöttem, ha van vmi, akkor megyek mögé és elhajtom akik jönnek utána....

Free

#1698 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 30. 18:38

Nah kicseréltem egy másikra, kétszer akkora skill--je volt, ennek ellenére bénább mint az előző.
Előtte legalább mentett egy két pontot a 6-8. helyről, de ez 0 ponttal zárja a futamokat.
Ahogy néztem a jó versenyzők 1 millió felett szerződnek és a nyeremény több mint 60%-át viszik.
Így a ráköltött pénz sosem jön vissza, nincs annyi futam, hogy visszatermelje.

Érdemes ezzel bajlódnom, vagy nem igazán számít?
Úgy értem jár érte valami plusz pont-pénz-akármi, ha például a csapatom is első helyezett?
Mivel csapatban így nem igazán tudok első lenni.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1699 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 01. 06:43

Nem igazan szamit bar a csavo akit en vettem rendesen termelte a penzt, a jatek vegere mar tobb szaz milliom volt. Asszem amerikai vagy brit gyerek volt, Seth vagy vmi hasonlo nevvel. A lenyeg az, hogy olyan szponzorokkal rakd tele az o kocsijat akik akkor is penzt adnak, ha nincs benne az elso haromban. A legjobbakat magadnak rakd neki pedig olyat ami nyilvan kevesebb penzt ad de mar akkor is ha befut a celba.

#1700 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 01. 16:24

Eddig nem vettem észre, hogy külön lehet szponzort rakni a kocsikra, majd megnézem.
A korábban említett feltételek mellett, egy drága versenyző vagy 50-60 futam után termeli vissza a ráköltött pénzt.
Ha mint említed, nem számít akkor nem bajlódok vele, csak kicsit zavar, hogy egyéniben első vagyok a csapatom meg 2. vagy 3. helyen zár.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85