Idézet: arn - Dátum: 2007. dec. 8., szombat - 14:07
hat 33fokra huzva... de mi lesz nyaron?
most 25-30 fok körül lehet a víz (pont a radiátort süti a nap), wcg mellett 50 fokosak a magok, tegnap is hasonló volt.
eddig nincs gond...
(1,36V 3,8 ghz)
tegnap is hasonlóan meleg volt talán. (288 óra az uptime, és végig folyamatosan ment wcg)
lehet megküldöm prime-mal, az jobban fűti.
SZERK: elindítottam prime-ot.
már többször akartam írni: eddig mondogattam, hogy nem droppol az alaplapom. ez nem teljesen igaz. minimális drop van, de annál kisebb, mint hogy cpuz kiírja. illetve néha kiírja, mert minden második feszültség értéknél nincs drop, a közteseknél pedig van (1,36 helyett 1,344-et kap pl a proci terhelve. de ha egyel nagyobb értéket állítok biosba, akkor idle-load 1,36V, kisebb értéknél pedig szintén idle-load 1,344V)
wcg alatt ez se jelentkezik, egyedül prime-nál.
szóval elindítottam prime-ot és 1,344-re esett cpuz fesz. 58-60 fokosak a magok, és 20 perce megy prime
jah és meglett a black-plate-em, rendeltem dtek fuzion-ba nozzle kit-et, 8as csöveket 10esre fogom cserélni, és talán procit is polírozni fogom. kiváncsi leszek mennyit ér, remélem nyáron is sikerül így 60 fok alatt maradnom majd.
Szerkesztette: WiZARD 2008. 01. 21. 13:23 -kor
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.