HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1141 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:01

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 21:54

"Egy guild erejét pedig nem a karaktereiben, hanem a tagokban mérem"
Vkinek a karaktere nem tagja a guildnek? o.O
Amúgy láccik hogy mire vitte a fene nagy összetartásotok....meg a segítségnyújtás.....nagykarik akik kapták a cuccokat mentek guildwarsozni....

Amúgy ha már itt tartunk voltál már BHban? Mert én úgy mondok véleményt hogy már voltam Hordában....
Hordába mindenkit érdekelt mindenki csak éppen én és bátyám nem láttunk ebből semmit, csak pampogást hogy ezt miért nem adtuk oda meg azt miért adtuk el.....

A tag az aki a gép mögött ül, a karakter pedig az amitől azt hiszi, hogy ő játékos.
Aki nem tervezte/tervezi, hogy visszajön Rappelzezni a GW-sek közül az szétosztotta a vagyonát (pár kivétellel, de az mindig volt igaz?). BH-ban nem jártam, de remekül el tudom dönteni kivűlröl, hogy ezért a döntésemért megsimogathatom a buksimat.
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1142 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:03

Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 22:00

Nem akarok bunko lenni én hordában kezdtem és egyedül a párom és a testvére segitett indulni senki más még meg se kérdezte segíthet e nekem vmiben. Letudtak azzal, hogy morkie mellett van még egy nő azt annyi. Itt BHban minden új tagnál általában veszem a fáradtságot és a nagy petemmel kis karival elviszem moonba és felhuzom tobb embernek én raktam össze r2es cuccát. De azt hogy ami nekem esik elvegyék az tulzás. Ha teszem azt akkor ilyen rendszer lett volna és a pet kartyakat amik nekem estek elvette volna vki akkor kitértem volna a hitembol. Sosem vettem el másét és nem is szorúltam rá. Kezdeti segitséget sem kérted de vissza adtam mindent kamatostul.

Látom nem sokat értettél meg abból, amit leírtam. Egyébként Velem(!) fordult már elő, hogy általatok lesajnált kezdő karit, akit ugyan felvettetek, de utána hozzá se szagoltatok, én öltöztettem/köveztem/kockáztam fel.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1143 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:04

Szerintem aki tőlem segítséget kért az kapott is. Meglehet bárkit is kérdezni.
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1144 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:06

Tudok nagykariról aki belépett és átadta a cuccokat amikor végképp lelépett. És nekem teljes r3 felszerelésemet Nielstran kölcsönözte, mikor ő r4 lett (viszonylag fiatal hordatagként voltam ott). Szóval nekem pozitív tapasztalatom volt.
Uh kissé lassú vagyok mire elment a post csomó minden történt.

Gik azt alátámasztom World az egyik legnagyvonalubb, legsegítőkészebb magyar a szerveren. Nem tudom mi volt a konfliktus azzal a 4 emberrel, de szerintem ők nem kérték hogy itt flameháború legyen belőle.

Szerkesztette: grimma 2008. 04. 20. 21:10 -kor

Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1145 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:07

Amúgy visszatérve igen is sokat értek belőle nagyonjó barátom Rovar és mindent mesélt nekem arrol az időről. Megértem felkellett oltoztetni cloudBladet meg a többi nagyot, csak abba gondolj bele egy r4nek mar kell lennie vminek a zsebében egy kissebbnek viszont semmilye sincs.

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1146 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:08

Attól hogy jó "tagok"ból áll guild még egyáltalán nem jelenti azt hogy erős, Horda sose lesz erős (Rozsomakok uúgy). Kis karik meg ne úgy kezdjék a guild tagságot hogy kérek egy petet meg vki húzzon fel r4re. Neked lehet van rá időd, de mi fejlődni is szeretnénk....
És képzeld, BHba is van kemény mag akik összetartanak, és több billiós cuccokat bíznak egymásra, csak kicsikkel már fenntartásaink vannak, mivel nem egy kiskari lelépett a cuccainkkal, mert abbahagyta a játékot és baszott se volna feltolni az arcát hogy visszaadja a cuccokat....
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1147 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:09

Sry javítom a tévedésemet parom a batyja és nielstran segitett indulaskor ő szerintem is egy aranyember :D

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1148 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:11

Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 22:07

Amúgy visszatérve igen is sokat értek belőle nagyonjó barátom Rovar és mindent mesélt nekem arrol az időről. Megértem felkellett oltoztetni cloudBladet meg a többi nagyot, csak abba gondolj bele egy r4nek mar kell lennie vminek a zsebében egy kissebbnek viszont semmilye sincs.

2006  vége felé még nem volt túl könnyű felhúzni egy karit és akkor is működött volna a rendszer, ha egyeseknek nem rögtön kellett volna a pénz.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1149 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:13

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 22:08

Attól hogy jó "tagok"ból áll guild még egyáltalán nem jelenti azt hogy erős, Horda sose lesz erős (Rozsomakok uúgy). Kis karik meg ne úgy kezdjék a guild tagságot hogy kérek egy petet meg vki húzzon fel r4re. Neked lehet van rá időd, de mi fejlődni is szeretnénk....
És képzeld, BHba is van kemény mag akik összetartanak, és több billiós cuccokat bíznak egymásra, csak kicsikkel már fenntartásaink vannak, mivel nem egy kiskari lelépett a cuccainkkal, mert abbahagyta a játékot és baszott se volna feltolni az arcát hogy visszaadja a cuccokat....

Nem is az a cél, hogy erős legyen a guild. Hanem, hogy jó legyen. Lehet ezt nehéz megérteni:D
Második részhez pedig elég vastag bőr kelhetett leírni.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1150 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:14

Mint mondtam megértem az álláspontod de akkor is egy kezdonek semmilye sincs. De hozzáteszem akkor tényleg más volt a helyzet és talán ezt az elképzelést lehetett volna alkalmazni. De ma tényleg az megy bejön egy 20.dik senki és elakarja kérni a 103as orcomat nem is ismerem és igy kezdi hogy akkor én őt csövesnek nézem mert azt gondolom hogy lenyulja ezért nem adom oda-.-

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1151 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:15

Idézet: grimma - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 22:06

Tudok nagykariról aki belépett és átadta a cuccokat amikor végképp lelépett. És nekem teljes r3 felszerelésemet Nielstran kölcsönözte, mikor ő r4 lett (viszonylag fiatal hordatagként voltam ott). Szóval nekem pozitív tapasztalatom volt.
Uh kissé lassú vagyok mire elment a post csomó minden történt.

Gik azt alátámasztom World az egyik legnagyvonalubb, legsegítőkészebb magyar a szerveren. Nem tudom mi volt a konfliktus azzal a 4 emberrel, de szerintem ők nem kérték hogy itt flameháború legyen belőle.

Morkie: én nem is vagyok ellene, nem különösebben ismerem. Elhiszem, hogy jó, rendes játékos, csak akkor ne szóljon bele abba, amit nem tud, csak azért, hogy védje a guildjét.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1152 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:16

De beleszolok pont azért amit írtál a guildemért magamat is megégetném de főleg Pi0t védem

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1153 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:16

"Nem is az a cél, hogy erős legyen a guild. Hanem, hogy jó legyen. Lehet ezt nehéz megérteni:D"
Már megint úgy mondasz véleményt mintha lettél volna BHba és az nem lenne jó guild....
Meg tudod egy erős guild tud menni TA-ra meg siegere is ami kicsikét összekovácsolja a bandát....
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1154 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:18

Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 22:14

Mint mondtam megértem az álláspontod de akkor is egy kezdonek semmilye sincs. De hozzáteszem akkor tényleg más volt a helyzet és talán ezt az elképzelést lehetett volna alkalmazni. De ma tényleg az megy bejön egy 20.dik senki és elakarja kérni a 103as orcomat nem is ismerem és igy kezdi hogy akkor én őt csövesnek nézem mert azt gondolom hogy lenyulja ezért nem adom oda-.-

Nem is erről van szó. Persze, hogy igazad van ebben, én sem bízok ennyi értéket egy idegenre. De amikor azt írjátok, hogy több billiót forgattok, akkor egy új játékosnak, aki magyar és még ismerkedik a játékkal fölösleges cuccokat legalább oda lehetne adni. És itt megint nem pont Rád gondolok.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1155 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:19

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 22:16

"Nem is az a cél, hogy erős legyen a guild. Hanem, hogy jó legyen. Lehet ezt nehéz megérteni:D"
Már megint úgy mondasz véleményt mintha lettél volna BHba és az nem lenne jó guild....
Meg tudod egy erős guild tud menni TA-ra meg siegere is ami kicsikét összekovácsolja a bandát....

Mert talán kívülről  is látom, hogy nem vagytok jó guild. Van néhány jófej tagotok, és rengeteg erős karakteretek ezt el kell ismerni. Viszont itt kifújt a dolog.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1156 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:20

Ok nem rám gondoltál de csak magam példáját tudom felhozni. Mindenemet elosztogattam fölösleg néven. Nem csináltam belőle pénzt. Most itt állok r5-ként és van 8 milliom. ebböl napi 600k a chippem partira.-.-

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1157 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:22

Idézet: Gikhart - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 21:18

Nem is erről van szó. Persze, hogy igazad van ebben, én sem bízok ennyi értéket egy idegenre. De amikor azt írjátok, hogy több billiót forgattok, akkor egy új játékosnak, aki magyar és még ismerkedik a játékkal fölösleges cuccokat legalább oda lehetne adni. És itt megint nem pont Rád gondolok.

Csak tudod pl most hogy bejött az achievement system senkinek sincs fölös cucca, és ha mégis lenne, a fölös nem azt jelenti hogy odaadjuk vkinek aki utána lelép....
Meg különben is, úgyis oan jó a rendszer, menjetek farmolni a kicsiknek cuccokat.... örüljetek hogy mennek hozzátok...
Én nem fogom minden kiskarinak ki****** a valagát, mert ha vki saját erejéből fejlődik fel akkor sokkal jobb játékos lesz belőle....
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1158 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:24

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 22:22

Csak tudod pl most hogy bejött az achievement system senkinek sincs fölös cucca, és ha mégis lenne, a fölös nem azt jelenti hogy odaadjuk vkinek aki utána lelép....
Meg különben is, úgyis oan jó a rendszer, menjetek farmolni a kicsiknek cuccokat.... örüljetek hogy mennek hozzátok...
Én nem fogom minden kiskarinak ki****** a valagát, mert ha vki saját erejéből fejlődik fel akkor sokkal jobb játékos lesz belőle....

Szerintem itt be is fejezhetjük, ez a hozzászólás megint szép bizonyítványod. Viszontlátásra!
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1159 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:30

Nekem ehhez az ügyhöz egy hozzászolásom van més és utánna en lezártam. Akik velem kezdték a játékot mind maguktol fejlödtek fel, és most nagyon jo játékosok ha nekünk ment nekik miért nem? Én több hónapot farmolással töltöttem. és megérte a játék során kb 400 pet card esett nekem amiből durván a felét befogtuk. És most számold ki ha ennyi pet összejött hogy-hogy 8 millám van csak.

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1160 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:33

=)
Nem tudom amúgy hogy másnak mi köze van ahhoz hogy én több mint 1 év alatt mennyi javat szedtem össze és én azt hogy használom....
De végülis tökmind1, Babylon is kihalt, Horda is kihalt, Rozsomakok meg FeketeSereg meg Kitaszitottak mind el fog tűnni, ennyi a nagy összetartás
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60