Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 22:00
Az ok, hogy köztük ez működött, de hogy várják el egy friss játékostól hogy ő is uúgy megbízzon bennük mint a barátjaik??? Mert nekem és bátyámnak csak lenyúlás jött le, és nem csak droppokból, amiket vettem kártyákat azokat is kérték. Pl csináltam +2 darkness arrow-t ami akkor sokat ért, majd szereztem még 2 db +1eset és füstöltem őket erre loynis kiakadt hogy neki nincs +1se én meg füstölöm őket.
Carto: igazad van, erről beszéltem én is, amíg gikhart (oops, elnézést, Gikhart) nem jött a kiskaris segítő dumával, ebből is láccik hogy hiába jáccik vki régóta, a bizalom nem biztos hogy megvan (hogy a kezdő karikról ne is beszéljek). Gepard amíg nem jött BHba szimpi volt, de amikor bejött, utána eccerűen oan volt mintha ott se lenne. Ellenben viszont Moonlitseeker alapból nem volt annyira szimpi, de miután belépett megváltozott a véleményem, sztem tök jó fej, meg is bízok benne, már guild leaderség is volt keze alatt, meg nem egy guild tag sok millát érő cuccai is voltak nála.
Én pl most megbízok az összes 90++os tagban vmint kokainban és limoban, többen meg nem is igen jáccanak.
Morkie: hadd vitatkozzunk, mind2en benne voltunk a "rendszerben", erre való a fórum (segítésen kívül), hogy megvitassuk a dolgokat. Főleg hogy közbe jókat is lehet röhögni egy-néhány benyögésen.
Na egyelőre ennyi.... TO BE CONTINUED
Na akkor szép sorban a hülyeségek:
1. nem kell megbízni valakiben, de ha bekerülsz egy rendszerbe, ahol elmondják, hogy, hogy mennek a dolgok, akkor vagy fogadd el, vagy mond, hogy kösz nem és távozz, nem kell eljátszani a mártírt és később mindenfélét hazudozni. Loynis ezen esetét nem ismerem, de például az r2-es botom (még a dm-nek) tőle volt, szóval ő is kellőképp segítőkész ember
2. nem én jöttem a "kiskaris segítő dumával"
3. Gepard amíg nem lépett a bh-ba szimpatikus volt
4. Moonshadeblade amíg nem tudtuk, hogy bh-s szimpatikus volt, mikor megtudtuk kértük tőle a vezérséget ő nem adta