HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1201 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 24. 08:17

Idézet: Kacsa_ - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 18:49

Milyen az a blunt weapon?
A HW passzív skilljei között van, hogy növeli a blunt weapon-ok erejét!
Mi ez???

Micimac! Sok szerencsét a játékhoz!

Kacsa! Köszi!

No, tegnap nekiugrottam az új HW karakternek. Van már petem (lvl 11) meg én is vagy lvl 13 vagyok de még van hátra 1-2 trainee island küldetés.

Kipróbáltam a chipelést is... jó móka :)

Kérdések is merültek fel bennem ezért azokat gyorsan le is írom: :)
1, hogyan/mikor tudok a petnek skillt tanítani?
2, mire jó a unit card? (mert vettem olyat, de nem tudom mire jó :) )
3, lehet, hogy rossuzl írom de van valami olyan, hogy soul power? Mert találkoztam egy NPC-vel akinél tudtam volna recharge -olni azt.
4, A HW-vel szeretnék skilleket fejleszteni. Mik a tapasztalataitok, melyek azok amelyeket nincs értelme fejleszteni? Melyek azok, amelyeket kifejezetten érdemes?

Köszi!

#1202 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 24. 08:38

1.
A pet adatlapján (asszem ALT+C) találod meg a keresett skilleket.

2.
Unit Card: a kártya és egy tárgy kombinálásával, az adott tárgy belekerül a kártyába, amit az állatodra rakhatsz (így használni tudja azt). 2 kártyát tudsz adni a petnek. Általában fegyver és páncél, amit a többség az állatra rak.

3.
A drop között találsz majd ún. Soul Stone-okat. Ezek a kövek, a felszerelést erősítik, a kő típusától függően. A kövek azonban használat közben lassan elvesztik erejüket, ezt lehet feltölteni (lásd: Soul Power) az adott NPC-nél.

4.
Bármilyen karakterhez: érdemes a passzív skillekkel kezdeni, mert ezek nem használnak manát, állandóan kifejtik hatásukat és nem kell őket "varázsolni", hogy működjenek. Ezek mellet a buffok lényegesek még, mert bizonyos ideig javítanak vmilyen tulajdonságot, aminek eredménye: nagyobb sebzés, nagyobb életerő, kisebb sérülés, stb. Végül a támadó skillek. Ezek között leginkább arra kell figyelni, hogy mit igényelnek (pl. pajzsot a HW Shield ..... skilljei).

Egyébként, hogy tetszik a HW?

#1203 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 09:42

Köszi!

Az jól esik, hogy azért az életerőm nem fogy el olyan gyorsan, habár egyszer sikerült meghalnom :D

de Eddig ezt az utat a DM-el már végig jártam, szóval ismerős.. mondjuk így van lehetőségem kicsit összehasonlítani a két karaktert.

Mondom a chipek használatát már szokom, de a potionok használata még odébb van (ma este/holnap este ? :) )

Egyelőre nincsen komoly fegyverem, shieldem.. a dirket meg a light shieldet upgrade-elgetem, ahogy lesz rá elég pénzem :)

Gondolom, ez még egy darabig nem fog változni...

Meddig érdemes R1-ben upgradelni ezeket a cuccokat?

#1204 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 10:19

R1-ben max 5 szintet vihetsz fel a cuccokon. Min. 3 szintnyi kell, mert van 2 küldi, ami erre lett kitalálva. Utánna már csak rajtad (meg a pénzed mennyiségén múlik, hogy felviszed a cuccaid 5-ös szintre. Sok jelentősége nincs, mert az R2-es felszerelés alapból jobb lesz, és lvl 20-ig sztem könnyen eljutsz.

A piros és narancssárga löttyök (poti) hatásfoka nem a legjobb, bár R1-en a gyógyító italok még hasznosak lehetnek. Harcközben használhatod őket, csak arra figyelj oda, hogy ezeknek is van "újratöltési idejük" (magyarán: két poti használata között van egy kis kényszerszünet, tehát nem tudod vedelni őket). A lötyik mellett találsz/vehetsz tekercseket is. Restoration és Healing Scroll például gyógyításra van, illetve amit tonnaszám találsz majd, a Return Scroll (visszateleportál egy beállított városba/ a szigeten a táborba). Tekercset és lötyit felváltva tudsz használni, így kiegészítve a minor healing skilledet, elvileg könnyű életben maradnod. Később ez változik majd...

Esetleg egy tanács: ha van rá időd (illetve türelmed hozzá), maradj lvl20-ig a szigeten, és csak utánna menj át a kontinensre. A szigeten eshetnek egész normális skill kártyák, illetve kis pénzt is gyűjthetsz.

#1205 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 10:29

Idézet: micimac - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 10:42

[...]
Egyelőre nincsen komoly fegyverem, shieldem.. a dirket meg a light shieldet upgrade-elgetem, ahogy lesz rá elég pénzem :)

Gondolom, ez még egy darabig nem fog változni...

Meddig érdemes R1-ben upgradelni ezeket a cuccokat?

HW-nak nem jó a dirk, nincs hozzá passzív skillje. Ami jó: egykezes mace+shield vagy kétkezes mace, esetleg (amint majd tudod használni) a 2db egykezes kard (soldierek is választják ezt). Dirk semmiféleképpen, mert gyors fegyver, de csak karcolgatod az ellenfelet...

#1206 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 10:40

A szigeten a mace + pajzs, vagy a 2h mace (stone mace pl.) a legjobb a HW-nak. A szigetes küldisorozat végén válaszd a kardot, az jó lesz majd R2-es kezdőfegyvernek. Mellé veszel egy Heavy Shield-et és már mehet is a móka... Később, ha lesz rá pénzed, akkor kipróbálhatsz a kard helyett zúzó fegyvereket is, bár a HW-k a karddal jól megvannak sztem.

#1207 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 11:55

Idézet: Yodli - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 10:19

Esetleg egy tanács: ha van rá időd (illetve türelmed hozzá), maradj lvl20-ig a szigeten, és csak utánna menj át a kontinensre. A szigeten eshetnek egész normális skill kártyák, illetve kis pénzt is gyűjthetsz.

Értem. Köszi!

Kipróbálom, és ha nagyon nem akaródzik már, akkor megyek tovább. Mondjuk most még van 1-2 questem (pl. piranha gyilok, boss piranha gyilok, meg még talán 1-2), azzal tudok még haladni egy kicsit :)

A házi kedvencem mikor fog elfogadhatót sebezni? most olyan 19-20 akat sebez, mondjuk nincs is nála semmilyen gyilkoló eszköz...

#1208 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 11:57

Ok, köszi a tippet,

átállok mace-ra itt a szigeten.próba szerencse.

Van olyan a fórumon, aki ennyire elől tart mint én? (pl. még csak a  szigeten játszik..)

#1209 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 14:31

Van valakinek a Tortuson r2 cube str-ja? A 2db egykezes kardot választottam a HW-mnek, az meg is van, de kockáim nincsenek!
A boltban lehet venni Warrior meg Hunter cuccokat! Mi ez?? Találtam az egyik árusnál egy olyan suit-ot, amelyik minden Warrior-ra jó. Azt megvettem.

Szerkesztette: Kacsa_ 2008. 04. 24. 14:32 -kor

Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

#1210 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 14:32

Idézet: micimac - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 11:57

Van olyan a fórumon, aki ennyire elől tart mint én? (pl. még csak a  szigeten játszik..)

:)

pontosabban hátul tart :)
:bolond:

#1211 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 14:46

Idézet: micimac - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 12:55

...
A házi kedvencem mikor fog elfogadhatót sebezni? most olyan 19-20 akat sebez, mondjuk nincs is nála semmilyen gyilkoló eszköz...

Ha elérte a 20-as szintet és raksz rá fegyvert meg páncélt (unit card ehhez kell majd), akkor nagyobb sebzése lesz, illetve vmivel több ütést bír majd ki. Már most is adhatsz neki R1-es cuccokat. Ezek javítanak majd picit a sebzésén, de azért nem lesz belőle Terminátor... :D Milyen állatod van?

#1212 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 16:12

Idézet: Yodli - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 14:46

Ha elérte a 20-as szintet és raksz rá fegyvert meg páncélt (unit card ehhez kell majd), akkor nagyobb sebzése lesz, illetve vmivel több ütést bír majd ki. Már most is adhatsz neki R1-es cuccokat. Ezek javítanak majd picit a sebzésén, de azért nem lesz belőle Terminátor... :D Milyen állatod van?

:D

pantera ? (valami tigris féle vadállat :) )

#1213 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 18:10

Idézet: nilstran - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 8:00

Nekem saját magamnak kellett felöltöznöm R4-re senki sem segített....
Abban az időben senki nem volt aktív akkor mentek át Gw-t játszani a többiek,kérlek legközelebb ne álíts rólam olyat ami nem igaz.
Köszönöm.

Bocs én se vok tévedhetetlen. Erre főleg gikhart celzott ,hogy a nagyoknak kellett a cucc es akkor tuttommal te nagy voltal. Mégegyszer bocs de ennyire ne vedd a szivedre semmi szitkozási szándék nem volt benne te csak a példa alapot képezted az írásban. A rendszer nem tetszett nem pedig a személlyed sajnálom ha nem volt egyértelmű.
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1214 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 19:38

Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 19:10

Bocs én se vok tévedhetetlen. Erre főleg gikhart celzott ,hogy a nagyoknak kellett a cucc es akkor tuttommal te nagy voltal. Mégegyszer bocs de ennyire ne vedd a szivedre semmi szitkozási szándék nem volt benne te csak a példa alapot képezted az írásban. A rendszer nem tetszett nem pedig a személlyed sajnálom ha nem volt egyértelmű.

Gikhart ha kérhetem. És nem erre céloztam.
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1215 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 19:52

Én se emlékszem úgy, hogy bárkitől bármit lenyúltam volna hogy "én nagy vagyok enyime".
Hallottuk már Rovar leírását, hallottuk a sérelmezett féltől is a leírást, nekem Rovar leírása alapján nagyon kedves rendszernek tűnt amit barátok közt tök jól lehet tartani. Úgy tűnik a gond akkor támadt amikor egy nem közeli ismerős, más szemléletmóddal osztozkodást illetően ebbe belecsöppent. Szerintem felesleges ezen tovább vitázni, plus World szerintem sem te sem én nem értük már meg azt a rendszert, nem emlékszem guild ptkre pl, vagy túl nagy klánaktivitásra sem révén akik a kemény mag volt már rég GWbe átmentek amikor mi beléptünk.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1216 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 20:00

Multkor is mondtam most is mondom nem szep dolog lenyulni a kicsitol a cuccat. Ez a vélemenyem es ezt nem változtatom meg. A másik az rovarnak azért tetszett a dolog mert ő kapott a droppbol pio azt mondta tole elkertek de atzt ami jo lett volna neki mas nagykarakter kiskarija kapta  és szerintem ez a szemetseg. Nekem is sokszor írtak el veletlen a nevem megse sírtam miatta sry ez van.
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1217 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 20:40

Azért azt tegyük hozzá, hogy a Horda egy kisebb baráti körön alapult, akik már más játékokból ismerték egymást, sőt a legtöbben személyesen is találkoztak már, így lehetett "bizalmon alapuló rendszert" (vagyis a kicsik támogatják a nagyobbakat egy későbbi viszonzásért cserébe) létrehozni, míg a BH-ban néha az online lévők felét se ismerem, és nem is bízok meg bennük (jól is teszem, a múltkori nagy elvándorlási hullámot tekintve). Viszont a Horda emiatt van/lett halálra ítélve, nincs online szinte senki ma már, a baráti kör mennt tovább GW-ozni.

#1218 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:00

Az ok, hogy köztük ez működött, de hogy várják el egy friss játékostól hogy ő is uúgy megbízzon bennük mint a barátjaik??? Mert nekem és bátyámnak csak lenyúlás jött le, és nem csak droppokból, amiket vettem kártyákat azokat is kérték. Pl csináltam +2 darkness arrow-t ami akkor sokat ért, majd szereztem még 2 db +1eset és füstöltem őket erre loynis kiakadt hogy neki nincs +1se én meg füstölöm őket.

Carto: igazad van, erről beszéltem én is, amíg gikhart (oops, elnézést, Gikhart) nem jött a kiskaris segítő dumával, ebből is láccik hogy hiába jáccik vki régóta, a bizalom nem biztos hogy megvan (hogy a kezdő karikról ne is beszéljek). Gepard amíg nem jött BHba szimpi volt, de amikor bejött, utána eccerűen oan volt mintha ott se lenne. Ellenben viszont Moonlitseeker alapból nem volt annyira szimpi, de miután belépett megváltozott a véleményem, sztem tök jó fej, meg is bízok benne, már guild leaderség is volt keze alatt, meg nem egy guild tag sok millát érő cuccai is voltak nála.
Én pl most megbízok az összes 90++os tagban vmint kokainban és limoban, többen meg nem is igen jáccanak.

Morkie: hadd vitatkozzunk, mind2en benne voltunk a "rendszerben", erre való a fórum (segítésen kívül), hogy megvitassuk a dolgokat. Főleg hogy közbe jókat is lehet röhögni egy-néhány benyögésen.

Na egyelőre ennyi.... TO BE CONTINUED
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1219 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:10

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 22:00

Az ok, hogy köztük ez működött, de hogy várják el egy friss játékostól hogy ő is uúgy megbízzon bennük mint a barátjaik??? Mert nekem és bátyámnak csak lenyúlás jött le, és nem csak droppokból, amiket vettem kártyákat azokat is kérték. Pl csináltam +2 darkness arrow-t ami akkor sokat ért, majd szereztem még 2 db +1eset és füstöltem őket erre loynis kiakadt hogy neki nincs +1se én meg füstölöm őket.

Carto: igazad van, erről beszéltem én is, amíg gikhart (oops, elnézést, Gikhart) nem jött a kiskaris segítő dumával, ebből is láccik hogy hiába jáccik vki régóta, a bizalom nem biztos hogy megvan (hogy a kezdő karikról ne is beszéljek). Gepard amíg nem jött BHba szimpi volt, de amikor bejött, utána eccerűen oan volt mintha ott se lenne. Ellenben viszont Moonlitseeker alapból nem volt annyira szimpi, de miután belépett megváltozott a véleményem, sztem tök jó fej, meg is bízok benne, már guild leaderség is volt keze alatt, meg nem egy guild tag sok millát érő cuccai is voltak nála.
Én pl most megbízok az összes 90++os tagban vmint kokainban és limoban, többen meg nem is igen jáccanak.

Morkie: hadd vitatkozzunk, mind2en benne voltunk a "rendszerben", erre való a fórum (segítésen kívül), hogy megvitassuk a dolgokat. Főleg hogy közbe jókat is lehet röhögni egy-néhány benyögésen.

Na egyelőre ennyi.... TO BE CONTINUED

Na akkor szép sorban a hülyeségek:
1. nem kell megbízni valakiben, de ha bekerülsz egy rendszerbe, ahol elmondják, hogy, hogy mennek a dolgok, akkor vagy fogadd el, vagy mond, hogy kösz nem és távozz, nem kell eljátszani a mártírt és később mindenfélét hazudozni. Loynis ezen esetét nem ismerem, de például az r2-es botom (még a dm-nek) tőle volt, szóval ő is kellőképp segítőkész ember
2. nem én jöttem a "kiskaris segítő dumával"
3. Gepard amíg nem lépett a bh-ba szimpatikus volt
4. Moonshadeblade amíg nem tudtuk, hogy bh-s szimpatikus volt, mikor megtudtuk kértük tőle a vezérséget ő nem adta
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1220 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:12

Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 21:00

Multkor is mondtam most is mondom nem szep dolog lenyulni a kicsitol a cuccat. Ez a vélemenyem es ezt nem változtatom meg. A másik az rovarnak azért tetszett a dolog mert ő kapott a droppbol pio azt mondta tole elkertek de atzt ami jo lett volna neki mas nagykarakter kiskarija kapta  és szerintem ez a szemetseg. Nekem is sokszor írtak el veletlen a nevem megse sírtam miatta sry ez van.

"nem szep dolog lenyulni a kicsitol a cuccat" Nem is ez történt.  "pio azt mondta" itt bukik meg a dolog. "Nekem is sokszor írtak el veletlen a nevem megse sírtam miatta sry ez van." Elnézést azt hittem képes vagy helyesen leírni, tévedtem, bocs.
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60