Idézet: Királyfi - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 7:50
A másik lehetőség az AH. Licitálni szoktam naponta 15-20 mindenféle itemre, kártyára és az alcsony áron megszerzetteket magasabb áron értékesítem, ebből is összejöhet heti 7-8 milla.
Ezzel csak az a gond, h folyamatosan online kell lenni, mert így van esélyed a végén is tartani a licitet. 1szer nekem is bejött ez az AH-s dolog; vettem 1,7-ért +3 lvl8as r3as íjat, s továbbadtam dupláért. (Már nem emléxem pontos összegre sajna, de jó üzlet volt.) Én sajna rendre lecsúszok azokról a licitekről is amikért pedig sokat kiadnék (saját szemszögből sokat, lévén én is csóró vok), mindössze azért mert olyan (helyi idő) de10.00 s du14.00 között rakja fel a gazdája, s ugye a véglicit erősen munkaidőben van. :/
Nem tom megérteni, h miért nem tudták beinvesztálni azt, h pontos időt mutasson az AH, h mennyi van még az aukció végéig???

Ja meg persze azt, h mutassa 1 petnél azt, h mennyi szabad JP-je van. :/
Csak mert nekem ez az aggályom azzal a pénzkereséssel amit említettetek, h pet felhúz, elcserél kisebbre és rupee-ra. Honnan tudhatom előre, h az amire cserélem hogyan van fejlesztve? Nekem eléggé lutrinak tűnik, szal nem merem a dolgot próbálgatni.
Nekem eddig duo-nál dobogatott értelmes dolgokat a game, partyban kifejezetten rühell. (Rajtam kívül mindenki már 2 r4 strike-al kocog, míg én "örvendezhetek" 1 PDef-es fülbevalónak. :/ ) Anno CV-ben az első spotos izé kifejezetten jó cuccokat dobált nekem. Sajna csak r3ast tud, de kijött belőle 1 mdef-es nyaklánc meg tán 2 cleric card is.
Amúgy az fix, h kisebb szerverterheltség mellett jobb a drop, ill. jobbak az enchantok. Erről meg csak 2 érdekesség: 40+ r3as def kocekkel nem sikerült összeraknom 1 +6os cipellőt. Ill. a legutóbbi elhatározás, h csinálok magamnak 1 +3as Anger Card of the Wild-ot is csúfos kudarcot eredményezett. 2 db. +2es kártya, 8 db 1es. Végeredmény: 0 kártya. Igaz mivel nem túl sok mindent tud ezért nem is vettem aranyáron hozzá anchient-et, szal ez szimpla törési ráta. Mintahogy az is, h a 4ik próbára jött össze anno nekem az excommon pet. S a röhej, h a breederem a pet farm során lett 50es. S 1 nyamvadt kártya nem esett neki. (De mintha ezeket már említettem volna, szal sy ha vki unja.

) Valszeg ezért rühelltem meg szegényt. (Ellenben az íjászommal 2 kártya is pottyant 2 héten belül. Persze törtek is annak rendje s módja szerint.)
Szal nekem az jött le, h ha nincs drop akkor marad az ügyes piacolás. Ha van vmi gyűjtögetős event az az igazi paradicsom, mivel szir-szar ideiglenes vackokért (minimális eséllyel az értelmesebbekért/permanensekért) lehet cserélni minden jót. A lényeg, h nem feltétlen eladni kell hanem cserélni tárgyakért. (Nem feltétlen e-prot/SS.)
A jó cserékhez meg kell azért mák is, lévén kevés az olyan player aki nem a gyors meggazdagodást keresi, hanem a jó üzletet.