HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1361 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 07. 20:30

Pt után teleportálok vissza horiba, erre ki van ott?? [GM] itoki
Nem akart pk eventet rendezni, úgyhogy nekünk kellett :D
Itt vannak a képek, az uccsó képen pedig a full buffos statjaim

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1362 Felhasználó inaktív   Királyfi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 08. 06:50

Pénzügyekben nekem sem kifizetődő a farmolás. 30-30k angyal és kentát öltem, léptem rajtuk vagy 3-4 szintet és semmi. Nekem soha még nem dobott rare petet, ilyen 30k körül mindet meguntam, excommont is összesen vagy 8 db-ot. Nekünk egyértelmüen a Dungeonban való duozás jött be, kb 1/4 annyi Xp-t kapunk 1 óra alatt, mint partyval, vagy quad al 1 SS óra alatt, de minden drop ami esik az a miénk. Emelett PP ben is igyekszünk olyan helyre járni, ahol eshet Petcard. Elég sok helyen van orc, hawk, angel, persze ezek sem dobtak még eddig az 5-6 orc kivételével, de az esély az ott van.
A másik lehetőség az AH. Licitálni szoktam naponta 15-20 mindenféle itemre, kártyára és az alcsony áron megszerzetteket magasabb áron értékesítem, ebből is összejöhet heti 7-8 milla.
Egyébként a +9 es weapon nekem is mókás volt tört 2x, majd 7x zsinórban és csak utánna lett meg a +9 es axe. Szereti a rendszer biztos a +8 at, nem akarja, hogy übereljük...:)
Yeti: Kiralyfi Champion 120/ Job2 50

#1363 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 07:36

Idézet: Királyfi - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 5:50

Nekünk egyértelmüen a Dungeonban való duozás jött be, kb 1/4 annyi Xp-t kapunk 1 óra alatt, mint partyval, vagy quad al 1 SS óra alatt, de minden drop ami esik az a miénk.

Egyébként a +9 es weapon nekem is mókás volt tört 2x, majd 7x zsinórban és csak utánna lett meg a +9 es axe. Szereti a rendszer biztos a +8 at, nem akarja, hogy übereljük...:)

A quadozás nekem is működött, de ott is csak a szerencsefaktoron múlik, hogy Hozzád kerül e a warrior armor / 2h axe és egyéb nyalánkság ... vagy sem. Ha nem, akkor max a lakod lesz tele és 80-90%-os weightel térsz vissza a városba. Sajnálatos dolog, hogy 1 óra alatt így sem jön össze 1 SS-nek megfelelő összeg. Dropokra annyira nagyon nem lehet számítani.
Egyébként vicces :) A két utolsó dropom épp az volt, amire szükségem is volt (warrior armor orcnak, dirk skelnek), azóta viszont nem esett semmi :)

Azt megkérdezhetem, hogy a +9es fegyvert honnantól kezdted "eprozni" ? Csak mert majdnem minden felszerelésem +3as :( Már +4re is kockázatos lehet (sikerült már pár armort összetörnöm így). Persze egyenlőre nem érint a kérdés, mert azóta se gazdagodott meg a karakter ;)

Szerkesztette: LTom 2008. 05. 08. 07:43 -kor

#1364 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 07:58

Nekem is +9 a kétkezes R5 fejszém, én már +3-tól e-próval nyomom (előtte volt egy próbálkozás +4-re e-pro nélkül, sajnos e-repair lett a vége).

Trióban esett nekem egyszer warrior armor, de azon kívűl semmi értékesebbre nem emlékszem.

#1365 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 08:07

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 6:58

Nekem is +9 a kétkezes R5 fejszém, én már +3-tól e-próval nyomom (előtte volt egy próbálkozás +4-re e-pro nélkül, sajnos e-repair lett a vége).

Trióban esett nekem egyszer warrior armor, de azon kívűl semmi értékesebbre nem emlékszem.

Te amúgy nagyon kifogtad azzal a salamanderrel. Iszonyat jó indítási alap (lenne nekem is).
Mert ha például egy angyal jönne össze, hiába ér sokat és gazdagodhatna a karakter, a büdös életbe nem adnám el :) De salamander nekem nem igazán kellene, úgyhogy feltépném 80ra és már menne is a WTS ;)

#1366 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 08:26

Mondjuk én azon barmok közé tartozom, akik nem is kevés igazi pénzt öltek ebbe az ingyenes játékba. E-prot vettem shopból, kétszer 10-es csomagot (+9 axe és +8 armor jött össze 20 e-proval, szerintem lehetett volna jobb is...).

Salamandert nem befogtam, azt még úgy 2 hónapja trédeltem az ancient 2h mace-ért. Fene tudja, szerintem én jártam jobban, bár akkor ragaszkodnom kellett volna a hawkhoz (salát vagy hawkot akartam kapni érte). Amúgy 76-os szinten adtam el, biztos többet ért volna, ha legalább R4-re felviszem, de egyszerűen nem volt vele időm foglalkozni, fontosabb, hogy az orkom tartsa a lépést velem.

#1367 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 11:31

Idézet: Királyfi - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 7:50

A másik lehetőség az AH. Licitálni szoktam naponta 15-20 mindenféle itemre, kártyára és az alcsony áron megszerzetteket magasabb áron értékesítem, ebből is összejöhet heti 7-8 milla.

Ezzel csak az a gond, h folyamatosan online kell lenni, mert így van esélyed a végén is tartani a licitet. 1szer nekem is bejött ez az AH-s dolog; vettem 1,7-ért +3 lvl8as r3as íjat, s továbbadtam dupláért. (Már nem emléxem pontos összegre sajna, de jó üzlet volt.) Én sajna rendre lecsúszok azokról a licitekről is amikért pedig sokat kiadnék (saját szemszögből sokat, lévén én is csóró vok), mindössze azért mert olyan (helyi idő) de10.00 s du14.00 között rakja fel a gazdája, s ugye a véglicit erősen munkaidőben van. :/
Nem tom megérteni, h miért nem tudták beinvesztálni azt, h pontos időt mutasson az AH, h mennyi van még az aukció végéig???  :reklamacio: Ja meg persze azt, h mutassa 1 petnél azt, h mennyi szabad JP-je van. :/
Csak mert nekem ez az aggályom azzal a pénzkereséssel amit említettetek, h pet felhúz, elcserél kisebbre és rupee-ra. Honnan tudhatom előre, h az amire cserélem hogyan van fejlesztve? Nekem eléggé lutrinak tűnik, szal nem merem a dolgot próbálgatni.

Nekem eddig duo-nál dobogatott értelmes dolgokat a game, partyban kifejezetten rühell. (Rajtam kívül mindenki már 2 r4 strike-al kocog, míg én "örvendezhetek" 1 PDef-es fülbevalónak. :/ ) Anno CV-ben az első spotos izé kifejezetten jó cuccokat dobált nekem. Sajna csak r3ast tud, de kijött belőle 1 mdef-es nyaklánc meg tán 2 cleric card is.

Amúgy az fix, h kisebb szerverterheltség mellett jobb a drop, ill. jobbak az enchantok. Erről meg csak 2 érdekesség: 40+ r3as def kocekkel nem sikerült összeraknom 1 +6os cipellőt. Ill. a legutóbbi elhatározás, h csinálok magamnak 1 +3as Anger Card of the Wild-ot is csúfos kudarcot eredményezett. 2 db. +2es kártya, 8 db 1es. Végeredmény: 0 kártya. Igaz mivel nem túl sok mindent tud ezért nem is vettem aranyáron hozzá anchient-et, szal ez szimpla törési ráta. Mintahogy az is, h a 4ik próbára jött össze anno nekem az excommon pet. S a röhej, h a breederem a pet farm során lett 50es. S 1 nyamvadt kártya nem esett neki. (De mintha ezeket már említettem volna, szal sy ha vki unja. :) ) Valszeg ezért rühelltem meg szegényt. (Ellenben az íjászommal 2 kártya is pottyant 2 héten belül. Persze törtek is annak rendje s módja szerint.)

Szal nekem az jött le, h ha nincs drop akkor marad az ügyes piacolás. Ha van vmi gyűjtögetős event az az igazi paradicsom, mivel szir-szar ideiglenes vackokért (minimális eséllyel az értelmesebbekért/permanensekért) lehet cserélni minden jót. A lényeg, h nem feltétlen eladni kell hanem cserélni tárgyakért. (Nem feltétlen e-prot/SS.)
A jó cserékhez meg kell azért mák is, lévén kevés az olyan player aki nem a gyors meggazdagodást keresi, hanem a jó üzletet.

#1368 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 11:51

Licitekről 90% hogy lecsúszok úgy is, hogy mostanában ugye más dolgom sincs, csak ülni a gép előtt.... :lame:

Nameg, short termes licit, odamegyek, rányomok a kártyára 100k-t, megyek dolgomra. Mennék, 5 másodperc múlva felülbideltek, persze minimálisan. Najó, nyomok 200k-t és várok. Nem sokáig, 10 másodperc, és jött megint a sárga üzenet. A kártya jó, hát rányomok 500k-ra. Persze felülbidel. Na itt hagyom abba, és örülök, hogy a kártya gazdája 10-szeres áron tudta eladni a kártyáját, de szerencsére nem nekem. És ez mindennapos, van aki csak ah-ban üldögél egész nap (druida, kahuna kártyákkal szokott megesni ez általában).

#1369 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 12:25

Idézet: Andule - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 10:31

Csak mert nekem ez az aggályom azzal a pénzkereséssel amit említettetek, h pet felhúz, elcserél kisebbre és rupee-ra. Honnan tudhatom előre, h az amire cserélem hogyan van fejlesztve? Nekem eléggé lutrinak tűnik, szal nem merem a dolgot próbálgatni.

A hozzászólásod első részével tökéletesen egyetértek. Épp emiatt nem akarom se eladni, se tradelni a peteket. Egyrészt, mert szükségem is van rájuk, másrészt könnyen belefuthatok egy nagyon rossz cserébe. Persze lehet mondani, hogy még mindig ott a lehetőség pet respec potira (vagy megvárni a soron következő "Epic"-et). :D De én inkább annak örülnék, ha plusz pet kártyák esnének, amiket tameltetnék és eladhatnám. Csak az a baj, hogy mióta a sajátok megvannak azóta nem esik semmi, hiába farmolok.
Érdekesség, hogy annak idején én is az archerrel találtam a legtöbb petet (kár hogy csak múltidőben).

Az üzletelgetéssel történő meggazdagodás meg tényleg működőképes. Jópár olyan karakter van, akik maximum lvl 60ig fejlődtek, de mellette a shop állandóan kint van. Nem csoda, ha többen közülük már azon a szinten betudják szerezni a szükséges r5 cuccokat. Egyetlen hátulütője van. Lehet, hogy hetekig árulod az adott felszerelést, node akkor mi is az élmény a játékban ?! A karakterem annál azért aktívabb, hogy ne állandóan afk üldögéljek a shopomban.
(Persze volt idő mikor elgondolkoztam rajta, hogy be lehetne áldozni egy kis időt csak bizniszre. Arra az időre csak, míg meg nem szedi magát kicsit a karakter, hogy a későbbiek folyamán már ne ütközzek abba a problémába, mint amiben például most vagyok. De végül meggondoltam magam, bízva a szerencsémben).
A "szerencsémben"  :omg:

#1370 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 12:30

Iszonyatos mennyiségű lóvét lehet összeszedni a junk cuccok eladásából: superior potik (sajnos már eléggé sokan ráálltak tortuson a keresletre úgyhogy eléggé lement az ára), soul stone-kból, manapotik és manascrollok. Csak nézzétek meg mi van WHban ami ilyen, azt tegyétek ki eszméletlen magas áron (kivásárlással), igen gyakran kivásárolják.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1371 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 12:30

Ha valakinek van ötlete, hogy aszszasszín-impekkt card merre esik sűrűbben, az írjon pls.
Tegnap sikeres +4 re történő assa-imp füstölést csináltam ac cube-al (csak hogy lehet).

#1372 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 12:38

Idézet: grimma - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 11:30

Iszonyatos mennyiségű lóvét lehet összeszedni a junk cuccok eladásából: superior potik (sajnos már eléggé sokan ráálltak tortuson a keresletre úgyhogy eléggé lement az ára), soul stone-kból, manapotik és manascrollok. Csak nézzétek meg mi van WHban ami ilyen, azt tegyétek ki eszméletlen magas áron (kivásárlással), igen gyakran kivásárolják.

Ne csináld ! Minden partyban rengeteg "szemét" összejön. Ki az aki azért pénzt is ad ? :)

#1373 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 12:46

Én néha veszek superior wind potiont, mert kevesebb esik, mint amennyit használok. Kell PP partyba befutáshoz, nélkülözhetetlen TA idején. Ami baj, hogy a 100+ partyk mennek fast roomba, ahol nem sok mob van 110+ (ezek dobnak superiort). Ennél jobb a harpye room (Takinn room-ból visszatelézve), ott van bőven 110+ is.

#1374 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 13:06

LTom nyilván nem a return scrollokról beszélek (bár még lehet hogy néhány immo leszedő pker azt is megvenné többért mint az NPC, de ezt még nem próbáltam eladni) hanem az olyan nélkülözhetetlen cuccok mint mana potok, ... amiket néhány pap nyaklóra iszik, superior potok, soul stonok.
Tortus:

#1375 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 13:12

Idézet: grimma - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 12:06

LTom nyilván nem a return scrollokról beszélek (bár még lehet hogy néhány immo leszedő pker azt is megvenné többért mint az NPC, de ezt még nem próbáltam eladni) hanem az olyan nélkülözhetetlen cuccok mint mana potok, ... amiket néhány pap nyaklóra iszik, superior potok, soul stonok.

Nyilvánvaló, hogy nem return scrollra gondoltam én sem :) Csak abból indultam ki, hogy a wh csurig tele lenne ilyen vackokkal, ha nem dobálnám oda az NPC-nek minden party után. Valószínűleg ezzel mások is így vannak. (de jobban belegondolva egy pap valószínűleg sokkal több mana potit használ, mint egy átlagos karakter... elképzelhető náluk a hiány).

#1376 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 13:57

Idézet: LTom - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 13:12

Nyilvánvaló, hogy nem return scrollra gondoltam én sem :) Csak abból indultam ki, hogy a wh csurig tele lenne ilyen vackokkal, ha nem dobálnám oda az NPC-nek minden party után. Valószínűleg ezzel mások is így vannak. (de jobban belegondolva egy pap valószínűleg sokkal több mana potit használ, mint egy átlagos karakter... elképzelhető náluk a hiány).

Akkor te nagyon jol nyomod mert nekem allig van superior potom. Most igaz windbol felmentem 90re mert voltam kiossebb ptkben de quickbol ossz 20 db van ami nekem max 3 órás pt.
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1377 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 13:58

Papnak nem kell quicket használni :), legalábbi igen ritkán hasznos. ;)
Tortus:

#1378 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:47

Idézet: grimma - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 13:58

Papnak nem kell quicket használni :), legalábbi igen ritkán hasznos. ;)

Jo egyeseknek :cool:  Kis mákos
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1379 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 21:05

Lvl 55-60 körüli pet  kártyát dobó mobok melyik instába vannak?

#1380 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 21:20

55-60 az lost mine, ott nem rémlik ex-common, zombikkal, anatemakkal, venomokkal, bullockokkal van tele. CV elején vannak blue pixik, de azok 70 felettiek.

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.