HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1561 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 10. 08:01

Nálunk meg van 3 R5 gyógyító, de abból kettő sosincs online (ugye rovar, cymbee :( ), doc meg elhúzott. Régebben még lehetett számítani rá, hogy guild-partyt szervezünk (healer, huna meg még egy-két ember volt általában), de ma már az a ritka, ha üsszefutok klánbelivel valami partyban.

Nameg elég sokan átvedlettek summoner kasztba is. Klánunkban volt archer, champion aki már evoker, knight aki breeder és shadow hunter aki már battle sorc.

#1562 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 10. 09:41

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 8:01

Nálunk meg van 3 R5 gyógyító, de abból kettő sosincs online (ugye rovar, cymbee :( ), doc meg elhúzott. Régebben még lehetett számítani rá, hogy guild-partyt szervezünk (healer, huna meg még egy-két ember volt általában), de ma már az a ritka, ha üsszefutok klánbelivel valami partyban.

Nameg elég sokan átvedlettek summoner kasztba is. Klánunkban volt archer, champion aki már evoker, knight aki breeder és shadow hunter aki már battle sorc.

Sajnos az elmúlt 1 hónap számomra nagyon sürű volt és alig jutottam Rappelz elé :(
Mindig valami közbejött :(
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1563 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 14:06

Na, miután kipróbáltam a healer oldalt el kell hogy mondjam, egy normális summonernek sokkal nehezebb a dolga egyetemben tankkal. 40es szinten jó tankkal lazán elgyógyítottam egypartit. Lvl1 heal + restoration, csak a sok gyökér r3 egyszerűen nem tud játszani (habár találtam nagyon üdítő kivételeket is).
Egyik benyögi, nem vesz be 3. bs-t partiba, merthogy healer is nagyobb dd mint a bs......

Úgyhogy innentől berekesztem a partizást main-nel meg alt-tal is, csinálok buffer accountot, orkommal felhúzom őket 2-3 hét alatt és amikor kijön E5 ott is csak solozok, mert R6 után se ritka a gyökér ember.....
Amilyen erősek meg lesznek a mobok, inkább nem halok n00bok miatt
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1564 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 14:22

Hmm. Vannak hülye emberek minden szinten.

Szerkesztette: grimma 2008. 06. 10. 14:23 -kor

Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1565 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 14:32

Minap a Yetin szólóztam a cleric-el moonban, egyszer csak kapok egy pm-et valakitől - akinek még szerepeltem a friendlistjén és valószínűleg partyztam vele moonban régen -, hogy régen látott, mi van velem, meg akarok-e menni Takin partyba, mert kellene healer. Mondom jó megyek, de csak 44 vagyok, úgyhogy kéne feather, mert nem tudok befutni. :Đ

#1566 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 20:16

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 14:32

Minap a Yetin szólóztam a cleric-el moonban, egyszer csak kapok egy pm-et valakitől - akinek még szerepeltem a friendlistjén és valószínűleg partyztam vele moonban régen -, hogy régen látott, mi van velem, meg akarok-e menni Takin partyba, mert kellene healer. Mondom jó megyek, de csak 44 vagyok, úgyhogy kéne feather, mert nem tudok befutni. :Đ

gondolom gyerek nézett 1et amikor meglátta hogy 44es vagy  ;)

amúgy ki volt az?

Szerkesztette: Bewer 2008. 06. 10. 20:17 -kor

Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1567 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 21:39

Nem emlészem a nevére, nem magyar volt az biztos. A friendlistemen amúgy szerepel 15-20 név, de soha, egyik se online már (egy részük még CrazyDrinkers-es).

#1568 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 06:31

PP TA közbe szerver dc, nagy fejetlenség TA elején meg után....
Ezután már télleg össze kéne hangolni a bandát...

Amúgy ismételten gratula és köszönet a BH tagjainak, egy 7 fős pt 45 perc alatt megcsinálta a TA-t pp-n, arról nem is beszélve hogy takint már healer nélkül öltük (meg healer buff se voltrajtunk)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1569 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 07:58

Én viszont tegnap felmérgeltem magam az aurásokon, úgyhogy ezennel a többi TA és siege nélkülem szerveződjön.

#1570 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 08:10

Tegnap ismételten tele lett a zoknim. 110+ bs épp egy evo1 bp-t és evo2 hawkman-t nevelgetett a partyban, majd hozzátette, hogy reméli e5-re evo3as bp armyval szólózza majd az új dungeont. Lényeg az hozzá, hogy szóba került mi van neki: +25 összes excommon és az említett kis petek !!! 3 account, mert állítólag annak idején 1 accountra $100 volt a napi limit. Ezek szerint napi $300-t költött ?!?!?! oO
Ezeket soha nem éri utól az ember Cash Shop nélkül, de legalábbis nagyon ritka.

Szerkesztette: LTom 2008. 06. 11. 08:11 -kor

#1571 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 08:23

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. jún. 11., szerda - 7:58

Én viszont tegnap felmérgeltem magam az aurásokon, úgyhogy ezennel a többi TA és siege nélkülem szerveződjön.

Mesélj mi történt.
Sajna winfos újratelepítést csiáltam, mert mostanában elszabadult a kék halál a gépemen. :(
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1572 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 08:42

Idézet: Rovar Killer - Dátum: 2008. jún. 11., szerda - 9:23

Mesélj mi történt.
[...]

Az első körben eleve fejetlenség volt az indulás is, mert a BH-t world felbuffolta speedre, amit előtte úgy beszéltünk, hogy majd bennt fogjuk csinálni (csak world afk volt egy ideig, aztán amikor visszajött, akkor gyorsan pótolta a buffokat  :) ). Na emiatt Slykya folyamatosan pampogott, előbb nekem, mert azt hitte én voltam, aztán (ahogy hallom) world-öt zaklatta.

Mindegy, a lényeg, hogy elkezdtem buffolni, de közben a BH meg elindult befele, mondom megyek én is, aurásokkal csak halnék. Sajnos már így is lemaradtam, Gilivel jó 1 perces hátrányban voltunk már az utolsó emberhez képest, így nem is jó irányba indultunk az egyik teleport kapunál. Con6 előtt Gili halt, őt élesztettem még, aztán Con6 után már mindketten megfeküdtünk. Rajtam volt a druid self-res buff, de pont egy három mobos részen haltam meg, nem tudtam használni. Mondjuk lényegtelen is, mert ekkor jött a szerver dc.

Második körben már csak 2 party jött össze, egy full BH meg egy full aura party. Viszont az aurásoknak nem volt hunájuk, így mentem oda buffolni. Buffolás, elindulás, stb. ment ahogy kell, de a sok aurás állat még con4-ig se jutott. Ss room-ba csak én jutottam, meg a BH party. Persze a mobok megfektettek, de jó helyen haltam, hogy fel tudjanak szedni, de pont az volt a baj, hogy a partymból senki se volt ott, hogy felszedjen. A játék itt ért véget nekem. Visszementem lobby-ba, ahol már gyülekeztek a többiek, erre elkezdik, hogy menjünk, és verjünk le minden útba eső mobot... Na akkor szó nélkül visszateleportáltam a városba és kiléptem.

#1573 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 09:21

Ha ennyire nem megy aurának a felfutás akkor miért nem harcolják fel magukat inkább???
Kevesebb időt vesztetek a gyilkolással, mint a folyamatos széthalás és káosszal.

Szerkesztette: grimma 2008. 06. 11. 09:21 -kor

Tortus:

#1574 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 09:36

BH fel tud futni, aurásoknak meg mondva lett hogy engem kövessenek, 1x még be is vártuk őket, aztán nem tudom hogy hova lettek.
Meg vmi oan hülyeség miatt kellett volna bent buffolni hogyha bent buffolnak akkor nem adódik a mobok sebességéhez, ha meg kint akkor hozzáadódik a mobok sebességéhez a speed buff (mint utólag kiderült nagy hülyeség az egész, bár igazából sejtettük már amikor mondták akkor is)

Még olyan emberek is beértek ss roomba a BH ptból akiknek nem ritka a 2 perces várakozás TA-siege elején a lagg miatt (ugye gili? :p)
Másik: mondták hogy öljük le con1 nél a mobokat, mi futottunk tovább mivel nem lett volna értelme, már ott haltunk volna, mivel kva erősek a mobok.

Kár carto :( Látod mi lett az önfeláldozásod eredménye :p
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1575 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 10:13

Hát nemtom a 6 guardian azért jó pár embert ki tud lőni ha nem szépen rendezetten leölitek őket, hanem csak elfuttok mellettük  (főleg ha szépen szétszakadozva, akkor még jó sokat is tudnak támadni, hiszen mindig jön az új célpont).

Szerkesztette: grimma 2008. 06. 11. 10:13 -kor

Tortus:

#1576 Felhasználó inaktív   Királyfi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 10:18

Blue Pixie képes a másik partyban lévő halottat is feltámasztani. TA-n vagy DS-en ha "amryban" van. Ha a közelban haltal a masik partyhoz érdemes lett volna szólni.
Yeti: Kiralyfi Champion 120/ Job2 50

#1577 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 10:21

Guardian engem is lőtt, de olyan 2-300-akat sebzett max, meg volt miss is bőven, tehát nem azok a veszélyesek. Sokkal rosszabb, amikor 20+ mob rádfordul, és elkezd ütni, olyankor 10 másdperc alatt kész vagy. Con4-es teleport szoba után és is piros élettel kerültem elő, maxos bubble meg az essence of life is kellett, hogy tovább tudjak menni

#1578 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 10:23

Idézet: Királyfi - Dátum: 2008. jún. 11., szerda - 11:18

Blue Pixie képes a másik partyban lévő halottat is feltámasztani. TA-n vagy DS-en ha "amryban" van. Ha a közelban haltal a masik partyhoz érdemes lett volna szólni.

Hm... Persze, hogy ezt senki se próbálta. Próbáltak scrollal, cleric ressel, de az nem ment. Fekve végigszurkoltam Soulseeker leölését, aztán amikor otthagytak, inkább logoltam.

#1579 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 10:30

Idézet: Királyfi - Dátum: 2008. jún. 11., szerda - 10:18

LOL, jó tudni :s

Más: Már csak 5 kártya van hátra hogy meglegyen a full +3 ++ kártya szettem :D
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1580 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 12:53

Pl creature recall? Lehet egyáltalán olyat kapni?
Tortus:

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81