Idézet: Andule - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 12:01
Eddig nekem azt senki és semmi nem tudta überelni mikor beszóltak, ...
Üdv a papok sanyarú sorsában
Én is pap vagyok, ráadásul a halmozottan hátrányos verzióból: Bishop

Nálam még senki nem panaszkodott, hogy túl sok a amanám, ha meg alig volt, akkor nem engem csesztettek, hanem a többieket, hogy scroll-ozzanak engem.
Az, hogy a mana hol van, az nem csak attól függ, hogy milyen a tank és a többi DD, hanem mindenkitől és hogy mennyire mohok.
Ha nagyon mohok, akkor nincs az a pap, akinek el nem fogy a manaja, mert akkor magukra huzzák a nagy vonatot és mindenki sérűl, ha meg jó a tank, akkor ő sérül, de viszont nagyon és elég rövid alatt le tudják nullázni a manaám, úgy hogy én iszok kék potit, scroll-t, és sodát.
Általábban az első halál után (legtöbbször a pap halála után) észbekapnak és visszafogják magukat és így visszafogottként is elég ütös és xp gazdag party lesz.
Voltam már olyan partyban, hogy mindenki magasabb szintű volt, mint én. Majd beszertam annyit kellett heal-elnem és alig bírtam, míg voltam másik partyban, ahol ugyanannyi xp-t kaptam, szintemhez közelebb voltak a többiek, majd elaludtam a partyban, mert nem volt dolgom (már a végén én is beszáltam az öldöklésbe), csak buffolnom kellett és néha elnyomni egy restortion-t.
Mindkét partyban úgyanannyi xp-t kaptam, mindkét esetben úgyanazon a szinten voltam és mindkét party folyamatosan ölt, nem állt meg, csak az egyikben egyszerre 5-8 mobot, míg a másikban max 2-3 mob.
De sokat segíthet a panak egy jó kahuna vagy breeder, akik besegítenek a gyógyiba. Az sem árt, ha figyelnek rád, és ha egy mob csak csunyán néz rád...
Bár a legtöbb 105-110 ++ partyban már idafigyelnek az ilyen kis aproságokra (csak a mohóság maradt meg

), de azért vannak kivételek.