HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1781 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 01. 10:00

Idézet: LTom - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 9:13

...Azért kérdem, mert én is orcot használok, de be kell látni, hogy hiába a magas lvl, egy hawk 110esen is jobb statokkal rendelkezik, mint az r6 pet :-/ ....

Ha logikusan nézzük, akkor a Hawknak és Szalának erősebbnek kell lennie, mint egy orc, yeti, siren, pixi, csontinak. Hiszen azok magasabb rangú petek, szóval elvárható, hogy erősebbek is legyenek, úgy mint náluk erősebbnek kell lenni a kentának, angyalnak, meg az új peteknek.
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1782 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 01. 10:15

Idézet: Rovar Killer - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 9:00

Ha logikusan nézzük, akkor a Hawknak és Szalának erősebbnek kell lennie, mint egy orc, yeti, siren, pixi, csontinak. Hiszen azok magasabb rangú petek, szóval elvárható, hogy erősebbek is legyenek, úgy mint náluk erősebbnek kell lenni a kentának, angyalnak, meg az új peteknek.

Jogos, és nem is azt kérdőjeleztem meg. Épp az volt tisztességtelen eddig e4-ben, hogy akinek pl. angyalt sikerült szereznie, annak be kellett érnie egy blue pixivel. Atéren helyreállt a rend. A yeti - orc erősorrend változtatás szúrja a szemem. A hawk - orc stat különbségeket csak azért említettem, hogy vajon érdemes lehet e tradelni.

#1783 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 11:20

Idézet: LTom - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 10:15

Jogos, és nem is azt kérdőjeleztem meg. Épp az volt tisztességtelen eddig e4-ben, hogy akinek pl. angyalt sikerült szereznie, annak be kellett érnie egy blue pixivel. Atéren helyreállt a rend. A yeti - orc erősorrend változtatás szúrja a szemem. A hawk - orc stat különbségeket csak azért említettem, hogy vajon érdemes lehet e tradelni.

Hosszú távon érdemes. Főleg ha van magasszintű pet classod.

#1784 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 11:43

Ez az ork státuszszimbólum a szerveren (lehet hogy durva megfogalmazás de jópáran "ismerik" pio orkját :D)
Meg igazából 125ös petet egy r4 petre nem cserélek, inkább üzletelgetek és majd veszek egyet, addig ott van yeti meg ork.

Siegere pedig igenis ork 100x jobb választás skill meg base damage miatt (auráról nem is beszélve). Dehát izlések és pofonok

És köszi rovar a healt, azon télleg röhögtem amikor 5en rámjöttek és 0 hpről healeltetek cymbeevel :D

Szerkesztette: Piotr 2008. 09. 01. 11:44 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1785 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 14:10

Idézet: Rovar Killer - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 7:24

Remélem nem vetted zaklatásnak, hogy néha rádküldtem az orkomat, és néha hagytalak pihanni (2 mp-re és 10 mp-re), ja és kicsit lassítottalak, hogy legalább az orkom utolérhessen :)
De ha jól emlékszem néha te is zaklattál engem :)

Nekem sajna nem volt olyan szerencsém, mint Pionak, mert párszor belehaltam (2x lag miatt), de volt pár ellen, akit megizzasztottam (elfáradtak az utánam való futásban) :). De az első egy órát halál nélkül kibírtam.

Az orc nem sok vizet zavart, csak sajnos megvan a healerpanik reflexem, ha barki ramjon, en szinte azonnal elkezdek futni :D. Vegulis nem rossz dolog a dualpixinel, majd a petek lelovik az utanam loholo egyedet :).

Es bocs Rovar, muszaly volt, szinte hivtal hogy gyere ne hagyj gyogyitani. Hallottam, tenyleg :).
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1786 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 14:46

Idézet: Rovar Killer - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 10:20

Hosszú távon érdemes. Főleg ha van magasszintű pet classod.

Ha az r6 magas szintűnek tekinthető, akkor van. De részben itt is kezdődik a probléma.
Egy partyban evo2 petet már nehezen viselik a társak, mit szólnának egy evo1-hez ? :D Arról nemis beszélve, hogy nem igazán tudok összegyűjteni 300m-t, hogy tudjak venni egy szelidített példányt.

#1787 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 17:07

Idézet: LTom - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 14:46

Ha az r6 magas szintűnek tekinthető, akkor van. De részben itt is kezdődik a probléma.
Egy partyban evo2 petet már nehezen viselik a társak, mit szólnának egy evo1-hez ? :D Arról nemis beszélve, hogy nem igazán tudok összegyűjteni 300m-t, hogy tudjak venni egy szelidített példányt.

Nem venni kell, hanem cserélni :)
Meg ha pet classos vagy, akkor akár kinti farmolással is pillanatok alatt eléri az evo2-t, utána meg evo2-n nem fognak szólni, mert nem fogják tudni, hogy 60-as vagy 114-es a pet.
De akár egy nagy pet mellett veszed elő, akkor sem nagyon szoktak szólni.

#1788 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 17:09

Idézet: grimma - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 14:10

Es bocs Rovar, muszaly volt, szinte hivtal hogy gyere ne hagyj gyogyitani. Hallottam, tenyleg :).

Semmi gond, igazából nem nagyon emlékszem rá, hogy te megkergetél volna, csak arra, hogy amikor a "testőreim" mellett voltam, akkor probálkoztál, akkor meg minek futni, max a pixidet közelebb vittem a többieknek :)

#1789 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 02:47

Pedig futottal egy szep kort :). Nem ertelek utol.
Pixim nem nagyon halt, bar szerintem meg igy is messze tobbet mint mas petek. Amiota evo3 lett konyebben kiszurjak :(.
Amugy elegge altalanos szokas rappelzben hogy a peteket bekenhagyjak. En leutottem jopar kekpixit, nagyon kis nyomak, konnyu oket leverni. Piros pixi szinten :D

0 hps heal is aranyos, en a 0 manarol healelektol szoktam fraszt kapni. Amikor fogalmad sincs arrol hogy mennyi manad is van, az aztan a jo elet a papoknak -.-.

Szerkesztette: grimma 2008. 09. 02. 02:52 -kor

Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1790 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 09:40

Idézet: Rovar Killer - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 16:07

Meg ha pet classos vagy, akkor akár kinti farmolással is pillanatok alatt eléri az evo2-t, utána meg evo2-n nem fognak szólni, mert nem fogják tudni, hogy 60-as vagy 114-es a pet.

Egyébként épp ez a bajom, hogy szólnak :) Az r6 partykba main petnek minimum evo3-nak kell lenni.
Ha nem, akkor azért megszokták jegyezni. Úgyhogy taktikát váltok ha szintet lépek és egyszerre többet nem fogom használni a 2 main petet :)

#1791 Felhasználó inaktív   DnG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 15:04

Tegnap este sikerült meglépnem az r6-ot...eddig 2 r6 fegyver dropom volt egy spear es egy 1h sword...itt volt az ideje megnézni hogy is néznek ki..hát egyik se tetszik  :D
Speart úgyse látom mert hawknak megy, míg nem lesz neki axe...sword pedig eladásra kerül...azért remélem a mace nem ilyen csúnya.
Egyébként nemtom mi van másik szervereken, de yetin az egyik legnagyobb guild 18 percet ment múlthéten az új dungira...kár h minden héten "elveszítik" ugye...
Szerver:
Yeti
Guild:
Gumininja
Karatkerek:
DolceGabbana 121/50 SoulBreeder
Petek:
Doom                +25 120  Hawkman
Quake               +10   72  Salamander
MyLittlePriest      +10   75  Blue Pixie

#1792 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 05:46

Na anno ien emberekről beszéltem n00b r6ok alatt mint akik tegnap partimba voltak :s
5 legn00babb ember a szerver egyik legerősebb guildjéből volt a ptba...

Volt cm huna healer... de bs nem ....

na mind1, jókat röhögtem, healer halt kb 4x, pixieje többször, soldier is halt 2-3-4x, assa is 2x, meg evoker is.......
Nekem csak yetim halt az is az elején kiba logout error miatt -.-

Ja igen, úgy kezdik partit hogy ipse csak akkor loggol amikor odaér hozzánk a vonata (3 cerbi), ott halt egyből fél pt petekkel együtt, aki sst tolt abba a ptba kapott 2-3%ot :D (hozzátéve hogy ő nem halt)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1793 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 11:52

Idézet: Bewer - Dátum: 2008. aug. 28., csütörtök - 14:57

és full buffba a skellem daggerel vagyis halisha nem volt

Hát sztem akárki akármit mondd, skellnek is warrior armor meg axe kell, hiába van magas crit ratioja, ha sima ütéssel egy uakkora orc nagyobbat üt emberre mint skell crittel, arról nem is beszélve hogy dirk-kel skill sebzése is kisebb. Ez különösen igaz siegere. És ha belegondol vki, mivel speed aura az nem % hanem fix érték akkor axe-val jobban megéri, eléggé fura szerzet a skell, azt meg kell hagyni.

Szerkesztette: Piotr 2008. 09. 03. 11:53 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1794 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:01

Eddig nekem azt senki és semmi nem tudta überelni mikor beszóltak, h miért nincs állandóan 0 körül a manám! Merthogy a másik cleric az állandóan ott van én meg nem és valszeg akkor én vagyok a szar.

Levezettem neki, h BP mellett, folyamatosan iszogatva a manalötyiket (gracery + poti), tolva a scrollokat magamra úgy, h én a second healer vok (ergo nem én buffolok) szerintem csúnya lenne ha állandóan nullán lennék. Elmagyaráztam, h nem lvl10es rapiddal gyógyítok ha nem végszükség, h nem lvl6+os restoration-t dobálok ha 500 hp-ja hiányzik valakinek. Aztán megjegyeztem, h clericnek E4 óta szvsz csak elbaszott tank és DDk mellett kell folyamatosan ülnie a papnak (vagy 1edüli clericként full pty és pet buff után), s itt követtem el a hibát, h megjegyeztem, h viszont egy normál partyban nem kell sírni a tagoknak a scrollozásért, h a 4 sb magától tolja a papra a celestial mana és hp visszaadó skilljét ha az low manán van. Na itt len00boztak s mondták h ha ennyire nagy a pofám akkor innentől én vok az 1edüli pap, másik jön ütni, meglátjuk bírom míg lejár mindenki SS-e.
20 perc után sajna elfogyott minden töltőm, BP totál kimerült, szal benyögtem egy "scroll pls"-t amire jött a lol-ozás meg a noobozás. Még ekkor sem volt pofám hagyni őket megdögleni.
Azért elmagyaráztam nekik, h ez 10 perccel volt több, mint amit kértek, h továbbra sem jött sehonnan se scroll, se skill, szal ezután hangnemváltásban elküldtem őket a francba, majd tp.

Sajna az, h vkinek van 1 r6os karija nem azt jelenti, h minden onnantól kaszttal jól tud játszani. De 99%ban a pofájuk már nagy emiatt. (Nem sértésképp mondom, ez mindössze a saját tapasztalatom.)

#1795 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 14:35

Idézet: Andule - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 12:01

Eddig nekem azt senki és semmi nem tudta überelni mikor beszóltak, ...

Üdv a papok sanyarú sorsában :)

Én is pap vagyok, ráadásul a halmozottan hátrányos verzióból: Bishop :)
Nálam még senki nem panaszkodott, hogy túl sok a amanám, ha meg alig volt, akkor nem engem csesztettek, hanem a többieket, hogy scroll-ozzanak engem.
Az, hogy a mana hol van, az nem csak attól függ, hogy milyen a tank és a többi DD, hanem mindenkitől és hogy mennyire mohok.
Ha nagyon mohok, akkor nincs az a pap, akinek el nem fogy a manaja, mert akkor magukra huzzák a nagy vonatot és mindenki sérűl, ha meg jó a tank, akkor ő sérül, de viszont nagyon és elég rövid alatt le tudják nullázni a manaám, úgy hogy én iszok kék potit, scroll-t, és sodát.
Általábban az első halál után (legtöbbször a pap halála után) észbekapnak és visszafogják magukat és így visszafogottként is elég ütös és xp gazdag party lesz.
Voltam már olyan partyban, hogy mindenki magasabb szintű volt, mint én. Majd beszertam annyit kellett heal-elnem és alig bírtam, míg voltam másik partyban, ahol ugyanannyi xp-t kaptam, szintemhez közelebb voltak a többiek, majd elaludtam a partyban, mert nem volt dolgom (már a végén én is beszáltam az öldöklésbe), csak buffolnom kellett és néha elnyomni egy restortion-t.
Mindkét partyban úgyanannyi xp-t kaptam, mindkét esetben úgyanazon a szinten voltam és mindkét party folyamatosan ölt, nem állt meg, csak az egyikben egyszerre 5-8 mobot, míg a másikban max 2-3 mob.
De sokat segíthet a panak egy jó kahuna vagy breeder, akik besegítenek a gyógyiba. Az sem árt, ha figyelnek rád, és ha egy mob csak csunyán néz rád...
Bár a legtöbb 105-110 ++ partyban már idafigyelnek az ilyen kis aproságokra (csak a mohóság maradt meg :( ), de azért vannak kivételek.

#1796 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 14:49

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 11:52

Hát sztem akárki akármit mondd, skellnek is warrior armor meg axe kell, hiába van magas crit ratioja, ha sima ütéssel egy uakkora orc nagyobbat üt emberre mint skell crittel, arról nem is beszélve hogy dirk-kel skill sebzése is kisebb. Ez különösen igaz siegere. És ha belegondol vki, mivel speed aura az nem % hanem fix érték akkor axe-val jobban megéri, eléggé fura szerzet a skell, azt meg kell hagyni.

skell buffok nélkül nem jó ez igaz de ha felvan buffolva akkor pvp be se rosz, az is igaz hogy dagger nem pvp re van és warriort meg huntert kipróbáltam 100def különbség és kb 1k hp de sebzés csak 10-20al lett kevesebb(320-360at csapkodtak rá) warrioral szóval nem tom melyik éri meg

én általába figyelek a clericre ha van cele mindig elnyomom persze csak ha kell neki meg ha kell petekre heal és akkor szoktam rárakni restorationt de az a baj hogy sb az DD és nem healer
valamikor beszóltak hogy healeljem a peteket mondtam nekik próbálom de sok heal kell rájuk és sok manát is eszik meg hogy én DD vagyok nem main healer ha meg nem támadok csak healelek azért szólnak

Szerkesztette: Bewer 2008. 09. 03. 14:51 -kor

Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1797 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 06:35

Ez főleg akkor rossz, amikor threat lvl-t adnak egy yetinek, aminek a pdef csak 2000. Az illető meg közben tolja a dual summont. Aztán mikor kezd elfogyni a pet élete, akkor szokta benyögni a pap, hogy enyémek legyenek a petek :) Csak épp azt nem veszi észre, hogy végig küldtem én is a yetire a heal-t, restoration-t....
Nem tudom, hogy egy evo3 yetinek mekkora a pdef/hp stat, de ezen nagyon meglepődtem. Egy bs kezében volt egy állítólag 122-es példány.
Csak 2000 pdef ? Mekkora hp lehet mellette ?
(Csak mert az orcomnak buffolva 2100 volt és mellette 21k hp).

#1798 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 07:37

Én soha nem kérem se a breedert, sem a kahunát, hogy gyógyítson. Ha gyógyít, akkor örülök neki, mert van kis segítségem, ha meg nem, akkor sem szólók.
De legutobb voltam egy party-ban, ahol 2 breeder volt. Az egyiknek mindig tele volt a manája, amásiknak alig volt manája. A mana nélküli folyamatosan kérdezte és panaszkodott, hogy a másik breeder mit csinál, hogy nem fogy a manája...
Én azt mondom, hogy igazság szerint a breedernek a petjei a DD és maga a breeder egy "pet cleric".
Nem akarom fényezni magam, de ilyen alapon én is DD vagyok, mert elég szépeket tudok orkkal az oldalamban ütni a mobokra (már volt olyan, hogy az agrot levettem másról, pedig nem gyógyítottam) és mégsem panaszkodom, hogy gyógyítanom kell és nem kényelmesen ütnöm, mint a party-ban más 5-6 karakternek.
Voltam olyan partyban, hogy meghalt egy pet és nem engem szóltak meg, hogy miért nem gyógyítottam (épp a játékosok életben tartásával voltam elfoglalva, bár elvétve párszor tudtam 1-1 petet is gyógyítani), hanem a breedert vonták felelőségre, hogy miért nem gyógyította a peteket.
Igazság az, hogy én papként felállítottam egy hülye szabályt magamnak: Elsődlegesen a játékosokat tartom életben és utána csak a peteket, ha még tudom és az evo 1-es peteket, csak akkor gyógyítom, ha nagyon sok manám van és ráérek. Lehet, hogy rossz szabály, de legalább van mihez tartanom magam.

#1799 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 09:05

Idézet: Rovar Killer - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 6:37

Én soha nem kérem se a breedert, sem a kahunát, hogy gyógyítson. Ha gyógyít, akkor örülök neki, mert van kis segítségem, ha meg nem, akkor sem szólók.
De legutobb voltam egy party-ban, ahol 2 breeder volt. Az egyiknek mindig tele volt a manája, amásiknak alig volt manája. A mana nélküli folyamatosan kérdezte és panaszkodott, hogy a másik breeder mit csinál, hogy nem fogy a manája...
Én azt mondom, hogy igazság szerint a breedernek a petjei a DD és maga a breeder egy "pet cleric".
Nem akarom fényezni magam, de ilyen alapon én is DD vagyok, mert elég szépeket tudok orkkal az oldalamban ütni a mobokra (már volt olyan, hogy az agrot levettem másról, pedig nem gyógyítottam) és mégsem panaszkodom, hogy gyógyítanom kell és nem kényelmesen ütnöm, mint a party-ban más 5-6 karakternek.
Voltam olyan partyban, hogy meghalt egy pet és nem engem szóltak meg, hogy miért nem gyógyítottam (épp a játékosok életben tartásával voltam elfoglalva, bár elvétve párszor tudtam 1-1 petet is gyógyítani), hanem a breedert vonták felelőségre, hogy miért nem gyógyította a peteket.
Igazság az, hogy én papként felállítottam egy hülye szabályt magamnak: Elsődlegesen a játékosokat tartom életben és utána csak a peteket, ha még tudom és az evo 1-es peteket, csak akkor gyógyítom, ha nagyon sok manám van és ráérek. Lehet, hogy rossz szabály, de legalább van mihez tartanom magam.

Azzal nincs is baj. De azt se várják el tőlem egy partyban, hogy miközben DDként (és néha tankként is) helyt kell állni egy partyba, addig majd minden petet (főleg dual summon alatt a main salamandert a tömeg közepén) majd én fogom gyógyítgatni...
Kezdjük ott, hogy 30 mana poti/scroll/tea van nálam minden party kezdésekor és még így is akad néha probléma, mert az új dungeonban hiába erős a pet, azért a szép kis 800-1000 körüli ütéseket így is kapja tisztességesen. Ha rámbíznák az összes ilyen pet gyógyítását, akkor mana hiány miatt sűrűn hullanának a petek az biztos. Én inkább azt mondanám, hogy a breeder jó segítség a healernek a petek életben tartásához. Ha pl. 1-1 pet véletlen agrot lop, vagy ha a tank pet gyorsan veszít az életéből. De ahhoz igencsak kevés a manánk nekünk is (még a fent említett potikkal is), hogy az összes petet (még a hokikat is) életben tartsuk. Én általában szoktam gyógyítgatni, ahol látom hogy veszít az állat az életéből, de előfordult már, hogy a main salamander megfeküdt, mert a franc se vette észre, hogy a tömeg közepén ott breakel.
Más oldalról a celestial-t még említeni sem érdemes, mert szerintem a breedereknek egy partyban alapvető kötelességük azzal segíteni a healert, külön kérés nélkül is. Ugyanez vonatkozik a scrollozásra is, ha a healer fogytán van manából.
Az meg, hogy konkrétan a breeder, mint karakter mennyire DD.. megoszlanak a vélemények, de szerintem azok a párezres ütések sem elhanyagolhatóak, amiket beviszek mobonként.

Szerkesztette: LTom 2008. 09. 04. 09:13 -kor

#1800 Felhasználó inaktív   DnG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 10:13

Nekem sok ilyen gondom nincsen, ugyanis szinte minden partyban hawk tankol.Ott van 2nd petnek bp amivel fenntartom a hp-ját közben énis tudom elég szépen healelni.A cleric és néha még a huna is besegít a healelésbe..jobb dolga úgysincs.Hozzátenném nemis igen szokott kevés manája lenni a clericnek mikor a hawk tankol..persze mindig van egy-egy hülye játékos aki ráver az altatott mobokra..na azokra aztán mehet a heal.Bár minden partyban besegítek a clericnek és a bp-vel gyógyítom akit lehet ha épp sérül valaki.

Anno mikor nem a bp volt 2nd petem akkor viszont az én partymban is megtörtént h alig volt manám a másik sb fullmanán volt..A partyban minden petet én healeltem mellettük a hawkot is.Aztán mikor ránkhúzott archer 5 mobot nekem ugye másik petek miatt már manám se volt hawk megfeküdt..Aztán én lettem a bunkó mikor mondtam h akkor a hawk mostantól nem tankol ha csak én healelem..Igaz ez még e4ben volt..

Pio, milyen kártyád van Creature Restorationhoz és Creature Healinghez?
Szerver:
Yeti
Guild:
Gumininja
Karatkerek:
DolceGabbana 121/50 SoulBreeder
Petek:
Doom                +25 120  Hawkman
Quake               +10   72  Salamander
MyLittlePriest      +10   75  Blue Pixie

Téma megosztása:

• (167 Oldal)