Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG
Elküldve: 2007. 10. 19. 14:13
Egy kis fejlődés rám férne, vasárnap (ha nem is egész nap) valószínűleg ráérek majd én is cévézni.
Elküldve: 2007. 10. 20. 06:57
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 15:13
Egy kis fejlődés rám férne, vasárnap (ha nem is egész nap) valószínűleg ráérek majd én is cévézni.
Rendben. Szeretettel várunk. Eddig még egy Knight is csatlakozot. 6 partytag d.e. és 7 d.u., nyugottan lehet jelentkezni nálam a játékban. A maradék két helyre. De az egyis srác nem mondta 100%-ra.
Rappelz:
Szerver: Tortus
Klán: Horda
Karakter:...Kobor, Priest
Guild Wars:
Klán: Lusta Disznok [LuDi]
Karakter: ...Kobor Gobko, Elementarist
Klán: Horda
Karakter:...Kobor, Priest
Guild Wars:
Klán: Lusta Disznok [LuDi]
Karakter: ...Kobor Gobko, Elementarist
Elküldve: 2007. 10. 21. 07:02
Az unit card mire való?
Rappelz
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal
Karakter:
Rappelz fan oldal
Elküldve: 2007. 10. 21. 07:58
Ha beleraksz valamilyen tárgyat (combine ablakban), utána azt tudod adni a jószágodnak.
Elküldve: 2007. 10. 21. 10:59
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 7:58
Ha beleraksz valamilyen trgyat (combine ablakban), utna azt tudod adni a jłszgodnak.
OK!!!
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal
Karakter:
Rappelz fan oldal
Elküldve: 2007. 10. 21. 21:32
Első nyert siege után van a BH-Omega alliance a Tortuson.
Többet vártam azért az ellenféltől, én R3-asként (mivel DC-t kaptam) ott találtam magam a bejáratnál Doc-al, meg egy R4-es assával az ellenféltől. Azt lecsaptuk nem túl gyorsan, de addigra már kezdtek respawnolni a többiek is ott. Szépen beálltam, és nyomkodtam az íjakat mindenkibe, aki mozgott. Legalább kétszer leszedtem egy clericet, meg még egy másik assát is, mire rájöttek, hogy jó lenne rám ugrani többnek egyszerre. :Đ
Többet vártam azért az ellenféltől, én R3-asként (mivel DC-t kaptam) ott találtam magam a bejáratnál Doc-al, meg egy R4-es assával az ellenféltől. Azt lecsaptuk nem túl gyorsan, de addigra már kezdtek respawnolni a többiek is ott. Szépen beálltam, és nyomkodtam az íjakat mindenkibe, aki mozgott. Legalább kétszer leszedtem egy clericet, meg még egy másik assát is, mire rájöttek, hogy jó lenne rám ugrani többnek egyszerre. :Đ
Elküldve: 2007. 10. 21. 21:49
Ismét rá kell jönnöm hogy mien überkirály vok!!!
6 ember ütött és alig vitték lejjebb az életem, buffokkal volt 1,7k pdefem meg lvl10+1 pass damage o.O
Egyedül a dm-jük sebzett csúnyát DA-val, na az má vmi, majdnem full pt-t kiírtotta.
Szép munka!!!!!!! Csak így tovább!!!!!!!! Go BH!!!!!!!!! Go Nemesis!!!!!!!!!!!!!!!
6 ember ütött és alig vitték lejjebb az életem, buffokkal volt 1,7k pdefem meg lvl10+1 pass damage o.O
Egyedül a dm-jük sebzett csúnyát DA-val, na az má vmi, majdnem full pt-t kiírtotta.
Szép munka!!!!!!! Csak így tovább!!!!!!!! Go BH!!!!!!!!! Go Nemesis!!!!!!!!!!!!!!!
Tortus szerver
BountyHUNters guild
Pi0tr 154/50 Soul Breeder
BountyHUNters guild
Pi0tr 154/50 Soul Breeder
Elküldve: 2007. 10. 22. 22:14
Negyed óra alatt 4 DC azért eléggé el tudja venni az ember kedvét,de én nem adom fel!
Tovább küzdök 10-ig!!
Tovább küzdök 10-ig!!
Elküldve: 2007. 10. 23. 00:17
Nálam nem volt dc, azaz csak egyszer, mikor logoltam, mert AFK voltam.
Azt hiszem, nem a legmegfelelőbb nevet találtam ki petemnek... akkor meg nem láttam ilyen állatot

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Azt hiszem, nem a legmegfelelőbb nevet találtam ki petemnek... akkor meg nem láttam ilyen állatot
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
Guild: 6thSense
My Webpage Mirror
My Webpage Mirror
Elküldve: 2007. 10. 23. 14:50
Idézet: csandris - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 1:17
[...]
[...]
[...]
Mi a probléma az ork nevével? Vagy hawkmant szeretnél ezután?
Amúgy DC nekem is szokott lenni, általában naponta egy összejön, ráadásul raid/siege nálam nagy eséllyel így indul...
Elküldve: 2007. 10. 23. 16:49
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 15:50
Mi a probléma az ork nevével? Vagy hawkmant szeretnél ezután?
Amúgy DC nekem is szokott lenni, általában naponta egy összejön, ráadásul raid/siege nálam nagy eséllyel így indul...
Csak annyi, hogy benne van: Big, közben meg egy evo3-as hawkmanhez képest elég "petit". Pár hete már mellé állt városban egy ilyen, és a tulajának is tetszett ez a dolog
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
My Webpage Mirror
My Webpage Mirror
Elküldve: 2007. 10. 23. 17:27
Akkor még nem láttál evo3-as hawkmant.
Volt valami event az egyik szerveren, az ott lévő GM parádézott ilyennel:
Volt valami event az egyik szerveren, az ott lévő GM parádézott ilyennel:
Elküldve: 2007. 10. 23. 20:29
2 nap alatt r3
tegnap reggel csináltam a karit ^^.SS-t nem használtam,se stamina potit. 

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Elküldve: 2007. 10. 23. 20:40
Azért aludhattál is volna néha.
Folyamatos moon partyzással el tudom talán képzelni, hogy összejöjjön, bár szerintem azért ss nélkül nem egyszerű.
Folyamatos moon partyzással el tudom talán képzelni, hogy összejöjjön, bár szerintem azért ss nélkül nem egyszerű.
Elküldve: 2007. 10. 23. 21:07
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 19:40
Azért aludhattál is volna néha.
Igen aludtam...nem vagyok robot. :Đ
Nem partyztam...
Elküldve: 2007. 10. 23. 21:13
Nyeh Elrohin a kis KOCKA
2nap alatt 50en lenni... ezutan meg enis megnyalnam mind a 10 ujjamat
Piotr Te mikor fogod evozni a peteket? fullOBzed vagy csak egyet rahuzol az OB passivok miatt?
2nap alatt 50en lenni... ezutan meg enis megnyalnam mind a 10 ujjamat
Piotr Te mikor fogod evozni a peteket? fullOBzed vagy csak egyet rahuzol az OB passivok miatt?
Yeti Szever:
TheDarkAngel 117/50 Battle Summoner
EnitHUN 105/45 SB
+25Lv117 hawk
+17Lv107 sala
+25Lv115 skell
+15Lv105 bp
TheDarkAngel 117/50 Battle Summoner
EnitHUN 105/45 SB
+25Lv117 hawk
+17Lv107 sala
+25Lv115 skell
+15Lv105 bp
Elküldve: 2007. 10. 23. 21:15
15-től Dry Moonlight? Nadehogya fenébe?
Hacsak nem buffolt fel istentelenül egy cleric meg egy nagy kahuna, de akkor is.
Vagy van egy sejtésem, valami böhöm nagy orkod is van, nem csak az a csirke, ami a képen látszik.
Na, mellesleg szivárognak infók Halloween eventről.
Lesznek új maszkok:

dekorációs itemek:
Na, mellesleg szivárognak infók Halloween eventről.
Lesznek új maszkok:

dekorációs itemek:

Súgó
A téma zárva.