HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1861 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 26. 22:09

Idézet: Kacsa_ - Dátum: 2008. szept. 26., péntek - 21:12

Tudja valaki megközelítőleg, hogy melyik a legolcsóbb fresh common pet? (Orc, Yeti, BP, RP, Shiren, Skeleton)

bp,orc,siren nálunk
siren eladhatatlan
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1862 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 06:54

Köszi. És kb mennyi a BP és az ork?
Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

#1863 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 10:03

szerintem nálatok 20m fele van
Rappelz:

#1864 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 27. 11:31

Múltkor láttam Rondoban shopban 19ért +10/60as sirent. Könnyek szöktek a szemembe mikor ezután leesett, h mit ér akkor az én örökbefogadott kislányom. (50es a kicsi; clericként incifincit nehéz húzni több petet 1szerre.) Amennyit kaphatnék érte annyiért halál fölös eladni szvsz.

Fresh BP meg nálunk olyan 14-16 között mocorog. Orc anno E5 előtt, mikor híre ment, h szar lesz (ami ugye nem jött be) volt 11ért is tamed.

Szerkesztette: Andule 2008. 09. 27. 11:32 -kor

#1865 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 12:00

Idézet: Bewer - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 10:03

szerintem nálatok 20m fele van

LOL?

+10 61es sirenem 45ért vitték el, fresh orc,bpixie,rpixie 30m körül skell meg 40-50 o.O
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1866 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 12:59

én fresh orcot 16m ért vettem és mások is eladják ennyiért
Rappelz:

#1867 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 14:29

ezek szerint a Tortus a legdrágább szerver :p

amúgy nem tudom Pio, szerintem nem teheti meg a GM hogy csak úgy odaad egy white dragont egy embernek... csak úgy mutogatta rondoba :p (már amennyi látszott belőle mert vagy 100 ember volt körülötte)
Getting enough sleep helps you do your best in whatever you do.

I hate Mondays!

#1868 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 09:23

Ez a nap már viccesen kezdődik, kaptam faja ajánlatot hawkomra (45ösre) 6 empty kenta meg 400 milla személyében. Kisebb habozás után el is fogadtam, majd kb egy órára rá cseréltem 6 kentát meg 200 misit egy 94es perfect skilled hawkra . Most makker vagyok vagy makker vagyok?  :think:
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1869 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 11:05

Nem mák, csak marha gyorsan fejlődik a hawkod :D

#1870 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 07:01

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 9:23

Ez a nap már viccesen kezdődik, kaptam faja ajánlatot hawkomra (45ösre) 6 empty kenta meg 400 milla személyében. Kisebb habozás után el is fogadtam, majd kb egy órára rá cseréltem 6 kentát meg 200 misit egy 94es perfect skilled hawkra . Most makker vagyok vagy makker vagyok?  :think:

Nem hogy befogtad volna a kentákat :)
Hatból, amilyen mákker vagy, összejött volna 2 befogott kenta és így az egyikből visszavehetted volna a hawkot is és maradt volna még  400 misid :)
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1871 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 09:25

Pio: Szerintem inkább az a mák, hogy ilyen ajánlatokat kapsz.
Nekem időben meg kellett volna válnom az orkomtól, amikor még volt értéke. Mert ha azt vesszük, hogy mi időbe telik felnevelni egy 121-es szintű darabot, akkor nem kevés. De sajnos legyengítették, erről viszont nem tehetek. A fejlesztők mondhatni kivettek jópár milliót a zsebemből most.
A yeti viszont nagyon tetszik :) Kár hogy nem ezt fejlesztettem eddig.
Ritka petről (hawk,sala,angel,kenta) már lemondtam. Ha hasonló kedvező ajánlatot kapok, mint Pio, akkor elfogadom, de nem hiszem, hogy találnék olyat :)

#1872 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 13:40

Kentáról lemondtam :s
Én nem fogok elfüstölni vagyonom kentákba, inkább skill kártyákat török, az occsóbb :D
Sztem ork erősebb lett mint volt, és hiába ér többet a yeti, én akkor is ork párti vagyok.
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1873 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 15:27

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 12:40

Én nem fogok elfüstölni vagyonom kentákba, inkább skill kártyákat török, az occsóbb :D
Sztem ork erősebb lett mint volt, és hiába ér többet a yeti, én akkor is ork párti vagyok.

Erősebb lett, azzal én is egyetértek, de a többi pet erősödése mellett ez nem túlzottan jön ki. Emlékszem, hogy a pdef annak idején buffolva körülbelül 2500 környékén lehetett, most örülök ha 2100 összejön 19k hpval (+2 vit support / boost és +4 warrior armorral). Yetinek ezzel szemben 115-ön (blessingek nélkül) már most összejön 2200 felett, 21k hp-val. Igaz, hogy a patk és a skillek is jóval gyengébbek, de azért ezek a számadatok sajnos mutatnak valamit, mert még ráadásul 7 lvl különbség van a 2 pet között.
Az új dungeon meg ráadásul pdef alapú.
Én is lennék ork párti, főleg hogy az a legmagasabb petem, de mióta kivették az sw+warrior essence párost, azóta nem túlzottan jó tanknak.
Persze Nálad Pio ilyennel nem hiszem, hogy probléma van +5ös és hasonló kártyákkal, ráadásul a cuccaid se lehetnek rosszak. De az átlag, vagy írhatnám úgy is, hogy a többség sajnos nem rendelkezik ilyen szintű dolgokkal. Nincs pénzem elfüstölni annyi milliót. +2es kártya is nehezemre esik, nemhogy tovább.
Ha pedig a cuccok felhúzását próbálnám meg eprottal, akkor 3 weapon-armor párosra kellene költenem eprot (saját és a 2 pet). Mindegyikre számoljunk "csak" 5 eprot-ot.
6 x 5 = 30 eprot !!! és mindez körülbelül 7 milliós darabáron, de még ha csak 6-al is számolok, akkor is 180m ! :eek:
Ezek csak a felszerelések, skill kártyák és azok füstölése még nincs is benne :)

#1874 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 22:34

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 14:40

Én nem fogok elfüstölni vagyonom kentákba, inkább skill kártyákat török, az occsób

Reggel gyerek nálunk azért sírt, mert 17 kentát füstölt el zsinórban, pedig abba fektette minden pénzét. Whole-on ott osztották, h 3-4%-os esélyre adott ki ennyi lóvét; mégis mit várt. Vhogy én sem tudtam átérezni a fájdalmát. (Ha csak 1 bejön neki már akkor megérte, hisz láttam nem1szer 2.5 milliárdos offert vagy 2 full ob hawk + pénz offert fresh rare petért.)

Amúgy érdekes, h torton ennyire elszaladtak az árak, anno úgy tudtam yeti volt a legdrágább szerver. :D

#1875 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 06:05

Idézet: Andule - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 21:34

Reggel gyerek nálunk azért sírt, mert 17 kentát füstölt el zsinórban, pedig abba fektette minden pénzét.

Nem csodálom, hogy osztották szerencsétlent.  :omg:
Több mint 1 milliárdot költhetett a semmiért.

Szerkesztette: LTom 2008. 09. 30. 06:07 -kor

#1876 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 07:10

Idézet: LTom - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 15:27

Erősebb lett, azzal én is egyetértek, de a többi pet erősödése mellett ez nem túlzottan jön ki. Emlékszem, hogy a pdef annak idején buffolva körülbelül 2500 környékén lehetett, most örülök ha 2100 összejön 19k hpval (+2 vit support / boost és +4 warrior armorral). Yetinek ezzel szemben 115-ön (blessingek nélkül) már most összejön 2200 felett, 21k hp-val. Igaz, hogy a patk és a skillek is jóval gyengébbek, de azért ezek a számadatok sajnos mutatnak valamit, mert még ráadásul 7 lvl különbség van a 2 pet között.
Az új dungeon meg ráadásul pdef alapú.
Én is lennék ork párti, főleg hogy az a legmagasabb petem, de mióta kivették az sw+warrior essence párost, azóta nem túlzottan jó tanknak.
Persze Nálad Pio ilyennel nem hiszem, hogy probléma van +5ös és hasonló kártyákkal, ráadásul a cuccaid se lehetnek rosszak. De az átlag, vagy írhatnám úgy is, hogy a többség sajnos nem rendelkezik ilyen szintű dolgokkal. Nincs pénzem elfüstölni annyi milliót. +2es kártya is nehezemre esik, nemhogy tovább.
Ha pedig a cuccok felhúzását próbálnám meg eprottal, akkor 3 weapon-armor párosra kellene költenem eprot (saját és a 2 pet). Mindegyikre számoljunk "csak" 5 eprot-ot.
6 x 5 = 30 eprot !!! és mindez körülbelül 7 milliós darabáron, de még ha csak 6-al is számolok, akkor is 180m ! :eek:
Ezek csak a felszerelések, skill kártyák és azok füstölése még nincs is benne :)

Azt ne felejsd el, hogy az ork nem tank pet, hanem DD és a Yeti meg tank pet és nem DD. Az más kérdés, hogy ki mire használja. Ezért van, hogy az orknak kisebb a védelme, de nagyobb a támadása.

Szerény véleményem szerint is erősebb lett az ork, mert partyban az én orkom most már 1-2 mob ellen meg tud védeni, míg régebben esélytelen lett volna 1 pettel szembe is.
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1877 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 08:29

Idézet: Rovar Killer - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 6:10

Azt ne felejsd el, hogy az ork nem tank pet, hanem DD és a Yeti meg tank pet és nem DD. Az más kérdés, hogy ki mire használja. Ezért van, hogy az orknak kisebb a védelme, de nagyobb a támadása.

Szerény véleményem szerint is erősebb lett az ork, mert partyban az én orkom most már 1-2 mob ellen meg tud védeni, míg régebben esélytelen lett volna 1 pettel szembe is.

Félreértés ne essék, szerintem is erősebb az ork. Azelőtt nem ütött 45k critet soha ;)
A problémát leginkább ott veszem észre, amikor egy partyban állandóan lopja az agrot, még threat decrease-el is. Innentől kezdve értem én, hogy csak DD pet, de mégis tankol. Ha pedig már vagy 3 mob agrózza, akkor igyekszem kivonni a tömegből, hogy ne essen össze. Annak idején felbuffolva igencsak jó pdef érték jött össze, amivel tanknak is tökéletes volt. Etéren mondhatni "gyengítették" a fajt.
Összességében inkább úgy foglalnám össze, hogy sokkal hasznosabbak és kelendőbbek lettek a többi malee petek és ez sajnos az ork árában és használatában is meglátszik. Ritkábban használják már őket.
Olyan lesz lassan, mint a yeti e4-ben. Annak idején inkább megérteább megérte orkot használni annak idején, de most megfordulni látszik a sorrend.
Hawk viszont nagyon elterjedt. Szinte már minden magas karakternek van 1 példány (van akinek több is). Pedig a jelenlegi és a múltbeli taming rate mellett, igen sok üres kártyának kellett esni, hogy ennyi tamolt rohangáljon. Lehet Item shopos osztogatásnak is köszönhető ?! Nem tudom. De én is elfogadnék egy evo3-ast.

#1878 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 17:58

LTom ne eprot használj, hanem e-repairt, nem sokkal drágább (legalábbis Lydianon, amikor utoljára láttam) és sokkal jobban megéri.
Getting enough sleep helps you do your best in whatever you do.

I hate Mondays!

#1879 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 23:34

Idézet: DreamGoblin - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 16:58

LTom ne eprot használj, hanem e-repairt, nem sokkal drágább (legalábbis Lydianon, amikor utoljára láttam) és sokkal jobban megéri.

Az éri meg jobban ? Nem az első dolgot töröm össze már +4re. Volt közötte néhány R5 cucc is. Legutoljára R4 Evokeremnek armort akartam készíteni: elsőre próbálkozásnál +3-ra, másodikra +4-re törtem és harmadikra jött össze a +4. Inkább nem is mentem tovább.
Nekem ilyen a szerencsém a kombinálással, de kártyák terén is. Úgyhogy nem tudom.

Szerkesztette: LTom 2008. 09. 30. 23:35 -kor

#1880 Felhasználó inaktív   Amaterasu 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 01. 09:52

végre még valaki, akinek +3ra tört a cucc... assztem csak én vagyok ennyire béna, hogy a harmadik kocka után vége volt az r2-es fegyómnak ((: ...
Yeti:  Anyda          lvl80/35  Soul Breeder

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.