HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#21 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 29. 11:23

Jövő héten LEHET, hogy fönn leszek.
Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

#22 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 14:07

Hétvégén
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#23 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 15:11

Idézet: boda92 - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 11:54

valami idióta feltörte az accountomat, és eladta a pixiemet :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:
de legalább a kapott pénzt nem költötte el hülyeségekre.....a drága 33as piximet 32millért adta el:((
[...]

Feltörtek? Akkor nem nagyon kéne azon az accounton tartani semmit, egy megbízható emberrel át kell pakolni egy új accra mindent. Most nem rémlik, de mintha nem is lehetne még jelszót se változtatni a játékban, ami nagyon biztonságos...

#24 Felhasználó inaktív   d.sophie 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 29. 15:11

Idézet: DivBu - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 9:38

a Bahamut szerveren is van egy jokora magyar klan akiknek meg dungijuk is van.

Besthunnak lett dungija???
vagy milyen magyar klán?

#25 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 18:59

Létezhet az,hogy a gpotato felvásárolja az összes itemshopos cuccot,aztán benyelik ezzel kényszeríteni minket az item shop felkeresésére? :confused:
Vagy ez csak az én összeesküvés elméletem? :think:
Már csak azért is,mert nálunk 2 napja nem láttam pl.:eprot-ot és SS-t is csak 1x!
Na nem mintha be akarnék vásárolni,mert az árak a göncölszekérnél tanyáznak :OOO

#26 Felhasználó inaktív   DivBu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 21:05

Idézet: d.sophie - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 15:11

Besthunnak lett dungija???
vagy milyen magyar klán?

akkor lehet entom rosszul, de nekem ugyremlik h van dungijuk
Yeti Szever:
      TheDarkAngel 117/50  Battle Summoner
       EnitHUN 105/45 SB
             +25Lv117 hawk
             +17Lv107 sala
             +25Lv115 skell
             +15Lv105 bp

#27 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 21:26

Idézet: thehutt - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 19:59

Létezhet az,hogy a gpotato felvásárolja az összes itemshopos cuccot,aztán benyelik ezzel kényszeríteni minket az item shop felkeresésére? :confused:
[...]

Akkor már egyszerűbb lenne a játékban letiltalni az item shopos cuccok kereskedését, bár valószínűleg ezzel inkább csak játékosokat veszítenének, nem a pénzük gyarapodna.

Amúgy a Tortuson lehet kapni mindent, csak olyan drágán, hogy a hajam égnek áll. Már láttam olyan sárga shopot ma (tehát venni akart az illető), hogy 99db stamina savert akart venni majdnem 1.999.999 rupee-ért darabját (gyors fejszámolás: közel 200 millóért akart bevásárolni). Hogy mennyire volt ez reális, azt nem tudom, de az tény, hogy az ss ára úgy 1 millió körül van már. E-prot 7-8 millió...

Ennek az egész árrobbanásnak egyébként a veszett drága új (és régi) petek illetve a drága új felszerelések (nameg az uppolásuk) az oka. Nameg fejlődnek az emberek, egyre többnek kell R5 cucc, aminek az ára darabonként (!) van 10-20 millió. Emellett mindenki szeretne kentaurral meg angyallal szambázni a városban (nem mintha bármi értelme lenne skillek nélkül), de ezek már üresen is nagyon drágák. De még csak nem is a rare petek a "gazdaság" húzóárúi, hanem a basic petek, hiszen az már noobnak számit, aki egy panterával szaladgál, a pixie vagy az ork már alapkövetelmény. De a tamed petek ára E3 óta nem csökkent, inkább nőtt (az empty kártyák ára nem mozdult csak akkora mértékben). Magyarán, sok virtuális pénz kell a játékban a fejlődéshez és felszereléshez, és ezt kihasználják, akik igazi pénzt áldoznak a játékra. Én gyanítom, hogy az árak már tartósan magasak maradnak, sőt, még inkább csak nőnek idővel. :(

#28 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 22:43

Igen...sztem is nevetséges ez az egész...SS 1.5m+ e-pro/e-pet cardok...és 1 hete még az SS 1m volt...
Baromi jó ez az egész. Rupee Sellereknek tudható be ez a hihetetlen árnővekedés.

#29 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 12:08

A yetin Kacsa2 lett a nevem, valaki már lefoglalta a Kacsa nevet!
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#30 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 13:06

Lydianon mar 2M+ folott van SS :D
de az empty cardokat mar 17M+ folott el lehet adni :p
Getting enough sleep helps you do your best in whatever you do.

I hate Mondays!

#31 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 14:30

Még jó hogy nekem annó volt sok pénzem és bevásároltam eprot meg ss-t.
Eprokat 2,5-3,5 misiért, ss-ket meg 750kért.
Most a kártyáimhoz kéne viszont ancient skill elements de azoknak az ára is az egeket verdesi (6,5m/db ha lehet egyáltalán találni). Na mind1, lényeg, hogy r5ig elegendő ssem van ^^.

Más: Kobor, akkor mi a helyzet az alliance-szal? Lesz belőle vmi?
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#32 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 14:30

Megtört a jég!!!! :D
10 perc farmolás után találtam 2 sala kártyát!!!!! :eek:
Most úgy érzem hamar behoztam a hónapokig tartó rossz szériát!!
VISZONT!
Mondván,hogy most majd lesz zsetonom,eltapsoltam a pénzemet 2 eprot-ra (17m!!), természetesen elfüstöltem,mint a huzat 2 r3 strike kiséretében! :up:
Tényleg,mennyiért érdemes megválni a saláktól?

#33 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 16:18

Az nem rossz, én vagy két szintet léptem a salamandereknél az utóbbi időben, és semmit se dobtak (sőt, már E3-ban is jó sokat írtottam az edkinákat, elméletileg kártyát már akkor is dobhattak volna). A helyedben az egyiket csak megpróbálnám befogatni, marha sokat érne, ha sikerülne. Üresen nem tudom mennyibe kerülhet, de olyan 40 millióra tippelek.

#34 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 16:53

Hogyan kell befogatni,mert még sosem csináltamilyet?!
Kell keresnem egy tamert és fizetni neki,vagy hogyan?

#35 Felhasználó inaktív   boda92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 17:11

röviden válaszolva igen, tedd azt.

a másik, kb egy órája volt, hogy mentem moon1-be és bent akkora lagg volt hogy kb 5percig nem irtam, nem mozogtam stb..utána a gépemen nyomtam egy resetet és mikor a rappelzbe bejeliztem volna, kiirta hogy be vagyok jelentekzve-.- kb 20percenként próbáltam ezt és midig ezt irja ki...nem lehet kintről kijeliztetni az accountomat?
Szerver: Tanda
Lv66/20 Bishop - ClericForFarm +10Lv61 Blades Pixie
                                               Lv1 Orc Junior

#36 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 17:25

Idézet: thehutt - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 17:53

Hogyan kell befogatni,mert még sosem csináltamilyet?!
Kell keresnem egy tamert és fizetni neki,vagy hogyan?

Keresni kell egy tamert, lehetőleg maxos Creature Taming skillel (10) és minél nagyobb kártyával (minimum +3). A Tortus jól el van látva tamerekkel, csak magyar tamerből hármat is tudok (Pi0tr +3, Idomar +3, PetDream +4), de vannak +5-ös tamerek is a szerverünkön (Senarra - Tiga kártyájával - és Kalendrial, de lehet még más is). Mindenféleképpen valami ismert, ajánlott tamert, keress, mert vannak scammerek mindenhol, akkor meg nézhetsz a kártyád után. Ha nem nagyon bízol benne, vagy kétségeid vannak, hogy mekkora a skillje, akkor nézd a chat-et, ott szokták hírdetni magukat, és akik hírdetnek, azok ritkán vernek át. Mindenesetre egy R4-es tamer már nem fogja a hírnevét kockáztatni, hogy lenyúljon egy kártyával.

A befogás során partyban kell, hogy legyetek (nem kötelező, de akkor látod, hogy sikeres-e a taming). Előtte egyezzetek meg az árban (price), szerintem 1 milliónál nem igen fog többet kérni sikeres taming esetén. Meg kell egyezni, hogy hol találkoztok (salák esetén nem tudom pontosan melyik lényt írja a kártya), ott átadod neki, és imádkozol. Ha sikerül, akkor a befogott petet a kialkudott pénz ellenében kapod vissza. Ha sikeres, akkor ettől függetlenül lehet még borravalót (tip) is adni. Ha nem sikerül, akkor ne kezdj hőzöngeni, ez is benne van a játékban (nekem is volt két egymás utáni failed, még én nyugtattam a tamert, hogy ez csak játék  ;) ).

#37 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 17:29

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 17:25

Keresni kell egy tamert, lehetőleg maxos Creature Taming skillel (10) és minél nagyobb kártyával (minimum +3). A Tortus jól el van látva tamerekkel, csak magyar tamerből hármat is tudok (Pi0tr +3, Idomar +3, PetDream +4), de vannak +5-ös tamerek is a szerverünkön (Senarra - Tiga kártyájával - és Kalendrial, de lehet még más is). Mindenféleképpen valami ismert, ajánlott tamert, keress, mert vannak scammerek mindenhol, akkor meg nézhetsz a kártyád után. Ha nem nagyon bízol benne, vagy kétségeid vannak, hogy mekkora a skillje, akkor nézd a chat-et, ott szokták hírdetni magukat, és akik hírdetnek, azok ritkán vernek át. Mindenesetre egy R4-es tamer már nem fogja a hírnevét kockáztatni, hogy lenyúljon egy kártyával.

A befogás során partyban kell, hogy legyetek (nem kötelező, de akkor látod, hogy sikeres-e a taming). Előtte egyezzetek meg az árban (price), szerintem 1 milliónál nem igen fog többet kérni sikeres taming esetén. Meg kell egyezni, hogy hol találkoztok (salák esetén nem tudom pontosan melyik lényt írja a kártya), ott átadod neki, és imádkozol. Ha sikerül, akkor a befogott petet a kialkudott pénz ellenében kapod vissza. Ha sikeres, akkor ettől függetlenül lehet még borravalót (tip) is adni. Ha nem sikerül, akkor ne kezdj hőzöngeni, ez is benne van a játékban (nekem is volt két egymás utáni failed, még én nyugtattam a tamert, hogy ez csak játék  ;) ).

Köszi!
Az a baj,hogy én a lydian-on vagyok és nem ismerek tamert,de majd körülnézek a guildemben, azok csak nem vernek át!!

#38 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 21:10

Beraktam az egyiket shopba,elmentem zuhanyozni és pikk-pakk elvitték 40-ért!! :D
Keresem a tamereket,de eddig semmi4 Sebaj,ez a 40nagyon jól esett! :Đ

#39 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 21:24

Nálunk most láttam egy árust, 50millióra tartotta az üres salamander kártyát, mondjuk nem is vitték el annyi idő alatt, míg fenn voltam. Szerintem a 40 millió egy jó ár volt, bár ha 45-50-re írtad volna, egy idő után valószínűleg akkor is elvitték volna. Talán a másikkal próbálkozhatsz egy ilyen áron, aztán már nem is tudom, talán már befogott salamander is lenne a kettő árából. ;)

#40 Felhasználó inaktív   d.sophie 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 09:06

Idézet: DivBu - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 21:05

akkor lehet entom rosszul, de nekem ugyremlik h van dungijuk

nemtom énse, bár énis besthunos vagyok, bár tény h nem voltam fent hónapok óta :D de a klánoldalon nem láttam ilyesmit :D

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó