HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#2401 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 04. 09:27

Idézet: Királyfi - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 8:13

A megoldás a következő, kissé időigényes kis szerencse is kell hozzá, de nekem működik.

Alapszabályok:
1, Az első és legfontosabb. Sose versenyezz semmiért, majd lesz kint 2 nap múlva másik.
2, Ha mid, vagy long time on van valami bidelj rá egyet, hogy betegye listába. Ezekután full értelmetlen bidelni majd csak shorton.
3. Nem az nyeri a bidet, aki legtöbbet bidel, hanem az aki 1-et bidel, de jókor.
4, Én ha tehetem kiszámolom mikor jár le a bid percre, 5 percre, nem mindig lehetséges, ehhez kell a szerencse.
5, Ha látod, hogy valaki azonnal visszabidel, hagyd a francba, az esetek 90%-ban nem megnyerhető a verseny, vagy csak értelmetlen áron.
6, Jó módszer a Summer által említett "kiemelés", amikor a 50k ért kipakolt kártyát ami valójában 1 misit ér mondjuk kiveszed egy magasabb biddel az olcsó kártyák közül, hogy legalább azok ne licitáljanak rá, akiknek csak azért kell, hogy drágábban továbbadják. Erre bőven jó egy 600k körüli bid, ugyanis akkor kiejted azokat akik nem maguknak akarják megvenni.
7, Használd a buy now opciót (már ha van... ez megint szerencse kérdése), ne akarj azon spórolni, 10-15% ot. A cucc fontosabb. Amennyiben ennél nagyobb a buynow és a bid közötti különbség , akkor már nem biztos, hogy megéri megvenni. Ha valaki adna érte 100k akkor ad érte 110k-t is, tehát kiveszi előled simán, viszont 150k-ért már lehet, hogy nem veszi, ki ilyenkor jobb lehet a sima bid.

Szerintem a tanácsaid nagyon jók és átlagban ha ahazok én is hasonlóképpen teszem, de sajnos nem mindig jut arra időm hogy egész napomat gép mellett töltsem. Kéne szerkeszteni egy inteligens bot progit ami mindig jókor jó helyen biddel :p  :D
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2402 Felhasználó inaktív   angelside 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 04. 09:54

Ez a progi nem rossz ötlet. :)

Én ha AH-zok, akkor megpróbálok olyat kifogni, hogy akkor legyen a lejárata, mikor a legkevesebben vannak játékban, ez általában a reggeli, délelőtti órák, így nagyobb az esély a vételre.

Múltkor pont kifogtam, hogy a "mid term" "sort term"- re váltott, így be tudtam lőni nagyjából a lejárati időt, s meg is vettem ami kellett. De ehhez szerencse is kell.
" Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem."

#2403 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 13:56

Hát igen ehhez hatalmas mák kell

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2404 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 15:34

Még egy tipp, például skill kártyák esetén lapozzatok a lista végére (20+ oldal szokott minumum lenni) ott vannak azok, amiknek a legrövidebb hátra lévő ideje van, ott érdemes próbálkozni egy-egy biddel, esetleg pont te is lehetsz a nyertes. Annó nyertem így +2 strengt support kártyát realtive egész olcsón, mert ugyan ment rá a harc szerintem több emberrel is, de pont az én ajánlatom lett az utolsó.

#2405 Felhasználó inaktív   Cuddy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 08:54

Patch Notes - 02/03/09

* Valentine's Day Event implemented.
    * Rank V, VI, and VII Reducing Cubes added and can be purchased from merchants.

* Rank I equipment now properly combines with unit cards.

* Icons of Equipment from the Ursa Caverns NPC have been changed.

* Players can no longer cancel an auction after a bid has been placed on the item.
    * 7 Day Hidden Village Pass for all players!

ettol sem jobb a AH renccer
100 x 100 pixel :o

#2406 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 13:07

Szerintem jobb
Getting enough sleep helps you do your best in whatever you do.

I hate Mondays!

#2407 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 13:08

Sziasztok! Ez talan az elso post-om itt, de mivel rengeteg A-RPG-vel nyomultam mar single-ben es multi-ban egyarant, igy ez is erdekel, de kifejezetten MMORPG-vel es MMOARPG-vel meg nem jatszottam. A kerdeseim:

1., A jatek akkor ingyenes letoltheto?
2., Mekkora a merete?
3., Hany, es milyen meretu patch-eket kell hozza feltenni? Eleg-e a legutolso / legujabb patch?
4., Van-e kiegeszites, amit szinten fel kell tenni?
5., Mennyire atgondolt, egyszeru es kezdok szamara is kezelheto a multi resz es a chat?
6., Multiban kulon van-e closed es open net / szerver, vagy itt egybe van ez az egesz gyurva (ez lehet, hogy hulye kerdes, de nem jatszottam meg ilyennel)
7., Milyen szervereken szoktatok jatszani, es gyakran vagy ritkasan vagytok?
8., Nagy a community ennel a jateknal, vagy mindig uresek a szerverek?
9., Ha inditok egy karit kiprobalas szinten, tudok veletek jatszani az elejetol fogva, vagy pedig lvl x-ig nem? Vannak-e mas kitetelek esetleg?

Na ilyenek erdekelnenek, mielott belekezdenek a dologba.  :respect:

#2408 Felhasználó inaktív   NoName1981 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 14:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 13:08

Sziasztok! Ez talan az elso post-om itt, de mivel rengeteg A-RPG-vel nyomultam mar single-ben es multi-ban egyarant, igy ez is erdekel, de kifejezetten MMORPG-vel es MMOARPG-vel meg nem jatszottam. A kerdeseim:

1., A jatek akkor ingyenes letoltheto?
2., Mekkora a merete?
3., Hany, es milyen meretu patch-eket kell hozza feltenni? Eleg-e a legutolso / legujabb patch?
5., Mennyire atgondolt, egyszeru es kezdok szamara is kezelheto a multi resz es a chat?
6., Multiban kulon van-e closed es open net / szerver, vagy itt egybe van ez az egesz gyurva (ez lehet, hogy hulye kerdes, de nem jatszottam meg ilyennel)
7., Milyen szervereken szoktatok jatszani, es gyakran vagy ritkasan vagytok?
8., Nagy a community ennel a jateknal, vagy mindig uresek a szerverek?
9., Ha inditok egy karit kiprobalas szinten, tudok veletek jatszani az elejetol fogva, vagy pedig lvl x-ig nem? Vannak-e mas kitetelek esetleg?

Na ilyenek erdekelnenek, mielott belekezdenek a dologba.  :respect:

Szia.

1: Igen a jatek ingyenesen letolthetto.
2: Hat ugy kb.:2GB
3: A patcheket automatikusan leszedi. Az legalabb megint 1-2gb :p
4: Elozovel megvalaszolva
5: Nagyon egyszeru. Hiszen Trainee szigeten kezdesz es addig nem tudsz onnan eljonni mig az alapokat meg nem tanultad. hehe :p Ha meg a Shoutot akarja valaki hasznalni. Hasznalni kell a felkijalto (!) jelet es utana a szoveged irhatod.
6: Ez a jatek MMORPG tehat csak neten jatszhatod. Vagyis folyamatosan kell net kapcsolat. Ugyanis serverhez kapcsolodunk.
7: Mindegyik szerveren talalsz magyart. De talan a Tortus serveren van a legtobb aztan Bahamut vagy Yeti. :p De Tortus servert nem ajanlanam. Sok arra az idiota. :p
8: Na ezt nem ertem. Vannak idoszakok mikor pangas van de van amikor tok sokan vannak.
9: Hat sajna nem nagyon tudsz a kornyekunkon nyomulni. Mert van egy skala amibe belle kenne esni. Az az vagy -10 lv vagy +10 lv lenne. Tehat nem lehetsz kisebb vagy nagyobb 10 szintel mint akkikel egyutt partizol. Pl.: Nekem van lv 98 karim nem partyzhatok LV 88nal kisebb karival vagy 108 asnal nagyobbal mert vagy a kisebbik vagy en szivnam meg. Mert keveseb Exp jonne be. De lehetunk egy partyba ha tavol vagyunk egymastol. :p
Sok sikert es jo mokat meg mákot a jatekhoz. Persze ha leszeded a jatekot.
Soha tobbet Ikrek jegyuvel.

#2409 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 17:24

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 13:08

...
2., Mekkora a merete?
...

a játék kb 1-2gb nem tudom pontosan
kell patch hozzá de nem sokat tölt le, kb 100mb ot szed le patchként(4mb-os nettel 5perc volt a patch nekem kb)
és ha felrakod a játékot akkor 3.7gb lesz patchel mindennel együtt

a többit már megválaszolták helyettem :)

Szerkesztette: Bewer 2009. 02. 05. 17:25 -kor

Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#2410 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 20:27

Idézet: NoName1981 - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 14:33

Szia.

1: Igen a jatek ingyenesen letolthetto.
2: Hat ugy kb.:2GB
3: A patcheket automatikusan leszedi. Az legalabb megint 1-2gb :p
4: Elozovel megvalaszolva
5: Nagyon egyszeru. Hiszen Trainee szigeten kezdesz es addig nem tudsz onnan eljonni mig az alapokat meg nem tanultad. hehe :p Ha meg a Shoutot akarja valaki hasznalni. Hasznalni kell a felkijalto (!) jelet es utana a szoveged irhatod.
6: Ez a jatek MMORPG tehat csak neten jatszhatod. Vagyis folyamatosan kell net kapcsolat. Ugyanis serverhez kapcsolodunk.
7: Mindegyik szerveren talalsz magyart. De talan a Tortus serveren van a legtobb aztan Bahamut vagy Yeti. :p De Tortus servert nem ajanlanam. Sok arra az idiota. :p
8: Na ezt nem ertem. Vannak idoszakok mikor pangas van de van amikor tok sokan vannak.
9: Hat sajna nem nagyon tudsz a kornyekunkon nyomulni. Mert van egy skala amibe belle kenne esni. Az az vagy -10 lv vagy +10 lv lenne. Tehat nem lehetsz kisebb vagy nagyobb 10 szintel mint akkikel egyutt partizol. Pl.: Nekem van lv 98 karim nem partyzhatok LV 88nal kisebb karival vagy 108 asnal nagyobbal mert vagy a kisebbik vagy en szivnam meg. Mert keveseb Exp jonne be. De lehetunk egy partyba ha tavol vagyunk egymastol. :p
Sok sikert es jo mokat meg mákot a jatekhoz. Persze ha leszeded a jatekot.

Na ezt kikérem magamnak, én nem tartom magam idiótának és a barátaimat sem. És amennyi idióta van tortuson ugyan annyi van máshol is ez csak nézőpont kérdése kinek mi -ki az idióta.

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2411 Felhasználó inaktív   NoName1981 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 04:40

Idézet: worldside - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 20:27

Na ezt kikérem magamnak, én nem tartom magam idiótának és a barátaimat sem. És amennyi idióta van tortuson ugyan annyi van máshol is ez csak nézőpont kérdése kinek mi -ki az idióta.

Ha nem a te inged nem veszed magadra!!! Ennyi. :p
Soha tobbet Ikrek jegyuvel.

#2412 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 06:29

Idézet: NoName1981 - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 4:40

Ha nem a te inged nem veszed magadra!!! Ennyi. :p

Akkor se húzd le a tortust ha megkérhetlek köszönöm.

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2413 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 07:37

Flame, On? :hemuveg:
Server:Tortus

Klán:Angha

Visszavonult:
CloudBlade lvl 123 knight
Hallion lvl 93 BS

#2414 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 12:40

Hárpia

Lesz hárpia?
Eddgi infó: KTS-en tesztelik, távolsági támadás . attack speed unity, és hawk/sala ritkaság.
server: Bahamut
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild :  LostEmpire, DarkShogun
Kép

#2415 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 15:30

"Sok arra az idiota."  ----->  "Na ezt kikérem magamnak, én nem tartom magam idiótának és a barátaimat sem"

???

Nem tudom, hogy az emberek többsége miért veszi magára az ilyen kijelentéseket...

+"És amennyi idióta van tortuson ugyan annyi van máshol is ez csak nézőpont kérdése kinek mi -ki az idióta."

Szerintem joggal idiótázott. Csak vissza kell lépni 1-2 oldalt a fórumon. Meglehet, hogy máshol is vannak idióták (sőt biztos), de a tényekből kell gazdálkodni.

És igen, akinek nem inge, az ne vegye magára.

I hate Mondays!

#2416 Felhasználó inaktív   kahunaboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 17:38

Na végre tegnap r4 lettem,armort már megvettem (kicsit fura volt elsőre, szoknya beutése van :D ) a fegyverrel leszek kicsit bajba, ami tetszene az 60_85 milla között láttam eddig,én meg neszeretem +olni eddig 4 nel mindig tört:(,de majd lessz valahogy.

És igen idióták minden szerón vannak XD!!

#2417 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 21:53

Idézet: DreamGoblin - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 15:30

"Sok arra az idiota."  ----->  "Na ezt kikérem magamnak, én nem tartom magam idiótának és a barátaimat sem"

???

Nem tudom, hogy az emberek többsége miért veszi magára az ilyen kijelentéseket...

+"És amennyi idióta van tortuson ugyan annyi van máshol is ez csak nézőpont kérdése kinek mi -ki az idióta."

Szerintem joggal idiótázott. Csak vissza kell lépni 1-2 oldalt a fórumon. Meglehet, hogy máshol is vannak idióták (sőt biztos), de a tényekből kell gazdálkodni.

És igen, akinek nem inge, az ne vegye magára.

Azt aláírom, hogy sok hülyeségen veszekednek a fiuk itt de ha bajba kerülök vagy valamire szükségem van akkor segítenek első szóra. És ez vica verza működik. Mi igen is jóban rosszban összetartunk. Lehet ,hogy sok hibánk van de szerintem sokan mélyen meghúzhatnák magukat mert a segítő készség csírája sincs meg bennük. Nilstran nem kívánok flamebe kezdeni ez csak a véleményem. Én igen is büszke vagyok ,hogy ismerem ezeket a fiukat. És igen is magamra veszem ha azt írják, hogy a tortuson idióták vannak mivel én is tortusos vagyok.

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2418 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 00:02

jó te itt most új témát kezdtél... ebbe én nem szeretnék belefolyni

I hate Mondays!

#2419 Felhasználó inaktív   Cuddy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 01:30

world.. minek veszed fel akkor az idiota inget?
:matrix:
100 x 100 pixel :o

#2420 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 08:52

Idézet: Cuddy - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 1:30

world.. minek veszed fel akkor az idiota inget?
:matrix:

Doc a poén az egészben ,hogy tőled nem vártam mást:D

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +