HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#3181 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 08. 15:55

Idézet: lamadragoon - Dátum: 2010. febr. 5., péntek - 18:33

Bahán fresh kentáért mennyit kérnek mostanság?   :confused:

2b
server: Bahamut
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild :  LostEmpire, DarkShogun
Kép

#3182 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 08. 19:44

Idézet: ebron - Dátum: 2010. febr. 8., hétfő - 15:55

2b

Thx

Hm..
1-1,5 nek jobban örültem volna :)

#3183 Felhasználó inaktív   Jonesy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 20:47

Mit mondjak, ügyesek voltak a gpotatonál. Brutális lag és meg farm spot sincs már. Ha az volt a céljuk, hogy leamortizálják a játékosok számát akkor szerintem elérik a céljukat. Ez a szerver egyesítés volt a legnagyobb ötletük.

#3184 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 14:46

Akkor ezek szerint nem csak én vagyok elégedetlen! :mad:
Tegnap 5 perc után kiléptem annyira szaggatott,és ráadásul ment a szájkarate a 2 exszerver tagjai között :(
+
ezt e névváltoztatást se nagyon vágom,mert valami név végi számokról pofáztak,de az nincs,próbáltam a chat-parancsot is ,az sem ment..tegnap semmi sem sikerült!

#3185 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 12:16

Na asszem szint alapján már benne vok a Tortus top 5-ben ;)

Meghát cuccok alapján is (mihelyst elérem t2-t -.-)

Kép
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#3186 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 09:24

Tájékozatásul!

http://lostempire.guildportal.com/

Február 15-étől újra megalapítottam a LostEmpire-t.

Ebron
pet:
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Kép

#3187 Felhasználó inaktív   kahunaboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 16:58

Idézet: Piotr - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 12:16

Na asszem szint alapján már benne vok a Tortus top 5-ben ;)

Meghát cuccok alapján is (mihelyst elérem t2-t -.-)

Kép

Gratulálok ez már szép teljesitmeny,mondjuk el is varjuk tőled,csak csodálni tudlak az ambiciod miatt nekem a 111 es druidamalig fejlodik,mar ,a 90 es SB et meg neha tolom ,de most mas mmorpg utan neztem kicsit kikapcsolodaskent. (Elmondhatnád a titkok ,hogy van ennyi ambiciod a tanulás mellet,vagy csak már én vagyok öreg ,a gamehez(33)? Amugy nemhiszem mert játszani szeretek csak neha belefásulok a Rappibe

#3188 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 19:47

Nekem az volt a bajom a Rappelz-el, hogy nem volt igazán motiváló bármit is csinálni benne, nameg elég egysíkú lett.

Egyrészt amikor R5-ösként abbahagytam, már bejöttek az R6 cuccok, de az, hogy olyan essen neked, millió óra dungeon partyba került volna, egyszerűbb valahogy pénzt szerezni, aztán megvenni. Márpedig amikor üzletelgeni kell egy játékban, akkor nekem felfordul a gyomrom, nem azért lépek fel, hogy AH-t lessem jó üzlet reményében, hanem mert ki akarok kapcsolódni egy kis hentelés idejéig.

Az egysíkúság meg ugye alapértelmezett, hiszen farmolás és dungeon mellett mit is lehetett csinálni? Semmit, húzhattál maximum egy újabb karaktert/petet. Nem voltak endgame tartalmak, de ez amiatt is van, mert eleve nem is terveztek a játékba valami végső szintet. Csak tudnám, hogy amikor két év múlva lesznek 200-as szintű emberek és jön egy új, aki akkor vág bele, azt mi fogja motiválni? Az, hogy esetleg 5 év alatt ő is lehet ekkora?

Írtam már itt többször is a topikban, hogy mit hiányoltam, mit kifogásoltam a játékban, eddig javarészt semmit se csináltak abba az irányba, amit szerettem volna.

Gyatra az RPG része, sokkal több lehetőség kellene a karakter testreszabhatóságára, sokkal-sokkal többféle droppnak kellene lennie, nagyon hiányoltam, hogy bossoknak nem volt valami unique droppjuk. Ezen kívűl a játéktér se túl nagy egy zsúfolt szerveren (sose tudtam úgy farmolni, hogy 2-3 illető ne legyen a közelben), a dungeonok lehetnének insták inkább (kevesebb lag, és nincs olyan, hogy partyk egymássak konkurálnak). Na meg hol vannak a questek magasabb szinten? Így ez nem MMORPG hanem MMOH&S (hack&slash)...

Na mindegy, végülis jó játék volt ez egy ideig, de például a wow-hoz képest, amivel mostanában ütöm el az időt, ez nagyon gyenge, pedig annak is vannak azért bajai rendesen.

#3189 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 21:48

Tényleg sok hibája van,meg r5,r6 után elvész a motiváció(kivéve 1-2 embert),csak gyűlnek a jobpointok és semmire nem mész velük.
Én is szinte a kezdetektől nyomom,azzal a "szerencsével",hogy nekem általában heti pár óra jut,és ritkán van az,hogy több órát is tudok egyfolytában játszani. Ezért én ritkán tudok dp-t vállalni illetve nagyon-nagyon lassan fejlődök,és volt,hogy kimaradt több hónap is.
Próbáltam én is valamivel változatosabbá tenni és kipróbálni mást is (wow,archlord,cabal stb.),de valahogy mindig visszatértem. :confused:
Most próbálom az Allods-ot és várom az Aika-t (mindkettő gala család).
Pio tényleg csodálatra méltó,persze neki már csak "hivatalból" is nyomnia kell,hisz ő olyan,mint egy világbajnok,mindenki őt akarja lenyomni  ;)

#3190 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 23:13

Igazából nem tudom mi tart itt :D A guild mindenképpen, nem egy társammal már 3++ éve együtt toljuk jóban-rosszban, bátyám is tolja, az is egy jó pont. Bulizni nem járok, és az utóbbi egy-2 évben akárhány offline gamet próbáltam ki egyszerűen nem tudnak lekötni. Egyszer végig viszem, k sirály, láttam outrot de amúgy semmi. Rappelzbe meg látom, hogy vmit elértem, él a versenyszellem, meg itt másokkal lehet tolni.
Most éppen elkezdtem amúgy entropia universet is. Gondoltam ha már kocka vagyok, akkor keressek már pénzt is vele, másfél hónapot adok neki aztán meglátom hogy megéri-e ;)
Igazából sztem 155ig eltolom aztán max guild pt-kba mék és annyi lesz a game, most szerzek majd wd mellé yellow geniet, 155re meg ott a +20 staff meg armor, utána már télleg nem lesz cél (jelenlegi állás szerint, már jópárszor gondoltam így, de vmi mindig feljött). Meg az idióta, irigy, mindenkinek-beszólok emberkéket leszámítva jól el lehet chatelni az emberek többségével. Csak az a kár hogy a legtöbb magyar egy ****. Alkalmi kocka adunk neki cuccot aztán csá, többet se látjuk.... na az ienek miatt néhány (de tényleg néhány) rendes kezdő emberkének lehet hogy elveszem a kedvét a játéktól a bunkó stílusommal dehát ez van. Idegesítő része is van game-nak persze, de ezek egy részét mostanába kiszűröm (napi 10-20 pm noname emberkéktől meg stb)
Szal én se tudok elszakadni, volt pár kísérletem de én is mindig visszatértem

További jó gamét ;)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#3191 Felhasználó inaktív   Izendor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 17:55

Igazából én úgy vagyok a játékkal nem akarok sietni egy az, hogy ki kell taktikázni a dolgokat csak
ugye exp ewentekre gyűjtögessünk ss-t vagy próbáljunk meg exp ewntekor több partiban reszt venni
Motiváció ebben játékban szerintem ha valamije van az embernek pld.-ul, hogy a 110+20-os yetim milyen jó  pet lm2  ben pedig sima kis r4 je van  és elég jól tud ölni  míg a többiek ölni is tudnak és persze így nem a low petem veszem elő hanem a nagyot .Mikor meg kérdezik hányas a pet én meg mondom 110+20 és jön a szöveg hogy nice jól esik mert csak  van érteleme elérni valamit és még más is tud fejlődni
Rájöttem arra is néha elég egy dologra koncentrálni és kivárni  azt amit más már elért mert ö is bele tette az idejét   
Szerver:Naga
Guild:KejorakuBersatu
Lv:153 Cardinal jlv 29
Pet:123+25 Yeti Prime  Bender+bővült super csapat

#3192 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 23:03

lehet,hogy hülye kérdés,de soldier mellé hawk vagy angel jobb :confused:
vagy esetleg valami más??

#3193 Felhasználó inaktív   Jonesy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 12:39

Szerintem mindenképpen valamilyen patakos pet a jó, hiszen a soldier elsősorban DD. Angel pedig nem warrior class mellé való (attól függetlenül, hogy sokan ugy hiszik, hogy az angel az über pet aminél nincs jobb :D ).

#3194 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 17:01

akkor ezek szerint jó vagyok a madárral,csak néha jól jönne egy kis gyógyítás valahonnét,mert a scrollok szart sem érnek :(

#3195 Felhasználó inaktív   Izendor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 17:53

Esetleg meg egy 90+10 es yeti beltben dob a defenensen valamit jah nekem +7 es ruham van de kaksit sem er  neha a felturbozott high petek defensehez kepést  ;)

#3196 Felhasználó inaktív   Izendor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 17:54

én úgy gondoltam yeti belt meg kint meg egy yeti es jól van 

#3197 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 21:34

a 90-es yeti ott figyel az övemben,de azért a hawk-ot nem cserélném le yetire,mert azzal csak a def. lenne jobb,de szarabbul támadnék szerintem.

#3198 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 08:12

Attention all guilds of Rappelz!
The Seekers are well on their way to making their presence known through the land. This emergence from the darkness is a warning that the rise of this cult is complete, and they are in their next stage in conquering this world. The leaders of the Asura, Gaia, and Deva havea met and are formulating their counter attack against this ancient foe and are calling for the most powerful heroes of Rappelz to show their might. Your efforts will be pivotal in the plans for turning the tide in this war. A competition will be held where each guild will put forth their most skilled hero to battle to be the champion of the world, and help to save the land from darkness.

Rules:
Your guild must own one of the dungeons at the time of the beginning of the tournament (March 1).
Only one hero from your guild can participate in the tournament. Please choose one alternate hero as a backup in the event that your hero will not be able to attend his/her fight.
If the Hero and the alternate are not available to fight, your guild will be disqualified from the tournament.
An alternate hero may only be used for one match.
Alternate heroes may not be used in the semi-finals and/or finals.
In the event that a hero is not able to attend a fight and their alternate has already fought for them previously, they will be disqualified.
If a hero is not able to attend any of their matches due to an emergency, your alternate will become the new hero. In this case, you will no longer have an alternate hero.
All participating heroes and alternate heroes must have been in the guild at the time the event was announced.
After a guild has chosen their participants, the guild leader must email rappelz@gala-net.com with the subject “HEROES”. This email will include the hero’s name, the server name, the alternate hero’s name, and a guild motto that will be included in the winner’s post.
Participating guilds must contact us by 12:00 PM PST on March 4 or they will be disqualified.
All fights will occur between 10 AM and 1 PM PST M-F.
We are not responsible for any items not returned or lost/stolen by your guild heroes and/or alternate heroes.
All fights will be performed in the abyss with a game master referee.
Fights will be recorded by Gala-Net staff.
Immorality and wrath gained from the fights will be removed.
Items, experience points, and lak lost from fights on Pantera will be restored.
Any items may be used in the fights.
No exploits may be used in the fights (judged by the attending GM’s)
Players will turn PK on and a signal from the GM will start the match. Players that begin fighting before the signal is given will be disqualified.
Schedule:
March 8: Fenrir
March 9: Pantera
March 10: Tortus
March 11: Naga
March 12: Bahamut
Format:
Round 1: Four contestants will be chosen at random to receive a pass. The remaining eight contestants will fight.
Round 2: The winners of round 1 will fight the contestants that received a pass.
Round 3 (Semi-Finals): The four winners of round 2 will fight each other.
Round 4 (Finals): The final two heroes will fight each other!
Prize:
A post on the GM events page including the Hero’s name, the name of the guild they are from, and their guild motto.
10 God Mother Fairy Bottles and a piece of r6 jewelry chosen by the hero.
Special cloak designed specifically for the heroes.

Pio ezt tessék megnyerni!!!

ui: 10 szint múlva már talán én is indulhatok ilyenen...
pet:
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Kép

#3199 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 10:27

Rajta vagyunk az ügyön, belt wd már van :D
Allyba van egy r7 wd meg r7 t1 staff, de a csávó egy f**zkalap, úgyhogy sztem abból nem lesz semmi. A másik problem meg az hogy az egyik legerősebb ally úgy döntött hogy megtámad minket hogy kiüssenek engem a játékból :o

UI: és azt se tudjuk hogy ally tagok is jelentkezhetnek-e :s

Szerkesztette: Piotr 2010. 02. 24. 10:40 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

#3200 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 23:12

Geccó jó az új dungi system, minden noob sír, mi meg kb dupla annyi xpt csinálunk mint előtte XD
Így már megvan az 1% /ss hehe :p
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161