HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#481 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 13. 15:13

Idézet: thehutt - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 15:24

Na azért én tegnap fejlődtem melletted egy szintet,a 2halál ellenére  :up:

Az lehet, de csak azért sikerült így, mert a másik breeder előszedte az evo2es orkját, meg én is, miután kihalt a fél party. Utána már nem igazán kellett a bishopnak gyógyítania, ő is harcolt már a vége felé. :) Ebben csak az volt a rossz, hogy a többi petemet nem igazán tudtam használni, fejleszteni :(
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
Guild:  6thSense
My Webpage Mirror

#482 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 13. 15:14

Idézet: Piotr - Dátum: 2007. dec. 12., szerda - 23:09

[...]
Amúgy ez pet jp reset dolog miért jön? Meg hol van ez a hír a logout timerrel együtt?

Klánfórumon írta Gabó, majd utánanézek - ha lesz kedvem - valami hivatalos forrásnak is. ;)

#483 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 15:15

Idézet: Piotr - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 15:55

Ez az event is béna lecc, ahogy hallottam...
Nem mobokból esnek hanem randomra benyomják külön területekre a csomagkat -.-

Mindenki csak Lydiannal fog össze-vissza rohangálni :)
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
My Webpage Mirror

#484 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 15:27

A nyalókákért kár lesz, a télapó ruhák meg a halloween eventhez hasonlóak lesznek, vagyis kismértékben adnak a hp/mp-hez, a p.attackhoz, és gondolom ezek is csak időlegesen maradnak meg.

De jó... Éppen kaptam partyt, erre dc, de már megint komplett szerverleállásnak tűnik a server status oldal szerint... :(

Szerkesztette: SuMMeR 2007. 12. 13. 16:16 -kor

#485 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 18:06

Kihasználtam a friss szervert kártyauppolásra, szerencsére 4-ből 3 sikeres upp volt, ráadásul mindhárom sikeres buff-kártya lett. :D Van +3-as FOSF megint... :Đ

#486 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 19:59

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 19:06

Kihasználtam a friss szervert kártyauppolásra, szerencsére 4-ből 3 sikeres upp volt, ráadásul mindhárom sikeres buff-kártya lett. :D Van +3-as FOSF megint... :Đ

anci cubeval?
My Webpage Mirror

#487 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 22:57

Persze, sőt, mindet ancienttel csináltam kivéve az EW:lightning kártyát, de abból van még úgyis fél tucat. Most meghagytam még két ae-t a jövőbeli +3-as Spirit of Rockhoz, de ahoz még két +1-es is kellene...

#488 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 22:17

Ma fejlődtem két szintet a druidával, kicsit be is sokalltam talán... Volt olyan is, hogy egy R5-ös priest (doctr3s) ide adta az ugyancsak R5 orkját, aztán kaptunk buffokat és egyedül elkezdtem CV2 Con2-nél farmolni, ő meg buffolt néha, illetve a boss esetén gyógyította az orkot. Ezzel a módszerrel sikerült egy szintet lépni egy stamina saverrel. Azt hiszem talán van esélye, hogy mindkét fontosabb buffom lvl9-es legyen vasárnapra a siegere, végülis a Spirit of Rock már annyi, a Force of Sacred Fire-hez meg kell még 100k jobpont, csak holnap nem túl sokat leszek...

#489 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 18:09

Kezdek anyagilag egyenesbe jönni, ma eladtam a sirenemet (el volt cseszve skillügyileg, bár ez most már annyira nem érdekes a közelgő patch tükrében), meg esett ma egy ork és be is lett fogva szerencsére. Azt hiszem a druidám relative több petet talált, mint a nagyobb archer. Az archernek - ha jól emlékszem - 2 yeti, 2 salamander és 1 red pixie volt, a druidának 3 skelleton, 1 salamander és 1 ork, tehát szám szerint azonos, de ugye az archerben benne van plusz fél év játék. :D

#490 Felhasználó inaktív   d0ctr3s 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 01:48

GZ :D
a siege ugy sikerult ahogy vártul :/
ha nem lett volna +20 szint különbség átlagban akkor talán tudtunk volna védeni... :s
de sajna ma már az r4 is csak levesbe valo....
Rappelz:
Szerver:  Tortus
Alliance:
Klán:       BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek

#491 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 14:08

Csak tudnám, a Guru/EN szövetségnek mekkora értelme van Moon2-ben üldögélni, a bevétel a sok R5-ös karinak az igényeihez semmi... Vagy tényleg csak Pio miatt volt az egész? :Đ

Mindenesetre én nem megyek ellenük siegere Moon miatt, ha már védeni se sikerült. Majd ha a kahunám R5 lesz, akkor benne leszek, de most csak rohangáltam mint egy mérgezett egér, és dobáltam a core-ra a healt meg a respawnoló party tagokat buffoltam-gyógyítottam amíg valaki le nem csapott. :Đ

#492 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 12:36

Gondolom ez már a karácsonyi patch,mert már másfél órája jön le! :eek:
Remélem lesz valami használható javítás is,nem csak szir-sz@r időkorlátos cuccok!

#493 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:32

Naigen, jött egy nagy patch is, meg aukciós ház is, amit ki is kapcsoltak nagy hirtelen, mert bugos. Nekem is nagyon lassan csorog lefele, nem tudom mikor lesz ebből ma játék.

Idézet

* Auction Houses have been added to each major city.
    * The Auction System is disabled as there is a bug where items up for auction sometimes disappear.
    * Security System added to character deletion and warehouse access.
    * Right Click Features: Click on a player then right click on their portrait to quickly access common features like requesting a trade, adding a friend, whisper, duel, etc.
    * A Rank 5 shield was added
    * Some Rank 3 items have their graphics updated
    * New Rank 5 weapons added. Their glows are not in, xbows are not in.
    * Players can store more Rupees than before in their warehouse. This is temporary as a new storage system is being designed.
    * The camera system has been improved.
    * Laksy's Anchor is now a non-PK area.
    * Fixed an issue where Creature Name Change cards would not work from a quick slot.
    * Fixed an issue when Pets would auto use skills at the wrong level than you defined.
    * Fixed an issue where Pets could learn certain skills past its maximum level.
    * Some parts of Rondo and Ceriu Desert have their maps updated.
    * Fixed an issue with debuffs in PvP
    * Fixed an issue where some consumables would not be properly removed after they were used.
    * There is now a more detailed message when you successfully combine items.
    * Certain pet skills obtained through overbreeding can now be obtained at any stage of overbreeding even if you did not learn the skill during the overbreeding of the first evolution. Eg. Evo 1 overbreed skill might be a basic buff. Evo2 overbreed skill would be an intermediate buff.
    * Mana Burn skill has been changed
    * Christmas Event has begun
    * All Pets have been respecced. Their JP has been refunded and their skills have been reset.
    * Tamed pets show up correctly in the warehouse.

Auction System Explanation:

* You pay a registration fee for putting items up for auction, the amount depends on the duration of the auction.
    * When you bid on an item, the bid must be at least 1% higher than the current bid.
    * When your item is sold you pay a 3% service charge.
    * When you buy an item or if the auction is canceled the items will be put in your storage box.
    * Items left in your storage box for more than 15 days will disappear.
    * You can not sell non-tradeable items, or items with a time limit, or items broken through failed enchantment, or formed creatures.

Christmas Event:

* Randomly in the world small batches of presents with a sack will appear.
    * Open the sack to get a present.
    * The packages will then disappear and spawn somewhere else.

Security System

* When you log in you will be prompted to enter a security password. It is optional.
    * If you have a special character (eg. not a number or a letter) in your gPotato password then you will not be able to enter a security password. You may change your gPotato password at http://register.gpot...a=changeprofile
    * The security password is used when you would like to delete a character or open your warehouse.

#494 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:58

Gyakorlatilag Haloween event-hez hasonlóan xar lesz...Időkorlátos cuccok,ill nem mobokból esik az "ajándék" hanem...random spawn...a földön.
Meg városokat "feldíszitették"...kész karácsonyi hangulat van..: d

Szerkesztette: Elrohir 2007. 12. 18. 14:59 -kor

#495 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:18

Szuper... 40%-nál lefagyott a patch, újraindítottam, kezdte elölről... :down:

Szerkesztette: SuMMeR 2007. 12. 18. 15:18 -kor

#496 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:34

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 14:18

Szuper... 40%-nál lefagyott a patch, újraindítottam, kezdte elölről... :down:

Szopacs  :(

#497 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:35

Most hogy elkezdtem nézni a Claymore c. anime-t...egyre jobban érdekel,hogy kezdjek egy holy warriort  :D

#498 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:36

A lefagyásos hibára talán megoldás, ha a launcher ablakban Ctrl+F5-öt nyom az ember, ilyenkor újratölti az oldalt, és a patch is elindul(hat). Nekem egyszer már sikerült, mert 3%-nál állt vagy 5 percig.

#499 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:38

Idézet: Elrohir - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 15:35

Most hogy elkezdtem nézni a Claymore c. anime-t...egyre jobban érdekel,hogy kezdjek egy holy warriort  :D

:offtopic:
Jó kis sorozat, nagy kár a végéért. Valószínűleg a még futó manga miatt zárták rövidre az egészet, gondolom majd lesz következő évad. Nem lövök le semmi poént persze, nyugodtan nézd csak. :D

#500 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:44

nekem lejött,ki is próbáltam! ;)
találtam egy-két cuccot(kesztyűt,palástot stb.), egész jópofák! :p
Ez a biztonsági rendszer elég hasznos dolognak tűnik!

Ja,és a legjobb ez a jobb egérgombos kattintás! Végre nem kell kis ablakokat nyitogatni,meg neveket beírogatni! :up:

Beraktak jó nagy karifákat is,meg egy pár díszítést és egy párhelyen megváltoztak a terepviszonyok is!

Nekem az az érzésem,hogy kicsit kevesebb lett a mob! :mad:  (vagy csak sok az ember?)

De a legfontosabb,hogy újralehet osztani a pet pontokat!!!!

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.