HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#561 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 01. 16:33

Remélm nekem nem lesz NET hiba. 2. nap Rappelz nélkül :( Ellenben honap estétől hétfő reggelig ráérek játszani. Ilendő lenne végre elérni az r4-et. Valami hír az aukciós házról? Esetleg a héten összeálhatna egy Tara party mert a multkor pont ki kellett logolnom mielőtt elhasalt volna és mire visszaértem nekem nem esett ki a quest item. A lvl 74 priestem már elég helpfull tudna lenni.
Ha esetleg összeállna egy pt légyszi szóljatok. Franyek-ként vok bent tortuszon.
Szerver: Tortus

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#562 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 16:36

Ahogy Rovar mondaná.. "Egy kérdés" A szaggatott vonal alatti rész az aláírás helye? Mármint ahova ki van írva hogy ki milyen szerveren mekkora és milyen petje van...

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#563 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 01. 16:48

Szia Franyek. :)

A boss questezés a BH-ban attól függ, hogy melyik R5 karakternek van kedve szórakozni vele, a múltkor szerncsére Pio jött a két full OB orkjával. Gondolom majd idővel megint több kisebb karinak összejön a quest (Limo talán, ha ő nem volt most, meg docnak is van r3-as karaktere)

Aláírást az adataidnál tudsz berakni.

#564 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 16:57

Piotr: tudnál valamiféle leírást, hogy melyik orc, skel skillek felé érdemes menni ? Mert mindenki mást mond ezzel kapcsolatban.
Nekem mondjuk csak egy 75ös orc és 71 skel figyel, de attól tartok félreskilleztem. (pl megoszlanak a vélemények arról is, hogy skelnek hunter vagy warrior armor kell)..
Más, de ezzel kapcsolatban: miért a skel-orc párosítást választottad ?! Van ennek különösebb oka vagy csak azért, mert 2 külön típusból is magas peted van ?! Azért kérdem csak, hogy érdemes erre koncentrálni, vagy inkább a dual orc lenne jobb ?! (sokan ez utóbbira esküsznek)

#565 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 19:23

Ott voltam Pioval azon a napon csak hát ugye lagonom kellett Taránál a Blessing of sunlight miatt :)
Primal már megvolt, viszont Crustalino nagyon jól jött!
Tara azért kellene mert már csak az van LM-ben és akkor nem is kell arrafelé néznem többet csak ha valakinek segíteni kell főbosst ölni. Nem is sűrgős csak szóljatok ha alakul boss pt.

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#566 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 19:32

Azt hittem hogy jó tank lesz a skell de rájöttem hogy az orc sokkal jobb breedernek. Úgyhogy most dual orcom van (végülis nem dual, mert nem egyszerre használom őket)
Szerintem ízlés kérdése, pl sorcinak tuti skell kell, hunter armorral mert ott van neki a combat support és ha ad dirk-t skellnek akkor naon durva attack speedet lehet kihozni neki.
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#567 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 13:19

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. jan. 1., kedd - 20:32

Azt hittem hogy jó tank lesz a skell de rájöttem hogy az orc sokkal jobb breedernek. Úgyhogy most dual orcom van (végülis nem dual, mert nem egyszerre használom őket)
Szerintem ízlés kérdése, pl sorcinak tuti skell kell, hunter armorral mert ott van neki a combat support és ha ad dirk-t skellnek akkor naon durva attack speedet lehet kihozni neki.

BUÉK minden fórumozónak!

Hogyan tudsz tankolni orkkal? Én a cleric-kel is nehezen gyógyítom petemet, mikor azt kezdi el ütni a mob helyettem (evasionra gyúrtam clericcel, így akár egyedül is lenyomok mobokat egymás után, de partyban gyorsabb a fejlődés). HP-ja elég kevés, de legalább minden ütést benyel.  :(  Pedig a clericnek kicsit jobb a gyógyító képessége (igaz breedernél erősebb a pet is). Gondolom mikor szólózol, akkor két pet egyszerre van elől. Vagy amikor kevés már az egyik hpja, visszahívod? Mennyi a max idő, amíg együtt lehet 2 pet használatban? 1-1,5 perc? Hát kb ennyi kérdés merült fel bennem elsőre :)
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
Guild:  6thSense
My Webpage Mirror

#568 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 21:05

Kérek valakit(aki nem akkora noob,mint én),hogym árulja már el,mitől függ a sok dc? :think:

#569 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 21:45

Fene se tudja, mostanában nem DC van sok nekem, hanem lagos a játék, lagosabb mint akár egy-két hete. Persze most a net szolgáltatóm is kavart valamit, de elméletileg már kijavították tegnap a hibákat.

Amúgy disconnect alapban akkor jön elő, ha bizonyos ideig nincs adatforgalom a kliens és a szerver között, bár ennek ellentmond a hirtelen dc, amikor váratlanul, harc közben kapod az arcodba.

#570 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 00:40

Nálam orcnak alap pdef 1200++ amihez jön 150 teki buffból, 110 swből meg 180 warrior forceból.
Dual pettel nyomom, 1 perc 20 mpig lehet kint 2 pet.
Viszek magammal sok mana potit/scrollt/sodat és így tudom healelni az orkot.
Szóval solohoz jó cuccok kellenek petnek is meg karinak is. Itt az én összeállításom:
Kari: +10 armor/+9 2h mace
Orc: +10 2h axe/+12 warrior armor
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#571 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 08:22

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 1:40

Nálam orcnak alap pdef 1200++ amihez jön 150 teki buffból, 110 swből meg 180 warrior forceból.
Dual pettel nyomom, 1 perc 20 mpig lehet kint 2 pet.
Viszek magammal sok mana potit/scrollt/sodat és így tudom healelni az orkot.
Szóval solohoz jó cuccok kellenek petnek is meg karinak is. Itt az én összeállításom:
Kari: +10 armor/+9 2h mace
Orc: +10 2h axe/+12 warrior armor

Köszi az infokat, szép statok!

Nálam egyébként nem a DC-k száma a magas, hanem a Client error (kidob winbe és vmi client errorra hivatkozik, és kérdi, hogy elküldje-e a hibanaplót). Kb. minden 4. lognal előfordul, néha játék közben is. Újra kellene telepítenem a játékot? vagy másnál is gyakori ez a hiba?
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
My Webpage Mirror

#572 Felhasználó inaktív   Királyfi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 08:31

Ez mindannyiunk kedvence: A "Koreai hiba", amit "angolosítottak" úgy fél éve, de rajta ragadt az koreai név, mert az első időkben még koreai volt a szöveg. Gyakori jelenség nálam is.
Yeti: Kiralyfi Champion 120/ Job2 50

#573 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 08:36

Idézet: Királyfi - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 9:31

Ez mindannyiunk kedvence: A "Koreai hiba", amit "angolosítottak" úgy fél éve, de rajta ragadt az koreai név, mert az első időkben még koreai volt a szöveg. Gyakori jelenség nálam is.

Jaaa, nem tudtam, hogy lefordították, és ez még mindig az :) Köszi  :respect:
My Webpage Mirror

#574 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 08:43

Kiszedték a Christmas presentet a játékból az új, rövidke patch-el. Sebaj, nekem 90%-ban candy volt úgyis bennük, már a hajamat téptem néha. Coaston farmoláskor tudtam 3-4 spotot, ahol nagy valószínűséggel megjelenek, így legalább 10 percenként bontottam egyet, de minek...

#575 Felhasználó inaktív   angelside 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 10:01

A "drámai" szintű drop ráta emelés megmaradt még, vagy azt is visszatették az eredeti szintre?
Nálam ennek volt most értelme az event során, így végre esett pár pet kártya. Már csak megbízható Tamer-t kell találnom.

Az ajándékoknak sok hasznát nem vettem én sem.
" Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem."

#576 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 15:19

Igen, most jó volt a drop rate, 3 nap farmolás alatt Coaston 2 ork kártya esett, igaz hawkmant szerettem volna :) Volt olyan, hogy 4 r4def esett 200 chip elhasználása közben, ez egész jó szerintem. Az egésszel csak egyetlen probléma van, hogy mindenkinek esett pet kártya, ezért szinte lehetetlen eladni... A 2-ből 1et sikerült befogatni is, másik failed. Meg úgy általában semmit sem lehet eladni, mondjuk ez a ropi sellerek kivonulásának is köszönhető.
Kép

Szerkesztette: csandris 2008. 01. 03. 15:23 -kor

My Webpage Mirror

#577 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 15:58

A drop az elmúlt napokban elfogadható volt. Esett egy BP, 2 Strong Wizzard Ring, pár skill qb, meg r3 def és strike is volt, végül 3-4 kártya HW, DM részére. Az eventes cuccok nem hiányoznak majd, igaz nyalókából néha haználtam. Remélem húsvétkor - de talán nem ennek az eventnek a mintájára - tojásokat keresünk majd...

#578 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 21:09

Én a dropnövelést nem érzékeltem! Nekem nem esett az utóbbi időben semmi értékes! Lehet, hogy én játszom keveset!
Rappelz
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

#579 Felhasználó inaktív   angelside 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 09:34

Szerintetek a Tortus szerveren mennyit érdemes adni egy +1 Creature Taming kártyáért? (most vételre gondolok, nem eladásra)

Általában 30-40 misi között szokták hirdetni. Ér ennyit?
" Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem."

#580 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 10:23

Mivel vannak akik annyit képesek kiadni érte azért annyiért adják, én 10 millánál többet nem adtam ki taming kártyára.

Más: tegnap este porba alázott egy r6os breeder -_-'
Igaz hogy neki van 1 másik 115++ karija is, dehát akkor is....

Angelside: Neked van guilded? Ha nincs akkor szívesen fogadunk.

Szerkesztette: Piotr 2008. 01. 04. 10:23 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30