HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#641 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 20. 07:50

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 0:47

Nem függ a kari szintjétől a kövek. Magától a karakter szintjétől függnek a statjai a peteknek, minél magasabb vagy annál jobbak a statjai.

Ez elég fura de végeredményképpen reális, így a nagy pettel farmoló kiskarik kapnak egy kis büntetést, ha nem is túl veszélyes módon.

#642 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 13:14

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 7:50

Ez elég fura de végeredményképpen reális, így a nagy pettel farmoló kiskarik kapnak egy kis büntetést, ha nem is túl veszélyes módon.

de mivel a pet 80+os ezért a mobok a szint különbség miatt nem találják el
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#643 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 22:34

Idézet: Bewer - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 13:14

de mivel a pet 80+os ezért a mobok a szint különbség miatt nem találják el

A múltkor jártam úgy moon-ban, hogy az akkor a harmincas elején járó spellsingeremmel bementem a moon questeket csinálni. Az orbokat gyorsan összegyűjtöttem, meg még valami köveket is, aztán irány fallen falconokat keresni. Azok Ofo terme utáni hosszú folyósó vége felé vannak, most a szintjüket nem tudom, de nekem már vagy narancssárga vagy piros volt. Az ork akkor pont lvl81 volt, nem sokkal előtte lépett szintet, egy halállal vissza is esett volna. Na megöltem néhány falcont, nem is volt különösebb baj, de azért már gyógyítani kellett, amikor rámspawnolt egyszerre három is, Mindegyiket megütöttem az orkkal, azok szépen rá is fordultak, és itt jött a meglepetés, elkezdték sorozatban kritikusokat ütni. Egy-egy ütést még kibírt volna, de ezzel elkezdett úgy menni az élete lefele, hogy vissza kellett hívnom. A lényeg, hogy dungeon mobok tudnak veszélyesek lenni még jóval kisebb szinten is.

#644 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 11:54

Hiba: mostanában (úgy néhány hete) ha a játékba be vagyok lépve, de más programokat használok (FireFox, filmnézés, stb.) akkor elég sokszor, amikor váltok ablakok között, vagy teszem fel az FF-ben a megnyitott tálcák között, akkor egy pillanatra elsötétül a képernyő, majd visszaáll a kép. Az egérmutató ráadásul ilyenkor beugrik középre. Elég idegesítő, és tényleg nem csinált ilyeneket régebben. Hardver maradt ugyanaz, mint régen, max a videókártya drivere lett frissítve talán azóta. Másnal jelentkezik ilyen? Van is esetleg megoldás...?

#645 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 21. 12:04

Kedvenc GM-ünk, Tanda írt a közelgő változásokról:

Az itt felsoroltak elméletileg a következő karbantartás alkalmával lépnek életbe (jan. 22-én patch jön, ha minden igaz) Szokás szerint ez a tervezett, de bármi változhat, ha az utolsó pillanatban probléma merülne fel.

- a Winter Event indul  :)
- a kilépés késleltető (Logout Timer) életbe lép (csak akkor, ha PK bekapcsolva, vagy piros a neved, és nem városban vagy!)  :smoker:
- Esni fog egyes területeken. Más időjárás-effektusok a többi területekre később jönnek :think:
- R5 íj új texturát kap
- két újfajta R2 páncél
- Luna Chip is használható lesz. Ez a force és a soul chip keveréke.  :respect:
- 3D-s Gale of Axe képek (? ez bevallom nem tudom, hogy mi lehet. aki tudja írjon!) :confused:
- a magunknál hordható maximális rupee mennyiség megemelve  :rolleyes:
- a tárgyak használati tippjei frissitve
- a Feather of Return (Visszatérés Tolla) ideje módosult 20 percről 4 órára  :omg:
- és végül a legfontosabb: az aukciós házakban végre megjelennek az NPC-k, azaz beindul végre ez is  :up:

Az eventről egyenlőre több infót még nem találtam (legalábbis hivatalosat).

Majdnem lemaradt: > LINK az eredeti hizzászóláshoz < a Rappelz hivatalos oldalán

Szerkesztette: Yodli 2008. 01. 21. 12:16 -kor

#646 Felhasználó inaktív   angelside 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 12:42

Konkrétan mi lesz az a Logout Timer?
" Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem."

#647 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 12:57

Idézet: angelside - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 12:42

Konkrétan mi lesz az a Logout Timer?

Logout: azaz kilépés (pontosabban ez a karakterválasztó képernyőre való kilépést jelenti esetünkben). Szorult helyzetben szokták használni pl. amikor vmi mob bedarálna, gyorsan kiugrasz a karakterválasztási képernyőre. Ekkor a mob célpont hiányában abbahagyja a támadást, majd amikor újból visszalépsz már nem támad téged tovább ( kivéve ha alapból aggrózik, és a respawn pont környékén vagy).

Sajnos a működésére vonatkozóan nincs több infó egyenlőre. Magyarán nem tudom, hogy hány másodperccel később enged majd kilépni a játék. Csak a PKzókat  érinti ez egyenlőre. Ők meg majd beleszámolják ezt a pár másodpercet.

#648 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 13:21

Infó a Luna chipről: amennyire tudom pletykák alapján, a papok fogják tudni használni játékosokon, mert a gyógyítás nagyságát növelik meg. Nem kell többet két pap a partyba... ;)

#649 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 13:41

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 13:21

Infó a Luna chipről: amennyire tudom pletykák alapján, a papok fogják tudni használni játékosokon, mert a gyógyítás nagyságát növelik meg. Nem kell többet két pap a partyba... ;)

ezt a luna chipet én is láttam 1ik videón és ha jól tudom akkor éppen pixi healt nyomott rá az emberre

meg lenne 1 olyan kérdésem hogy ez az aukciós ház mit takar? mivel nem játszok ezért nem tudom, egy rövid kis válasz is elég :)

Szerkesztette: Bewer 2008. 01. 21. 13:42 -kor

Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#650 Felhasználó inaktív   angelside 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 14:12

Ezekkel tisztában voltam én is a logouttal kapcsolatban. :) De azért köszönöm.

A működésre vonatkozó többi infó érdekelt volna igazán. De ezekszerint nem lehet előre tudni pontosat. Akkor majd meglátjuk 22-én! :)

#651 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 10:59

Logout Timer:

Tanda rövid válasza egy ehhez kapcsolódó kérdésre:

Idézet

It lasts for 10 seconds. You have limited functionality during this time. Some commands work, some do not.

azaz: 10 másodperc a kilépési "késleltetés". Ezalatt korlátozottan cselekvőképes a karakter. Néhány parancs működik, néhány meg nem.

Ez se sok infó, de majd ha kijött a patch, akkor lehet pontosítani.

#652 Felhasználó inaktív   angelside 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:07

Az szuper, 10 mp alatt simán meg lehet halni.  :down:

#653 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:22

A mai patchről újabb infók (szintén Tanda az elkövető):

Idézet

It seems to be working on the test server right now.

We are getting upgrades to our patch server so they should run better by tomorrows patch.

Also the logout timer is in effect regardless of your pk status.

kapcs. ford.:
Úgytűnik a tesztszerveren működik. (mármint a patch) Az patch szerver fejlesztve lesz, ezért a mai patch letöltése jobb lesz már.

És akkor jöjjön a feketeleves:
A Logout Timer mindenkire vonatkozik, függetlenül a PK státuszától!!!

Ezt megkaptuk...

#654 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 14:43

Vicces lesz, ha egyedül futok be PP-be, akkor az az jelenti, hogy a végén meghalok, hiszen 10 másodperc alatt az a 8-10 mob rámver vagy húszezret, amikor nincs 8k életem se.

Anyjuk kínját már, amikor bevezették a falling injuryt, már az is egy köcsögség volt, de azzal még együt lehet élni, csak vagy óvatosan manőverezik az ember a mobok között, vagy szalad inkább. De még ha le is verik, nem valószínű, hogy a nem dungeon mobok kinyírják olyan rövid idő alatt (persze mondjuk a dm-ek nevében nem tudok nyilatkozni).

De ez már a dungeonban fog működni, ott a mobok nagyokat ütnek. Namost akkor minden partyba kell egy assassin, aki elöl fut, összeszedi a mobokat a többiek előtt (de ha sprintelve annyira lehagyja a hátul lévőket, akik emiatt pont megkapják a visszafutó mobokat, akkor /pkick), és persze csak akkor megy be egy party, ha már mindenki összejött a bejárathoz... gratula, na ilyen nem lesz. Csak egyszer haljak meg a logout timer miatt, törtlöm a fenébe a játékot.

#655 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 19:09

Még jó, hogy ez a patch előtt sokaltam be (újra  :reklamacio: ), így nem zavar annyira :)
Egyetlen ok miatt csinálták ezt: üzlet  :smoker:  Így mindig egy assának kell majd bemennie, majd party summon o_0 ami ugye keményen fizetős (gpotato). Legalábbis szerintem...
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
Guild:  6thSense
My Webpage Mirror

#656 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 19:21

Olvasgatom a hivatalos fórumot, és van olyan, aki szerint ilyennek kell lennie, miközben PP-ben még életében nem járt... :bolond:

Meghogy mi az a néhány mob, ami utánad fut, azt le kell tudni verni. Namost con1 de-hez menet ráugrik Big Foot, akkor szépen kap néhány 7-800-ast a koponyájára (a többi addról nem beszélve) mire kilogolna. Én már haltam meg így logout timer nélkül is, bár akkor veszettül lagoltam.

Amúgy egyértelmű, hogy ezzel a feather eladásokat akarják növelni, mert azt jelenleg csak a nagy szintű PP partyk használták, ahova berohanni egy helyettesítőnek van vagy fél óra. Persze a nem is olyan hülye devek meg azt szeretnék, hogy a lvl30-as moon party is használjon feather of summont... :reklamacio:

#657 Felhasználó inaktív   MasterRX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 10:21

Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt az oldalon, de a Rappelz-t már tolom egy ideje.
Kérdésem az lenne, hogy itt meg lehet e hirdetni accountot? Vagy tudtok e olyan magyar oldalt ahol meglehet? (mivel az angol tudásom egyenlő a nullával)
Köszi előre is a választ!

#658 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 10:34

Idézet: MasterRX - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 10:21

...
Kérdésem az lenne, hogy itt meg lehet e hirdetni accountot?
...

Most pontosan mire gondolsz az account-al kapcsolatban?

Szerkesztette: Yodli 2008. 01. 23. 10:43 -kor

#659 Felhasználó inaktív   MasterRX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 10:44

Konkrétan arra, hogy van egy lv115 knight -om és azt szeretném eladni. Külföldi oldalakon láttam, hogy jó áron lehet az accountokat eladni, és mivel én már meguntam így arra gondoltam én is eladom.

#660 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 10:57

Hehe...

Én csak a magam nevében szólok, de sztem a fórumot olvasók között nem nagyon fogsz vevőt találni. A másik meg az, hogy szted ki fog valós pénzt most kiadni erre a játékra (lásd legfrissebb patch újításai).

Végül: az account elméletileg nem értékesíthető. Senki sem örülne, ha a drágán megvett acc-ot végleg bannolják, mert kiderült, hogy vásárolt. A rupee sellerek miatt most amúgy is aggrósan reagálnak a GM-ek...

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.