HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#981 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 26. 22:51

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Nektek!

Grat Carto az R5-höz!

Nekem az event:
1 r4 def cube
2 r3 def cube
2 r3 str cube
nomeg egy rakat 1000-es bag.
Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

#982 Felhasználó inaktív   NoName1981 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 02:52

:)  Hi all. Koszike a tanacsot. Azon gondolkodtam hogy nem hagyom itt ezt a szervert. Már ezt follepittetem Es szar lenne ujra kezdeni  az egészet. Minden ert megkuzdeni ujra. Ugyhogy ne varjatok ram. :D Ja es Mekkora szar hogy ki irja hogy veszel vagy eladsz. Ezt a sok noobnak csinalhatak. :D  BB majd meg irunk egymasnak.
Soha tobbet Ikrek jegyuvel.

#983 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 05:20

De ebben főleg az a szégyen, hogy minden hülyeséget megcsinálnak csak a hibákat nem javítják ki. :confused:
Carto gz ismételten r5höz :D
Ne veddd komolyan amit este írtam, ha mást nem velem jösz ptbe, ott meg úgyis én halok :p
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#984 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 18:07

Nagyjából 60millióba fájt nekem ez a szintlépés... :D Az összes cuccom feluppoltam (hiden village-ben pedig), meg már az ork r5 fegyverét is, úgyhogy most megint nem vagyok gazdag. :Đ

#985 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 10:32

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 17:07

Nagyjából 60millióba fájt nekem ez a szintlépés... :D Az összes cuccom feluppoltam (hiden village-ben pedig), meg már az ork r5 fegyverét is, úgyhogy most megint nem vagyok gazdag. :Đ

Nekem pont ezzel van bajom. 102 lvl-n vagyok es nincs pénzem felhúzni a cuccaim (lvl1 mind). Orcnak nincs armorja, skelnek se ártana r5-os fegyver. De mégis miből ? 5m-ból amim van ?! Hiába farmolok, úgylátszik (a nagyon fantasztikus r2es) event óta a petkártya droprate is kalap sz.r.
Pénz kellene, de nem tudom honnan...

Szerkesztette: LTom 2008. 03. 28. 10:36 -kor

#986 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 14:53

Van egy módszer amire én ráálltam kezdesz új karaktert felnyomod addig mig előtudod hívni a petet nagy pettel elmenni trainee islandon a 8-9 roosterekhez /északi részen/. Én nem pénzszerzés miatt voltam taming cardokat akarok és este esett is egy 10 perc alatt :D Kell a +6 taming pionak e-5re hogy tudjon befogni magának egy unikornist nekemeg egy fehér sárkányt :D  :cool:

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#987 Felhasználó inaktív   NoName1981 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 15:20

Sziasztok. En is fellek az r5-tol. Mar csak 10 szint van hatra. Es pont az miatt hogy nem lesz penze az embernek megvenni meg felluppolni a cuccot. Mondjuk tegnap amikor dp-ztunk akkor esett egy ruha vallakinek. Kiderult hogy R5 Magician suit. Megkaphatam ingyen a rucit Tehat mar csak uppolni kell. Csak kapasbol meg minimum kenne egy R5 2h AXE is. Na es az se Lesz olcsó. Meg mire felluppolom. Az lesz kemeny. Addig csinalom a Dlv-t. Kicsit elszoktam attol hogy ne legyen +5lv10es rucim Rank válltaskor. De viszont kiprobalom a modszeredet. Remelem majd esik par Taming card meg summon card. Azt szeretnem kerdezni hogy nallatok a szerveren mekkora a legnagyobb Taming card?? Van nalatok +6os tamer? Nállunk sajnos nincs. Sok sikert kivannok mindenkinek a Játékban és a való élletbe. :D  :Đ

#988 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 16:38

Nálunk van egy +6 os tamer kalendrialnak hívják egy segg és mostanában nem láttam / szeptemberben volt esküvője azőta biztos oda koncentrál/ de tobb 5 kártya van.

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#989 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 20:50

én ahogy érzem r5 el nem lesz túl sok gondom mert még csak 74vagyok és már orc r5 lesz a fegyója megvan lassan lv10es is lesz de csak 2h sword ot vettem és csak +3ig mertem de majd késöbb lesz több is
a r4 es cuccaim meg vannak es +4lv10esek szóval azzal nincs gondom :)
bár r5 warrior ruhával gondok lesznek

Szerkesztette: Bewer 2008. 03. 28. 20:51 -kor

Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#990 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 14:11

Idézet: worldside - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 13:53

Van egy módszer amire én ráálltam kezdesz új karaktert felnyomod addig mig előtudod hívni a petet nagy pettel elmenni trainee islandon a 8-9 roosterekhez /északi részen/. Én nem pénzszerzés miatt voltam taming cardokat akarok és este esett is egy 10 perc alatt :D Kell a +6 taming pionak e-5re hogy tudjon befogni magának egy unikornist nekemeg egy fehér sárkányt :D  :cool:

Ezt a taktikát én is próbáltam már. Találtam is 1 taming kártyát. 1-et !!!
Azóta is csak az az 1 van meg pedig indítottam már vagy 20-25 kiskaraktert ebből a célból. Persze a szükséges limit után nem szarakodtam a delvl-el, inkább töröltem és újat indítottam.
Úgyhogy pénzszerzésre ez sem hiszem, hogy megtérül.

#991 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 22:28

Eddig ilyen taktikát nagyjából 5-6 kiskarival csináltam, de nekem se nagyon éri meg, egy Deep Evasion volt a maximum. Ma is csináltam két kezdő karit, lvl6-7 körül kaptak egy 81-es pixit, aztán hajrá. Nagyjából fél óra alatt fejlődik annyira a karakter, hogy már nem érdemes tovább farmolni (13-14). A mai drop viszon főleg tojás volt, amiből persze nem jött össze milliós bag, de hát nem is reménykedek ilyesmiben. Amúgy én csak Mental Concentration kártyára hajtanék (persze jöhet taming is  ;) ), mert még mindig csak +1 ez skillem, pedig jó lenne egy +3, mert az még két másodpercet jelent, márpedig van egy rakás skillem, amiket együtt használva ezzel elég brutális tudok lenni egy ideig (Recklessness of Fire/Thunder+Support of Gust), csak mire ezeket is elcastolom, már majdnem lejár a Mental.

#992 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 29. 22:41

Olvassatok hivatalos fórumot! Achievment system-mel elég szép dolgokat lehet könnyen szerezni. Nek is kezdtem minden classból csinálni egyet, hogy tudjak ss-t is szerezni.
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#993 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 22:54

Idézet: Gikhart - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 22:41

Olvassatok hivatalos fórumot! Achievment system-mel elég szép dolgokat lehet könnyen szerezni. Nek is kezdtem minden classból csinálni egyet, hogy tudjak ss-t is szerezni.

Lol... most nézem, még 20 pont, és vehetek egy tamed orkot (vagy pixit, yetit). Nocsak-nocsak, tetszik. :up:  :D

#994 Felhasználó inaktív   NoName1981 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 03:35

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 22:28

Eddig ilyen taktikát nagyjából 5-6 kiskarival csináltam, de nekem se nagyon éri meg, egy Deep Evasion volt a maximum. Ma is csináltam két kezdő karit, lvl6-7 körül kaptak egy 81-es pixit, aztán hajrá. Nagyjából fél óra alatt fejlődik annyira a karakter, hogy már nem érdemes tovább farmolni (13-14). A mai drop viszon főleg tojás volt, amiből persze nem jött össze milliós bag, de hát nem is reménykedek ilyesmiben. Amúgy én csak Mental Concentration kártyára hajtanék (persze jöhet taming is  ;) ), mert még mindig csak +1 ez skillem, pedig jó lenne egy +3, mert az még két másodpercet jelent, márpedig van egy rakás skillem, amiket együtt használva ezzel elég brutális tudok lenni egy ideig (Recklessness of Fire/Thunder+Support of Gust), csak mire ezeket is elcastolom, már majdnem lejár a Mental.

Hi all. En amikor nyomtam a szigeten a farmolast pont az esett nekem. Mental Concentration kartya.
Nekem a Main Karim Druda Ezert pont jo hogy az esett .Es en is igy imadom csinalni ahogy te. Nagyon brutalis igy egyutt a harom varazslat.  :p

#995 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 07:07

Valószínűleg ingázni kell de ezt a teóriát még nem igazoltam. Magyarul 1. karival roosterek taming kartya. 2. a herb collectionnal levo macskak teknősok summon kartya . Es igy tovabb

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#996 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 11:22

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 22:54

Lol... most nézem, még 20 pont, és vehetek egy tamed orkot (vagy pixit, yetit). Nocsak-nocsak, tetszik. :up:  :D

ezt a 20 pontot mire érted?

meg nekem is esett tegnap mental concentration card el is cseréltem cleric vit buffra,elvileg megérte mert 6m ot kaptam érte és a mentalt 1m fölött nem nagyon akarták vinni
Rappelz:

#997 Felhasználó inaktív   Techno 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 30. 11:24

Hi all!:D Még elég kezdő vagyok ebben a gameben és a segítségeteket szeretném kérni... :rolleyes:  A Yeti szerveren csináltam 1 karit és azt szeretném megkérdezni/kérni hogy kilenne olyan kedves,hogy segítsen nekem gyorsan fejlődni? :D Igyekszem mindig fent lenni és előre is köszönöm a segítségetek a karim neve: Elektrofunk... Ja és nekem nagyon teccik a játék :D

#998 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 12:28

Idézet: Bewer - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 11:22

ezt a 20 pontot mire érted?
[...]

Itt megnézheted mennyi pontod van (fel van sorolva, hogy mire mennyit kaptál, és a bal felső sarokban láthatod az összesítést) -> klikk

Itt meg elköltheted majd -> klikk

Tamed petekhez expert levelernek kell lenni, ami azt jelenti, hogy kell lennie legalább egy lv60-as karakternek. Viszont óvatosan, az itt megvásárolható peteket nem lehet eladni, de még AH-ba se tenni, tehát amelyikkel felveszed, annál marad örökre!

Szerk.: most nekem van 1980 pontom, a petekhez 2000 kell. Viszont még hiányos eléggé a listám, a druidám Lv100-ra nem kapott semmit (pedig 10 szintenként jár pont), nameg ma megcsináltam a first class transfert egy farmkarival, arra is járt volna pont, de sehol az se. Nem tudom mikor írják jóvá. :think:

Ahogy nézem, csinálnom kell még egy breedert meg egy sorcerert, mert akkor elérhető lesz a pet rename kártya is, illetve már csak ez a kettő hiányzik, hogy minden féle kasztból legyen, így ezután a stamina saver is elérhető lesz (ahogy Gikhart is írta).

Szerkesztette: SuMMeR 2008. 03. 30. 12:39 -kor

#999 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 13:49

nekem most van 1970pontom elvileg akkor már nem kell sok a tamed petig
van orcom meg skellem és nem tudom yeti vagy bp lenne a jobb
Rappelz:

#1000 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 14:30

Blue pixi, ha egyedül farmolsz dungeonban, jól jöhet a healer pet. Persze a yeti se rossz, de ahelyett meg inkább egy tortus kéne, az ad legalább def buffot.

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.