HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (152 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... VII. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: -----

#1061 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 11. 07. 13:16

egy vödör hideg vizet ráöntesz működés közben, ha gőzölögni kezd az már nem jó, ha csak simán szétvágja az egész gépet a víz akkor jó

#1062 Felhasználó inaktív   jag 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 07. 14:08

Idézet: diegho - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 12:16

egy vödör hideg vizet ráöntesz működés közben, ha gőzölögni kezd az már nem jó, ha csak simán szétvágja az egész gépet a víz akkor jó

Vagy ha már sül benne a krumpli.  :Đ

Kép
GA-P35-S3 - E4300@3GHz - 4GB Kingmax - HD3850 - AC Freezer

#1063 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 14:28

Idézet: diegho - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 13:39

80 alatt legyen terhelve.

Passzívoknál a 3 számjegy sem gond. Nem is feltétlen jó, de nem gond.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1064 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 15:27

nem mindegy, hogy a ház mennyire szellőzik.
az artic cooling házam pl annyira jól szellőzik, hogy a 2600xt elmegy 2D-ben passzivan 45 fokon is ugy, hogy csak egy zalman volt rajta. (vf900, ventis) szerintem ez azt jelenti, hogy játékok alatt sem ment volna 100-ig el. és azért a vf900 nem passziv üzemre lett tervezve, mint a gyárilag jó passziv kártyák (his, msi)
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#1065 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 16:04

na jó, akkor én most bevállalom ezt az msi passzívat. Végülis a házam elvileg jól szellőzik, játszani meg nem játszom, csak fotófeldolgozok...

aztán ha gáz van, akkor max. megy rá valami venti
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#1066 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 20:34

Idézet: diegho - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 13:16

8)  :nevet2:

Van itt pár ember, aki ezt minden szívbaj nélkül ki is próbálná. :Đ
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1067 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 20:43

megint off (szégyenlős szmájli):
Exintelesek, ez a HT inkább ilyen marketing ***ság vagy érezhető? Mindig sokmindnet csináltam 1×re a gépen, AMDnél sosem volt ezzel bajom, vitte mindig rendesen. Notiba a 306os asztalit becseréltem 2,66os mobil norszvúdra, de ez nem hátés (meg a q alaplap nem tuggyaja speedsteooet :reklamacio: )... de sztem enm fog hiányozni nekem a HT, nem?
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#1068 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 11. 07. 20:47

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 20:43

megint off (szégyenlős szmájli):
Exintelesek, ez a HT inkább ilyen marketing ***ság vagy érezhető? Mindig sokmindnet csináltam 1×re a gépen, AMDnél sosem volt ezzel bajom, vitte mindig rendesen. Notiba a 306os asztalit becseréltem 2,66os mobil norszvúdra, de ez nem hátés (meg a q alaplap nem tuggyaja speedsteooet :reklamacio: )... de sztem enm fog hiányozni nekem a HT, nem?

érezhető elég rendesen pedig. én 3.4 ht p4-en divx kódolás közben dvd-t írtam és filmet néztem akadás nélkül. win desktopon közelebb volt a 2 magosokhoz mint az amd érezhetően. utána egy szénné tuningolt sempi 64bit jelentősen lassabb volt desktopon, 3d-ben viszont fordítva.

#1069 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 20:56

Ezt én is megcsináltam soxor A64el akadás nélkül; sőt, AXPn isment volna sztem, de akkor még nem volt csak cd íróm :).
Sőt, 1× 3 dvd íróval pörköltem ki a filmeket, közben meg kódoltam át a dvdket 1,1 gigás divxekké, persze bele is néztem az olvasóval hogy melyiket érdemes. Ofkorsz nem esett nehezére a vasnak, igaz volt raid és egyik róval sem írtam 4-6nál gyorsabban. Pár órám volt egy igen jó kis 48dbos dvd gyűjteményből hogy ami kell átszedjem magamnak... reggelre csak kész lettem vele :D
Vagy ez pénégy, és ezen nem? (Mondjuk ez noti, szal ésszel terheli az ember, de még vissza tudom cseréltetni, de most időm nem igazán van tesztelni meg még alig van fenn progi... Mikor meg anno asztalis gépen teszteltem a HT-t, UD futott, onnantól meg megette a fene, mert HT a szabad prociidőből virtuáloskodik...)

#1070 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 21:32

akkor lenne egy memóriás kérdésem is:

4 giga ram-ot szeretnék, de Geil 2 x 2giga dual kit (800Mhz) 66ezer. Egy 2 x 1 gigás dual kit 16ezer. Mi van akkor, ha ebből a kitből vennék két darabot? Mert így gyakorlatilag fele pénzből kijönne a 4giga...

Szól valami érv ez ellen?

Szerkesztette: Sz@bi 2007. 11. 07. 21:33 -kor

Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#1071 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 21:44

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 21:32

Egy 2 x 1 gigás dual kit 16ezer. Mi van akkor, ha ebből a kitből vennék két darabot? Mert így gyakorlatilag fele pénzből kijönne a 4giga...

Nekem is így van. :)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1072 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 00:04

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 22:32

4 giga ram-ot szeretnék, de Geil 2 x 2giga dual kit (800Mhz) 66ezer. Egy 2 x 1 gigás dual kit 16ezer. Mi van akkor, ha ebből a kitből vennék két darabot? Mert így gyakorlatilag fele pénzből kijönne a 4giga...

Nem
Mire az kevés lesz úgyis DDR3as Phenomot használsz majd :D

#1073 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 00:20

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 1:04

Nem
Mire az kevés lesz úgyis DDR3as Phenomot használsz majd :D

félig OFF: akkor ehhez a 4gigához jobban járnék egy 64bites XP-vel? (Vistát még nem merem használni, majd sp1 után talán...)

#1074 Felhasználó inaktív   Naszta 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 00:45

Csak 64 bit-essel használd. A 32 bites ugyanis nem tudja megcímezni a teljes memóriát. (A többi vas miatt kb. 3.6 GB-ot fog látni, függően a VGA-tól.)

#1075 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 00:52

Idézet: Naszta - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 1:45

Csak 64 bit-essel használd. A 32 bites ugyanis nem tudja megcímezni a teljes memóriát. (A többi vas miatt kb. 3.6 GB-ot fog látni, függően a VGA-tól.)

igen ezt vágtam, de kérdem én, olyan nagy gáz, ha 4 helyett 3,6-ot lát?

Meg a másik, hogy beleolvastam az XP 64 bit topikba, és elrettentem. Túl sok gebasz lehet, ...driverek, progik... Asszem Vista sp1-ig kihúzom a 32bites Xp-vel.

#1076 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 01:51

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 0:52

Meg a másik, hogy beleolvastam az XP 64 bit topikba, és elrettentem. Túl sok gebasz lehet, ...driverek, progik... Asszem Vista sp1-ig kihúzom a 32bites Xp-vel.

Nem gáz, ha nem hiányolod a használaton kivüli memóriát.

Ha minden cuccodhoz van driver, akkor nem nagyon van vele gebasz.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1077 Felhasználó inaktív   jag 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 08:37

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 20:32

Vegyél az aquaba 4db 1GB-os Kingmaxot össz-vissz 22k-ért és meg van oldva...
GA-P35-S3 - E4300@3GHz - 4GB Kingmax - HD3850 - AC Freezer

#1078 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 09:02

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 1:52

Én fél év 64bites XP használat után azt ondom ikább 3,6gig alátszódjon, 10% ram 'elveszést' lazánkompenzál hog yminden tökéletesen megy, vs vadászgatni kell dolgokat...

#1079 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 10:34

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 10:02

Én fél év 64bites XP használat után azt ondom ikább 3,6gig alátszódjon, 10% ram 'elveszést' lazánkompenzál hog yminden tökéletesen megy, vs vadászgatni kell dolgokat...

egyet értek, én is erre jutottam...  :cool:

#1080 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 10:36

Idézet: jag - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 9:37

Vegyél az aquaba 4db 1GB-os Kingmaxot össz-vissz 22k-ért és meg van oldva...

Ha azt nézem, hogy 4db különálló ram-ot veszek, vagy 2 db 2x1-es dual kit-et, akkor nem jobb a második variáció?

Téma megosztása:

• (152 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.