Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 15:55
SG, GameStar is érdeklődök egy kicsit, kíváncsi vagyok ott
Nem a hw részleg nem színvonaltalan, az ÉRTÉKELHETETLEN, amikor a világ legnagyobb hülyeségeit nyomatják. Szerintük tudod miért nem indul nálam a Pariah? Hm? MErt túl erős az X550 hozzá

. Elmennek a ****

. Ilyenek miatt nem olvasok nyomtatott infós sajtót. Guru elmegy mg, de a többi mind kritikán aluli hw részről nézve.
GSnek meg az überigénytelenül pixelesen/recésen átméretezett screenshotjaira meg nem akarom elhinni hogy az évek múlása alatt senki nem hívta fela figylemüket
SG-re olyan emberek járnak akik... szal nem hgoy gondolkodni, hanem olvasni sem tudnak. Nem 1, szinte mind. Kedvencema Carbon topic volt, mikor a 10. ember kérdezte hgoy miért nem fut MX440et a carbon

. **Zze, RTFM! Olvasd el a dobozt... de még én voltam a hülye... pláne mikor nv gef7xxxes kártyával játszó egyén bizonygatta hogy überfaszán m egy, tuti jobban mitn nekem x1900en. Ésatöbbi, ésatöbbi, szal SG-n lehet hogy vannak jófejek, de szakmailag (főleg hw fronton) nem találtam még érdemi topicot... Már a HWOC is jobb hw fronton, pedig az is...
Szerkesztette: MC Pite 2007. 10. 15. 16:03 -kor