Elnézést, de ez nem így van, hogy "ha mindenképpen maradni akarsz a 12ezres kategóriában." 12 ezer és 25 ezer között elég nagy különbség van.
Az alaplapomban egy integrált fos van, játékra nemigen jó. ÉS mivel agp- s alaplapom van csak ilyen kártya jöhet szóba. Agps- s kártyára soakt költeni manapság nemigen okos ötlet. De ha váltani akarnék, és PCI alaplapot venni, akkor az egy kellemes kis összeg lenne. És csak játékhoz frissíteni a gépemet még nem szeretném.
Bár nem tudom, mennyi lenne, ha beszereznék egy pci-s alaplapot, és az ahoz kellő plusz cuccokat. Mert gondolom az agp csatlakozás nem csak a videókártyára vonatkozik, hanem ha pci alaplap, akkor hozzá memória, stb,stb,stb, ugye ?
Tehát most a költségkímélő megoldás jön, mivel ha nem akarnék játszani, nem is merülne fel bármiféle újítás a gépemmel kapcsolatban. De így valahogy meg kell oldani, ez a megoldás pedig egy "olcsó" agp-s kártya beszerzése.
Amúgy azt nézem, hoyg jobb teljesítményű pci videókártya jóval olcsóbb egy agp- snél.
A számítógép sajnos ilyen, fejleszteni, fejleszteni, ez magával vonza azt, az még egy harmadik dolgot, és így megy tovább, ameddig a pénztárca bírja...
Amúgy köszönöm a választ, csak tisztázni szerettem volna, hogy nem poénból ragaszkodom én a 12ezres agp kártyához
Most találtam egy ilyet !
http://www2.depo.hu/sapphire/ati_radeon_x1..._lite_#prodinfo
Ez talán a ddr3- al, meg 256 mb- vel ne mlehet rossz... HA már x1650-t veszek...
Szerkesztette: b-age76 2008. 11. 08. 23:53 -kor