Idézet: carr - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 22:41
HD sentinel a Te barátod
Alacsonyabbra állítod a sound nemtommit, és akkor nem lesz rezgés. Mondjuk picit csökkenni fog a sebessége, de nem számottevő!

Akkor tovább offolok, de jó :Đ
Szóval HD Sentinel nem a barátom (még akkor se, ha a múltkor a fejlesztő körbemutogatta a kutyáit meg az aranyhalait, közben meg Teresa tiszta dér lett az udvaron, a bukóm plexijével együtt :Đ), mert a motor sebességét tuti nem szabályozza (pedig lehet, hogy 7137.8 vagy 7226.1 rpm-nél pont nem rezegne, mondjuk...), nekem meg állandóan rezonál, üresben is, amikor olyanja van, nem a seektől csinálja, hanem a lemezeket forgató motortól. Ami azt illeti, a seeket szeretem is hallani, legalább érzékelem, hogy mikor mit dolgozik. Üresben viszont legyen lehetőleg tökéletes csöndben. Amikor zenét hallgatok róla, akkor minimális aktivitásra van szükség a részéről, az a pici seek ha véletlenül van (olyankor nagyon kevés), az meg nem zavar, csak alaphang ne legyen. Istenem, lenne már reális alternatívaként eléthető SSD... (nekem kb. azonos kapacitás mellett háromszoros ár a fájdalomküszöb, attól még azért messze vannak)
fess86, rivatuner screenshot követelünk, igen!
Szerkesztette: alvaro 2008. 12. 17. 14:10 -kor