Idézet: littleNorbi - Dátum: 2014. 07. 07. 19:59
Ez a 2 videókártya között hezitálok: GeForce GTX650 MSI OC 2GB DDR5 és AMD Radeon R9 270X Powercolor PCS+ 2GB DDR5. Tudom, hogy ugye az R9 270X jobb mint a GTX650, de annyira észrevehető a különbség játékos felhasználó szempontjából? Valamint, hogy azért a GeForce-szal jobb tapasztalataim vannak, mint a Radeon-nal igaz, hogy én még az ATI féle Radeon-okkal észleltem driver problémákat, az AMD félével még nem barátkoztam közelebbről. Továbbá még azért az MSI mégis "márkásabb", mint a Powercolor (most per pillanat ezt a két márkát tudom könnyen beszerezni, szóval más nem jöhet számításba). Teljesen tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek!
Én kb 2 hónapja nyúzok egy ASUS GTX750Ti kártyát és megbántam, hogy megvettem. Nem a kártyával van a gond, hanem a driverekkel. Egy játék miatt vettem, mert az utóbbi időben szinte csak kizárólag a Skyrim-el játszok, sokszor írják a driver relase notesben, hogy ennyi és ennyi %-ot gyorsul ez a Skyrim. A tesztek szerint meg ugye a Geforce gyorsabb, mint az AMD... Persze hogy gyorsabb ha eltűnnek a tárgyak textúrái a játékban

De mégis ott van mert fel lehet venni a tárgyakat. Csomószor belefutottam már ebbe a hibába. Ez elött kb. 2 évig egy MSI HD6850 kártyám volt és ilyesmivel nem találkoztam a játékban sose hogy eltüntek volna a tárgyak akármilyen drivert tettem fel.
De ez csak egy játék tapasztalata.
A Powercolor meg jóval nagyobb és régebbi cég mint az MSI, csak itthon kevésbé ismert, nem az európai piacra gyártanak elsődlegesen.