Idézet: djculture - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 23:43
Normálisak 1 hetet adnak rá cseregarit azalatt előjön ha van vele gáz ezek a régik meg nem megpusztulósak hacsak nem mahinálta az előző tulaj.
Bocs, de ez nem igaz. Az ATI 9500, 9700 és 9800 szériák hírhedtek voltak arról, hogy úgy két év után előszeretettel kezdtek el szemetelni, grafikai hibákat produkálni, vagy teljesen elhalálozni.
Az pedig szerintem egyéni hozzáállás kérdése, hogy használt cuccot milyen esetben, hol, kitől vásárol az ember. Én konkrétan nem bízom a számomra ismeretlen emberek cuccaiban. Láttam, hallottam én már sok mindent itt a HWSW Bolhapiacon is.
A hozzászólás száma, a HWSW-s regisztráció ideje pedig pont semmit nem jelent. (Lám, ott van Fakejack és Diegho "biznisze", aminek végkifejlete az lett, hogy a két ember hosszasan k*rvaanyázta egymást, s Diegho még a fórumról is kitöröltette magát.)
Idézet
Én a helyedbe gf3 at elsóznám és vennék egy használt 9600xt max 6-7 ért megvan és vagy 2,5 szer gyorsabb mint a gf3 és akkor olcsón kijöttél nem költöttél fölöslegesen ennyit erre.Ma raktam össze egy havernak ilyen cuccot 2000+ xp és ati 9600xt épp paliba vannak, 9800pro-t már nem tudta kiszolgálni érezhetően a proc alapjáraton...
A GeForce3 nem az enyém. Nekem egy 9600Pro-m volt, de eladtam unokatesómnak, mivel azt hittem, az okozza a gépem 3D-s alkalmazások esetében tapasztalható hibáit. (Aztán kiderült, hogy a tápom kiszáradt, púpos kondijai voltak, amelyeket Didyman orvosolta.)
Ekkora adta kölcsön az egyik rendes barátom ezt a GF3 Ti200-at használni. Már több hónapja nálam van, de szeretném visszaadni neki, s azért keresek egy új VGA-t a gépembe.
Egyébként nem hiszem, hogy a 9600XT olyan sokkal gyorsabb lenne ennél a GF3-nál, ugyanis a 9600Pro szintjét hozza ez a kari. Semmivel nem lassabb. A 9600Pro-nál pedig nem sokkal gyorsabb az XT.
Szóval azért az kevés lesz. A minimum szint, amit tennék bele egy 6600GT.