HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 (II.)

#181 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 04. 20:00

Idézet: GOLYO* - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 13:42

Ha figyelted a hozzá szólásokat amit irtunk EXo val nekünk nem az fájt hogy le csalóztak hanem ami utána volt.Hisz ha valakit lecsalóznak az azt jelenti hogy olyan jól játszik mint egy wh-s na persze aki nem csal csak az tudja igazán értékelni.

Engem még asszem nem nagyon csalóztak le, max 1-2 szer, mret akk épp jól ment, de én nem értettem a cfg buherához sosem, még aimot, v wh-t sem tudom h hogy kéne használni, én csak játszok... szal, ez a veszély nem fenyeget... :)

Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#182 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 20:02

Idézet: FATEER - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 16:44

Na, Fater, vagy kicsoda, most ezzel mit kezdjek?? ez most olyan, mintha akínainak mutogatnád a japánt kézenállva, ennyit értek a logokból, meg a cfg-kbőll....szóval ha ezzel most mutatni akartál valamit, akkor nagoyn rossz úton vagy, meg a hozzáállásodból tekintva is, nem látod, hogy itt most ellenszenves vagy a gyerekes viselkedésed miatt mindenkinek?? :rolleyes:  :rolleyes:  :(

Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#183 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 20:04

Idézet: Shoti - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 18:27

Sziasztok!

Olvasgattam itt a fórumot és lenne egy-két észrevételem persze csak ha nem bánjátok meg ha leírom!?
Hallottam hírét h fater Bannolt egy tagot a szerverről, felszoktam én is járni a szerverre ezért kicsit megnéztem itt a vitát. :
Láttam itt egy pb shotot amin be van karikázva egy ember lába köze szép kép meg minden de ez végülis mi lenne?! Én szememnek egy bugot látok csak ami a textúra miatt következett be belelógott a lába közé a puskatus!  :D  Gondolom ezt Fater csak viccnek szánta!  :rolleyes:
Aztán itt állítólag nem küldte átt a cfg-jét?! Ez még viccnek is rosz Fater tudnod kéne hogyha valaki csak ugy küld egy cfg-t te abból soha életben nem tudod meg hogy azzal játszott e vagy sem. Erre van egy külön megoldás amivel lehet szürni minden egyes szerveren megtalálható!  :up:
Más dolgot nem is találtam legalábbis nem tudok róla itt a fórumon nem volt semmien más ok amiért bannolni tetszet ezt a személyt!

Szerintem erre egy megoldás van, lenne ami roppant egyszerű és egy szerver admin akinek van ftp-elérése simán megteheti:
1. Felmegy az ftp-re megkeresi a log.log fájt az ép akkori aktuálisokat amikor történt az incidens.
2. A log fájban megtalálható az összes akkor lévő configbeállítása csak időtt kell szánni megkeresni. (kb 5p)

Ezütán csak összekell vetni egy alap cfg-s logjával ha nincsenek cwarok és egyébb eltérések tutira alap a cfg-és ezzel lelenne zárva ez a veszekedés ha meg nem akkor jogoss a bann.  :up:

Üdv Shot!

Shoti, ha ebből a hozzászólásból nem szűri le a konklúziót, és keresi vissza azt a logot, akkor dombonűlő fűcsomó legyek, ha fater értelmes......

Free

#184 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 20:05

Idézet: Warton - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 17:24

...

Warton, nagyszerű kép, lényegre törő, és ábrázolja ajelenlegi helyzetet... és tényleg az ilyen emberek miatt tart ma ott magyarország, ahol tart........ Ez a bajnai is...bazze....csömörből vödörbe, de mind1..... :offtopic:

Free

#185 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 20:08

Ja, és még valami, remélem mostmár befejezitek ezt a sok "szemetelést" itt az élményeket kéne megbeszélnünk, meg a war időpontokat, nem ezt a sok f@sságot, Ha probléma van, vagy személyesen, vagy vmi teleszemetelt chatben, v Xfire-en kell megbeszélni a dolgokat...., szóval elég legyen, FATER, te nézd össze acfg-ket, a többiek meg vagy kivárják, vagy mennek másik szeróra, meg elfelejtik, h ilyen hülye szegény, és le van tudva ennyivel szvsz......

Free

#186 Felhasználó inaktív   GOLYO* 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 05. 07:01

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 20:04

Shoti, ha ebből a hozzászólásból nem szűri le a konklúziót, és keresi vissza azt a logot, akkor dombonűlő fűcsomó legyek, ha fater értelmes......

Free

:D Dombon ülő fűcsomó? :D

:respect: Hát ezt még nem halottam ez nagyon zsír :respect:

:) ezt megjegyzem  :)

#187 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 20:30

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 20:08

Ja, és még valami, remélem mostmár befejezitek ezt a sok "szemetelést" itt az élményeket kéne megbeszélnünk, meg a war időpontokat, nem ezt a sok f@sságot, Ha probléma van, vagy személyesen, vagy vmi teleszemetelt chatben, v Xfire-en kell megbeszélni a dolgokat...., szóval elég legyen, FATER, te nézd össze acfg-ket, a többiek meg vagy kivárják, vagy mennek másik szeróra, meg elfelejtik, h ilyen hülye szegény, és le van tudva ennyivel szvsz......

Free

Varázs ceruza legyek ha te értelmes vagy freeman !!!
Az öregedés jele, hogy a reggeli merevedést a derekadban érzed !!

#188 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 21:11

Idézet: FATEER - Dátum: 2009. máj. 6., szerda - 20:30

Varázs ceruza legyek ha te értelmes vagy freeman !!!

így van Faterkám, majmoljál, meg tegyed az agyad, csak nem tudom, h most egy ember, v kb úgy 10 ember véleményére kéne adni, akik közül az SF-es mag már néhány éve ismeri egymást...gratulálhatsz magadnak f@$*fej...... És ne szemetld a topikot tovább, kösz.....

Free

#189 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 14:01

Nyugi srácok  :smoker:
Inkább game :joy:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#190 Felhasználó inaktív   GOLYO* 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 08. 11:32

sendrov nagyon jó amit alkottál (mp_szeged) cod 2 ben mikor lesz már kész?
Amúgy a dom teret is meg alkothatnád :)

#191 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 08. 12:21

Idézet: GOLYO* - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 12:32

sendrov nagyon jó amit alkottál (mp_szeged) cod 2 ben mikor lesz már kész?
Amúgy a dom teret is meg alkothatnád :)

cod2-ben mikor lesz már kész?  :eek:
Jelenleg nem tervezek cod2-es verziót :(
Sőt még cod4-hez sem tudtam véglegesre megcsinálni (lásd cod4 topik).
Az is lehet, hogy csak a Modern Warfare 2 höz fogom befelyezni ezzel a tempóval. :omg:
Feltéve ha az IW-nál maradnak a megszokott a grafikus motornál.

Eredetileg a dóm tér is eszembe jutott. A fogadalmi templom lemodellezése nagyon vonzó feladat, de a tér önmagában túl nagy és pocsék játszhatóságú pálya lett volna. Ezért döntöttem inkább a kisebb, tagoltabb Roosevelt tér és a múzeum park mellett.
Amúgy, örülök, hogy tetszik a map.  :) 
Ismered az eredeti helyszínt?
Kép

#192 Felhasználó inaktív   GOLYO* 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 08. 12:31

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 12:21

cod2-ben mikor lesz már kész?  :eek:
Jelenleg nem tervezek cod2-es verziót   :(
Sőt még cod4-hez sem tudtam véglegesre megcsinálni (lásd cod4 topik).
Az is lehet, hogy csak a Modern Warfare 2 höz fogom befelyezni ezzel a tempóval. :omg:
Feltéve ha az IW-nál maradnak a megszokott a grafikus motornál.

Eredetileg a dóm tér is eszembe jutott. A fogadalmi templom lemodellezése nagyon vonzó feladat, de a tér önmagában túl nagy és pocsék játszhatóságú pálya lett volna. Ezért döntöttem inkább a kisebb, tagoltabb Roosevelt tér és a múzeum park mellett.
Amúgy, örülök, hogy tetszik a map.  :) 
Ismered az eredeti helyszínt?

Naná Szegeden voltam nászúton anno még a 90 években ,amúgy meg kereszt apámék ott laknak a víztorony környékén.Na persze fél gyerek koromat ott töltöttem ;)
Imádom Szegedet szerintem nagyon falusias város nem olyan mint Budapest.
Na most mondta EXO hogy a don kanyart is te szerkesztetted és nagyon jó lett.
Ha tudnál abban segíteni hogy hol lehet letölteni a mapot akkor megköszönném.

Szerkesztette: GOLYO* 2009. 05. 08. 12:35 -kor

#193 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 08. 15:21

Idézet: GOLYO* - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 13:31

...Na most mondta EXO hogy a don kanyart is te szerkesztetted és nagyon jó lett.
Ha tudnál abban segíteni hogy hol lehet letölteni a mapot akkor megköszönném.

A Don-kanyar egy eléggé szedett-vedett alapjában rosszul sikerült map. Nem igazán vagyok büszke rá.
Ami érdekessé teszi, az az a kis templom, amit egy az eredeti helyszínről készült archív fotó alapján készítettem. Illetve ezen a mapon jelent meg előszőr a Turán harckocsi modellje.

A kedvenc saját mapom pedig az mp_szent_istvan. Ez utóbbi a Szent István csatahajón játszódik. A hajó modelljét az eredeti hajó tervrajzai alapján készítettem. Ezt a mapot letöltheted INNEN (te lehetsz a 2160-adik, aki letölti :) )

A Don-Kanyarhoz pedig küld el az e-mail címed privátban és postafordultával küldöm a mapot.
Kép

#194 Felhasználó inaktív   exodus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 19:23

Felraktam a Szentisván és a donkanyar mappot , de sajna a donkanyarnál kifagy a szeró :((

#195 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 19:57

Idézet: exodus - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 19:23

Felraktam a Szentisván és a donkanyar mappot , de sajna a donkanyarnál kifagy a szeró :((

Dekár, pedig oda olyan szivesen visszamennék.....

#196 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 20:16

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 16:21

A Don-kanyar egy eléggé szedett-vedett alapjában rosszul sikerült map.

Nana azért ez nem teljesen igaz. Csak nem CoD2 map, hanem Bf2. :)

#197 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 07:06

Idézet: exodus - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 20:23

Van valami hibaüzenet?
Nálam müxik mind2 map.
Ja, arra figyelj, hogy mindkét map csak a TDM üzemmódot támogatja. SD-nél és a többi játékmodnál
kifagynak.
Kép

#198 Felhasználó inaktív   exodus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 19:00

Nem ír ki semmit....egyszerűen nem tölti be.....
Nem tudom mi a gond...
Tdm-ben próbáltam...és mégsem
Majd még kísérletezek....

#199 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 06:51

Idézet: exodus - Dátum: 2009. máj. 12., kedd - 20:00

Nem ír ki semmit....egyszerűen nem tölti be.....
Nem tudom mi a gond...
Tdm-ben próbáltam...és mégsem
Majd még kísérletezek....

Nálam ha sajátgépen szervert indítok, akkor a Don-kanyar, a KárpátaljaV3 és a Szent István gond nélkül elindul.
Ellenben a Vitorlás és a Dekanov féle SF Training Yard mapoknál töltés közben hibaüzenet nélkül kifagy!  :think:
Nem értem, hogy mi lehet a gond. Talán valami mod... de mért pont csak ezeknél a mapoknál? És nálad meg mért pont a másikkal csinálja ezt?
A mapokból nem készítettem ugyanazon a néven több verziót. Minden file az eredeti 2006-os illetve 2007-es. Ezek pedig mind működtek.  :think:
Kép

#200 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 20:42

Találtam egy érdekes képet, bár nem sok köze van a játékhoz.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1243194153.jpg

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.