Pár hiányzó apróság, ami szerintem nagyban segítené a bóha elfogadását.
-A bal oldalról hiányó két ikonsor. Egyrészt a
téma állapotát mutató ikon kattintás, olvasgatás nélkül, azonnal, jól látható módon közli, hogy mi a helyzet a hirdetéssel, akár sajáttal, akár máséval.
A
témának adható ikon meg egy olyan apróság, amivel a
hirdetésünket kiemelhetjük, egyéni gondolatvilág szerint szabhatjuk, netán utalhatunk a téma komolyságára.Nagyon nagy probléma ezt a két sort odarakni, melyből az egyik ikonjai automatikusan, a másiké meg feladáskor lennének megadva?
-
Kiemelés. A közösség számára nagyon hasznos, kifejezetten törődést jelentő két téma: Az ellopott tárgyak és a bóha használatát bemutató, témával illusztrált témák, valamint az
aktuális dolgok legjobb helye lenne, mint téma a kiemelés. Az ó-bolhán szerintem sokan szerettük, nem aktualitása miatt, hanem mert segítség volt. A mostanin meg semmi. Lopott cuccod van? Nem érdekel, ez bolha, upolj. Beleférne az ajax fedlapba?
-
Privát üzenetek Szerintem a színes-szagos kis ikon helyett sokkal hasznosabb lenne, ha látnám, hogy van új privim. ha színes-szagos-ajaxos kell, akkor villogjon, mint a jelzőlámpa, de az x új üzenet is nagyon segítene. Komolyan bonyolult megoldani?
-
Színes dobozok. Megszerettük-megutáltuk, béta stádium megvolt, most már nem lehetne színre szabni őket, hogy illeszkedjenek is valamibe és csiliviliségüket átvegye a valóban
tényszerű egyszerűség, kezelhetőség?
-barna bőr színvilág, apró részletek. A barna bőrön a keretezés színe nem stimmel. Nem kukacoskodni akarok, de mennyi munkából állna pontosan ugyanazt a színt leírni a témamezőket elválasztó vonalhoz például, vagy a fejlécnek a kicsit elütőbb, barna színt adni "fórumtémák" sor formájában?
Ezek tényleg apró dolgok, amiket leírtam, és szerintem megérné velük foglalkozni a "nagy" tettek árnyékában is, mivel talán segítene az itt és bóhán időről időre felhangzó szurkálásokat megfékezni. A régi bolha ugyanis még mindig "virágzik" (lehet lovagolni statisztikán), aminek nem feltétlenül az az oka, hogy nehéz megtenni azt a pár kattintást meg ctrl+c-ctrl+v kombinációt.
Természetesen itt most a küllemre tettem a hangsúlyt, a belbecs alakul, gyors, működik, pár bosszantó hibával, ami remélhetőleg meg fog oldódni-szerintem nagyon sokunknak nem is ezzel az oldalával van baja.
Szerkesztette: didyman 2008. 01. 12. 13:31 -kor