HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#1081 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 08. 09:31

Idézet: helloszabi - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 15:52

Az egyedi beállítású topiclista (hány darab jelenjen meg egy oldalon) megvalósításának utánajárunk.

:respect:

Idézet: helloszabi - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 15:56

Személyes megjegyzés: a mai napig nem tudok napirendre térni afölött, hogy panaszkodtok a "csak úgy" böngészés-tallózás hiánya miatt. Shrek cicás tekintettel kérdem: hát nincs itt is topiclista? De. Hát nem lehet ugyanúgy lapozni itt is? De.

Nem! Ööö... illetve persze hogy lehet, pont az a baj hogy KELL is. Csak a saját nevemben nyilatkozva: nekem a tallózás egyenlő az oldal gyors lefelé görgetésével, szóval egyáltalán nem mindegy, hogy a lap 30 vagy 100 sor után ér véget. Zsigeridegbizsergést kapok a zebracsíktól – már jóval korábban megutáltam mielőtt a HWSW alkalmazni kezdte az ajakszot –, így kerülöm a lapozást ameddig csak tehetem. :D  100 sor általában elegendő (volt korábban), hogy az összes "forró" téma szem előtt legyen, és az unalmas, nyers adatok mellett a figyelemfelkeltő alcímek és ikonok is sokat segítettek.

#1082 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 14:42

Furcsa hibauzenet a Bolhapiacon rakattintva egy hirdetesre :

https://forum.hwsw.hu/hirdetes/135219/hardv...on-7900gs-256mb

"Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban.

A hiba a következő:

Nincs jogosultságod megtekinteni ezt a témát.

Hasznos linkek

· Elfelejtett jelszó helyreállítása
· Új felhasználó regisztráció
· Súgó állományok
· Kapcsolatfelvétel a fórum adminisztrátorával
SW

#1083 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 15:32

Idézet: S W - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 14:42

"Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban.

Az eladó valószínűleg lezárta a témát (vagyis eladta a kártyát).
OFF: De ne bánkódj, amúgy is egy agyon vmoddolt, agyon húzott kártya volt :p

#1084 Felhasználó inaktív   Sutty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 23:37

Idézet: S W - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 15:42

A hiba a következő:

Nincs jogosultságod megtekinteni ezt a témát.

Hasznos linkek

· Elfelejtett jelszó helyreállítása
· Új felhasználó regisztráció
· Súgó állományok
· Kapcsolatfelvétel a fórum adminisztrátorával

Ez a "hibaüzenet" engem is félrevezetett.
Miért nem azt írja a rendszer, hogy "fityisz, az eladó bezárta a topicot", vagy valami hasonló egyértelmű dolgot, amiből a mezei felhasználó is egyből rájön, hogy mi a bibi?

#1085 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 09:12

ha csak siman lezárták, akkor nem ilyet kap az ember.

ezt toroltek, áthelyezték, vagy hasonlo dolgot muveltek vele.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1086 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 09:14

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 9:12

ha csak siman lezárták, akkor nem ilyet kap az ember.

ezt toroltek, áthelyezték, vagy hasonlo dolgot muveltek vele.

Ha lezárod a saját topicod a "hirdetés lezárása" gombbal, akkor ilyet kapsz.

#1087 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 09:38

A privát üzenetekről miért nincs jelzés az új bolha csicsa felületén?
Amikor az állatkertben az elefánt mogyorót dobál neked, ideje diétáznod!

#1088 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 12. 13:22

Pár hiányzó apróság, ami szerintem nagyban segítené a bóha elfogadását.

-A bal oldalról hiányó két ikonsor. Egyrészt a téma állapotát mutató ikon kattintás, olvasgatás nélkül, azonnal, jól látható módon közli, hogy mi a helyzet a hirdetéssel, akár sajáttal, akár máséval.
A témának adható ikon meg egy olyan apróság, amivel a hirdetésünket kiemelhetjük, egyéni gondolatvilág szerint szabhatjuk, netán utalhatunk a téma komolyságára.Nagyon nagy probléma ezt a két sort odarakni, melyből az egyik ikonjai automatikusan, a másiké meg feladáskor lennének megadva?
-Kiemelés. A közösség számára nagyon hasznos, kifejezetten törődést jelentő két téma: Az ellopott tárgyak és a bóha használatát bemutató, témával illusztrált témák, valamint az aktuális dolgok legjobb helye lenne, mint téma a kiemelés. Az ó-bolhán szerintem sokan szerettük, nem aktualitása miatt, hanem mert segítség volt. A mostanin meg semmi. Lopott cuccod van? Nem érdekel, ez bolha, upolj. Beleférne az ajax fedlapba?
-Privát üzenetek Szerintem a színes-szagos kis ikon helyett sokkal hasznosabb lenne, ha látnám, hogy van új privim. ha színes-szagos-ajaxos kell, akkor villogjon, mint a jelzőlámpa, de az x új üzenet is nagyon segítene. Komolyan bonyolult megoldani?
-Színes dobozok. Megszerettük-megutáltuk, béta stádium megvolt, most már nem lehetne színre szabni őket, hogy illeszkedjenek is valamibe és csiliviliségüket átvegye a valóban tényszerű egyszerűség, kezelhetőség?
-barna bőr színvilág, apró részletek. A barna bőrön a keretezés színe nem stimmel. Nem kukacoskodni akarok, de mennyi munkából állna pontosan ugyanazt a színt leírni a témamezőket elválasztó vonalhoz például, vagy a fejlécnek a kicsit elütőbb, barna színt adni "fórumtémák" sor formájában?

Ezek tényleg apró dolgok, amiket leírtam, és szerintem megérné velük foglalkozni a "nagy" tettek árnyékában is, mivel talán segítene az itt és bóhán időről időre felhangzó szurkálásokat megfékezni. A régi bolha ugyanis még mindig "virágzik" (lehet lovagolni statisztikán), aminek nem feltétlenül az az oka, hogy nehéz megtenni azt a pár kattintást meg ctrl+c-ctrl+v kombinációt.

Természetesen itt most a küllemre tettem a hangsúlyt, a belbecs alakul, gyors, működik, pár bosszantó hibával, ami remélhetőleg meg fog oldódni-szerintem nagyon sokunknak nem is ezzel az oldalával van baja.

Szerkesztette: didyman 2008. 01. 12. 13:31 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1089 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:25

Idézet: szucsati - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 9:14

Ha lezárod a saját topicod a "hirdetés lezárása" gombbal, akkor ilyet kapsz.

Köszi, hogy szóltatok.

A helyzet a következő: a héten eszközölt frissítésben helyretettük az archiválást, vagyis logikusabb a működése. Amikor valaki lezárja egy hirdetését (vagy lejár), akkor átkerül a topic egy másik, újonnan létrehozott, rejtett fórumba. Valószínűleg ebből adódik a jogosultságbeli probléma, hogy nem tudjátok megtekinteni. Felírtam, megoldjuk.
hwsw staff

#1090 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:32

akkor gondolom ezért van, az, hogy rákattintok a hirdetés lezárása gombra, majd be akarna hozni a hirdetest a motor, és ugye nem hozza be.

#1091 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:35

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 13:22

Pár hiányzó apróság, ami szerintem nagyban segítené a bóha elfogadását.

-A bal oldalról hiányó két ikonsor. Egyrészt a téma állapotát mutató ikon kattintás, olvasgatás nélkül, azonnal, jól látható módon közli, hogy mi a helyzet a hirdetéssel, akár sajáttal, akár máséval.
A témának adható ikon meg egy olyan apróság, amivel a hirdetésünket kiemelhetjük, egyéni gondolatvilág szerint szabhatjuk, netán utalhatunk a téma komolyságára.Nagyon nagy probléma ezt a két sort odarakni, melyből az egyik ikonjai automatikusan, a másiké meg feladáskor lennének megadva?
-Kiemelés. A közösség számára nagyon hasznos, kifejezetten törődést jelentő két téma: Az ellopott tárgyak és a bóha használatát bemutató, témával illusztrált témák, valamint az aktuális dolgok legjobb helye lenne, mint téma a kiemelés. Az ó-bolhán szerintem sokan szerettük, nem aktualitása miatt, hanem mert segítség volt. A mostanin meg semmi. Lopott cuccod van? Nem érdekel, ez bolha, upolj. Beleférne az ajax fedlapba?
-Privát üzenetek Szerintem a színes-szagos kis ikon helyett sokkal hasznosabb lenne, ha látnám, hogy van új privim. ha színes-szagos-ajaxos kell, akkor villogjon, mint a jelzőlámpa, de az x új üzenet is nagyon segítene. Komolyan bonyolult megoldani?
-Színes dobozok. Megszerettük-megutáltuk, béta stádium megvolt, most már nem lehetne színre szabni őket, hogy illeszkedjenek is valamibe és csiliviliségüket átvegye a valóban tényszerű egyszerűség, kezelhetőség?
-barna bőr színvilág, apró részletek. A barna bőrön a keretezés színe nem stimmel. Nem kukacoskodni akarok, de mennyi munkából állna pontosan ugyanazt a színt leírni a témamezőket elválasztó vonalhoz például, vagy a fejlécnek a kicsit elütőbb, barna színt adni "fórumtémák" sor formájában?

Jogos mindegyik kérés-kérdés, sokadik átolvasasára is értelemszerű mind, és meg is tudjuk oldani őket szerintem.

1-2 észrevétel:

A privát üzenetek számának jelzése: annak idején azért nem így oldottuk meg, mert macerás volt nagyon, de megnézzük újra, hátha ki tudunk találni valami egyszerűbb és jobb megoldást.

A téma állapota kérdéskörnél az úgynevezett bélyegekre gondolsz, ugye? Amit ki lehet választani új topic nyitásánál ill. üzenet írásakor.
hwsw staff

#1092 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:35

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 23:32

akkor gondolom ezért van, az, hogy rákattintok a hirdetés lezárása gombra, majd be akarna hozni a hirdetest a motor, és ugye nem hozza be.

igen
hwsw staff

#1093 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:36

egyáltalán ha rákattintok a lezár gombra minek a lezárt topikba mennie? azért akarom lezárni, mert nem aktuális, nem megnézni akarom.

#1094 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:38

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 23:36

egyáltalán ha rákattintok a lezár gombra minek a lezárt topikba mennie? azért akarom lezárni, mert nem aktuális, nem megnézni akarom.

jogos
hwsw staff

#1095 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:42

Idézet: helloszabi - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 23:35

A privát üzenetek számának jelzése: annak idején azért nem így oldottuk meg, mert macerás volt nagyon, de megnézzük újra, hátha ki tudunk találni valami egyszerűbb és jobb megoldást.

A téma állapota kérdéskörnél az úgynevezett bélyegekre gondolsz, ugye? Amit ki lehet választani új topic nyitásánál ill. üzenet írásakor.

:respect:
Igen, a bélyegekre gondolok. Nekem elsőre ez tűnik egyedül bonyolultabb feladatnak, a privik jelzése meg sem fordult a fejemben, mint nehéz dolog, látszik, hogy nem programozok :D
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1096 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:58

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 13:22

ez a két pont egybe tartozik? nem tudom, hogy értelmezzen pontosan a kérés(eke)t.
hwsw staff

#1097 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 01:51

Idézet: helloszabi - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 23:58

ez a két pont egybe tartozik? nem tudom, hogy értelmezzen pontosan a kérés(eke)t.

Nem, a doboz-dolog szerintem bőrfüggetlen. Úgy látom, a bolha színében történt is valami változás :respect:

A feladáskor kitöltendő mezőket illetően van valami visszajelzés? Személy szerint a kötelezően kitöltendő mezőket szokom nehezen, a logikát mögötte értem, de ami talán másoknak is zavaró lehet: "ár alku tárgya" vagy "országos" esetén az ár/település mező kitöltése szerintem feleslegessé válik (utóbbit néztem, arra nem is reklamál a felület, tehát ott oké :) ).

#1098 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 13. 02:42

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 1:51

A feladáskor kitöltendő mezőket illetően van valami visszajelzés? Személy szerint a kötelezően kitöltendő mezőket szokom nehezen, a logikát mögötte értem, de ami talán másoknak is zavaró lehet: "ár alku tárgya" vagy "országos" esetén az ár/település mező kitöltése szerintem feleslegessé válik (utóbbit néztem, arra nem is reklamál a felület, tehát ott oké :) ).

visszajelzés alatt mit értesz?
hwsw staff

#1099 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 07:37

Azt amit megcsináltál a hibás kerettel, azt nem tudnád a nyilakkal is. Hogy azoknak is skinfüggő legyen a színük.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1100 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 08:36

és olyat nem lehetne, hogya hategoriaknal ne kelljen vegigbokodni?
pl. nekem van x forintom és akarok egy alaplapot, de engem nem érdekel, hogy az most amd, vagy inteles, vagy akarmi.
ekkor ugye kivalasztom, hardver, alaplapok, de még tovabb kell kattintanom, mert muszaly. naszoval, nem lehetne igy megcsinalni, hogy ne kelljen vegigmenni a kategorizalason?

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.