Idézet: Printszkrín - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 20:02
Én nem iszom, nálam eláll évekig, és a nemes cél érdekében szívesen megválok tőle.
Nem akarok megint destruktív lenni, de az, hogy napokig nem történik itt semmi
és csak mi beszélgetünk, szerintem jelzés értékű.
Sajnos kezdi nem érdekelni az embereket a bolha.
Nembaj, így jó olcsón tudok itt vásárolni, csak ki kell várni, hogy az elkeseredett eladó
oda adja negyedáron a meghirdetett termékét, mert a kutya sem nézi meg.
Apropó!
Szerezz egy nyelet azokhoz a pengékhez, szívesen kipróbálnám, de csak Mach3-as nyelem van itthon.
Hát figyi.. azért van fejlődés kétségtelenül, csak már fájdalmasan lassú... Kerek három hónapja megy ez a topic! (Ez durva, most vettem csak észre!) Meg végülis jó irányba is halad. Az új ablakban nyílás szerintem speciel visszalépés volt mondjuk.
Azt tutira veszem, hogy nagyon sok látogatót vesztett ezzel az oldal. Ezt látom azon is, hogy alig van mozgás a Bolhán, meg abból is, hogy ezelőtt akkor adtam fel hirdetést a konkurens fórumon, ha itt már nagyon nem ment el valami. Most meg egyből meghirdetek mindent ott is. És én egy nagyon ragaszkodó típus vagyok, mint látszik...
De nem baj, bízom benne, hogy majd ha gizda lesz a bolha, akkor majd visszajönnek a régi emberek! Azért csak a szívéhez nőtt nagyon sokunknak ez a fórum. Csak kérdés, hogy mikor lesz ez? Szabi hozzáállása azért bíztató, újabb lelkesedést kaptam

.
Offf (borotva): speciel tudok egyet olcsón, privi megy
djculture: most lámpalázas lettem, jobban kell vigyáznom, miket írok