Klassz dolog a fejlesztés, de van pár észrevételem:
1. Érdemes lenne a Bolhapiac fórumrészen is minimum Eladás, Vétel alfórumokat létrehozni, emellett ezeken belül is pár alfórumot, ami a főbb hardver és egyéb kategóriákat lefedi.
Sokkal áttekinthetőbbé tenné eleve a Bolhapiac böngészését, s nem a Bolhapiac saját keresőjére hárítana minden feladatot. (Egy áttekinthető "könyvtárstruktúrában" nincs is nagy szükség a keresésre.)
2. Amennyiben lehetőség nyílik rá, tegyétek lehetővé, hogy több skinből lehessen választani a fórum egészén! Személy szerint én is a szemnyugtató színösszeállítású régi skin-t szeretem, de nyilván ezen kívül is van még ezernyi alternatíva a sablonos, ötlettelen, s szembántó fehér-kék IPB alapszínen kívül.
3. Legyetek szívesek megcserélni a fórum főoldalán az "Agora" és az "Adok-veszek" fórumrészek pozícióját! Utóbbi kerüljön legalulra, mint régen! Nem is értem, miért kellett megcserélni!?
4. Ez inkább kérdés... Mennyiben változik a Bolhapiac "szabályrendszere" a fejlesztéssel? Szándékoztok "megreformálni" az itt meghirdethető termékek körét, vagy bárki, bármikor feladhat bármilyen hirdetést?
Szerkesztette: Piftuka 2007. 10. 16. 09:14 -kor