HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 16. 09:21

Még egy észrevétel: szerintem nem túl előnyös hogy ha beállítunk valamit a "Gyártó" mezőbe, akkor azt hozzáfűzi a topik címének elejéhez. Így születhetnek például ilyen című topikok: "Gigabyte Hangtalan Gigabyte x800 GTO!"
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#242 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 09:22

Idézet

Ez inkább kérdés... Mennyiben változik a Bolhapiac "szabályrendszere" a fejlesztéssel? Szándékoztok "megreformálni" az itt meghirdethető termékek körét, vagy bárki, bármikor feladhat bármilyen hirdetést?

Egy bolhapiacon minden kaphato, nem hiszem, hogy nagyon reformalni kellene. A fo csapasirany latszik, mindig is latszott.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#243 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 09:37

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 9:44

A szines dobozok maradnak szepek es nem foglalnak sok helyet. Es funkciojuk van.

Akinek egy vilagos weboldal latogatasakor kifolyik a szeme, allitsa be a monitorat es menjen szemeszhez. A "tobbet fogyaszton" meg jot rohogtem. Itt mindenki plazman meg OLED-en netezik?

:D

Krinyo

Nos, éppenhogy a CRT monitor is tobbet fogyaszt ha vilagosabb szineket kell megjeleniteni.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#244 Felhasználó inaktív   Olympia 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:12

A statisztika mit mutat skin tekintetében?
Ti nyilván meg tudjátok nézni, hogy az AKTÍV userek körében hogyan alakul az arány a ketző között...
Feltételezhetően meg is tettétek és ez alapján vállalható fel a kék szín, de azért én kíváncsi lennék...

#245 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:19

Én most azt szeretném kérni tőletek, hogy egy kicsit hagyjon alább a véleményáradat, mert a kompetens személyek most elmentek kicsit kipihenni titeket. Addig persze lehet gyűjteni az ötleteket.

Az egyik ilyen javaslatom, hogy legyen egy collapse gomb a keresőfelületre, és akkor akinek nem tetszik, az kikapcsolhatja. Szerintem ezzel az esztétikai és használhatósági kifogások nagy részére választ is adunk.

Ahogy Szabi mondta, tervezünk rövid időn belül lehetőséget bazárok létrehozására, valamint nincs elvetve a katonai skin választhatósága.

Ahogyan azonban elmondta, az erőforrások korlátozottak, prioritások vannak, és a bolhapiac skinezése elég sokadik a sorban. Az a megjegyzés, hogy az oldalak skinezhetősége ma már alap, egyáltalán nem állja meg a helyét egyébként.

Több változás van még tervben, például a kategóriák sorrendjének átrendezése, finomítása, azok sem véglegesek. Ebbe kérjük a segítséget, ha valami nem praktikus szerintetek, vagy egyszerűen nincs, akkor jelezzétek.

A régi bolha egyébként nem jön vissza, mert nem is ment el, csak kapott egy héjat föléje, mely meggyőződésünk használhatóbbá teszi a legtöbbek számára, és reményeink szerint felfuttatja a használatát.

Ez azon az áron is megéri nekünk, hogy nektek, a káoszharcos hardcore arcoknak el kell viselnetek néhány, a rendrakással járó kényelmetlenséget, melyek nagy része annyiből áll, hogy változott valami, és többségét szerintem megoldjuk hamarosan.

#246 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:23

Idézet: Olympia - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 11:12

A statisztika mit mutat skin tekintetében?
Ti nyilván meg tudjátok nézni, hogy az AKTÍV userek körében hogyan alakul az arány a ketző között...
Feltételezhetően meg is tettétek és ez alapján vállalható fel a kék szín, de azért én kíváncsi lennék...

97 %
  3 %

Szerkesztette: special 2007. 10. 16. 10:25 -kor

#247 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:33

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 11:23

97 %
  3 %

és az aktiv userek koreben? (akik mittomen egy honapnal regebben nem voltak itt, és még egyet se szoltak hozza, vagy csak egyet ne szamitsanak mar)

ha egy hsz kedveert regelek valahol, akkor en sem allitgatok at semmit.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#248 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:43

Előre tudtuk, hogy nem sikerül ezzel rövidre zárni Ahogyan azt is tudjuk, hogy a cél annak megmutatása, hogy a katonai szkint használok valójában a fórum forgalmának derekát adják, ezzel szerezve muníciót ahhoz, hogy milyen mérhetetlen súlya van azon néhány ember szavának, akik nem akarnak semmiféle változást látni. Miért ne számítanának? Ők nem olvashatnak?

A következő lépés az lenne, hogy akkor most kössük össze ezt a statisztikát a postok számával, meg a lapletöltéssel, és akkor így mérjük meg a szkinek arányát. Majd ezt követően a demográfiai adatokat vigyük bele, és a vásárlóerőre számítsuk az adatokat, majd kallkuláljunk várható teljes ügyfélértéket a várható lemorzsolódással kombinálva, és azt nettó jelenértékre diszkontáljuk, majd ezt követően gyújtsuk fel magunkat apicsába és adjuk vissza a régi bolhát. Vagy kezdhetjük ez utóbbival is.

Ezt mind meg fogjuk tenni.

A lényeg: a többség számára fejlesztünk, és a hangadó kisebbség kívánságait figyelembe vesszük, és ha úgy döntünk, megvalósítjuk.

#249 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:44

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 9:44

Akinek egy vilagos weboldal latogatasakor kifolyik a szeme, allitsa be a monitorat es menjen szemeszhez. A "tobbet fogyaszton" meg jot rohogtem. Itt mindenki plazman meg OLED-en netezik?

O, az a szokasos bicskanyitogato stilus :D

Igen, merheto a kulonbseg a ket skin kozott.

Multkor meregettem itthon, military skinnel 100W-ot eszik a 21"-es CRT, mig a hegesztoszemuvegessel 120W-ot.
Ez napi 5 ora forummal szamolva havi 200Ft-t jelent a villanyszamlan, arrol nem is beszelve, hogy nagyobb fenyerotol gyorsabban oregszik a kepcso.

Beallitas? Igy is 70% fenyeron van a moncsi. :reklamacio:

Szerkesztette: nyunyu 2007. 10. 16. 10:48 -kor

#250 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:44

Itt van nemi karakteres gebasz: https://forum.hwsw.hu/ad/132389/hardver/hdd...legjobb-¨˘ron!

#251 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:45

Az én bugreportomat hová jelezzem? Mert még mindig nem kaptam segítséget  :think:

Thx.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#252 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:54

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 11:45

Az én bugreportomat hová jelezzem? Mert még mindig nem kaptam segítséget  :think:

Thx.

Az illetékesek a tegnapi nap után kezelésre szorulnak, ezért elmentek sörözni.  :Đ Szabi szerintem megnézi ha visszaér.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#253 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:56

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 7:33

Helloszabi!

Erre van valami ötleted? Mert nálam otthon is meg a melóhelyen is így néz ki, és ezért használhatatlan is :(

Kösz

IE-vel is ilyen? 2-es FF, vagy régebbi?
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#254 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 10:56

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 11:45

Thx.

A bugreportodat vettük.

Kérlek, írd le egészen pontosan a következőket:

oprendszer pontos típusa
böngésző típusa

pl. Windows XP Professional SP2 (32 bit), Firefox 2.0.0.7

Tudom, leírtad, a böngésződet korábban, de az kevés ahhoz, hogy megvizsgáljuk.

Ha használsz bármiféle szűrő vagy manipuláló programot, akkor azt állítsd le. Azokat nem teszteljük.

#255 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 11:02

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 11:43

gyújtsuk fel magunkat apicsába és adjuk vissza a régi bolhát. Vagy kezdhetjük ez utóbbival is.

Ezt mind meg fogjuk tenni.

A lényeg: a többség számára fejlesztünk, és a hangadó kisebbség kívánságait figyelembe vesszük, és ha úgy döntünk, megvalósítjuk.

jó, nade.

nézzük meg, hogy ebben a topikban hány júzer próbál valamit is leírni, és ezek közül hány a "régi"?
az újak le sem szarják, hogy van fejlesztés, ők mennek a kolomp után
és nekik fejlesztetek, azoknak, akik arra sem veszik a fáradtságot, hogy ide beírjanak valamit?
azt sem tudják, hogy létezik ez a topik, sőt, nem is érdekli őket, de még az sem biztos, hogy lenne bármilyen ötletük.
megéri nekik fejleszteni tényleg.

#256 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 11:07

Idézet: Lord - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 12:02

jó, nade.

nézzük meg, hogy ebben a topikban hány júzer próbál valamit is leírni, és ezek közül hány a "régi"?
az újak le sem szarják, hogy van fejlesztés, ők mennek a kolomp után
és nekik fejlesztetek, azoknak, akik arra sem veszik a fáradtságot, hogy ide beírjanak valamit?
azt sem tudják, hogy létezik ez a topik, sőt, nem is érdekli őket, de még az sem biztos, hogy lenne bármilyen ötletük.
megéri nekik fejleszteni tényleg.

A fejlesztés nem jutifali, nem kiérdemelni kell, a HWSW alapvetően nem szociális vagy interperszonális kapcsolatban van a fórummal. A látogatókat igyekszik kiszolgálni, függetlenül attól, hogy pannonhalmi szerzetes, szorgalmas polgár vagy tömeggyilkos, mégpedig azért, hogy többen és többet használják a szolgáltatást.

Most én ezt a topikot egy kicsit bezárom.

#257 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 11:14

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 11:44

O, az a szokasos bicskanyitogato stilus :D

Igen, merheto a kulonbseg a ket skin kozott.

Multkor meregettem itthon, military skinnel 100W-ot eszik a 21"-es CRT, mig a hegesztoszemuvegessel 120W-ot.
Ez napi 5 ora forummal szamolva havi 200Ft-t jelent a villanyszamlan, arrol nem is beszelve, hogy nagyobb fenyerotol gyorsabban oregszik a kepcso.

Beallitas? Igy is 70% fenyeron van a moncsi. :reklamacio:

Ez most komoly probléma, vagy csak valami paródia? :D
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#258 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 11:17

Idézet: Jazzos - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 12:14

Ez most komoly probléma, vagy csak valami paródia? :D

Regota rohogtem ilyen jot. :D 21"-os CRT helyett ajanlom az LCD-re valtast. Szemednek is jobbat teszt es kevesebb mint feleennyit fogyaszt. Es akkor a 200 Ft pluszbol lesz eleve 600 Ft megtakaritas. :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#259 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 11:37

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 23:04

Nekem sikerult. Nektek miert nem? Az teny, hogy valamiert a forum fooldalara dob vissza (ezt javitani kell), de ettol meg a tema bekerul a kedvencek koze.

Krinyo

Félreértetted. Bekerül a kedvencekbe, de nem kerül kiemelésre, ahogy  normális fórum részeken.

#260 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 11:43

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 12:07

A fejlesztés nem jutifali, nem kiérdemelni kell, a HWSW alapvetően nem szociális vagy interperszonális kapcsolatban van a fórummal. A látogatókat igyekszik kiszolgálni, függetlenül attól, hogy pannonhalmi szerzetes, szorgalmas polgár vagy tömeggyilkos, mégpedig azért, hogy többen és többet használják a szolgáltatást.

Most én ezt a topikot egy kicsit bezárom.

akkor minek van ez a topik egyáltalán?!

agyő hwsw

Szerkesztette: Lord 2007. 10. 16. 11:43 -kor

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15