HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#291 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:50

Idézet: Zsul - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 17:47

Figyelj 'má. Én tényleg nem védeni akarom az adminokat, de elárulod, hogy oldanád fel azt az ellentétet, hogy a reklámozó szeretne célt érni a reklámjaival, mi meg nem szeretnénk látni? :Đ

Vagy mégis miből finanszírozzák a mutatványt? :think:

Barna háttérre optimalizált reklámokkal :cool:
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#292 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:53

Érdekes, valszeg bug lehet:
Miután feladtam egy vitatott hirdetést, pár perc múlva archivba tettem.
Azt hittem, nemlesz látható, vagy legalább nem lehet hozzászólni, de él és virul.
Akkor most mit lehet vele csinálni?
Amikor az állatkertben az elefánt mogyorót dobál neked, ideje diétáznod!

#293 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:53

Idézet: Attees - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 16:50

Barna háttérre optimalizált reklámokkal :cool:

Örülj, hogy nem rózsaszín :Đ

Szerkesztette: Zsul 2007. 10. 16. 16:54 -kor

Karosszékből nincs rákkendroll... |

#294 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 16:58

Idézet: Zsul - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 17:53

Örülj, hogy nem rózsaszín :Đ

Még lehet...  :D

(Bocs az offért)
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#295 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:00

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 11:56

A bugreportodat vettük.

Kérlek, írd le egészen pontosan a következőket:

oprendszer pontos típusa
böngésző típusa

pl. Windows XP Professional SP2 (32 bit), Firefox 2.0.0.7

Tudom, leírtad, a böngésződet korábban, de az kevés ahhoz, hogy megvizsgáljuk.

Ha használsz bármiféle szűrő vagy manipuláló programot, akkor azt állítsd le. Azokat nem teszteljük.

Csatlakozom Gabibacsihoz, nalam is osszefolyik az oldal...

Linux Debian Etch op.rendszer
Mozilla 2.0.0.5
NVidia kartya..
Monitor 1680x1050 / viszont a betumeret 2 ugrassal megnovelve mert kulonben a t. programozok altal cca 1024x768 - ra irt weboldal olvashatosaga latna karat...

Ja, a legfontosabb: soha nem hasznaltam hirdetesblokkolot...

Szerkesztette: S W 2007. 10. 16. 17:01 -kor

SW

#296 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:05

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 0:47

Ugy latom evekkel ezelott kategorikusan el kellett volna dobni a barna skint, ez ma minden baj forrasa. Persze mi hulyek valamiert megtartottuk...

Krinyo

vagy kompatibilisen legyártani a kéket...
vagy átgondoltan tervezni...

Nekem is blokkolják a hirdetéseket központilag, de szerencsére nem zavar bele az oldal olvasgatásába...

Mondjuk nekem a bolha volt a kezdőlapom régebben, mert ott jó volt olvasgatni, okosodni ha untam magam

42
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#297 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:25

Idézet: Zsul - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 17:47

Figyelj 'má. Én tényleg nem védeni akarom az adminokat, de elárulod, hogy oldanád fel azt az ellentétet, hogy a reklámozó szeretne célt érni a reklámjaival, mi meg nem szeretnénk látni? :Đ

Vagy mégis miből finanszírozzák a mutatványt? :think:

Engem nem zavarnak a reklámok de az igen ha fizetni lehetne a kiemelésért a bolhán.Mer akkor értelmes dolgok alulrakerülnének.Akinek meg lenne rá pénze az kiemeltetné a miliókért meghiredett  cuccát.Ha megnézitek ez minden licitálós oldalon igy van.Kisker bruttó felett hirdetnek folyton a kiemeltekbe.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#298 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:29

Egy rövid kérdés, amire szeretnék (szeretnénk...) választ kapni: Miért és kinek is jó, hogy ekkora a kereső?
Én még erre érvet nem hallottam, csak annyit, hogy a "vak is látja", ami nem érv, hanem ténymegállapítás.

Ezt most komolyan kérdezem. Mi elmondtuk minden bajunk vele és senki nem próbált meggyőzni, hogy miért nincs igazunk.

#299 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 17:32

Idézet: djculture - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 18:25

Engem nem zavarnak a reklámok de az igen ha fizetni lehetne a kiemelésért a bolhán.Mer akkor értelmes dolgok alulrakerülnének.Akinek meg lenne rá pénze az kiemeltetné a miliókért meghiredett  cuccát.Ha megnézitek ez minden licitálós oldalon igy van.Kisker bruttó felett hirdetnek folyton a kiemeltekbe.

Ezt kb megbeszéltük, hogy a srácok átgondolják, mi legyen az uppal, meg a kiemeléssel (napi limitált up +  opcionális fizetős előltartás). Szerintem jegelhetjük kicsit ezt a témát, had rágódjon rajta a szerkesztőség :).

#300 Felhasználó inaktív   wep 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:00

Special, ha egy cég a haszonszerzés érdekében (ami nyilván a cég elsődleges feladata) olyan eszközökkel él, ami a hasznot generáló userek egy részének nem tetszik, a felvetéseire pedig olyan hangnemben válaszolnak, mint itt egyesek, akkor nem kell csodálkozni azon a reakción, hogy a user hasonló stílusban védekezik (pl. blokkolók használata). Sokáig nem szűrtem a fórumon, de az Invitel-es zöldség bevezetése utáni felvetéseimre kapott válaszok óta ezt teszem. Most az Invitel-es hercehurca megismétlődni látszik (sajnos).

szvsz. amennyiben apróbb dolgokban engedményeket tennétek, sokkal kevesebb lenne a reklamáció (lsd. régi skin, ami Neked talán piszlicsáré ügy, nekem pedig, sokakkal együtt nem).
Egy JÓ cég minden ügyfelét, vevőjét igyekszik a lehetőség szerint jól kiszolgálni. Hosszú távon csak ez lehet kifizetődő megoldás.

Hangnem:
"Azt szarjuk le, hogy adblockert használsz, de ha tovább feszegetitek ezt a ládát, akkor elérhetitek, hogy csak egy 40 megabájtos ASVA flash reklámvideó letöltését követően lehet megnézni a bolhát."

"Akinek egy vilagos weboldal latogatasakor kifolyik a szeme, allitsa be a monitorat es menjen szemeszhez. A "tobbet fogyaszton" meg jot rohogtem. Itt mindenki plazman meg OLED-en netezik?"

"Nem baj, ugatni ugy is lehet..."

Erre a hangnemre Te milyen válaszokat vársz?
Amennyiben én, vagy bármelyik kollégám ilyen stílusban válaszolgatna a hasznot termelő BÁRMELYIK ügyfélnek, annak igen durva következményei lennének rám/rá nézve...

Szerkesztette: wep 2007. 10. 16. 18:00 -kor

Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van.

Nincs ez elb*szva, csak másra lesz majd jó..

#301 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:01

Idézet: wep - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 19:00

Special, ha egy cég a haszonszerzés érdekében (ami nyilván a cég elsődleges feladata) olyan eszközökkel él, ami a hasznot generáló userek egy részének nem tetszik, a felvetéseire pedig olyan hangnemben válaszolnak, mint itt egyesek, akkor nem kell csodálkozni azon a reakción, hogy a user hasonló stílusban védekezik (pl. blokkolók használata). Sokáig nem szűrtem a fórumon, de az Invitel-es zöldség bevezetése utáni felvetéseimre kapott válaszok óta ezt teszem. Most az Invitel-es hercehurca megismétlődni látszik (sajnos).

szvsz. amennyiben apróbb dolgokban engedményeket tennétek, sokkal kevesebb lenne a reklamáció (lsd. régi skin, ami Neked talán piszlicsáré ügy, nekem pedig, sokakkal együtt nem).
Egy JÓ cég minden ügyfelét, vevőjét igyekszik a lehetőség szerint jól kiszolgálni. Hosszú távon csak ez lehet kifizetődő megoldás.

Hangnem:
"Azt szarjuk le, hogy adblockert használsz, de ha tovább feszegetitek ezt a ládát, akkor elérhetitek, hogy csak egy 40 megabájtos ASVA flash reklámvideó letöltését követően lehet megnézni a bolhát."

"Akinek egy vilagos weboldal latogatasakor kifolyik a szeme, allitsa be a monitorat es menjen szemeszhez. A "tobbet fogyaszton" meg jot rohogtem. Itt mindenki plazman meg OLED-en netezik?"

"Nem baj, ugatni ugy is lehet..."

Erre a hangnemre Te milyen válaszokat vársz?
Amennyiben én, vagy bármelyik kollégám ilyen stílusban válaszolgatna a hasznot termelő BÁRMELYIK ügyfélnek, annak igen durva következményei lennének rám/rá nézve...

:up:

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 10. 16. 18:01 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#302 Felhasználó inaktív   Matykó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:10

Idézet: szucsati - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 18:29

Egy rövid kérdés, amire szeretnék (szeretnénk...) választ kapni: Miért és kinek is jó, hogy ekkora a kereső?
Én még erre érvet nem hallottam, csak annyit, hogy a "vak is látja", ami nem érv, hanem ténymegállapítás.

Ezt most komolyan kérdezem. Mi elmondtuk minden bajunk vele és senki nem próbált meggyőzni, hogy miért nincs igazunk.

én meg ezt uppolnám.
eddig 3x írtam (én is) hosszú elmélkedést, lehetéges megoldásokkal de nincs válasz

#303 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:22

Idézet: S W - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 18:00

Csatlakozom Gabibacsihoz, nalam is osszefolyik az oldal...

Linux Debian Etch op.rendszer
Mozilla 2.0.0.5
NVidia kartya..
Monitor 1680x1050 / viszont a betumeret 2 ugrassal megnovelve mert kulonben a t. programozok altal cca 1024x768 - ra irt weboldal olvashatosaga latna karat...

Ja, a legfontosabb: soha nem hasznaltam hirdetesblokkolot...

Akkor pláne..

Nekem 1280*1024 ati kártyával, szóval passz
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#304 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 16. 18:31

Az adblocker kapcsolatban szeretném leírni, hogy miért fontos ez. Az új embereknek fogalma sincs miért nem jönnek az oldalak (a lúzerebbek sokkal rosszabb a helyzetek), és el fog hagyni minket. Sőt nem egy, akár új 1 millió felhasználó ember...

Programozónak tudni kell a kompatibilitási viszonyokról, nem lehet csak úgy pl. ki kell kapcsolni a tűzfalt, mert csak trójai féreggel fertőzött lehessen böngészni. Ez így nem jó, világon az "ad" a legnagyobb ellenség a túl sokat fogyaszó adtöltés és zavaró reklámok ellen. Valóban eddig túl sok noob villogós reklámokkal találkoztam, azért igényeltem az adblockert.

Hány embernek magyarázkodni kell hogy ki kell kapcsolni az adblockert vagy variálni rajta? Akár 20 évre megy ez az ördögi kör.

(további kritikáimát törölve lett)

Üdv.: bolic

Szerkesztette: bolic system 2007. 10. 16. 18:40 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#305 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:47

Ohm, tudom, venemberek velemenye nem mindig szamit, de azert csak beszolnek - akkor is ha mar lejart lemez, tojok bele - hogy igen butan nez ki amikor a finom zoldes skines forumbol a bolhara maszok es arcomba virit ez a nagy kek ize, hogy aztan amikor egy hirdetest olvasok mar a regi szinek jojjenek ujra. Ha mar change, akkor legyen kovetkezetes, legyen az egesz bolha ruhes kek.

En nem vagyok semmi rossznak az elrontoja, ha ez kell a nepnek - mar ha az a huszegynehany "tesztelo" annak tekintheto - akkor am legyen. Es ami igaz, az igaz, nem sokszor hirdettem a bolhan, de ilyen hirdetesportalos feelinges bolhan nem is fogok - ami ugye a mondat elso reszebol kiindulva nem nagy veszteseg :) Whatever.

Na szoval, toljatok azt a szekeret, hadd gurujjjek, oszt majd lesz valahogy.

:fly:
"I enjoy working with people. I am putting myself to the fullest possible use, which is all I can think that any conscious entity can ever hope to do." (HAL9000)

#306 Felhasználó inaktív   PLacc 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:48

Én vagyok a hülye vagy másnak is visszaugrik a 3-4. oldalról az elsőre egy szimpla "BACK" nyomására az oldal? Magyarul nem a 3. ugrik vissza a negyedikről, hanem rögvest az elsőre...  :think:

A skin témához csatlakoznék, folyik a szemem, de mint a NAGYOK megmondák, ez egyéni probléma...  :smoker: