HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 18. 18:21

Az elmúlt napokban felmerült rengeteg ötletet és változtatási javaslatot összeírtuk, épp mérlegelünk, hogy mit lehet/tudunk/kell megoldanunk. (A barna skin kompatibilitása a sok hozzászólás hatására prioritásban előre került :))

Következő hét második felére tervezünk egy nagy frissítést.
hwsw staff

#502 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 18. 18:30

Idézet: helloszabi - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 18:21

Az elmúlt napokban felmerült rengeteg ötletet és változtatási javaslatot összeírtuk, épp mérlegelünk, hogy mit lehet/tudunk/kell megoldanunk. (A barna skin kompatibilitása a sok hozzászólás hatására prioritásban előre került :))

Következő hét második felére tervezünk egy nagy frissítést.

Előre is köszönjük.  :up:
Nagyságrendekkel jobb a military skin.
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#503 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 18. 18:52

Halihó!

Jó ideje nem voltam a fórumon és lám, mire vissza értem, megújult a bolhapiac. :D Biztos sok ötlet és kívánság elhangzott már, de bevallom lusta vagyok elolvasni, így az első pillantásra az alábbi dolgokat szeretném kérni, amíg még lehet, ha egyáltalán lehet:

- itt is hasznos lenne, ha be lehetne állítani kedvenc témát, amivel beszíneződik a megjelölt téma (én mindig ezzel szortírozom, mi az, amit elsőre meg kell néznem, stb.)
- jó lenne, ha itt is lehetne majd választani a régi skin és a mostani között. 6 év alatt nagyon megszokja az ember a jót. :cool:
- én jobban szeretném, ha az agora a bolhapiac felett lenne, ahogy régen is volt mindig. a robotikusan kattogó ujjaim mellényomtak, mert megszoktam, mit hogyan, milyen sorrendben nyitogattam, most viszont felcserélődött pár dolog. ;)

Egyébként fincsi gyors lett a részleg! :) Ezt és az egész fejlesztést ez úton is köszi..! :up:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#504 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 18:58

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 18:52

- itt is hasznos lenne, ha be lehetne állítani kedvenc témát, amivel beszíneződik a megje...................

Már minden felvetődött, és dolgoznak rajta, amin nem, azt megfontolják.
Csak a feletted kettővel lévő hsz-t olvasd el légyszi, nem kell az egészet.
Amikor az állatkertben az elefánt mogyorót dobál neked, ideje diétáznod!

#505 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 18:59

Idézet: helloszabi - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 18:21

Az elmúlt napokban felmerült rengeteg ötletet és változtatási javaslatot összeírtuk, épp mérlegelünk...............

Köszönjük, várjuk türelmesen a fejleményeket.  :respect:

#506 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:09

Úgy látom többen használjuk a a barna színt mint a kéket.
A sokkal nyugtatóbb a barna.
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#507 Felhasználó inaktív   vodi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:13

Idézet: Lipy - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 20:09

komolyan mondom életemben 1 percet sem használtam a foshbarna skint, de ha majd lehet, átállok énis a sötét oldalra..... :omg: :)

és mindenképp :respect: hogy meghallgattatott a sok (pozitív) kritika..... :cool:
vodi.4shared.com

Asus TA-211 @ DFI Infinity NF4 SLI   AMD A64 X2 @ 2600Mhz   ATI RADEON HD4870 512Mb   1GB Kingmax Hard-Core 500    Seagate ST31500341AS   Plextor 5224A   Tagan 480-U1 Samsung 2243NW   Trust MI-6970C Laser + X-RayPad Thunder8

"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."

#508 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 18. 19:13

:hello:

1. THX a fejlesztést!  :respect:

2. Gondolom nem én vagyok az első, aki az új bolhapiacot is a "régi" skin-ben szeretné olvasni.  :reklamacio:  :Đ

3. Én pl. 100hsz/oldal beállítással olvasom a fórumot, jó lenne, ha ez, ill. a többi fórumopció, beállítható lenne itt is.  :reklamacio:

4. Amennyiben a Bolhapiac n-dik oldaláról lépek be egy topicba, majd a böngésző vissza/alt+left kapcsolójával lépnék egyet! vissza, az induló (n-dik) oldal helyett, a bolhapiac első oldalára jutok.  :reklamacio:

#509 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:19

Idézet: Lipy - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 19:09

Az ebbe a topicba író emberek többsége jobban preferálja a barna skint, mint mások. A teljes fórumozó állományt tekintve 3%-ról beszélünk.
hwsw staff

#510 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:25

Idézet: helloszabi - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 19:19

A teljes fórumozó állományt tekintve 3%-ról beszélünk.

Ez csak azért van, mert sokan azt sem tudják, hogy lehet választani.

#511 Felhasználó inaktív   Matykó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:28

Idézet: redbiro - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 16:31

Ez milyen kurva jól néz ki!!!

Ilyet akarok!!!! :Đ

és ez a kereső is mennyivel praktikusabb...

#512 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:30

Idézet: Printszkrín - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 19:25

Ez csak azért van, mert sokan azt sem tudják, hogy lehet választani.

Ennyi erővel az összes lehetőséget, ami a Beállítások alatt található, kirakhatnánk a főoldalra, hogy válassz.
hwsw staff

#513 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:34

Idézet: helloszabi - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 19:30

Ennyi erővel az összes lehetőséget, ami a Beállítások alatt található, kirakhatnánk a főoldalra, hogy válassz.

Nem így gondoltam, lépjünk túl rajta. 
Nem akarom elvenni az energiát a a fejlesztéstől.

#514 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:45

Idézet: vodi - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 20:13

komolyan mondom életemben 1 percet sem használtam a foshbarna skint, de ha majd lehet, átállok énis a sötét oldalra..... :omg: :)

és mindenképp :respect: hogy meghallgattatott a sok (pozitív) kritika..... :cool:

Regisztrált: 2001. jan. 5.

Hazug disznó :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#515 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:57

Idézet: helloszabi - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 20:19

Az ebbe a topicba író emberek többsége jobban preferálja a barna skint, mint mások. A teljes fórumozó állományt tekintve 3%-ról beszélünk.

jo lenne ettol elszakadni, mert az egy dolog, hogy az osszes regisztralt emberre vetitve ez az arany, de ha az aktivakat nézzuk, biztos, hogy egész más jon ki...
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#516 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 20:03

Idézet: helloszabi - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 20:30

Köszönjük a munkát és azt is, hogy mérlegelitek.
Pár nap használat után, ami feltűnő:
-Gyors
-Átláthatóbb
Ami személy szerint nem tetszik:
-A teljes, fórumban megszokott felső sáv hiányzik, legyen olyan, amilyen a fórum bármelyik oldala.
-A színes dobozokon néztem nagyot, szokatlan, hivalkodó kicsit kilóg a HWSW-ből, olyan plázás :) . A képernyő nagyon nagy részét elfoglalja. Szerintem kisebb (alacsonyabb) és akár kék, akár keki bőrhöz illeszkedőbb árnyalattal jobban nézne ki. Hosszú távon, ha már a fórumlakó megszokta, úgyis a rutinból működő, praktikus oldala helyezkedik előtérbe, a sok szöveg-nagy doboz ide pedig szerintem nem praktikus. Például az "Extra kényelmes részletes keresőnk segítségével leszűkítheted a hirdetéseket csak azokra, amelyek téged igazán érdekelnek." mondat remekül illik egy használati útmutatóba, avagy a segítség menüpont alá, de nem a mindennap használni kívánt keresőbe-senki sem fogja olvasni, senkinek sem fog újdonságtartalmat hordozni, miközben elvesz egy jókora helyet. A dobozok körüli sorminta is szerintem nagyon izé...Kezdő :)
-A bazárokról egy vélemény: A koncepció nem rossz, az aprónetes analógia jól hangzik, de: A bóhán sokszor kalandozik csak úgy az ember, olvasgat mindenféle témát és talál olykor egy-egy apróságot, amit régóta keres, de vagy nem nyit neki témát, vagy nem is várja, hogy itt bukkan fel ilyesmi. Valami önálló témakörként szerintem létezhetne egy zsibvásár névre hallgató dolog, ami az "egyéb"-nél átfogóbb, a piac bejáratánál, pokrócon szartól repülőig kapható cuccokra hasonlítana. Ezzel együtt persze továbbra is kérdés, hogy az adott esetben fél bolt termékpalettáját kínálóakkal mi legyen, mert pl. ők továbbra sem illenek bele ilyen témakörbe (meg szerintem a bolhára sem, ha nagyon szőrözök a szabályzattal és a reklámfelülettel).

Hirtelen ennyi.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#517 Felhasználó inaktív   vodi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 20:08

Idézet: cyberde - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 20:13

:hello:

1. THX a fejlesztést!  :respect:

2. Gondolom nem én vagyok az első, aki az új bolhapiacot is a "régi" skin-ben szeretné olvasni.  :reklamacio:  :Đ

3. Én pl. 100hsz/oldal beállítással olvasom a fórumot, jó lenne, ha ez, ill. a többi fórumopció, beállítható lenne itt is.  :reklamacio:

4. Amennyiben a Bolhapiac n-dik oldaláról lépek be egy topicba, majd a böngésző vissza/alt+left kapcsolójával lépnék egyet! vissza, az induló (n-dik) oldal helyett, a bolhapiac első oldalára jutok.  :reklamacio:

temegaztán?! :omg: kitérdekelsz?

:teabag: :fuck:

:cool:
vodi.4shared.com

Asus TA-211 @ DFI Infinity NF4 SLI   AMD A64 X2 @ 2600Mhz   ATI RADEON HD4870 512Mb   1GB Kingmax Hard-Core 500    Seagate ST31500341AS   Plextor 5224A   Tagan 480-U1 Samsung 2243NW   Trust MI-6970C Laser + X-RayPad Thunder8

"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."

#518 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 20:15

Idézet: didyman - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 20:03

-A bazárokról egy vélemény: A koncepció nem rossz, az aprónetes analógia jól hangzik, de: A bóhán sokszor kalandozik csak úgy az ember, olvasgat mindenféle témát és talál olykor egy-egy apróságot, amit régóta keres, de vagy nem nyit neki témát, vagy nem is várja, hogy itt bukkan fel ilyesmi. Valami önálló témakörként szerintem létezhetne egy zsibvásár névre hallgató dolog, ami az "egyéb"-nél átfogóbb, a piac bejáratánál,.............

Ezzel nem értek egyet.
A apronetes analógia rémálom.
Nem kell, hogy erre a fórumra is rászabaduljanak az apronetes idióták.
Konkurens fórum már használhatatlan tőlük.
Ez első sorban a napi két UPP lehetősége miatt van, mert így minden szarnak új topikot nyitnak, ha valaki kifogásolja az áraikat, azonnal bezárják a topikot, és nyitnak egy másikat.
Esetenként, mikor nekiállnak uppolni, az egész oldal egy felhasználó hirdetéseivel van tele.
Akad köztük olyan, aki egy év alatt 896 hirdetést adott fel, esetenként ugyan arra a termékre más címmel.
Szerintem nem kell ez ide.

#519 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 20:15

Az ebbe a topikba írogató emberek számára fontos a bolhapiac is...

Megint leírhatnám, hogy mit tekintünk reprezentatívnak és mit mihez viszonyítunk. Mert ha a a kék bőr lenne terítéken, akkor vélhetően ugyanúgy nem írna ide a fórumozók maradék 97%-a.

#520 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 20:18

Az 5x ezer user 3%-ánál van bekattintva, hogy barna legyen a skin? Az aktívak között ez milyen arány? Fogadni merek, hogy a regisztrált userek legalább felének soha nem volt hozzászólása, akár spambot. Ne becsüljük le őket. ;)

(Csak a jelentősége végett: mintegy 48,5 e usernek van 100> kevesebb postja. Ezek között nyilván van aktív bolhás, legfeljebb egy-két száz. Tehát a törzsközönség 3000> userből áll. 51e * 0,03 = 1,53e.)

Szerkesztette: Carmaged 2007. 10. 18. 20:22 -kor

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.