HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 22. 22:35

Például:

Rajtam kívül is sokan mondták, hogy legyen alul a bolha....a fórumok listájában - mint régen...
Persze basznak visszaállítani... pedig biztosan nem lenne 2 percnél több meló.  :reklamacio:

Akkor meg mi a fasznak van ez a topik is?

#642 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 22:44

Idézet: FőDudu - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 23:35

Például:

Rajtam kívül is sokan mondták, hogy legyen alul a bolha....a fórumok listájában - mint régen...
Persze basznak visszaállítani... pedig biztosan nem lenne 2 percnél több meló.  :reklamacio:

2 perc? csak pár kattintás a sorrend megváltoztatása.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#643 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 22:49

Például:

Azért, hogy írhass ide csúnyákat.

#644 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 22:50

Például:

Nyugi, nyugi.. Ígérték a srácok, hogy lesz változás. Kis türelem, lassan csak kiderül, hogy mennyire kompromisszumképesek :). Max sírunk tovább :p. De addigis, egy kis türelmet megérdemelnek a fiúk!

#645 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 22:53

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 23:49

Azért, hogy írhass ide csúnyákat.

Azt már megtette más: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=5222979
Mellesleg ezt kitörölné valaki? Mert baxxa a szemem nem kicsit. thx. szerk.: term. ez a hsz is törölhető

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 10. 22. 23:14 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#646 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 00:11

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 21:03

PS: ahhoz mit szolna a kedves kozonseg, ha lecserelnenk a foszint es a keket is valami jobb skinre? Egyetlen, mindenkinek megfelelo, zupa skinre. Ennek latnam ertelmet...

Mivel már van fosszín, ezért nem kéne kiírtani.
Az az igazság, hogy én már fosszinnel szoktam meg, nekem ez a szín hozzátartozik a fórumhoz is. Valahogy már nem lenne ugyanaz, ha eltűnne ez a skin.

#647 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 00:53

szerk.

Szerkesztette: Socket 2007. 10. 23. 01:20 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#648 Felhasználó inaktív   olzoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 00:59

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 22:03

PS: ahhoz mit szolna a kedves kozonseg, ha lecserelnenk a foszint es a keket is valami jobb skinre? Egyetlen, mindenkinek megfelelo, zupa skinre. Ennek latnam ertelmet...

Olyan van , hogy mindenkinek megfelelő? Mellesleg ki döntené el a végső egyedi színt?

#649 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 01:01

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 23:53

Azt már megtette más: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=5222979
Mellesleg ezt kitörölné valaki? Mert baxxa a szemem nem kicsit. thx. szerk.: term. ez a hsz is törölhető

:up: ... bólogatok

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 1:11

Mivel már van fosszín, ezért nem kéne kiírtani.
Az az igazság, hogy én már fosszinnel szoktam meg, nekem ez a szín hozzátartozik a fórumhoz is. Valahogy már nem lenne ugyanaz, ha eltűnne ez a skin.

:up:  ... ehhez is!
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#650 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 01:54

Idézet: olzoli - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 1:59

Olyan van , hogy mindenkinek megfelelő?

Foskék?

#651 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 23. 07:04

Egyrészt. A színes dobozok felszólító módját, nem ártana feltételesre cserélni, merthogy stilisztikailag nem kicsit zavaró, hogy egy weboldal, annak fejlesztője, esetleg tulajdonosa akarja meghatározni, mi a dolgom!

Másrészt. Az első doboz. Miből választhatok? A legfrissebbekből? A legfelül levőkből? Esetleg vmi random listából?
Miért nem kategóriákból? Pl. keres-kínál. Pl. eladó processzorok-alaplapok-tápegységek-egyebek-stb...
Így szerintem semmi értelme.

Harmadrészt. Mi volt a bétateszten, ha ez az éles? "about:blank"? :nevet:

#652 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 23. 08:38

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 21:40

Értékeld azt, hogy a HWSW olyan emelkedett formában üzemelteti fórumát, hogy a moderatúra leválasztásra került egy jó ideje, és mi közvetlenül bele sem nyúlhatunk. Mert most basználak ki innen, a jóédes anyádat.

Idézet: special

fegyelmezett fórumpolgár-e vagy?

Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#653 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 09:08

+1 szavazat hogy legalul legyen a bolha, ott szoktuk meg ennyi év alatt..... :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#654 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 10:50

Szerintetek az jó, hogyha a második oldalon belenézek egy topicba és nyomok egy Vissza-t a böngészőbe akkor nem a második, hanem az első oldalra rak vissza? Szerintem nincs ez így jól, meg kéne változtatni. :D

#655 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 12:08

Idézet: Warton - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 11:50

Szerintetek az jó, hogyha a második oldalon belenézek egy topicba és nyomok egy Vissza-t a böngészőbe akkor nem a második, hanem az első oldalra rak vissza? Szerintem nincs ez így jól, meg kéne változtatni. :D

olvas vissza, ezen elvileg dolgoznak.

#656 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 12:25

Egy tuti, ha a komplett fórumról eltűnik a fosszín, akkor vele együtt eltűnök én és szerintem még jó pár nagyon régi, a fórum színvonalát mindenkinél jobban meghatározó tag. Mindig lesznek újak, akik megpróbálják majd a saját szájízükre formálni a fórumot, de remélem, hogy továbbra is erősebb lesz a régiek összetartása, hogy egy, a többi tucatfórumnál jobb, barátibb és többnyire felnőttebb szinten maradjunk. Ha az ezt a baráti kört összetartó emberek egy része eltűnik, mert felesleges változások történnek, akkor szét fog hullani az egész csapat. Már volt ilyenben részem, aprónak tűnő változások miatt láttam széthullani két, egyébként mindenben összetartó csapatot, akik között több, mint 5 évet töltöttem el. Nem szeretnék harmadszor is megélni, holmi színek eltűntetése, sorrendek kavargatása vagy hangulat eltűntetése miatt.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#657 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 12:52

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 13:25

Egy tuti, ha a komplett fórumról eltűnik a fosszín, akkor vele együtt eltűnök én és szerintem még jó pár nagyon régi, a fórum színvonalát mindenkinél jobban meghatározó tag. Mindig lesznek újak, akik megpróbálják majd a saját szájízükre formálni a fórumot, de remélem, hogy továbbra is erősebb lesz a régiek összetartása, hogy egy, a többi tucatfórumnál jobb, barátibb és többnyire felnőttebb szinten maradjunk. Ha az ezt a baráti kört összetartó emberek egy része eltűnik, mert felesleges változások történnek, akkor szét fog hullani az egész csapat. Már volt ilyenben részem, aprónak tűnő változások miatt láttam széthullani két, egyébként mindenben összetartó csapatot, akik között több, mint 5 évet töltöttem el. Nem szeretnék harmadszor is megélni, holmi színek eltűntetése, sorrendek kavargatása vagy hangulat eltűntetése miatt.

:up:

#658 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 13:38

ha a videókamerák a fotó kategóriában vannak, akkor a kategóriát érdemes lenne átnevezni fotó-videóra.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#659 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 13:44

Idézet: charlie - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 13:08

olvas vissza, ezen elvileg dolgoznak.

Olvasson vissza - 22 oldalnyi pityergést és siránkozást - akinek 7 anyja van. :Đ
De örülök, hogy a tetőn dolgoznak. :up:

#660 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 23. 13:57

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 22:03

Hogy kinek mennyi hozzaszolasa van, az nem sokat szamit. Nagyon sokan csak azert reggelnek, hogy a nevuk foglalt legyen es csak olvasnak...

Ne haragudj Krinyo, de most magaddal keveredtél ellentmondásba!

Pár oldallal fentebb a szemére hánytad sokaknak, amiért nem jelentkeztek a továbbfejlesztett Bolhapiac bétatesztelésére (megjegyzem én például abban az 1-2 hétben nem voltam túl aktív a fórumon; amikor észrevettem a jelentkezési lehetőséget, már zárva volt a topic. De ettől - szerinted -  nincs jogom hozzászólni, vagy olyan aktív fórumtagnak tekinteni magamat - így 6-7 év fórumozás után -, aki érdemi javaslatokat tehet?), s utaltál arra, hogy aki nem látogatja azt a fórumrészt, nem szól hozzá, az ne is formáljon véleményt a változtatásával kapcsolatban, de legalábbis az ilyen embernek a véleménye nem mérvadó.

Akkor kérdem én... mindazon fórumtagok, akik csak "nevet foglalni" regisztráltak a HWSW-re, akik soha nem szólnak hozzá érdemi hozzászólásokkal adott területeken, érdemi kritikával a fórumhoz, annak működéséhez, vagy bár néha hozzászólnak a fórumhoz, de a "Visszabeszélő" részt soha nem látták még távolról sem, vagyis építő jellegű kritikájuk még soha nem volt....

Ugyan miért azt veszitek figyelembe, hogy ezek az emberek milyen default (kék-fehér) skin-t használnak?

Miért nem annak a ~ 3.000 valóban aktív felhasználónak a véleményét, akiknek a többsége a "katonazöld" skint használja?

Nektek nem a regisztrált felhasználók elvárásaihoz kellene igazodnotok, hanem az aktív felhasználók elvárásaihoz. Miért nem utóbbiak véleménye, beállítása a "default" számotokra?

Idézet

Krinyo

Nem a probléma megoldása lenne, hanem inkább annak "elkendőzése", kikerülése, de tulajdonképpen nekem addig egyetlen fórumskin-nel sincsen problémám, amíg nem fárasztja a szememet.

Szóval, ha valóban képtelenség a régi, katonazöld skin implementálása az új fórumba (nem értek a dolog technikai részéhez), akkor részemről támogatom.

Mindamellett mégegyszer megjegyzem, hogy a vitathatatlanul legfelhasználóbarátabb megoldás a skinezhetőség lehetővé tétele.

Sok más fórumon meg tudták oldani, így (bár ehhez nem értek, ezért csak) feltételezem, hogy itt sem ütközne különösebb nehézségekbe, ha 5-10 skin között lehetne választani.

Nagy valószínűséggel azzal aztán tényleg el lehetne találni a felhasználók (aktívak és nem aktívak) 99,9%-ának az ízlését, de legalább is a megelégedésükre lehetne lenni.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »