Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 22:03
Hogy kinek mennyi hozzaszolasa van, az nem sokat szamit. Nagyon sokan csak azert reggelnek, hogy a nevuk foglalt legyen es csak olvasnak...
Ne haragudj Krinyo, de most magaddal keveredtél ellentmondásba!
Pár oldallal fentebb a szemére hánytad sokaknak, amiért nem jelentkeztek a továbbfejlesztett Bolhapiac bétatesztelésére (megjegyzem én például abban az 1-2 hétben nem voltam túl aktív a fórumon; amikor észrevettem a jelentkezési lehetőséget, már zárva volt a topic. De ettől - szerinted - nincs jogom hozzászólni, vagy olyan aktív fórumtagnak tekinteni magamat - így 6-7 év fórumozás után -, aki érdemi javaslatokat tehet?), s utaltál arra, hogy aki nem látogatja azt a fórumrészt, nem szól hozzá, az ne is formáljon véleményt a változtatásával kapcsolatban, de legalábbis az ilyen embernek a véleménye nem mérvadó.
Akkor kérdem én... mindazon fórumtagok, akik csak "nevet foglalni" regisztráltak a HWSW-re, akik soha nem szólnak hozzá érdemi hozzászólásokkal adott területeken, érdemi kritikával a fórumhoz, annak működéséhez, vagy bár néha hozzászólnak a fórumhoz, de a "Visszabeszélő" részt soha nem látták még távolról sem, vagyis építő jellegű kritikájuk még soha nem volt....
Ugyan miért azt veszitek figyelembe, hogy ezek az emberek milyen default (kék-fehér) skin-t használnak?
Miért nem annak a ~ 3.000
valóban aktív felhasználónak a véleményét, akiknek a
többsége a "katonazöld" skint használja?
Nektek nem a regisztrált felhasználók elvárásaihoz kellene igazodnotok, hanem az aktív felhasználók elvárásaihoz. Miért nem utóbbiak véleménye, beállítása a "default" számotokra?
Idézet
Krinyo
PS: ahhoz mit szolna a kedves kozonseg, ha lecserelnenk a foszint es a keket is valami jobb skinre? Egyetlen, mindenkinek megfelelo, zupa skinre. Ennek latnam ertelmet...
Nem a probléma megoldása lenne, hanem inkább annak "elkendőzése", kikerülése, de tulajdonképpen nekem addig egyetlen fórumskin-nel sincsen problémám, amíg nem fárasztja a szememet.
Szóval, ha
valóban képtelenség a régi, katonazöld skin implementálása az új fórumba (nem értek a dolog technikai részéhez), akkor részemről támogatom.
Mindamellett mégegyszer megjegyzem, hogy a vitathatatlanul legfelhasználóbarátabb megoldás a skinezhetőség lehetővé tétele.
Sok más fórumon meg tudták oldani, így (bár ehhez nem értek, ezért csak) feltételezem, hogy itt sem ütközne különösebb nehézségekbe, ha 5-10 skin között lehetne választani.
Nagy valószínűséggel azzal aztán tényleg el lehetne találni a felhasználók (aktívak és nem aktívak) 99,9%-ának az ízlését, de legalább is a megelégedésükre lehetne lenni.